KK da Bir Derdim Var diye bir yer canımcım...kV görümcesinden yakınanlar mı dersin ...kırmızı gecelik giyince kocasından utananlar mı dersin...öyle bi yer işte
İste o anda soguk kanlu olmak lzm ama ben bunu yapamadımmm.çok panik yaptim ve hiç bise yapamadim sirtina vurmakran başkaa onuda yuzustu yapmak yerine kucagimda yaptimm.
günaydınnn..benim oğluş mesaiye başladı.. meme delisi oldu saniye bırakmıo devvamlı emmek istiyor ay napıcam çok halsiz kalıyorum kızlar ya.o kadar inat oldu ki 1 aydır herşeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyor. ilk hamilelik ne keyifli birşeymiş ahah
Çoğu bizim gibi galibaa burda bile ses seda cokkk yoruldum artikya su cocugun yemek ve uyku saatleri kabusum oldu gun icinde aglama sesleri herseye agla agla aksama kadar koltuk tepesinde nerde yuksek yer var ordan atlama derdinde baska odaya gitsem direk koltuğun en ucuna cikip bekliyorgitmesemm dusecek oyy oyyy Allah yardimcimiz olsun guc kuvvet versin. Bizede sunlarin enerjilerine yetisebilelim
Çoğu bizim gibi galibaa burda bile ses seda cokkk yoruldum artikya su cocugun yemek ve uyku saatleri kabusum oldu gun icinde aglama sesleri herseye agla agla aksama kadar koltuk tepesinde nerde yuksek yer var ordan atlama derdinde baska odaya gitsem direk koltuğun en ucuna cikip bekliyorgitmesemm dusecek oyy oyyy Allah yardimcimiz olsun guc kuvvet versin. Bizede sunlarin enerjilerine yetisebilelim
Emin ol hepimiz ayni durumdayiz ve bizi bizden baskasii anlayamas.. Bosver sagliklari yerinde olsunndaa katlanacss artikk rabbim yokluklarini gostermesn
Su 1311 i sayfa bir haftadir duruo resmen israrla bu sayfayi atlamak icinn yaziom da yaziomm ama 1312 gecmiio mubarek:)) bu cocukk bnm psikolojimi harbiden bozdu herseyi bosladim takildigim seye bakin hehe:)