melek o zaten annesi Yaman öyle yaramazlıklar yapmaz.ben şahitimÖyle de masum duruyorlar ki bu mu diyorsun bunları yapan yaman da öyle hele dışarda öyle sakin ki gören de melek sanar
MAŞALLAH paşayaBenim haciyatmaz oğlumdan herkese günaydın :)Eki Görüntüle 1759152
Ben sordum bugün nimenrix diye bir aşı önerdi ana sagliktaki hemsire ki guvenirim de kendisine zaten karma asilarda bircok türü var ama olurda binde bir denk gelir sen bilirsin dedi cokgerekli degil ama yaptirmak istersen bunu yaptirabilirsin internet üzerinden bir bak dedi
biZim dr onerdi gittigimde yaptiracam İnşallah rotada da kararsiz kalmistim evde duran ve hic disari cikmayan arkadasin cocugu rota oldu hastanede yatti gunlerce mahvoldu cocuk ondan rotayi iyiki yaptrmisim dedim bundada pisman olmak istemiyorum sahsen bu gittigimizde yaptıracağım
Arkadaşlar.....
Sanırım Yağız Selim in kardeşi olacak
Gunaydin arkadaslar ayy ne guzel haberler aliyoz boyle tebrikler insan duyunca heveslenmiyor degil ama))istiyorumda cokta korkuyorum:))
Bence iyisin canım ya...
Arkadaşlar.....
Günaydın arkadaşlar...
Sabah bir kalktım zaten her yer bembeyazdı ama üstüne ek gelmiş : )
Hala daha öyle güzel yağıyor ki kar...
Bende gttikçe zayıflıyorum galiba sanırım 57 yim.
hatta bayadır bakmadım onun ütüne zayıfladım belkide 55
falanım yani :):):)
hadi ya hadi bakalım hayırlı olsun desek mi..
biizm kar durdu ya daha da yağmaz heralde
istanbulda kış bu kadar galiba...günaydın bu arada
çok güzel bir haber canım Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahArkadaşlar.....
canım acil doktorları değilde çocuk dr. na gidin ve ne verdiyse kullanın bence
Günaydın arkadaşlar...
Sabah bir kalktım zaten her yer bembeyazdı ama üstüne ek gelmiş : )
Hala daha öyle güzel yağıyor ki kar...
günaydın peri.ay buraya da bi yağsa.okullar kapanmadan yağdı sadece çatılar ve kaldırımlar tuttu kar.akşama kadar eridi gitti.ben severim ama yok.
Biz çok görmekten sıkılıyoruz sanırım : )
zorluğunu yaşadığın için sıkılıyosun herhalde.soğuğu ayrı bir dert tabi.
Allah şifa versin inşallah. canım ben öyle durumlarda takip ediyorum ateşini. en son kızım hastalandı doktor antibiyotik verdi. benim dışımda herkes içirmemi söyledi. takip ettim ateşini hiç çıkmadı tekrar ve ilacı açmadım bile. hamd olsun bir kaç güne iyi oldu.cnm çocuk dr na gittik zaten dün.antibiyotik verdi augmentin diye.bi de aferin plus verdi ama kızımın keyfi yerinde neşesi güzel yani şimdi durduk yere vermiş gibi olucam.annelik çok zor ya.
Günaydın canım...
Ben 65 i görsem kafi bana ama nasıl olacak bilmiyorum : )
Burda kış bitene kadar biz Mayısı görürüz.. peri sen kaç kilosun ki canım resimlerden gördüğüm kadarıyla zayıf görünüyorsun bende muzdaribim bu konuda 57 kiloyla hamile kaldım toplam7 kilo aldım doğumdan sonra bir türlü veremedim ne yapsak acaba
Hayirli tezkereler hizli hizli gecer gunlerns biran once kavusurusunz insBaşta hergün diyip sinir ediyordu şimdi vermiş halimi görmedi o şimdi asker
O rota virus icin hemsiremis cok onemlo olsa devlet zaten karsilardi dedi banada mantikli geldi yaptirmdmbende yaptırmadım.rota virüs aşısında terdddüt etmiştim ama tanıdıklarımdan kimse yaptırmayınca bi de kreşe vermeyeceğim için kızımı yaptırmdım.
Kasım değil canim eylül veya ekim annesi olacağım yağız selim de ekimde geldi duymama amin canimayy ne guzel hadi hayirli olsun yine kasim annesi olaacaksin galiba:)
C animm çok tatlisinnnsanma inşallah gerçektir.bir bebeğimiz daha oluyor komşularrrr
Frenleme boşa bırak gitsin:) hayırlısı canimmArkadaşlar bu aşının zamanı ne kadar?
Mayısta aşımız var bizim o aşıyla beraber yapılsa bişi olur mu?
Gerçekten mi?????????
Oooooo..
Ben böyle gördükçe bi hevese geliyorum sonra frenliyorum kendimi : )
Bu ay eşim bir hata yaptı umarım o hata 9 ay sonra veee veee diye ağlamaz...
Hayırlı olsun canım benim..
Sağol canim korkma güzel heyecanlar bunlarGunaydin arkadaslar ayy ne guzel haberler aliyoz boyle tebrikler insan duyunca heveslenmiyor degil ama))istiyorumda cokta korkuyorum:))
De tabiki deBende gttikçe zayıflıyorum galiba sanırım 57 yim.
hatta bayadır bakmadım onun ütüne zayıfladım belkide 55
falanım yani :):):)
hadi ya hadi bakalım hayırlı olsun desek mi..
biizm kar durdu ya daha da yağmaz heralde
istanbulda kış bu kadar galiba...günaydın bu arada
amin canim inşallAh Allah tüm isteyenlere versinçok güzel bir haber canım Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?