• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

hemen üzülme canım ya, bak yok yere üzüyosun kendini inan bana.Kan tahlili sonucun gayet iyi çıkacak eminim. Kimisinin kesesi 6. haftada oluşuyor biliyorsun. Yok yere üzme kendini. Bebiş sana tutunmaya çalışırken sen öle üzülürsen, ona zarırın olur. Topla kendini.Bişi olmucak :34:
İnşallah iyi çıkar sonuçlar bol bol dua edin bana kızlar yavrucum sıkı sıkı yutunsun anneciğine

Sağol canım benim belki sen kalbini duyarsın bana dr kalp atışları başlamıştır fakat daha aletle duyulacak kadar yüksek değil haftaya gel kalbi dinleyelim dedi ama ben ay sonu gelsem olur mu dedim tamam o zamana kol ayak kafa yapısı daha belli olur sen bilirsin dedi bende ay sonuna randevu aldım kalbide o zaman dinlemeyi düşünüyorum daha güzel olur eşimle heyecanla bekliyoruz ay sonunu :49: sende güzel haberler alacaksın hatta eline bide fotoğrafını veriyorlar çok duygulanıyosun :1: hafta sonu eşimle albüm almaya çıkıcaz süslü bebek albümleri varmış yazıda yazabildiğin ondan alıp fotosunu yapıştırcam:1: canım eğer karından çok net göremezsen dr sana göstermek için vaginal bakabiliriz diyor bende zararı olmaz değil mi dedim asla dedi vahinalden daha net gördüm dr karından ilk değdirmesinde görüyo ama sen kapkara bi yuvarlak görüyosun yani sende benim gibi göremzsen vaginalden daha net gözüküyo korkmana gerek yok burda kimse vaginal yaptırmayın demiş ama bence kulak esılması gereken tek kişi dr ona güvenmek en sağlıklısı:nazar: hayırlı haberlerini bekliyorum lütfen yaz:49:

Haklısınız, katılıyorum doktor konusunda size.

Ne güzel anlatmışsınız, maşallah. Oh albüm işlerine filan da girişmeye başlıyorsunuz, süper!
Ben hala inanamıyorum, rüya gibi. Önceden kötü bir tecrübem olduğu için, içim titriyor.
Cuma günü gelsin hayırlısıyla, inşallah ben de yazarım güzel haberleri, hep beraber seviniriz. :)

Sen çoooook şanslısınnnn:1:

evet sanırım bu yönden öyleyimmmm :1::1::1:

herçekten çok kötü oldum şimdiye kadar bir kere kan testi yaptı adetime 3 gün kala onda değerim 74 çıkmıştı şimdi bu yeterli değil birdaha kan tahlili yaptır 15:30 ta tekrar muayene etcem dedi

inşallah dediğiniz gibidircanım ya inşallah geç döllenmedir ben keseyi görürüz diye umuyodum bide dediğim gibi sağ jasığım ve kuyruk sokumum çok ağrıyo ya dış gebelikse allahım sen koru

canım sıkma canını lütfennn..
bak araştır et..
bazılarında kese 6. haftada görünüyor..9 haftada kalp atışı duyuluyor..
şimdi kendini perişan etme..
inş kan sonucun fırlamıştır..
en küçük gaz şikayeti bile görüntüyü etkiliyor biliyorsunn..

yok sadece bir sefer geldi hemen gittik doktora. içerde kanama görünmüyor ama bebeğin sağlığıyla ilgili birşey söyleyemem daha çok erken dedi yerleşme kanamasıdır dedi. haftaya çarşambaya kadar beklemem gerek.

evet yerleşme kanaması da olabilir haftaya görürsün keseyi inşallah

ayyyyyy canımmmm çok sevindimmmm:16:
Bana dua et çok heyacanlıyım:15:
Yaa ben hiç bişe hissetmiorum bu normal mi:(

Tabikiii normal benim bulantılarım yok mesela her yerde başlama haftası diyo ama tık yok:nazar: inşallah olmaz:1: senin ne zaman dr canım dualarım seninle bek gör geleceksin şaşkın şaşkın etrafa bakacaksın herkes konuşurken sen o ilk gördüğün görüntüyü hatırlayacaksın 32 diş dolaşacaksın benimki pirinç kadarmış çok komikk:1::49: hadi bekliyoruz senide :16:

