Sağol canım benim belki sen kalbini duyarsın bana dr kalp atışları başlamıştır fakat daha aletle duyulacak kadar yüksek değil haftaya gel kalbi dinleyelim dedi ama ben ay sonu gelsem olur mu dedim tamam o zamana kol ayak kafa yapısı daha belli olur sen bilirsin dedi bende ay sonuna randevu aldım kalbide o zaman dinlemeyi düşünüyorum daha güzel olur eşimle heyecanla bekliyoruz ay sonunu

sende güzel haberler alacaksın hatta eline bide fotoğrafını veriyorlar çok duygulanıyosun

hafta sonu eşimle albüm almaya çıkıcaz süslü bebek albümleri varmış yazıda yazabildiğin ondan alıp fotosunu yapıştırcam

canım eğer karından çok net göremezsen dr sana göstermek için vaginal bakabiliriz diyor bende zararı olmaz değil mi dedim asla dedi vahinalden daha net gördüm dr karından ilk değdirmesinde görüyo ama sen kapkara bi yuvarlak görüyosun yani sende benim gibi göremzsen vaginalden daha net gözüküyo korkmana gerek yok burda kimse vaginal yaptırmayın demiş ama bence kulak esılması gereken tek kişi dr ona güvenmek en sağlıklısı

hayırlı haberlerini bekliyorum lütfen yaz