Bazılarını daha yeni aldım okunmadı henüz okudukları Yırtık zaten kağıt sayfalı Olanları biraz sonra vericem yırtıyor hemencarputi bu Kitapları nasıl bu kadar temiz koruyabildin arkadaşım maşallah diyim de Eren parçaladı hep bizimkileri. Sanırım ellerine vermek için erken, okuyunca da illa alacak, yine ağlama krizi
Sizler için çalıştım Dostlarım zaten canım sıkkın öyle dizdim işteWuwww bayıldım hepsine kukla ve pompaları denicem çok hoş ellerine saglik fikirler süper...ne güzelde dizmişsin KCK şeysi gibi insan eşi polis olunca böyle oluyor demek :))
Boşuna gittin o da aynı gün terk etti bizi dahada ses yokAyy baktım hanımkız çizgimden çıkıyorum gerginlikten biraz ara vereyim dedim
Ayy sonradan birde onların avukatları çıktı ya neler yazdılar en çokta onlara sinir oldugum için yani neyse amaaan iyi olmuş böyleBoşuna gittin o da aynı gün terk etti bizi dahada ses yok
Bende kitap oyuncak ve evde yaptığımız etkinlikleri paylaşayım fikir olsun sizlere
Bunlar kitaplarımız Eki Görüntüle 1730003
Bunlar da belli başlı oyuncaklarımız bul tak ışıklı müzikli giden araba uğur böceği masal anlatan kuzu falan gibi şeylerde var ama onları çekmedimEki Görüntüle 1730009
Bunlar da evde yaptığımız aktiviteler
Prima kutusunu farklı renkli keçelerle kapladım top atmaca oynamak için hemde renkleri öğrenir diye
Parmak kuklaları ben Yaptım el kuklası İKEA dan aldım hikaye okurken kullanmak için
Ponponlar her aktivite de kullanılır çift Taraflı bantla duvara yapıştır toplasın kaptan kaba aktarma yapsın vb.
Vazodan mandal Çıkarma el kasları için güzel bir oyun
Kutuya pipet takıp Çıkarma ve deliklerden Çubukları atma kumbaraya tavla pulu veya Düğme atma el göz koordinasyonu için güzel bir aktivite
Birde kilitli poşete jöle doldurmuştum içine sim boncuk küçük parlak Balıklar falan atıp duyusal poşet yapmıştım eğlenceli oluyorEki Görüntüle 1730010
Tabi ağlamaktan oynamaya fırsat bulan var mı yok ama ben yinede yapıyorum aklıma geldikçe bir Şeyler
Aleyküm selam canım, nasılsın?
Yerim seni yewrum
emegine saglik.arkadasim.cok.guzel.hepsi kitaplarimiz hemen hemen ayni:)doldur bosalt oyunlarini kizimda seviyor ama oynadigimiz gunden beri yemeginide kasikla yemek istiyorBazılarını daha yeni aldım okunmadı henüz okudukları Yırtık zaten kağıt sayfalı Olanları biraz sonra vericem yırtıyor hemen
Burda en çok Neşeli saklambaç ve annemi neden çok seviyorum u seviyor bende aç Tırtıl ı öneririm çok Cici bir kitap sert mukavva dayanıklı
babam bizim miniğe yurt dışından bi at getirdi inanılmaz seviyo ve ilgisini çekiyo çok değişik bi oyuncak kulakları kuyruğu tepkili ağzına havucunu koyunca yemeye başlıyo uzun süre oynayıp eğleniyoMerhabalar
Kızlar oyuncak tavsiyeleriniz varsa alabilirmiyim oğluma oyuncak alıcam ama kararsız kaldım birde fsher price eğitici scooter kullanan varmı fikirlerinize ihtiyacım var yardım lütfen
Benim 5. Gün geçmişti herkesin bünyesi farklı tabiki yakın zaman da senin de geçer merak etme eskisi gibi oluyorsun sonramerhaba anneler... bir sorum olacakti sezaryen ile dogum yapanlarin dikis acilari, agrilari ne zaman gecmisti acaba? benim 20 gun oldu hala acım var.. dik yurumede fln zorlanyrm da :/
bence sever boyutu eline uygun ya kizim seviyor buyyuk.kitaplarida var onlarla bukadar ilgilenmedi lego nerden aldin ya bizde var az parcali daha cok parcali istiyorum da
Ayy sonradan birde onların avukatları çıktı ya neler yazdılar en çokta onlara sinir oldugum için yani neyse amaaan iyi olmuş böyle
merhaba anneler... bir sorum olacakti sezaryen ile dogum yapanlarin dikis acilari, agrilari ne zaman gecmisti acaba? benim 20 gun oldu hala acım var.. dik yurumede fln zorlanyrm da :/
Gunaydinlar herkese bizde diyoruz karli memlekette yasayanlar nasil yasiyor acaba adanadayim diger odaya cikarirken bile korkuyorum
İnşallah bakalım canım...
Ben daha henüz lego tarzında bişi almadım canım bakıyorum en az 2 yaş üstü çoğu..
Ama bakınıyorum öyle yine biraz büyük parçalı olsun bakalım güzel bişi bulursam alıcam ben de..
Ben yine bişiler mi kaçırmışım ne : )
Güya sürekli de burda sanıyorum kendimi her gün : ))
Valla ben de sezaryeni biraz ağır atlattım ya.. Benim de baya sürmüştü gününü hatırlamıyorum çünkü doğumdan sonra 1 ay neredeyse hastanelerdeydim onun da etkisi olabilir ama benim de uzun sürmüştü..
Hatta daha bir kaç aya kadar bebeğim ayaklarıyla dikiş yerlerime basınca bile içten baya bira acı hissediyordum..
Allah analı babalı büyütsün..
ooo süper yapmışsın ya harikalar bravo sanaBende kitap oyuncak ve evde yaptığımız etkinlikleri paylaşayım fikir olsun sizlere
Bunlar kitaplarımız Eki Görüntüle 1730003
Bunlar da belli başlı oyuncaklarımız bul tak ışıklı müzikli giden araba uğur böceği masal anlatan kuzu falan gibi şeylerde var ama onları çekmedimEki Görüntüle 1730009
Bunlar da evde yaptığımız aktiviteler
Prima kutusunu farklı renkli keçelerle kapladım top atmaca oynamak için hemde renkleri öğrenir diye
Parmak kuklaları ben Yaptım el kuklası İKEA dan aldım hikaye okurken kullanmak için
Ponponlar her aktivite de kullanılır çift Taraflı bantla duvara yapıştır toplasın kaptan kaba aktarma yapsın vb.
Vazodan mandal Çıkarma el kasları için güzel bir oyun
Kutuya pipet takıp Çıkarma ve deliklerden Çubukları atma kumbaraya tavla pulu veya Düğme atma el göz koordinasyonu için güzel bir aktivite
Birde kilitli poşete jöle doldurmuştum içine sim boncuk küçük parlak Balıklar falan atıp duyusal poşet yapmıştım eğlenceli oluyorEki Görüntüle 1730010
Tabi ağlamaktan oynamaya fırsat bulan var mı yok ama ben yinede yapıyorum aklıma geldikçe bir Şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?