Şanslısın oh ne güzel ozaman ,

bende doktorumla akraba olmayı planlıyorum sıkca ziyaretıne gidicem gibi görünüyor:27::27:

aman doktorlar sıkılır öle yaptığın zamanda azarlarlar..
ben bizim asistanlara bir çikolata bir kola rüşvet vericemm baksınlar diyeee:9::9::9:

aman doktorlar sıkılır öle yaptığın zamanda azarlarlar..
ben bizim asistanlara bir çikolata bir kola rüşvet vericemm baksınlar diyeee:9::9::9:

hayır hayır sende bizim gibi ayda 1 defa görüceksin:1::1::1:

öyle seyler yapma :17:

herçekten çok kötü oldum şimdiye kadar bir kere kan testi yaptı adetime 3 gün kala onda değerim 74 çıkmıştı şimdi bu yeterli değil birdaha kan tahlili yaptır 15:30 ta tekrar muayene etcem dedi

inşallah dediğiniz gibidircanım ya inşallah geç döllenmedir ben keseyi görürüz diye umuyodum bide dediğim gibi sağ jasığım ve kuyruk sokumum çok ağrıyo ya dış gebelikse allahım sen koru

Olsun, benim de sağ kasığım ağırıyor. Kasık ağrısı bir çok arkadaşta var burada. Hiç aklınıza getirmeyin öyle dış gebelik filan.

Mümkün olduğunca sakin öğlen randevunuzu bekleyin, bakalım belki de erken olduğu için keseyi görecek kadar yükselmemiştir BCG'niz ama her şey yolundadır. Hemen içinizi karartmayın. Bizim de dualarımız sizinle. Hayırlısıyla iyi haberler alırsınız inşallah.

İnşallah iyi çıkar sonuçlar bol bol dua edin bana kızlar yavrucum sıkı sıkı yutunsun anneciğine

Canım hiç merak etme mesela 6. Haftada kalp atımı dinlenebilir diyor fakat bi dr dan dinledim 9. Haftaya kadar duymamanız normal diyor dr un adı kağan kocatepe ben onu takip ediyorum çok rahatlatıcı konuşuyor içini ferah tut nas felak eksik etme canım :nazar:

Son düzenleme:
tabikiii normal benim bulantılarım yok mesela her yerde başlama haftası diyo ama tık yok:nazar: Inşallah olmaz:1: Senin ne zaman dr canım dualarım seninle bek gör geleceksin şaşkın şaşkın etrafa bakacaksın herkes konuşurken sen o ilk gördüğün görüntüyü hatırlayacaksın 32 diş dolaşacaksın benimki pirinç kadarmış çok komikk:1::49: Hadi bekliyoruz senide :16:

canımmm çok sağol rahatladım:16:
7 martta kan testi almıştım değerim 413 çıkmıştı ,hemşire 4 haftalık demişti:49:
Yarın sabah 9'da :18:
Düne kadar sancılarım ve karın şişmelerim vardı,bugün pek bişeyim yok korktum bende:18:

evet sanırım bu yönden öyleyimmmm :1::1::1:

canım sıkma canını lütfennn..
bak araştır et..
bazılarında kese 6. haftada görünüyor..9 haftada kalp atışı duyuluyor..
şimdi kendini perişan etme..
inş kan sonucun fırlamıştır..
en küçük gaz şikayeti bile görüntüyü etkiliyor biliyorsunn..
inşallah öyledir çünkü benim gaz şikayetim çok fazla eğer değerlerim yüksek çıkarsa bu sefer idrara,sıkışık gitcem belki daha net görünür demi

Canım ben bugün duydum inanılmaz bir şey. .. 2mm boyunda aynı fasulye :) duyduğum an inanamadım önce keseyi boş gördüm sonra Bebeğimi de gördüm kalbini de dinletti drum eşim ide istedim onun o yüzü harikaydı sersem sersem bana bebegimize bakışı. .bugünü hiç unutmayacağım. .bir kadın için inanılmaz bir duygu ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende aynı şeyi yaşadımmm,, seninki gibi minnacıktı :16: ki ben iyice umudu kesmiştim,,ama şuan hala rüyada gibiyim :49:
güya bu gece rahat uyuyacaktım,,, bu kez mutluluktan uyuyamadım, sürekli onu düşündüm :16:

hayır hayır sende bizim gibi ayda 1 defa görüceksin:1::1::1:

