- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
ikinci çocuğa 4 ay ucuncuyede 6 ay yari zamanli tam maas alma frsati da gelmiss belkki ilgilenirsinArkadaslar kademe ve derecem değişmiş ücretsiz izinde olsa ilerleme devam edecekti başlamış uygulama...2005 sonrası göreve başlayanlar bu ay 1 derece aldı kontrol edin bilgilerinizi derim.
Ben 21. Ekim 2005 de başladım göreve 1 derece alacak mıyımArkadaslar kademe ve derecem değişmiş ücretsiz izinde olsa ilerleme devam edecekti başlamış uygulama...2005 sonrası göreve başlayanlar bu ay 1 derece aldı kontrol edin bilgilerinizi derim.
Ben üstüne para verip almamayı seçiyorumikinci çocuğa 4 ay ucuncuyede 6 ay yari zamanli tam maas alma frsati da gelmiss belkki ilgilenirsin
Evet 15 ocak 2005 den sonra göreve başlayanlar için geçerliBen 21. Ekim 2005 de başladım göreve 1 derece alacak mıyım
Ay Sağolun efem 5. Dereceye düşücem o zaman iyiymişEvet 15 ocak 2005 den sonra göreve başlayanlar için geçerli
Onları bağlayacan direğe bak gör o zman :)) 2 gündür show haber de bir kadın gosteriyorlar. Ay rutubetli yıkık dökük evde yaşıyor kucuk ikizleri var yaşlı babası anası. Çocukların ne üstünde var ne başında . Soba bile yanmiyor. Cocuklar bisküvi için kavga ediyor. Ey dedim kurban olduğum verdiğin kulun yemez bak vermediginde açından ağlar. Bizde hata kızlar. Çok şımarık alistirdik hadi itiraf edin hepiniz. Başlarım sendromuna bilmem neyine. Yok blw miş yok bilmem ne oyuncaklariymis yani o kadar çok secenek sunduk ki şimdi parmaklarında oynatiyorlar. Bi taraflarimizı yırtsak da istediklerini yaptiriyorlar. Bi daha Allah çocuk nasip ederse asla oğluma yaptığım gibi yapamayacağım bazı şeyleri.Al Erwan ı vur yaman a Yani bizde çok Ağlak olduk daha sadece alt iki Dişi çıktı üst dişleri çıkaramadı bi türlü evde Çığlık Kıyamet kopuyor yemek falan artık asla yemiyor sürekli ağlıyor Rabbim sabır versin
Simdiden 2 yas sendromuna giriyorlarsa 5 yaşında ergen tribi atar bunlar. Eyvah Eyvahgünaydın kızlar nasılsınız..
bu ağlama inatla isteme olaylrı 2 yaş sendromuna giriş..
2 yaş sendromu 10 aylıkken başlayabiliyormuş kızlar..
burada bizim duruşumuz çok önemli..
onlar birşeyi inatla isteddiklerine ağlarlarsa ve biz bir seferinde verirsek aaa bak ağlama işe yarıyor deyip onu kullanırlarmış..
dikkat dağıtmak gerekiyormuş..
örnepin bardak istedi vermedik...ağlıyor aaaa bak oğlum burada ne varmış diye falan dikkat çekip istediği şeyi ortadan kaldıracakmışız..
