- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
ben seni yerim yerimm paşaa yaaa.
biz hastayız die çıkaramıoz ya aslında bende
çok istiorum çıkarmak mikrobu kırılır belki die
ama daha çok hasta olursa die de korkuorum yaa
benimkide kendini arkaya atıo kucakta olsun yerde olsun
kafasını biyere vurmaya bayılıo şapşik valla:):)
kızıoz ama yok gene aynısını yapıo sanırım şuan hepsi aynı
hiç bi dönemleride bitmio valla.
ayy yok ben bunu gerçekten yerim
tipe bak ya ne güzel kara çıkmış iyileştimi bari nasıl şuanda.
aman hepsi aynı sallıyolar ya
bizimkilerde sallıo napalım artık
bazen bende uyumamakta ısrar edince öle
yapıorum ama çok nadir pepesi var ona sarılıp uyuyo:)
bazende babasıyla babasının ya kulağını ya saçını çekerek oynayarak
kendi kendine uyuyo onlar nasıl ederse bize onu uyguluyoruz aslında
napalımm..
Arkadaslar kademe ve derecem değişmiş ücretsiz izinde olsa ilerleme devam edecekti başlamış uygulama...2005 sonrası göreve başlayanlar bu ay 1 derece aldı kontrol edin bilgilerinizi derim.
Değişti o çocuk okul çağına gelene kadar yarı zamanlı tam maaş, aynı zamanda baba da yararlanacak bu haktan.Hangi meslekler yararlanacak belli değil ahh bizi kapsarsa (sanmıyorum ama) hemen 2. bebişi yaparım
Bende 3 koliye ayırdım kaldırdım ama nasıl oluyorsa 2 gun sonra yine tüm oyuncaklar salona gelmişen sevdikleri eşimin uzaktan kumandalı Arabası vardı onunla oynuyor bu ara vileda zaten bir numarası ve tabiki Kitapları günde 5 defa okumaktan Kusucam valla bizimki de diş çıkarıyor diye yemiyor habire muz yemekten kabız oldu Karnı davul gibi şişmiş
canım yasa şöyle bilidigim kadarıyla ilk çocukta iki ikincide 4 üçüncüde 6 ay yarı zamanlı tam maaş. bunun sonrasında ise isteğin ve idarenin kabulu sonrasında çocuk ilkokul çağına gelene kadar yarı zamanlı yarım maaş. o kadar zaman tam maaş verseler herkes doğurur :))Değişti o çocuk okul çağına gelene kadar yarı zamanlı tam maaş, aynı zamanda baba da yararlanacak bu haktan.Hangi meslekler yararlanacak belli değil ahh bizi kapsarsa (sanmıyorum ama) hemen 2. bebişi yaparım
canım yasa şöyle bilidigim kadarıyla ilk çocukta iki ikincide 4 üçüncüde 6 ay yarı zamanlı tam maaş. bunun sonrasında ise isteğin ve idarenin kabulu sonrasında çocuk ilkokul çağına gelene kadar yarı zamanlı yarım maaş. o kadar zaman tam maaş verseler herkes doğurur :))
aynen :) yarı zamanlı yarım maaş ama o bile güzelcanım yasa şöyle bilidigim kadarıyla ilk çocukta iki ikincide 4 üçüncüde 6 ay yarı zamanlı tam maaş. bunun sonrasında ise isteğin ve idarenin kabulu sonrasında çocuk ilkokul çağına gelene kadar yarı zamanlı yarım maaş. o kadar zaman tam maaş verseler herkes doğurur :))
:) öyleyse 4 senede bir doğururum:)Ben de öyle biliyordum canım o yüzden @demekoyle_19 öyle söyleyince bir an heyecanlandım : )
aynen :) yarı zamanlı yarım maaş ama o bile güzel
bu haklar yine memurlara heralde yazık bize
Bende memurum ama hiç anlamadık memur olduğumuzu daha bu olay Konuşulurken Sağlık Çalışanları dışında tutulacak dediler bileaynen :) yarı zamanlı yarım maaş ama o bile güzel
bu haklar yine memurlara heralde yazık bize
Günaydın herkesee :)))
Kızlar bizimki bulaşık makibasının düğmesini çeciriyor vee vazgeçiremiyorumm bi akıl verinnnn en sonunda bozulucak makinemmmmm.ben düzeltiyorum çaktırmadan gidiyoo bana bakıyorr gözgöze geliyoruz ve yine çeviriyorr.
Maşallah hepsine akıllı uslu olsunlar inşallah bende çok severim kitap Okumayı Boşta kalınca muhakkak bi kaç sayfa okurum yaman da bana çekmiş şimdilik çok seviyor kitapta kuş görünce muhakkak öpüyor o Yüzden o sayfalar tükürükten yapışmış oluyor zor ayırıyoruzCanım benim oğlum da tam iyileşmedi ki..
