Canim çok üzüldüm Allah yardım etsin de çözüme bir an evvel ulasin başka bir doktora götür istersenKizlarr ya moralim cok bozzuk basina gelen varsa cvplasn lutfen.. Oglum bundan 15 gun once cok hastaydi antibyotik ignesi olduk hastalimiz gecti cok sukur lakin ben aksamleyin cocugumun bacagindaki sertlik ve ayakdaykn belli olan hafif oyuklugu yeni farkettim kendimi cok kotu hissediorm neden hic farketmedim bilmiorm:-( sabah saglik ocagina goturdum hastnye gitseniz ii olur dediler neyse gittim ultroson falan cekildi dagilmamis igne dedi genelde igneden ve asidan snra karsilasiors korkmyin ama yuruormu dedi hayir dedim sadece 4 5 adim atior bi sorun yok.. 3 ay yurumesse aksarsa gecmesse gelin dedi dalga gecer gibi sinir testi yaparis dedi erkek cocugu korkuormmm kolanya falan ovsam dedim o artik sogumus yara sicagin hic etkisi olmas dedi:-(
Evimde bakmayi dusunuyorum canim sabah sekiz aksam sekiz yada sabah sekiz aksam bes gbi de olabilir annenin is saatine gore degisebilir. Ama fiyatlar hic belirgin degil cok farkli biri 500 diyor biro 800 sasirdimBulundugun sehire evinde yada çocuğun evindemi.bakacaksin buduruma kac saat bakacaksin.buna bagli ben 8 1bucuk arasi 500 tl veriyorum sadece cocuk bakimi ev osi yok kendi evimde belki fikir olur sana
8 5e 700 800 ideal bence burda oyle yani diyorumya heryer farkli sen soyle bir rakam isine gelirse kabul eder etmesse ortada buluşursunuz:)Evimde bakmayi dusunuyorum canim sabah sekiz aksam sekiz yada sabah sekiz aksam bes gbi de olabilir annenin is saatine gore degisebilir. Ama fiyatlar hic belirgin degil cok farkli biri 500 diyor biro 800 sasirdim
Kizlarr ya moralim cok bozzuk basina gelen varsa cvplasn lutfen.. Oglum bundan 15 gun once cok hastaydi antibyotik ignesi olduk hastalimiz gecti cok sukur lakin ben aksamleyin cocugumun bacagindaki sertlik ve ayakdaykn belli olan hafif oyuklugu yeni farkettim kendimi cok kotu hissediorm neden hic farketmedim bilmiorm:-( sabah saglik ocagina goturdum hastnye gitseniz ii olur dediler neyse gittim ultroson falan cekildi dagilmamis igne dedi genelde igneden ve asidan snra karsilasiors korkmyin ama yuruormu dedi hayir dedim sadece 4 5 adim atior bi sorun yok.. 3 ay yurumesse aksarsa gecmesse gelin dedi dalga gecer gibi sinir testi yaparis dedi erkek cocugu korkuormmm kolanya falan ovsam dedim o artik sogumus yara sicagin hic etkisi olmas dedi:-(
Oturduğun yer ve saatler önemli biraz da herkes tutturabildigine. Ben de 12,5 -6,5 500 veriyorum kendi evimde bakıyor. Komşum 8-6 1100veriyor kuzenim başka semtte 7-1 800 veriyor. İnşallah kafanı daha da karıştırmadimEvimde bakmayi dusunuyorum canim sabah sekiz aksam sekiz yada sabah sekiz aksam bes gbi de olabilir annenin is saatine gore degisebilir. Ama fiyatlar hic belirgin degil cok farkli biri 500 diyor biro 800 sasirdim
Biz hala ayaktayiz desem.. Gündüz gecemiz yine alt üst oldu..tırtılım uyuduu temizlikte bitti keyif yapayım dedi ama hrkes uyuyor galibaay muhabetleri özledim yaa
amin canım çok sağolHayirli tezkereler hizli hizli gecer gunlerns biran once kavusurusunz ins
çok geçmiş olsun ne desem bilemedimki sen moralini yüksek tut dua edelim inşallah birşey olmazKizlarr ya moralim cok bozzuk basina gelen varsa cvplasn lutfen.. Oglum bundan 15 gun once cok hastaydi antibyotik ignesi olduk hastalimiz gecti cok sukur lakin ben aksamleyin cocugumun bacagindaki sertlik ve ayakdaykn belli olan hafif oyuklugu yeni farkettim kendimi cok kotu hissediorm neden hic farketmedim bilmiorm:-( sabah saglik ocagina goturdum hastnye gitseniz ii olur dediler neyse gittim ultroson falan cekildi dagilmamis igne dedi genelde igneden ve asidan snra karsilasiors korkmyin ama yuruormu dedi hayir dedim sadece 4 5 adim atior bi sorun yok.. 3 ay yurumesse aksarsa gecmesse gelin dedi dalga gecer gibi sinir testi yaparis dedi erkek cocugu korkuormmm kolanya falan ovsam dedim o artik sogumus yara sicagin hic etkisi olmas dedi:-(
Biz o saatte uykulardatırtılım uyuduu temizlikte bitti keyif yapayım dedi ama hrkes uyuyor galibaay muhabetleri özledim yaa
Allah yardımcın olsun canım işede giden biriysen seni düşünemiyorum Benim kızda bugün huzursuz sabaha kadar ne uyuyor ne uyanıktı bende uykusuzumBiz hala ayaktayiz desem.. Gündüz gecemiz yine alt üst oldu..
