2014 Kasım Anneleri

carputi bu Kitapları nasıl bu kadar temiz koruyabildin arkadaşım maşallah diyim de Eren parçaladı hep bizimkileri. Sanırım ellerine vermek için erken, okuyunca da illa alacak, yine ağlama krizi
Bazılarını daha yeni aldım okunmadı henüz okudukları Yırtık zaten kağıt sayfalı Olanları biraz sonra vericem yırtıyor hemen
Burda en çok Neşeli saklambaç ve annemi neden çok seviyorum u seviyor bende aç Tırtıl ı öneririm çok Cici bir kitap sert mukavva dayanıklı

Carputi hanımcığım ne kadan yararlı bir kişiliksiniz siz

ayrıca Rosebek88 selam

emegine saglik.arkadasim.cok.guzel.hepsi kitaplarimiz hemen hemen ayni:)doldur bosalt oyunlarini kizimda seviyor ama oynadigimiz gunden beri yemeginide kasikla yemek istiyoraz once yemek.yedrdim omu yedi mutfakmi belli degil.yarim saat yemek yap 1 bucuk.saat mutfak temizle olacak is degil:)ama oluyor canlarii sagolsunda yeterki.mutlu olsunlar napalim.katlaniriz:)))

Merhabalar
Kızlar oyuncak tavsiyeleriniz varsa alabilirmiyim oğluma oyuncak alıcam ama kararsız kaldım birde fsher price eğitici scooter kullanan varmı fikirlerinize ihtiyacım var yardım lütfen
babam bizim miniğe yurt dışından bi at getirdi inanılmaz seviyo ve ilgisini çekiyo çok değişik bi oyuncak kulakları kuyruğu tepkili ağzına havucunu koyunca yemeye başlıyo uzun süre oynayıp eğleniyo

merhaba anneler... bir sorum olacakti sezaryen ile dogum yapanlarin dikis acilari, agrilari ne zaman gecmisti acaba? benim 20 gun oldu hala acım var.. dik yurumede fln zorlanyrm da :/

merhaba anneler... bir sorum olacakti sezaryen ile dogum yapanlarin dikis acilari, agrilari ne zaman gecmisti acaba? benim 20 gun oldu hala acım var.. dik yurumede fln zorlanyrm da :/
Benim 5. Gün geçmişti herkesin bünyesi farklı tabiki yakın zaman da senin de geçer merak etme eskisi gibi oluyorsun sonra

bence sever boyutu eline uygun ya kizim seviyor buyyuk.kitaplarida var onlarla bukadar ilgilenmedi lego nerden aldin ya bizde var az parcali daha cok parcali istiyorum da

İnşallah bakalım canım...
Ben daha henüz lego tarzında bişi almadım canım bakıyorum en az 2 yaş üstü çoğu..
Ama bakınıyorum öyle yine biraz büyük parçalı olsun bakalım güzel bişi bulursam alıcam ben de..

Ayy sonradan birde onların avukatları çıktı ya neler yazdılar en çokta onlara sinir oldugum için yani neyse amaaan iyi olmuş böyle

Ben yine bişiler mi kaçırmışım ne : )
Güya sürekli de burda sanıyorum kendimi her gün : ))

Valla ben de sezaryeni biraz ağır atlattım ya.. Benim de baya sürmüştü gününü hatırlamıyorum çünkü doğumdan sonra 1 ay neredeyse hastanelerdeydim onun da etkisi olabilir ama benim de uzun sürmüştü..
Hatta daha bir kaç aya kadar bebeğim ayaklarıyla dikiş yerlerime basınca bile içten baya bira acı hissediyordum..
Allah analı babalı büyütsün..

Bir günaydın da bendennnnn....
Buralara bir kere kar yağdı resmini paylaşmıştım sizlerle..
Daha da gelen giden yok..
Güneş gökyüzünde parlıyor her gün..
Tabi soğuk mu soğukk buzzzzzzzzz..
Ama kar yok..
Kar yağsa da mikroplar kırılsa..
Eşim de grip olmuş Umut Aras'a geçmeden atlatsaydı bi..

Gunaydinlar herkese bizde diyoruz karli memlekette yasayanlar nasil yasiyor acaba adanadayim diger odaya cikarirken bile korkuyorum

Gunaydinlar herkese bizde diyoruz karli memlekette yasayanlar nasil yasiyor acaba adanadayim diger odaya cikarirken bile korkuyorum

Valla bir şekilde ayak uydurmak zorundasın canım mevsim şartlarına...
Bu halde bile haftasonları oğlumuzu sıkı sıkı giydirip alışverişe gidiyoruz markete de olsa : )
Annemin dediği bir şey vardır ya ben bazen çok soğuk diye çıkarmadığım oluyor ne zaman..
Annem diyor ki "kötü hava yoktur kötü elbise vardır" : ))))
Anlatamıyorum diyorum anne çooooooooooooook soğuukkkkkkkkkkkkkkk : ))

amin cumlemizin bebisini insallah... ben de hic esirgemyrm kendimi ilk gunden beri ondan gecmio sanirim agrim sizim...

Kızlar sizin tarifinizle kızıma somon balık yaptım severek yedi başka hangi balıkları öneriyorsunuz balık yemeyen ve anlamayan bir aileyiz

ooo süper yapmışsın ya harikalar bravo sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…