Haftasonu biraz toparlıyor komşuya gidiyor bir daha başa dönüyoruz...
Geceleri özellikle burnu tıkanıyor hafif öksürüğü var yine ama annemin bir lafı var "kötü hava yoktur kötü kıyafet vardır" diye : )
Başta çok kızardım ama ara ara hak veriyorum böyle gidersek çocuklar kışın dışarı yüzü görmeyecek..
Çok iyi sımsıkı giydiriyorum çıkarıyorum ağzı burnu da kapalı oldum mu hiçbişi olmadı haftasonu bol bol çıktık biz..
Valla evet nasıl huzurlularsa öyle oluyor zaten canım..
Onlar kendi düzenlerini kurdurtuyorlar bize valla : )
Bizle alakalı bir şey var mı canım ya ben habersiz kalmışım her şeyden : )
Canım bu söylediğin gerçek mi yaaaaaaaaaaaaa...
Ne zaman yasalaşacak ya da hangi meslekler olduğunu kim belirleyecek..
Süpermiş ya dediğin gibi yararlanabilirsek ben de anında yaparım bir tane kardeş oğluma : )
Bildiğin kadarıyla bilgilendirir misin canım beni ya..
Kız yerim ha onu ben yavrum...
Bir şeyi çok defa sorup açıklama istiyorlar evet nedense...
8 küçük kitabı var ya tek tek hepsini alıyor sadece ikişer sayfalarını soruyor sonra bir daha başa : )
Yerim ben onu zaten kalem tutması beni çok güldürdü büyümüşte küçülmüş sanki maşallah ona akılları faZla bacım o Yüzden durdukları yerde duramıyorlarhih iste ayni ben ne 5 i ne 10 u.. Aksama kadar kitap okutturuyor, kartlardakileri tanitmami istoyor ve tabiki bütün hayvanlarin seslerini cikarmami.. Babasi gelince ona devrediyorum yok illa ben okuyacağım..
hey Allah im yaa ilgileri bile ayni hepsinin benim kizimda firinin alarmni kuruyor bulasik nakinesini calistiriyor bazen camasir makinesinin sıkma devrini degistiriyor bir bakiyorum ipislak cikmis camasirlar:)))Günaydın herkesee :)))
Kızlar bizimki bulaşık makibasının düğmesini çeciriyor vee vazgeçiremiyorumm bi akıl verinnnn en sonunda bozulucak makinemmmmm.ben düzeltiyorum çaktırmadan gidiyoo bana bakıyorr gözgöze geliyoruz ve yine çeviriyorr.
bolca adeletsizlik var memlekette Allah sonumuzu hayır etsinBende memurum ama hiç anlamadık memur olduğumuzu daha bu olay Konuşulurken Sağlık Çalışanları dışında tutulacak dediler bile
kanuna direk bakmadım gazete başlığında işçi ve memur yazıyodu ama içeriğinde sadece memurdan bahsediyodu:) öyleyse 4 senede bir doğururum:)
canım sadece memura değil. işçi ve memur diye geçiyor. arada farklılıklar olsa birbirne yakın kurallar
Günah işte onların yemedikleri yle 10 çocuk doyar.dogrumu yaptik yanlış mi zaman gösterecek ama yemekteki israfin haddi hesabi yok ben en cok buna üzülüyorum yAa.s
Canım ben de o basit olan ateş olcerlerden kullanıyorum. En doğru atesi popo dan ölünce anlarsin. Koltuk altıyla popodan alınan ateş arasında sanırım 2 derece fark oluyor. Alından yapılan ateşolcerlerden anlamıyorum ben. Benim oğlan da grip havalar kötü . Ihlamur yap biraz azcık balla ılık su ver .Kızlar sabah uyanınca oğlumun Ateş'i olduğunu farkettim. Alından ateş ölçerle 39, koltuk altından şu basit ateş ölçerle 37,5 çıktı. Hangisine inanayım bilmiyorum. Hastanede kaldığımızda koltuk altından ölçüyorlardı. Bir de Dr alından ateş ölçerler yarım derece fazla ölçüyor demişti. Burnu da tıkandı, daha yeni iyileşmişti ya hasta Olmasın diye o kadar dikkat ediyorum ona rağmen koruyamadım. Dün akşam banyo yaptırdık, üşüttümü acaba
:) öyleyse 4 senede bir doğururum:)
canım sadece memura değil. işçi ve memur diye geçiyor. arada farklılıklar olsa birbirne yakın kurallar
ben hep farklı sitelerden okudum ama aşagı yukarı aynıydı hepsi. bu bir kaç hafta içinde onaylanacagı söyleniyor yasanınGünaydın :) nabionuz kizlaaar...
Ne zaman uygulaması yapılacak acaba. Detaylı inceleyebilecegimiz bir yer varmi bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?