Kizlarr ya moralim cok bozzuk basina gelen varsa cvplasn lutfen.. Oglum bundan 15 gun once cok hastaydi antibyotik ignesi olduk hastalimiz gecti cok sukur lakin ben aksamleyin cocugumun bacagindaki sertlik ve ayakdaykn belli olan hafif oyuklugu yeni farkettim kendimi cok kotu hissediorm neden hic farketmedim bilmiorm:-( sabah saglik ocagina goturdum hastnye gitseniz ii olur dediler neyse gittim ultroson falan cekildi dagilmamis igne dedi genelde igneden ve asidan snra karsilasiors korkmyin ama yuruormu dedi hayir dedim sadece 4 5 adim atior bi sorun yok.. 3 ay yurumesse aksarsa gecmesse gelin dedi dalga gecer gibi sinir testi yaparis dedi erkek cocugu korkuormmm kolanya falan ovsam dedim o artik sogumus yara sicagin hic etkisi olmas dedi:-(
Kasım değil canim eylül veya ekim annesi olacağım yağız selim de ekimde geldi duymama amin canim
C animm çok tatlisinnn
Frenleme boşa bırak gitsin:) hayırlısı canimm
Sağol canim korkma güzel heyecanlar bunlar
De tabiki de
amin canim inşallAh Allah tüm isteyenlere versin
Günaydınlar herkese güzel anneler kim hamile yaa hepsini okuyamadım
canım emmeden kessene süt oluyormu bende seninle aynı moddayım ama çalıştığım için bırakamıyorum nette araştırdım bilinçsiz bırakmak psikolojisni bozar diyor.Eve gittimmi üstümü bile değiştirmeden yapışıyo emme emme diye.Sütümde yok.Herkes bıraktırırsan yeme dha iyi yer diyor.Benim kızda yemek yemiyor çok.Eşim askerden geldiğinde izin alcam ancak o zaman bıraktırrım diye düşünüyorum bazen beş altı tane saçımı meme ucuna koyuyorum bak pis olmuş diyorum öyle bakıyo emmek istemiyoAyy su cocuklar.buyuse duzene girseler. yaa valla bunaldim.artık Allah im sabir versin yaa cocukk gece boyu memede nefret ettim artik gun icinde agzina yemek surmuyor bos memeyle doyacagini saniyor gece 2 gibi biraktim.artik memede vermedim yok yarim saat agladi rahat yine verdimbos bos cektigi icinde ben huylaniyorum sinirleniyorum huylandigim icinde off off
ya 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum artik zaten.eskisi gibi sut olmazda gelde cocuga anlat doyacam saniyor onunla dolu oldugunda emip birakiyor ama.bossa uzun sure emiyor ve atıyorum kafasi besige yada yanimdaysa ayagi bana degsin uyanip kiyameti kopariyo memeyle susuyor sadece .scanım emmeden kessene süt oluyormu bende seninle aynı moddayım ama çalıştığım için bırakamıyorum nette araştırdım bilinçsiz bırakmak psikolojisni bozar diyor.Eve gittimmi üstümü bile değiştirmeden yapışıyo emme emme diye.Sütümde yok.Herkes bıraktırırsan yeme dha iyi yer diyor.Benim kızda yemek yemiyor çok.Eşim askerden geldiğinde izin alcam ancak o zaman bıraktırrım diye düşünüyorum bazen beş altı tane saçımı meme ucuna koyuyorum bak pis olmuş diyorum öyle bakıyo emmek istemiyo
sen bilirsin canım ama rahat edersin şükür bir yaşına kadar emdiler.Ben ilkbaharda bıraktıracağım bi misafirliğe gisen başlıyo emme dolmuşta emmeya 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum artik zaten.eskisi gibi sut olmazda gelde cocuga anlat doyacam saniyor onunla dolu oldugunda emip birakiyor ama.bossa uzun sure emiyor ve atıyorum kafasi besige yada yanimdaysa ayagi bana degsin uyanip kiyameti kopariyo memeyle susuyor sadece .s
Herkese gunaydinlar kizlar sabh kahvaltsi icin onerebileceginz tariflr varmi acaba farkli seyler denmk istyrumda
Kendimize yapiyrdum ama ogluma ilk defa yaptim oyle guzel yediki masallh patates yumurta kasar kizartmasi kup kup yaptm patatesleri 1tabak yedi kendi basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?