- 23 Ocak 2014
- 7.295
- 4.332
- 248
Genişiliği 6 cm yüksekliği 4,5 cm eni 4 cm sığarmı sence içine şeker lokum falan
canım 4 cm enli bir şeye büyük lokumlardan bile sığar..baksana mezureden ne kadar diye..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genişiliği 6 cm yüksekliği 4,5 cm eni 4 cm sığarmı sence içine şeker lokum falan
canım ben yeni atlattım gribi bol limonlu ıhlamurr ya da nanelimon iç ve de bol bol mandalina ye yeni çıktı..kızlar ben grip oluyorum galiba ne yapsamki
daha geçen haftalarda genşz akıntım oldu boğazım şişti antibiyotiğe kadar gitmişti
geceleri ateşimden ince giyip dolanıyorum ya ondan üşüttüm heralde![]()
Arkadaslar sizden yardım istiyorum mevlütte dağıtılacak şekerleri kendim yapıcam ama karar veremedim hangi kutu daha güzel uzun olan kutuyu kurdelayla süslemeyi düşünüyorum dğer kutuyu süslemeye gerek yok boyut olarakta hangisi iyi olur ki
Olabilir canım az olmaz dimiCanım olmadı minik lokumlardanda koyabilirsin yada drajede olabilir
Bende hep ilk olandan görüyorum canım güzel dimi yarın vericem sipariş artıkikisi de çok hoş mevlütlerde hep ilk resimdeki gibi görüyorum ben hep aynı...
ikincisi değişik olur daha iyi olur bence...
innuk nereye gidiyorsun bakiim senArkadaşlar kafanızı şişirdiysem gerçekten özür dilerim. Ancak kendi açımdan burda sizlerle sohbet etmek gerçekten güzeldi. Bu topicten çok değerli arkadaşlara da sahip oldum. Ancak şu dakikadan sonra benim burda daha fazla bişey paylaşmama gerek yok. Arada goy goy yapmaya gelirim.
Sevgiler...
Yarın eşim izinli çarşıya çıkıp
innuk nereye gidiyorsun bakiim senBurda bazen insan bişey anlatmak isterken kendini çok farklı anlaşılmış olarak bulabiliyo sanırım sende bundan dolayı böyle bir karar aldın, bence hiç alma o kararı arkadaşım,birlikte başladık birlikte bitiricez 8 aydır ne güzel şeyler öğrendik birbirimizden bizi bırakıp gitmek yok
Bi arkadaş vardı nickini hatırlamıyorum bende normal doğumla ilgili bilgiler paylaşınca alaycı cümleler kurmuştu ama hiç takmadım
Kimse aynı görüşte olmak zorunda değil dedim eminim birçok kişidede olmuştur böyle durumlar
İnnuuuuk bizimle kalacaksın arkadaş![]()
Bende hep ilk olandan görüyorum canım güzel dimi yarın vericem sipariş artık
Ahanda zeyyimde burdaymışhehe bende lilipitlen bir polemiğine girmiştim ama şimdi iyi anlaşıyoz
sonuçta burda konuşurken birbirimizin mimiklerini söyleme tarzını görmüyoruz ki...kaldı ki şu anda çok da alınganız...
stara mı ne dizisi vardı??Off eşim nöbetçi dizimin olduğu kanalada maç koymuşlar![]()
Ahaha ben onuda hatirliyorum amaninYarın eşim izinli çarşıya çıkıp
innuk nereye gidiyorsun bakiim senBurda bazen insan bişey anlatmak isterken kendini çok farklı anlaşılmış olarak bulabiliyo sanırım sende bundan dolayı böyle bir karar aldın, bence hiç alma o kararı arkadaşım,birlikte başladık birlikte bitiricez 8 aydır ne güzel şeyler öğrendik birbirimizden bizi bırakıp gitmek yok
Bi arkadaş vardı nickini hatırlamıyorum bende normal doğumla ilgili bilgiler paylaşınca alaycı cümleler kurmuştu ama hiç takmadım
Kimse aynı görüşte olmak zorunda değil dedim eminim birçok kişidede olmuştur böyle durumlar
İnnuuuuk bizimle kalacaksın arkadaş![]()
Arkadaslar sizden yardım istiyorum mevlütte dağıtılacak şekerleri kendim yapıcam ama karar veremedim hangi kutu daha güzel uzun olan kutuyu kurdelayla süslemeyi düşünüyorum dğer kutuyu süslemeye gerek yok boyut olarakta hangisi iyi olur ki
aynen yaaOff eşim nöbetçi dizimin olduğu kanalada maç koymuşlar![]()
canım sünnet için 7 gün,7 hafta.7 ay,7 yıl en makul olanıdır ve sünnet olanıdır.sünnet konusu konusulmus galiba hanımlar.ben okula başlamadan yaptırmayı düşünüyorum eşim de aynı fikirde. 6yaşında filan. bebekken zor olur diyenler oldu bu yüzden büyüsün öyle dedik
İnsallah bi aksilik olmazsa 6. Aya kadar yaptiricam ben..sünnet konusu konusulmus galiba hanımlar.ben okula başlamadan yaptırmayı düşünüyorum eşim de aynı fikirde. 6yaşında filan. bebekken zor olur diyenler oldu bu yüzden büyüsün öyle dedik