ben hep farklı sitelerden okudum ama aşagı yukarı aynıydı hepsi. bu bir kaç hafta içinde onaylanacagı söyleniyor yasanın
zorunlu değilsen bırakma canım ya
çok zor başkasına emanet etmek
benim annem bakmasına rağmen bazen çok zorlanıyorum
herşeyi takma kafana diye telkin ediyorum kendimi
sabah mesela peçeteyi almış ağzına emiyo annemde hiç görmüyor orda mutfakta uğraşırken ben olsam gözümden ayırmam böyle şeyler canımı sıkıyo
başkasına bıraksam bayağ takarım kafaya heralde
çok zor ya Allah yardımcımız olsun
http://www.sgkrehberi.com/haber/773..._content=daily&utm_campaign=Memurlar_AnasayfaAa iyiymis.. bende bir okuyayım şunu :)
canım memurların günlük 3 saat süt izni ben sözleşmeli memur olduugmdan bir yıl günde bir buçuk saatti. doğum izni bitince bu yasa gündemde diye bana iki ay yarım gün izin verdiler. sonra tam güne çıkınca bende üzretsiz izne ayrıldım. şimdi ise bu hak herkese verilecekArkadaşlar zaten doğum izni bittikten sonra ilk altı ay ikide çıkmadınızmı işten.Daha sonra üç buçukta.Benim evm işyerişme uzaktı on ikide çıktım yol uzak diyince idare ettiler sağolsunlar Şuanda Üç buçukta çıkıyorum şubat 18 de bitecek
benimki bitmedi şuan banada böyle birşey vurumu ki ben benden geçti diye düşünüyordumcanım memurların günlük 3 saat süt izni ben sözleşmeli memur olduugmdan bir yıl günde bir buçuk saatti. doğum izni bitince bu yasa gündemde diye bana iki ay yarım gün izin verdiler. sonra tam güne çıkınca bende üzretsiz izne ayrıldım. şimdi ise bu hak herkese verilecek
bundan sonraki dogumlarda olacakmiş. yani inşallah 2. çocukta 4 ay yarım gün hakkımız olacakbenimki bitmedi şuan banada böyle birşey vurumu ki ben benden geçti diye düşünüyordum
Şimdi bizde ilk altı ay 3 saat sonra bir buçuk saate düşüyor ya o ilk altı aya ekmi olacakbundan sonraki dogumlarda olacakmiş. yani inşallah 2. çocukta 4 ay yarım gün hakkımız olacak
kesin bilmiyorum onu canım. son şekli zaten resmi gazetede yayınlanan hali olacak. çok ayrıntı vermemişler haber sitelerindeŞimdi bizde ilk altı ay 3 saat sonra bir buçuk saate düşüyor ya o ilk altı aya ekmi olacak
Anladım canım sağolkesin bilmiyorum onu canım. son şekli zaten resmi gazetede yayınlanan hali olacak. çok ayrıntı vermemişler haber sitelerinde
Koltuk altıda mı net sonuç değil yaniCanım ben de o basit olan ateş olcerlerden kullanıyorum. En doğru atesi popo dan ölünce anlarsin. Koltuk altıyla popodan alınan ateş arasında sanırım 2 derece fark oluyor. Alından yapılan ateşolcerlerden anlamıyorum ben. Benim oğlan da grip havalar kötü . Ihlamur yap biraz azcık balla ılık su ver .
ballı soğan suyuna bak netten canım doğal antibiyorik ve öksürüğede iyi geliyor ben yapınca kapaklı küçük saklama kabında yapıyorum çok kötü kokuyor ama tadı iyi onuda deneyebilirsinKoltuk altıda mı net sonuç değil yanipopodan hiç ölçmedim ki bilmiyorum. Doğru düzgün bir ateş ölçer bulamadım valla. Bu arada geçmiş olsun size de. Ihlamur yapayım inşallah içer, Ballı ılık su neye iyi geliyor onu da deneyeyim
Koltuk altıda mı net sonuç değil yanipopodan hiç ölçmedim ki bilmiyorum. Doğru düzgün bir ateş ölçer bulamadım valla. Bu arada geçmiş olsun size de. Ihlamur yapayım inşallah içer, Ballı ılık su neye iyi geliyor onu da deneyeyim
ballı soğan suyuna bak netten canım doğal antibiyorik ve öksürüğede iyi geliyor ben yapınca kapaklı küçük saklama kabında yapıyorum çok kötü kokuyor ama tadı iyi onuda deneyebilirsin
Canım alından ateş ölçeri bebeğin alnın tam ortasına tutarak ölç çok basılı tutma bas bırak...
