2014 Kasım Anneleri

Arkadaşlar bu aşının zamanı ne kadar?
Mayısta aşımız var bizim o aşıyla beraber yapılsa bişi olur mu?

Arkadaşlar.....
Sanırım Yağız Selim in kardeşi olacak

Gerçekten mi?????????
Oooooo..
Ben böyle gördükçe bi hevese geliyorum sonra frenliyorum kendimi : )
Bu ay eşim bir hata yaptı umarım o hata 9 ay sonra veee veee diye ağlamaz...
Hayırlı olsun canım benim..

Günaydın arkadaşlar...
Sabah bir kalktım zaten her yer bembeyazdı ama üstüne ek gelmiş : )
Hala daha öyle güzel yağıyor ki kar...

Gunaydin arkadaslar ayy ne guzel haberler aliyoz boyle tebrikler insan duyunca heveslenmiyor degil ama))istiyorumda cokta korkuyorum:))

Bence iyisin canım ya...

Bende gttikçe zayıflıyorum galiba sanırım 57 yim.
hatta bayadır bakmadım onun ütüne zayıfladım belkide 55
falanım yani :):):)

Arkadaşlar.....
Sanırım Yağız Selim in kardeşi olacak

hadi ya hadi bakalım hayırlı olsun desek mi..

Günaydın arkadaşlar...

biizm kar durdu ya daha da yağmaz heralde
istanbulda kış bu kadar galiba...günaydın bu arada

Günaydın canım...
Ben 65 i görsem kafi bana ama nasıl olacak bilmiyorum : )

Burda kış bitene kadar biz Mayısı görürüz...

canım acil doktorları değilde çocuk dr. na gidin ve ne verdiyse kullanın bence

cnm çocuk dr na gittik zaten dün.antibiyotik verdi augmentin diye.bi de aferin plus verdi ama kızımın keyfi yerinde neşesi güzel yani şimdi durduk yere vermiş gibi olucam.annelik çok zor ya.

Günaydın arkadaşlar...

günaydın peri.ay buraya da bi yağsa.okullar kapanmadan yağdı sadece çatılar ve kaldırımlar tuttu kar.akşama kadar eridi gitti.ben severim ama yok.

cnm çocuk dr na gittik zaten dün.antibiyotik verdi augmentin diye.bi de aferin plus verdi ama kızımın keyfi yerinde neşesi güzel yani şimdi durduk yere vermiş gibi olucam.annelik çok zor ya.
Allah şifa versin inşallah. canım ben öyle durumlarda takip ediyorum ateşini. en son kızım hastalandı doktor antibiyotik verdi. benim dışımda herkes içirmemi söyledi. takip ettim ateşini hiç çıkmadı tekrar ve ilacı açmadım bile. hamd olsun bir kaç güne iyi oldu.

bende yaptırmadım.rota virüs aşısında terdddüt etmiştim ama tanıdıklarımdan kimse yaptırmayınca bi de kreşe vermeyeceğim için kızımı yaptırmdım.
O rota virus icin hemsiremis cok onemlo olsa devlet zaten karsilardi dedi banada mantikli geldi yaptirmdm

Kizlarr ya moralim cok bozzuk basina gelen varsa cvplasn lutfen.. Oglum bundan 15 gun once cok hastaydi antibyotik ignesi olduk hastalimiz gecti cok sukur lakin ben aksamleyin cocugumun bacagindaki sertlik ve ayakdaykn belli olan hafif oyuklugu yeni farkettim kendimi cok kotu hissediorm neden hic farketmedim bilmiorm:-( sabah saglik ocagina goturdum hastnye gitseniz ii olur dediler neyse gittim ultroson falan cekildi dagilmamis igne dedi genelde igneden ve asidan snra karsilasiors korkmyin ama yuruormu dedi hayir dedim sadece 4 5 adim atior bi sorun yok.. 3 ay yurumesse aksarsa gecmesse gelin dedi dalga gecer gibi sinir testi yaparis dedi erkek cocugu korkuormmm kolanya falan ovsam dedim o artik sogumus yara sicagin hic etkisi olmas dedi:-(

ayy ne guzel hadi hayirli olsun yine kasim annesi olaacaksin galiba:)
Kasım değil canim eylül veya ekim annesi olacağım yağız selim de ekimde geldi duymama amin canim

sanma inşallah gerçektir.bir bebeğimiz daha oluyor komşularrrr
C animm çok tatlisinnn
Frenleme boşa bırak gitsin:) hayırlısı canimm
Gunaydin arkadaslar ayy ne guzel haberler aliyoz boyle tebrikler insan duyunca heveslenmiyor degil ama))istiyorumda cokta korkuyorum:))
Sağol canim korkma güzel heyecanlar bunlar
De tabiki de
çok güzel bir haber canım Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
amin canim inşallAh Allah tüm isteyenlere versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…