öyle seyler yapma :17:

yaa banane yaaa haftada bir göreyimm barriiii :9::9::9:

inşallah öyledir çünkü benim gaz şikayetim çok fazla eğer değerlerim yüksek çıkarsa bu sefer idrara,sıkışık gitcem belki daha net görünür demi

canım evet su iç git ben öle yaptımm biraz şişirdim göbüşü..
gaz bende de çok var kuru kayısı yiyiorumm

Olsun, benim de sağ kasığım ağırıyor. Kasık ağrısı bir çok arkadaşta var burada. Hiç aklınıza getirmeyin öyle dış gebelik filan.

Mümkün olduğunca sakin öğlen randevunuzu bekleyin, bakalım belki de erken olduğu için keseyi görecek kadar yükselmemiştir BCG'niz ama her şey yolundadır. Hemen içinizi karartmayın. Bizim de dualarımız sizinle. Hayırlısıyla iyi haberler alırsınız inşallah.

Canım hiç merak etme mesela 6. Haftada kalp atımı dinlenebilir diyor fakat bi dr dan dinledim 9. Haftaya kadar duymamanız normal diyor dr un adı kağan kocatepe ben onu takip ediyorum çok rahatlatıcı konuşuyor içini ferah tut nas felak eksik etme canım :nazar:
Dedtekleriniz için çok saolun kızlar herşey yolunda gitcek inşallah şimdi sakin sakin kan sonuçlarını bekliyim bari allah büyük korur bebeğimi

canımmm çok sağol rahatladım:16:
7 martta kan testi almıştım değerim 413 çıkmıştı ,hemşire 4 haftalık demişti:49:
Yarın sabah 9'da :18:
Düne kadar sancılarım ve karın şişmelerim vardı,bugün pek bişeyim yok korktum bende:18:

Benimde karnıma avm de gezerken bıçak saplanır gibi ağrı olmuştu dr a söyledim bebeğin büyüme hızıyla rahmin büyüme hızı Aynı değil bebeğin büyüme hızına yetişmek için rahim kendini şimdiden genişletiyor dedi ilk defa genişlediği için sana yansıması sancı gibi gelir dedi ilk gebelikte oluyormuş ama tabii ağrı yaşayan hamişler mutlska dr a söylesinler belki dr keseyi ve bebeği gördüğü için bu kadar rahat teşhis koydu aynı haftada keseyi göremeseydi eminim ağrıyı araştırırdı bunu döylüyorum çünkü yıllsr geçince bu yazılar kalacak okuyanlar yanlış yönlenmesin:27:

Benimde karnıma avm de gezerken bıçak saplanır gibi ağrı olmuştu dr a söyledim bebeğin büyüme hızıyla rahmin büyüme hızı Aynı değil bebeğin büyüme hızına yetişmek için rahim kendini şimdiden genişletiyor dedi ilk defa genişlediği için sana yansıması sancı gibi gelir dedi ilk gebelikte oluyormuş ama tabii ağrı yaşayan hamişler mutlska dr a söylesinler belki dr keseyi ve bebeği gördüğü için bu kadar rahat teşhis koydu aynı haftada keseyi göremeseydi eminim ağrıyı araştırırdı bunu döylüyorum çünkü yıllsr geçince bu yazılar kalacak okuyanlar yanlış yönlenmesin:27:

canım çok şükür benimki çok fazla bir ağrı değil,öyle arada bir gelen batmalar,bazen sol bazen sağ bazende tam göbeğimin üstü .benm çok gaz problemim var,kabızlıkta tabi:S ne yesem fazla hazmedemiom,onlarda şişkinlik ve gaz yapıyor.senin şuan kaç haftalık bebişin:)

Kızlarrr ben şuan doktora mayene oldum doktor kese felan göremiyorum tekrar kan ver öğle sonu tekrar muaye etcem dedi sğlamak istiyorum

değerin kaç çıktı 1500 altıysa kese görünmez antalya merkezdeysen radon tıp merkezinden sibel hanımı öneririm ultrason cihazı da çok iyi hemen görüyo çok tecrübeli ve iyi, tatlı bir bayan

Back
X