• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

kızlar ben grip oluyorum galiba ne yapsamki
daha geçen haftalarda genşz akıntım oldu boğazım şişti antibiyotiğe kadar gitmişti
geceleri ateşimden ince giyip dolanıyorum ya ondan üşüttüm heralde :KK43:
canım ben yeni atlattım gribi bol limonlu ıhlamurr ya da nanelimon iç ve de bol bol mandalina ye yeni çıktı..

Arkadaslar sizden yardım istiyorum mevlütte dağıtılacak şekerleri kendim yapıcam ama karar veremedim hangi kutu daha güzel uzun olan kutuyu kurdelayla süslemeyi düşünüyorum dğer kutuyu süslemeye gerek yok boyut olarakta hangisi iyi olur ki

ikisi de çok hoş mevlütlerde hep ilk resimdeki gibi görüyorum ben hep aynı...
ikincisi değişik olur daha iyi olur bence...

Yarın eşim izinli çarşıya çıkıp
Arkadaşlar kafanızı şişirdiysem gerçekten özür dilerim. Ancak kendi açımdan burda sizlerle sohbet etmek gerçekten güzeldi. Bu topicten çok değerli arkadaşlara da sahip oldum. Ancak şu dakikadan sonra benim burda daha fazla bişey paylaşmama gerek yok. Arada goy goy yapmaya gelirim.

Sevgiler...
innuk nereye gidiyorsun bakiim sen:stop: Burda bazen insan bişey anlatmak isterken kendini çok farklı anlaşılmış olarak bulabiliyo sanırım sende bundan dolayı böyle bir karar aldın, bence hiç alma o kararı arkadaşım,birlikte başladık birlikte bitiricez 8 aydır ne güzel şeyler öğrendik birbirimizden bizi bırakıp gitmek yokEn Büyük TÜRKİYE Bi arkadaş vardı nickini hatırlamıyorum bende normal doğumla ilgili bilgiler paylaşınca alaycı cümleler kurmuştu ama hiç takmadım:63: Kimse aynı görüşte olmak zorunda değil dedim eminim birçok kişidede olmuştur böyle durumlar:cool:
İnnuuuuk bizimle kalacaksın arkadaş:KK53:

innuk nereye gidiyorsun bakiim sen:stop: Burda bazen insan bişey anlatmak isterken kendini çok farklı anlaşılmış olarak bulabiliyo sanırım sende bundan dolayı böyle bir karar aldın, bence hiç alma o kararı arkadaşım,birlikte başladık birlikte bitiricez 8 aydır ne güzel şeyler öğrendik birbirimizden bizi bırakıp gitmek yokEn Büyük TÜRKİYE Bi arkadaş vardı nickini hatırlamıyorum bende normal doğumla ilgili bilgiler paylaşınca alaycı cümleler kurmuştu ama hiç takmadım:63: Kimse aynı görüşte olmak zorunda değil dedim eminim birçok kişidede olmuştur böyle durumlar:cool:

hehe bende lilipitlen bir polemiğine girmiştim ama şimdi iyi anlaşıyoz :KK19:
sonuçta burda konuşurken birbirimizin mimiklerini söyleme tarzını görmüyoruz ki...kaldı ki şu anda çok da alınganız...

hehe bende lilipitlen bir polemiğine girmiştim ama şimdi iyi anlaşıyoz :KK19:
sonuçta burda konuşurken birbirimizin mimiklerini söyleme tarzını görmüyoruz ki...kaldı ki şu anda çok da alınganız...
Ahanda zeyyimde burdaymış:KK68: Oluyo tabii bazen, dediğin gibi mimikte görmüyoruz:KK51: Kimse gitmesinnn:KK75:

Ahaha ben onuda hatirliyorum amanin :KK48: kimse kimsenin fikrini begenmek zorunda degil tabiki ama saygi cervesinde olmali konusmalar.. Bende bi ara cikacaktim forumdan sonra dddim bosver ne sıkıntı yapiuosun..:KK64:

Off eşim nöbetçi dizimin olduğu kanalada maç koymuşlar :mad:
aynen yaa :KK51:bende aramızda kalsına bakıyodum mac var ama bıtınce dızı var cnm ustelık benımde esım nobetcı ve tvmız hala yapılmadı:KK34: bende netten ızlıyorum yalnızım mandalına yıyorum bol bol griplere tavsıye ederım:KK66:

Birde bunun mavisini yapabilirim kızlar o seveneklerin arasında ama buna cok az sıgar belki 2 seker zor olur gibi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 65
sünnet konusu konusulmus galiba hanımlar.ben okula başlamadan yaptırmayı düşünüyorum eşim de aynı fikirde. 6yaşında filan. bebekken zor olur diyenler oldu bu yüzden büyüsün öyle dedik

Back
X