Siyah beyaz olanı çok beğendim. Seviyorum o Tarzı. Ben de bakayım ona peri nerden alıyosunKızlar ya dünden beri oğlum için bir şeyler almak istiyorum ama karar konusunda kafayı yiyeceğim bana biraz yardımcı olur musunuz?
18-24 ay alacağım... Yazın ve bahar giyebilsin diye...
Babycorner in çok sevdiğim iki tulumu aldım çok önceden aklımda olduğu için bir de böyle bir takım almak istiyorum bu takımlardan hangisi daha hoş olur?
Bir de kısa kol mu uzun kol mu kullanışlı olur rica etsem ufak bir yorum yapın alayım..
Eki Görüntüle 1750813 Eki Görüntüle 1750814 Eki Görüntüle 1750815
Aldığım tulumlar da bunlar
Eki Görüntüle 1750823 Eki Görüntüle 1750824
siyah beyaz takım ve mavi takım çok tatlı 18 24 al bence kilosu kac bilmiyorum ama benim kızım 13 kilo ben 18 24 alıyorum o bile küçük olabiliyor bazenKırmızı ve siyah Takım'ı beğendim ben yazın giydirceksen kısa kollu al istersen
çok güzel görünüyor ellerine sağlık parasıylamı yapıyorsunIi aksamlar kizlar nasilsnz cumaya arkadas dogum yapiyo 2.yi dogrck ilk ki 2yasinda ama uslu bi cocuk yani ben korkuyorum valla kiz cok istiyorumda yinede korkutyr beni
Arkadasa ne yaptim daha battaniye ve taci kaldi
Siyah beyaz olanı çok beğendim. Seviyorum o Tarzı. Ben de bakayım ona peri nerden alıyosun
siyah beyaz takım ve mavi takım çok tatlı 18 24 al bence kilosu kac bilmiyorum ama benim kızım 13 kilo ben 18 24 alıyorum o bile küçük olabiliyor bazen
Benimle özel olarak konuşmadığını düşünüyordum Alıntı yaptığını görünce bir heyecan Yaptım ama perikanadı na cevap vermişsin zatensiyah beyaz takım ve mavi takım çok tatlı 18 24 al bence kilosu kac bilmiyorum ama benim kızım 13 kilo ben 18 24 alıyorum o bile küçük olabiliyor bazen
Ay Sağolasın Yapayım bende garanti tarif tadıda çok güzel olmuştu başka bakmaya gerek yokBuyrun efenim. Bayadir yapmıyodum bende yapayım iyi Hatırlattin
Eki Görüntüle 1750873
pardon canım neden özel konuşmadığımı düşündünBenimle özel olarak konuşmadığını düşünüyordum Alıntı yaptığını görünce bir heyecan Yaptım ama perikanadı na cevap vermişsin zaten
canım ürünü sen alıyorsun zannettim sana yazdım aslında karıştırmışmıyımBenimle özel olarak konuşmadığını düşünüyordum Alıntı yaptığını görünce bir heyecan Yaptım ama perikanadı na cevap vermişsin zaten
ya ben bu aldığı kadar unu anlamıyorumBuyrun efenim. Bayadir yapmıyodum bende yapayım iyi Hatırlattin
Eki Görüntüle 1750873
aa bunların pembesinden ve kısa kollusundan bende almıştım yaz için ama bayağ oldu benim kızım ufak tefek hala 9,5 kg artık kiloda almıyo aylardır aynıCanım normalde bir çok sitede kampanyaları oluyor ama baktım her ürünü yok o yüzden kendi sitesinden alıyorum...
babycorner.com.tr
Seviyorum carter's ve babycorner in ürünlerini..
Eki Görüntüle 1750906 Siyah beyaz olarak bu da var çok arada kaldım ya bi karar veremedim : )
Canım kilosu normal yani şu an en fazla 11 ya da 11200 felandır..
Zaten bahar ve yaz aylarında 18-24 ay arasında olacak o yüzden öyle alıcam zaten canım..
mavide çok tatlı siyah beyazdaKızlar ya dünden beri oğlum için bir şeyler almak istiyorum ama karar konusunda kafayı yiyeceğim bana biraz yardımcı olur musunuz?
Babycorner in çok sevdiğim iki tulumu aldım çok önceden aklımda olduğu için bir de böyle bir takım almak istiyorum bu takımlardan hangisi daha hoş olur?
Bir de kısa kol mu uzun kol mu kullanışlı olur rica etsem ufak bir yorum yapın alayım..
aa bunların pembesinden ve kısa kollusundan bende almıştım yaz için ama bayağ oldu benim kızım ufak tefek hala 9,5 kg artık kiloda almıyo aylardır aynı
heralde 12 18 almışımdır o bile bayağ büyük gelmişti gözüme dolabında yazın gelmesini bekliyo daha yıkamadımda çekermi bilmem
şimdi kendi sitesine baktım benimkinin resmini eklemek için ekleyemedimKızlar ya dünden beri oğlum için bir şeyler almak istiyorum ama karar konusunda kafayı yiyeceğim bana biraz yardımcı olur musunuz?
şimdi kendi sitesine baktım benimkinin resmini eklemek için ekleyemedim
ama fiyatlar fazla geldi burdaki e bebekten almıştım ben netten bayağ indirimliydi
E ben sana bişey yazdığımda hiç birşey yazmıyorsun veya ben bişeyden bahsettiğimde hiç yorum yapmıyorsun bende Konuşmak istemediğini düşündüm kendi kendimepardon canım neden özel konuşmadığımı düşündün
Koyu maviyi bende o Yüzden beğenmedim ama koyu renklerde yakışıyor çocuklara gerçektenmavide çok tatlı siyah beyazda
koyu renklilerden kaçının diyolar çocuklarda boyanın zararından dolayı mümkün olduğunca beyaz ve açık renkler giydirmek lazım
ama arada alıyorum çok beğenince koyu renkte olsa
e bebek hesabıma baktımda 20 tl ye almışım %50 indirimliperikanadi
Koyu maviyi bende o Yüzden beğenmedim ama koyu renklerde yakışıyor çocuklara gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?