Bi şekilde utandıracaklar ama dur bakalım nasılayy yeerim yaa onlari bennn cann bunlarr cannn istedikleri kadar yaramaz olsalarda seviyoruz:)PEygamberimizin hadis i serifi var yaa kuccuklen yaramaz olan cocuk ilerde cok akilli olur diye ilerde utandiracak bunlar bizi tum.kasim.annelerine sesleniyorum:)))
Öyle tabi yediklerini önünde yemedikleri arkalarında bişey yemezse hemen alternatif bişey yapıp yedirmeye çalışıyoruz oyuncaklar alıyoruz bi Sürü ama oyuncak konusu biraz bizim için oluyor küçüklüğümüz de hiç görmemişiz böyle Şeyler heves edip alıyoruz.. Marketin önünde Suriyeli çocukları görüyorum Ayakları çıplak aç öyle duruyorlar hiç bir zaman aşırıya kaçıp doyumsuz yapmamak LazımOnları bağlayacan direğe bak gör o zman :)) 2 gündür show haber de bir kadın gosteriyorlar. Ay rutubetli yıkık dökük evde yaşıyor kucuk ikizleri var yaşlı babası anası. Çocukların ne üstünde var ne başında . Soba bile yanmiyor. Cocuklar bisküvi için kavga ediyor. Ey dedim kurban olduğum verdiğin kulun yemez bak vermediginde açından ağlar. Bizde hata kızlar. Çok şımarık alistirdik hadi itiraf edin hepiniz. Başlarım sendromuna bilmem neyine. Yok blw miş yok bilmem ne oyuncaklariymis yani o kadar çok secenek sunduk ki şimdi parmaklarında oynatiyorlar. Bi taraflarimizı yırtsak da istediklerini yaptiriyorlar. Bi daha Allah çocuk nasip ederse asla oğluma yaptığım gibi yapamayacağım bazı şeyleri.
Simdiden 2 yas sendromuna giriyorlarsa 5 yaşında ergen tribi atar bunlar. Eyvah Eyvah
Ama bu çok normal hiç endişe etme oğlumdan önce ablamın iki kızının büyümesine tanıklık ettim aynen onlarda böyle yapıyorlardı yaman da yapıyor böyle hatta geçen anneme bıraktığımda aramıştım ne yapıyorlar diye annem o arada yaman a sesleniyordu oğlum ablanın saçını Çekme diyeKızlar yaramazlığı geçtim benim kızım başka çocukları severken çok hırpalıyor onları. Görümcemin ve ablamın oğulları var kızımla aynı yaşlarda. Sürekli onları ağlatıyor, suratlarını yırtıyor elinden zor alıyorum çocukları çok büyük konuştum zamanında sanırım rabbim tek tek gösteriyor bana. En sevmediğim çocuk tipi
Kesinlikle . Çok simardilar dur demek lazım ben oyuncaklarini odasına kaldırdım cogunu bir iki kamyon var oynadığı ve oyun.kartları. fazla gördümü çünkü şaşırıyor hangisini oynasam diye. Hasta bi de dünden beri yaramaz. Grip olmuş. Yemiyor zorlamiyorum artık yediği kadar . Süt iciyor elimden geleni yapıyorum vicdanı rahat en azından.Öyle tabi yediklerini önünde yemedikleri arkalarında bişey yemezse hemen alternatif bişey yapıp yedirmeye çalışıyoruz oyuncaklar alıyoruz bi Sürü ama oyuncak konusu biraz bizim için oluyor küçüklüğümüz de hiç görmemişiz böyle Şeyler heves edip alıyoruz.. Marketin önünde Suriyeli çocukları görüyorum Ayakları çıplak aç öyle duruyorlar hiç bir zaman aşırıya kaçıp doyumsuz yapmamak Lazım
Kesinlikle . Çok simardilar dur demek lazım ben oyuncaklarini odasına kaldırdım cogunu bir iki kamyon var oynadığı ve oyun.kartları. fazla gördümü çünkü şaşırıyor hangisini oynasam diye. Hasta bi de dünden beri yaramaz. Grip olmuş. Yemiyor zorlamiyorum artık yediği kadar . Süt iciyor elimden geleni yapıyorum vicdanım rahat en azından.Öyle tabi yediklerini önünde yemedikleri arkalarında bişey yemezse hemen alternatif bişey yapıp yedirmeye çalışıyoruz oyuncaklar alıyoruz bi Sürü ama oyuncak konusu biraz bizim için oluyor küçüklüğümüz de hiç görmemişiz böyle Şeyler heves edip alıyoruz.. Marketin önünde Suriyeli çocukları görüyorum Ayakları çıplak aç öyle duruyorlar hiç bir zaman aşırıya kaçıp doyumsuz yapmamak Lazım
O biraz tek büyüdük leri için herhalde. Benim oğlumda arkadaşın kızının gözüne parmağını soktu ilk görünce. AA sen de mi bebeksin diye tuhaf ona gitti galiba:)) Sonraki görüşmelerde öpmeye başladı kızı :)))Kızlar yaramazlığı geçtim benim kızım başka çocukları severken çok hırpalıyor onları. Görümcemin ve ablamın oğulları var kızımla aynı yaşlarda. Sürekli onları ağlatıyor, suratlarını yırtıyor elinden zor alıyorum çocukları çok büyük konuştum zamanında sanırım rabbim tek tek gösteriyor bana. En sevmediğim çocuk tipi
Bende 3 koliye ayırdım kaldırdım ama nasıl oluyorsa 2 gun sonra yine tüm oyuncaklar salona gelmişKesinlikle . Çok simardilar dur demek lazım ben oyuncaklarini odasına kaldırdım cogunu bir iki kamyon var oynadığı ve oyun.kartları. fazla gördümü çünkü şaşırıyor hangisini oynasam diye. Hasta bi de dünden beri yaramaz. Grip olmuş. Yemiyor zorlamiyorum artık yediği kadar . Süt iciyor elimden geleni yapıyorum vicdanı rahat en azından.
