- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Bizimki de weewell sanırım fiyatı 120 civarıydı ama değmedi malesef. Eğer tekrar alacak olursak Aklımızda olsun bu marka, sağol adaşımAdaşım biz burdan bi kaç arkadaşla fotoğrafta ki ateş ölçeri aldık çok memnunuz belki almak istersin bimeks den aldım ben ebebekte de var sanırım 140 lira gibi bi fiyatı vardı
perikanadi kız peri izledin mi diziyi sabah yaz bana ay neler oldu öyle zeynep fena yedi tekmeyi haketti ama ne saf bi kız ya
Aaa bende neslihan Atagül için izliyorum diyebilirim çok beğeniyorum onuSonlarını izleyemedim bende, hatta bu bölümü Erenim Sağolsun Bölük pörçük izledim. Acaba Nihan'a sinir olan tek ben miyim. Nedense o kızdan hiç elektrik alamıyorumOynadığı tüm dizilerde hep itmiştir beni
perikanadi kız peri izledin mi diziyi sabah yaz bana ay neler oldu öyle zeynep fena yedi tekmeyi haketti ama ne saf bi kız ya
Yaman ın üstteki bir dişi sonunda çıktı ve 5 dişte alttan gözüküyor çocuk durdu durdu 6 diş birden çıkarıyor o yüzden de yarım saatte bir uyanıyor bu gece bana uyku yoksürekli öksürüyor birde su içirmeye çalışınca da bağırıyor aman sabahlar olmasın
Biz mi kaldık şimdi iki dişli olarak yaniii.Yaman ın üstteki bir dişi sonunda çıktı ve 5 dişte alttan gözüküyor çocuk durdu durdu 6 diş birden çıkarıyor o yüzden de yarım saatte bir uyanıyor bu gece bana uyku yoksürekli öksürüyor birde su içirmeye çalışınca da bağırıyor aman sabahlar olmasın
Ay valla aksiyon dolu bir bölümdü bende çok merakla izliyorum her bölümü emir tam psikopat zeynepte salak olunca buldu belasını yaniKız dizi bitti inan ki aklıma sen geldin dedim şimdicarputi de izlemiştir : ))))
İzledim tabi kızzz...
Her bölümü olay ya...
Hiç gizli saklı bir şey kalmıyor bu dizide..
Her bölümü bomba bu yüzden çok seviyorum...
Zaten aşk muhteşem ben müthiş hissediyorum nedense : )))
Hiç bitmesin istiyorum..
Herkes rolünü öyle güzel yapıyor ki...
Gerçekten Emir'in gerçek hayatta normal olduğunu düşünemiyorum : )
Bir insan psikopatı bu kadar güzel mi oynar?
Hele Zeynep... : )
Bizim de öyle oldu ya canım durdu durdu üstten 4 diş birden kabardı şükür ki 3 ü çıktı şimdi bi tanesini bekliyoruz : ) Diş de hafif öksürük yaparmış canım bizim de o ara baya olmuştu..
Aman ağrısız sızısız çıksında ne zaman çıkarsa çıksın valla biz sabahı sabah ediyoruz hiç düzen kalmadıBiz mi kaldık şimdi iki dişli olarak yaniii.bakalım bizim dişler ne zmn gelcekkk
Ay valla aksiyon dolu bir bölümdü bende çok merakla izliyorum her bölümü emir tam psikopat zeynepte salak olunca buldu belasını yani
Kınalı karı bende izlerdim aşkı memnu yu takip ediyordum en son şimdide kara sevda favorimResmen çarşamba günlerini iple çeker oldum..
O günü kendime keyif günü ilan ettim : ))))
Çok az diziyi böyle takıntılı izledim...
Sıla, Ezel... Şimdi de Kara Sevda...
Çok küçükken de Kınalı Kar vardı hatırlar mısın onu da o zamanlar çok izlerdim hey gidi çocukluk gençlik : )))
Kırmızı ve siyah Takım'ı beğendim ben yazın giydirceksen kısa kollu al istersenKızlar ya dünden beri oğlum için bir şeyler almak istiyorum ama karar konusunda kafayı yiyeceğim bana biraz yardımcı olur musunuz?
18-24 ay alacağım... Yazın ve bahar giyebilsin diye...
Babycorner in çok sevdiğim iki tulumu aldım çok önceden aklımda olduğu için bir de böyle bir takım almak istiyorum bu takımlardan hangisi daha hoş olur?
Bir de kısa kol mu uzun kol mu kullanışlı olur rica etsem ufak bir yorum yapın alayım..
Eki Görüntüle 1750813 Eki Görüntüle 1750814 Eki Görüntüle 1750815
Aldığım tulumlar da bunlar
Eki Görüntüle 1750823 Eki Görüntüle 1750824
Buyrun efenim. Bayadir yapmıyodum bende yapayım iyi Hatırlattinloveren adaşım ya senin bi kek tarifi vardı ben yapmıştım çok güzel olmuştu ama yaman yememişti defterime yazmamışım bi daha yapsam yer belki müsait olunca bana yazar mısın zahmet olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?