- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Kizlarr ya moralim cok bozzuk basina gelen varsa cvplasn lutfen.. Oglum bundan 15 gun once cok hastaydi antibyotik ignesi olduk hastalimiz gecti cok sukur lakin ben aksamleyin cocugumun bacagindaki sertlik ve ayakdaykn belli olan hafif oyuklugu yeni farkettim kendimi cok kotu hissediorm neden hic farketmedim bilmiorm:-( sabah saglik ocagina goturdum hastnye gitseniz ii olur dediler neyse gittim ultroson falan cekildi dagilmamis igne dedi genelde igneden ve asidan snra karsilasiors korkmyin ama yuruormu dedi hayir dedim sadece 4 5 adim atior bi sorun yok.. 3 ay yurumesse aksarsa gecmesse gelin dedi dalga gecer gibi sinir testi yaparis dedi erkek cocugu korkuormmm kolanya falan ovsam dedim o artik sogumus yara sicagin hic etkisi olmas dedi:-(
Kasım değil canim eylül veya ekim annesi olacağım yağız selim de ekimde geldi duymama amin canim
C animm çok tatlisinnn
Frenleme boşa bırak gitsin:) hayırlısı canimm
Sağol canim korkma güzel heyecanlar bunlar
De tabiki de
amin canim inşallAh Allah tüm isteyenlere versin
Biz hala ayaktayiz desem.. Gündüz gecemiz yine alt üst oldu..
Kendimi frenlemek adına sizlere soruyorum kızlar ya..
Babet almak istiyorum yaz için...
Beğendiğim ayakkabı indirime girmiş ama sanki hala pahalı sizce almalı mıyım?
Eki Görüntüle 1762694 170 tl
ay geçmiş olsun cnm ya tam belli olmadan nasıl farkedicen ki.
geçeer inşallah merak etmee canı yanmıodu inşallah..
hayırlıd olsun ozaman ne bilim sanırım dedin ya
ondan dedim kesin bellimi şimdi rabbim tez zamnda
kucağına almayı nasip etsin inş.ne güzel 2.side aynı ay doğumlu olıcak
rabbimin izniyle sen kaçıncı hamişimizdin acaba biri daha vardı unutum kim olduğunu..
ay yazık ya valla uyumuomu hala
bence babet için pahalı bir fiyat canım..
bence güzel alabilirsin en ucuz ayakkabı ne kadarki zaten okadarda pahalı değilKendimi frenlemek adına sizlere soruyorum kızlar ya..
Babet almak istiyorum yaz için...
Beğendiğim ayakkabı indirime girmiş ama sanki hala pahalı sizce almalı mıyım?
Eki Görüntüle 1762694 170 tl
bence güzel alabilirsin en ucuz ayakkabı ne kadarki zaten okadarda pahalı değil
zaten hep kaliteli alıyosan buda makul bi fiyat
al gitsin canım ya ihtiyacın varsaCanım benim de aklıma yatıyor çok da beğendiğim bir ayakkabı...
Ben öyle sürekli ayakkabı değiştiren başka bir şey gördün mü heves eden bir tip değilim..
Bu yüzden bir ayakkabıya iyi para veriyorum sıkılmadan yıllarda kullanıyorum...
Bu konuda Greyder benim markam... Havası, tarzı her türlü ayakkabısı sandaleti bot çizmesi hepsine bayılıyorum..
Tüm ayakkabı türlerim bu markadan spor ayakkabım hariç...
Lacoste da çok iyi... Bu tarz bir babet istiyordum o yüzden takıldım ne alabiliyorum ne vazgeçebiliyorum kaldım öyle : )
al gitsin canım ya ihtiyacın varsa
Vay benim carputicim vefalı insan
ayy anaa sasırdım...Hayırlı olsun sağ salim gelsin minik terazin:)Arkadaşlar.....
Sanırım Yağız Selim in kardeşi olacak
Yaman iyi işte bu defada pipisinde bi kızarıklık oldu doktor krem verdi yapışıklık olmuş biraz sık tekrar ederse Sünnet olur dedi falan filan iste Eren nasıl iyi miVay benim carputicim vefalı insanburalardayım pek bakamadım buraya.Ne var ne yok nasıl Yaman pasam nasıl keyfi yerinde mi?
inanırım valla.bu ara dvamlı uyku duzeni degisiyor bizimde..bu ara çığlık atarak annemi günde kaç kez ağlatabilirim çalışmamız ön plandaBiz hala ayaktayiz desem.. Gündüz gecemiz yine alt üst oldu..
geçmiş olsun Eren de kullandık bizde bir kaç günde iyilesmisti inşallah Yaman da faydasını görür iyileşir hemen...Eren iyi şükür kreş araştırıyorum ona şimdiden.Yaman iyi işte bu defada pipisinde bi kızarıklık oldu doktor krem verdi yapışıklık olmuş biraz sık tekrar ederse Sünnet olur dedi falan filan iste Eren nasıl iyi mi
perikanadi bir sey sorcam sana penye mooddan daha önce birsey aldın mı sen? 2 tayt takım beğendim ordan ama taytları ince gibi görünüyor muz çorap gibi birseyse siparis vermicem evde giycem ama malum balkona falan çıkınca naciz vücudum sapsallak meydana çımasın
Günaydın canım yazı özlemekte haklısın erzurum soğuğundaGünaydın arkadaşlar...
Sıkıldım yoruldum ben bu soğuklardan
Bahar gelse...
Yaz gelse de memleketime gitsem..
maşallah buralarda öylede yinede soğuk balkonHerkese gunaydimlR valla buraya bahar geldi gibi:) 4 gundur soba klima oyle bi odann isisi kirilsn die aciyrz cocugum artik balkona bile cikiyor kuslRla konusuyor:)
kızlar merhaba,
oğlum 14 aylık. uyku düzenimiz iyiyken alt üst olmuş durumda. 1 gece iyi uyursa 3 gece uyumuyor, ağlayarak uyanıyor sürekli. dişten midir acaba? ama dişten olsa her gece öyle olmaz mı? var mı benzer durumda olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?