2014 Kasım Anneleri

Kendimi frenlemek adına sizlere soruyorum kızlar ya..
Babet almak istiyorum yaz için...
Beğendiğim ayakkabı indirime girmiş ama sanki hala pahalı sizce almalı mıyım?

170 tl

ay geçmiş olsun cnm ya tam belli olmadan nasıl farkedicen ki.
geçeer inşallah merak etmee canı yanmıodu inşallah..

hayırlıd olsun ozaman ne bilim sanırım dedin ya
ondan dedim kesin bellimi şimdi rabbim tez zamnda
kucağına almayı nasip etsin inş.ne güzel 2.side aynı ay doğumlu olıcak
rabbimin izniyle sen kaçıncı hamişimizdin acaba biri daha vardı unutum kim olduğunu..

Biz hala ayaktayiz desem.. Gündüz gecemiz yine alt üst oldu..

ay yazık ya valla uyumuomu hala

Eki Görüntüle 1762694 170 tl

bence babet için pahalı bir fiyat canım..

Bence de öyle ama ben aldığım ayakkabı bot vs. iyi para veriyorum ama yıllarca aynı yeniymiş gibi giyiyorum..
Ona alışmışım sanırım..
Düşün evlendiğimden beri hiç ayakkabı bot vs ihtiyaç duymadım o kadar ki var ve yeni gibi duruyor hepsi sorsan 3-4 senelikler görsen yeni...
Eşim duysa yüreğine iner sanırım : )

Eki Görüntüle 1762694 170 tl
bence güzel alabilirsin en ucuz ayakkabı ne kadarki zaten okadarda pahalı değil
zaten hep kaliteli alıyosan buda makul bi fiyat

bence güzel alabilirsin en ucuz ayakkabı ne kadarki zaten okadarda pahalı değil
zaten hep kaliteli alıyosan buda makul bi fiyat

Canım benim de aklıma yatıyor çok da beğendiğim bir ayakkabı...
Ben öyle sürekli ayakkabı değiştiren başka bir şey gördün mü heves eden bir tip değilim..
Bu yüzden bir ayakkabıya iyi para veriyorum sıkılmadan yıllarda kullanıyorum...
Bu konuda Greyder benim markam... Havası, tarzı her türlü ayakkabısı sandaleti bot çizmesi hepsine bayılıyorum..
Tüm ayakkabı türlerim bu markadan spor ayakkabım hariç...
Lacoste da çok iyi... Bu tarz bir babet istiyordum o yüzden takıldım ne alabiliyorum ne vazgeçebiliyorum kaldım öyle : )

al gitsin canım ya ihtiyacın varsa

perikanadi bir sey sorcam sana penye mooddan daha önce birsey aldın mı sen? 2 tayt takım beğendim ordan ama taytları ince gibi görünüyor muz çorap gibi birseyse siparis vermicem evde giycem ama malum balkona falan çıkınca naciz vücudum sapsallak meydana çımasın

Vay benim carputicim vefalı insan buralardayım pek bakamadım buraya.Ne var ne yok nasıl Yaman pasam nasıl keyfi yerinde mi?
Yaman iyi işte bu defada pipisinde bi kızarıklık oldu doktor krem verdi yapışıklık olmuş biraz sık tekrar ederse Sünnet olur dedi falan filan iste Eren nasıl iyi mi

Yaman iyi işte bu defada pipisinde bi kızarıklık oldu doktor krem verdi yapışıklık olmuş biraz sık tekrar ederse Sünnet olur dedi falan filan iste Eren nasıl iyi mi
geçmiş olsun Eren de kullandık bizde bir kaç günde iyilesmisti inşallah Yaman da faydasını görür iyileşir hemen...Eren iyi şükür kreş araştırıyorum ona şimdiden.

Canım ben de uzun zamandır tayt takımlarına bakıp duruyorum bayılıyorum karar veremedim 3 model arasında kaldım hala da öyle kaldım yani : )
Ben 2-3 sene önce bi pijama takımı almıştım canım hala daha giyerim hiçbir şey olmadı...
Tayt takım olarak hiç almadım ama ben de almayı düşünüyorum...
Başka tayt takımlara baktığımda bariz belli oluyordu bacak rengi açıklığı felan ama ben bunlarda pek farketmedim canım ya..
Tabi yine de sen bilirsin.. Ama çok güzel ciciler var : )

Günaydın arkadaşlar...
Sıkıldım yoruldum ben bu soğuklardan
Bahar gelse...
Yaz gelse de memleketime gitsem..

Herkese gunaydimlR valla buraya bahar geldi gibi:) 4 gundur soba klima oyle bi odann isisi kirilsn die aciyrz cocugum artik balkona bile cikiyor kuslRla konusuyor:)

kızlar merhaba,
oğlum 14 aylık. uyku düzenimiz iyiyken alt üst olmuş durumda. 1 gece iyi uyursa 3 gece uyumuyor, ağlayarak uyanıyor sürekli. dişten midir acaba? ama dişten olsa her gece öyle olmaz mı? var mı benzer durumda olan

Benim bebeğim de bir kaç gündür delirdi sanırım : )
Aynen öyle aniden biri canını acıtmış gibi ağlıyor...
Dişten mi gündüz yediği şeyler gaz mı yapıyor anlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…