2014 Kasım Anneleri

Siyah beyaz olanı çok beğendim. Seviyorum o Tarzı. Ben de bakayım ona peri nerden alıyosun

Ii aksamlar kizlar nasilsnz cumaya arkadas dogum yapiyo 2.yi dogrck ilk ki 2yasinda ama uslu bi cocuk yani ben korkuyorum valla kiz cok istiyorumda yinede korkutyr beni
Arkadasa ne yaptim daha battaniye ve taci kaldi
çok güzel görünüyor ellerine sağlık parasıylamı yapıyorsun

Siyah beyaz olanı çok beğendim. Seviyorum o Tarzı. Ben de bakayım ona peri nerden alıyosun

Canım normalde bir çok sitede kampanyaları oluyor ama baktım her ürünü yok o yüzden kendi sitesinden alıyorum...
babycorner.com.tr

Seviyorum carter's ve babycorner in ürünlerini..

Siyah beyaz olarak bu da var çok arada kaldım ya bi karar veremedim : )

siyah beyaz takım ve mavi takım çok tatlı 18 24 al bence kilosu kac bilmiyorum ama benim kızım 13 kilo ben 18 24 alıyorum o bile küçük olabiliyor bazen

Canım kilosu normal yani şu an en fazla 11 ya da 11200 felandır..
Zaten bahar ve yaz aylarında 18-24 ay arasında olacak o yüzden öyle alıcam zaten canım..

siyah beyaz takım ve mavi takım çok tatlı 18 24 al bence kilosu kac bilmiyorum ama benim kızım 13 kilo ben 18 24 alıyorum o bile küçük olabiliyor bazen
Benimle özel olarak konuşmadığını düşünüyordum Alıntı yaptığını görünce bir heyecan Yaptım ama perikanadı na cevap vermişsin zaten

aa bunların pembesinden ve kısa kollusundan bende almıştım yaz için ama bayağ oldu benim kızım ufak tefek hala 9,5 kg artık kiloda almıyo aylardır aynı
heralde 12 18 almışımdır o bile bayağ büyük gelmişti gözüme dolabında yazın gelmesini bekliyo daha yıkamadımda çekermi bilmem

mavide çok tatlı siyah beyazda
koyu renklilerden kaçının diyolar çocuklarda boyanın zararından dolayı mümkün olduğunca beyaz ve açık renkler giydirmek lazım
ama arada alıyorum çok beğenince koyu renkte olsa

Çok cici bir marka ya..
Her ürünü çok tatlı o yüzden takımı karar veremediğim için hala almadım tulumları aldım bakalım..
Karar verdiğimde bir tane takım almak istiyorum..

şimdi kendi sitesine baktım benimkinin resmini eklemek için ekleyemedim
ama fiyatlar fazla geldi burdaki e bebekten almıştım ben netten bayağ indirimliydi

şimdi kendi sitesine baktım benimkinin resmini eklemek için ekleyemedim
ama fiyatlar fazla geldi burdaki e bebekten almıştım ben netten bayağ indirimliydi

Bir çok sitede var ürünleri canım daha uygun ama her ürünü koymuyorlar
Benim istediğim tulumlar hepsinde yoktu o yüzden sitesinden aldım bakalım gelsinler nasıllar..

Koyu maviyi bende o Yüzden beğenmedim ama koyu renklerde yakışıyor çocuklara gerçekten

Koyu maviyi bende o Yüzden beğenmedim ama koyu renklerde yakışıyor çocuklara gerçekten

Oğlumun hiç saks mavisi bir şeyi yok sanırım ama o takım da hepsi aynı koyulukta o yüzden biraz boğuyor gibi geldi bana da...
Olmazsa sadece body sini ya da şalvarını alırım : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…