2014 Kasım Anneleri

Canım yani biraz borcumuz var. Esimin aldığı maaş ucu ucuna yetiyor bu yüzden. Birikim falan yapamioruz.
Ben şimdiden strese girdim. Bilmedigim biri ya benim gibi bajamazsa, temizliğine özen gostermezse... ne biliyim kızıp bağırirsa.. off valla düşündükçe afakanlar basıyor. Ne yapacağımı hic bilmiyorum.

Arkadaşlar zaten doğum izni bittikten sonra ilk altı ay ikide çıkmadınızmı işten.Daha sonra üç buçukta.Benim evm işyerişme uzaktı on ikide çıktım yol uzak diyince idare ettiler sağolsunlar Şuanda Üç buçukta çıkıyorum şubat 18 de bitecek

canım memurların günlük 3 saat süt izni ben sözleşmeli memur olduugmdan bir yıl günde bir buçuk saatti. doğum izni bitince bu yasa gündemde diye bana iki ay yarım gün izin verdiler. sonra tam güne çıkınca bende üzretsiz izne ayrıldım. şimdi ise bu hak herkese verilecek

benimki bitmedi şuan banada böyle birşey vurumu ki ben benden geçti diye düşünüyordum

Ayyy valla su bakiciyla ugrasmak ne stres yaa sinir oluyorum kaynana tribi cekmeye raziyim yani gecenlerde ameliyat oldu izin aldi tamam dedim onemli bir sey degil ama acil degildi 15 tatil geliyor teyzeEozaman olsan dedim yok oldu simdi kontrolu var yarin.yine gelmiyim diyor dedim haftaya git olmaz dr yarin gel dedi diyo durmadan izin almak zorunda kaliyorum cocuk oyuncagi degilki bu ben herisimi okulaa gore ayarliyorum da neden düşünmüyo kimse bunu yaa cocugu 5dakika birakacak baska kimsede yokki biraksam gecende bisey de esim izin aldi yine bi o bir ben sıkıldım valla degistirecem bakiciyi cocuk 2 ay agladi ancak alıştı neyse kafa sisirdim .s

Koltuk altıda mı net sonuç değil yani popodan hiç ölçmedim ki bilmiyorum. Doğru düzgün bir ateş ölçer bulamadım valla. Bu arada geçmiş olsun size de. Ihlamur yapayım inşallah içer, Ballı ılık su neye iyi geliyor onu da deneyeyim

ballı soğan suyuna bak netten canım doğal antibiyorik ve öksürüğede iyi geliyor ben yapınca kapaklı küçük saklama kabında yapıyorum çok kötü kokuyor ama tadı iyi onuda deneyebilirsin

Canım alından ateş ölçeri bebeğin alnın tam ortasına tutarak ölç çok basılı tutma bas bırak...
Böyle yanlara doğru ya da iki kaşının ortasına doğru aşağı doğru kayarsan yüksek gösteriyor ateşi..
Nasıl anlatsam gözlerimizin üstüne denk gelen alın yeri varya iki çıkıntı gibi ay boynuz yeri gibi olan yer nasıl anlatacağımı şaşırdım : ) Orda acaip yüksek çıkıyor her zaman çok sıcak oluyor orası..
Biz de oğlum ateşli olduğu günler şaşırmıştık en az 2-3 derece oynuyor..
Şakağından bakabilirsin ya da vücudundan... Tabi açtıktan biraz zaman geçecek ki ortam ısısında olsun..
Yatarken de ölçmeyin diyorlar yatak ısısı etkiliyormuş...
Baya karışık canım ya : )
Çok geçmiş olsun...
Ben artık alışkanlık oldu hasta olsun olmasın sütünü ılık ve ballı veriyorum sürekli...

ballı soğan suyuna bak netten canım doğal antibiyorik ve öksürüğede iyi geliyor ben yapınca kapaklı küçük saklama kabında yapıyorum çok kötü kokuyor ama tadı iyi onuda deneyebilirsin

Sağol Allah razı olsun. Sen deyince netten baktım, gerçekten herkes çok fayda gördüğünü Yazmış. İnşallah bizde de faydalı olur

Çok tatlısın sen ya. Üşenmeden anlatmış, sağol arkadaşım Allah razı olsun. Dediğin gibi alnının her yeri farklı sonuç veriyor. Tam ortaya denk getirmeye çalışıyorum ama her defasında 39 civarı sonuç veriyor. Anlamadığım Ateş'i 39 olacak kadar değil sanki. Dr demişti bize, alından ateş ölçer yüksek gösterir diye. Belki Ateş'i o kadar yüksek değil ama hafif ateş var. Inşallah yükselmeden atlatırız. Soğan suyla Balı denicem. Rabbim bütün bebişlere şifalar versin

: ) Canım zaten ateş ölçerler +0,2 -0,2 derece oynarmış...
Sen yine yarım derece düşük saysan yine yüksek...
İnşallah çabucak atlatırsınız...
Yine de sık sık takip et...
Babası oğlumun her hücresinden ölçüyordu ateşi tek tek artık manyak olmuştu : )

Adaşım biz burdan bi kaç arkadaşla fotoğrafta ki ateş ölçeri aldık çok memnunuz belki almak istersin bimeks den aldım ben ebebekte de var sanırım 140 lira gibi bi fiyatı vardı

Eklentiler

• image.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 94
Evet 2-4-6 da tam, isteğe bağlıda yarım maas esik olmus yazım.İlkokul çağına kadar yarı zamanlı çalısmayı sonradan eklediler suan için bizi kapsamasa da daha sonraki bebisler için için iyi bir fırsat buna da sükür yine de sen düsün 4 çocuk olayını

ahh tatlım valla öyle isterdim ki. Maalesef bende o kadar yürek yok. Hamd plsun bu sartlar bile güzel. Eğer cok fazla meslek ayrımı yapılmaz ve benide kapsarsa ben hemen yaparım ikinci çocugu

Burda bile doktorlar bebek ateşiyle muayene esnasında popodan bakıyorlar ateşe canım şu ucu civali olan atesolcerlerle. Ballı su da boğazını yumuşatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…