Ah canım. Kayısı ver çocuğa kız günah :) . Bizimkide muz canavarı :) kitapları uyku öncesi rutininde okuyoruz biz. Gün içinde şu kartlar var ya ne nedir gibisinden onlarla oynuyoruz bi de Lego. Ayrıca günde 1 defa müzikli hikaye izleme hakkına sahip. 15 -20 dk civarı.Bende 3 koliye ayırdım kaldırdım ama nasıl oluyorsa 2 gun sonra yine tüm oyuncaklar salona gelmişen sevdikleri eşimin uzaktan kumandalı Arabası vardı onunla oynuyor bu ara vileda zaten bir numarası ve tabiki Kitapları günde 5 defa okumaktan Kusucam valla bizimki de diş çıkarıyor diye yemiyor habire muz yemekten kabız oldu Karnı davul gibi şişmiş
dogrumu yaptik yanlış mi zaman gösterecek ama yemekteki israfin haddi hesabi yok ben en cok buna üzülüyorum yAa.sKesinlikle . Çok simardilar dur demek lazım ben oyuncaklarini odasına kaldırdım cogunu bir iki kamyon var oynadığı ve oyun.kartları. fazla gördümü çünkü şaşırıyor hangisini oynasam diye. Hasta bi de dünden beri yaramaz. Grip olmuş. Yemiyor zorlamiyorum artık yediği kadar . Süt iciyor elimden geleni yapıyorum vicdanım rahat en azından.
hih iste ayni ben ne 5 i ne 10 u.. Aksama kadar kitap okutturuyor, kartlardakileri tanitmami istoyor ve tabiki bütün hayvanlarin seslerini cikarmami.. Babasi gelince ona devrediyorum yok illa ben okuyacağım..Bende 3 koliye ayırdım kaldırdım ama nasıl oluyorsa 2 gun sonra yine tüm oyuncaklar salona gelmişen sevdikleri eşimin uzaktan kumandalı Arabası vardı onunla oynuyor bu ara vileda zaten bir numarası ve tabiki Kitapları günde 5 defa okumaktan Kusucam valla bizimki de diş çıkarıyor diye yemiyor habire muz yemekten kabız oldu Karnı davul gibi şişmiş
Değişti o çocuk okul çağına gelene kadar yarı zamanlı tam maaş, aynı zamanda baba da yararlanacak bu haktan.Hangi meslekler yararlanacak belli değil ahh bizi kapsarsa (sanmıyorum ama) hemen 2. bebişi yaparımikinci çocuğa 4 ay ucuncuyede 6 ay yari zamanli tam maas alma frsati da gelmiss belkki ilgilenirsin
Ama bu çok normal hiç endişe etme oğlumdan önce ablamın iki kızının büyümesine tanıklık ettim aynen onlarda böyle yapıyorlardı yaman da yapıyor böyle hatta geçen anneme bıraktığımda aramıştım ne yapıyorlar diye annem o arada yaman a sesleniyordu oğlum ablanın saçını Çekme diye
O biraz tek büyüdük leri için herhalde. Benim oğlumda arkadaşın kızının gözüne parmağını soktu ilk görünce. AA sen de mi bebeksin diye tuhaf ona gitti galiba:)) Sonraki görüşmelerde öpmeye başladı kızı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?