Böyle yanlara doğru ya da iki kaşının ortasına doğru aşağı doğru kayarsan yüksek gösteriyor ateşi..
Nasıl anlatsam gözlerimizin üstüne denk gelen alın yeri varya iki çıkıntı gibi ay boynuz yeri gibi olan yer nasıl anlatacağımı şaşırdım : ) Orda acaip yüksek çıkıyor her zaman çok sıcak oluyor orası..
Biz de oğlum ateşli olduğu günler şaşırmıştık en az 2-3 derece oynuyor..
Şakağından bakabilirsin ya da vücudundan... Tabi açtıktan biraz zaman geçecek ki ortam ısısında olsun..
Yatarken de ölçmeyin diyorlar yatak ısısı etkiliyormuş...
Baya karışık canım ya : )
Çok geçmiş olsun...
Ben artık alışkanlık oldu hasta olsun olmasın sütünü ılık ve ballı veriyorum sürekli...
Sağol Allah razı olsun. Sen deyince netten baktım, gerçekten herkes çok fayda gördüğünü Yazmış. İnşallah bizde de faydalı olur
Çok tatlısın sen ya. Üşenmeden anlatmış, sağol arkadaşım Allah razı olsun. Dediğin gibi alnının her yeri farklı sonuç veriyor. Tam ortaya denk getirmeye çalışıyorum ama her defasında 39 civarı sonuç veriyor. Anlamadığım Ateş'i 39 olacak kadar değil sanki. Dr demişti bize, alından ateş ölçer yüksek gösterir diye. Belki Ateş'i o kadar yüksek değil ama hafif ateş var. Inşallah yükselmeden atlatırız. Soğan suyla Balı denicem. Rabbim bütün bebişlere şifalar versin
Adaşım biz burdan bi kaç arkadaşla fotoğrafta ki ateş ölçeri aldık çok memnunuz belki almak istersin bimeks den aldım ben ebebekte de var sanırım 140 lira gibi bi fiyatı vardıKoltuk altıda mı net sonuç değil yanipopodan hiç ölçmedim ki bilmiyorum. Doğru düzgün bir ateş ölçer bulamadım valla. Bu arada geçmiş olsun size de. Ihlamur yapayım inşallah içer, Ballı ılık su neye iyi geliyor onu da deneyeyim
Evet 2-4-6 da tam, isteğe bağlıda yarım maas esik olmus yazım.İlkokul çağına kadar yarı zamanlı çalısmayı sonradan eklediler suan için bizi kapsamasa da daha sonraki bebisler için için iyi bir fırsat buna da sükür yine de sen düsün 4 çocuk olayınıcanım yasa şöyle bilidigim kadarıyla ilk çocukta iki ikincide 4 üçüncüde 6 ay yarı zamanlı tam maaş. bunun sonrasında ise isteğin ve idarenin kabulu sonrasında çocuk ilkokul çağına gelene kadar yarı zamanlı yarım maaş. o kadar zaman tam maaş verseler herkes doğurur :))
ahh tatlım valla öyle isterdim ki. Maalesef bende o kadar yürek yok. Hamd plsun bu sartlar bile güzel. Eğer cok fazla meslek ayrımı yapılmaz ve benide kapsarsa ben hemen yaparım ikinci çocuguEvet 2-4-6 da tam, isteğe bağlıda yarım maas esik olmus yazım.İlkokul çağına kadar yarı zamanlı çalısmayı sonradan eklediler suan için bizi kapsamasa da daha sonraki bebisler için için iyi bir fırsat buna da sükür yine de sen düsün 4 çocuk olayını
Burda bile doktorlar bebek ateşiyle muayene esnasında popodan bakıyorlar ateşe canım şu ucu civali olan atesolcerlerle. Ballı su da boğazını yumuşatır.Koltuk altıda mı net sonuç değil yanipopodan hiç ölçmedim ki bilmiyorum. Doğru düzgün bir ateş ölçer bulamadım valla. Bu arada geçmiş olsun size de. Ihlamur yapayım inşallah içer, Ballı ılık su neye iyi geliyor onu da deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?