• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Günaydın kuzum.
Ay yerim yemesine de şurda vermişim 800 gr onu da bi poğaça yicem diye almayım dedim. Bu ay doktorumu şaşırtmak istiyorum. :rolleyes:

Geçmiş olsun şekerim :KK43:

Az kaldı azzzz. Ben o şafakları eksi 10 yapıyorum. Sanmıom bı sıpaların bekleyeceğini. :KK46:

Ay sorma. Bizim bi arkadaş 9 ay cak cak cak patlata patlata falım sakız çiğnedi o zaman dedim hamile kalırsam sakız çiğnemicem diye. Kızını bi gör cır cır susmuyo. :KK47:

Hahhahahahhahahahh! Koptummmmmmm :KK70:
Çok teşekkür ederim canm

Eveet 4357 de.. Senin bebis napti pozisyonu degistimi
Dün gene başı yukarıdaydı şimdi hıçkırığından anladığım kadarıyla sol kasığımın oralarda başı:KK70: Çok hareketli olacak heralde,cadı bi kızım olsun istiyordum anaaaaaam yandım ben:eek: Bakalım dr ne diyecek cuma kontrol günü:KK31:

Dün bir hayal kurdum, şöyle kızım doğmuş olmuş 1 aylık falan. Dışarıda hava buz gibi, kapalı. Önce kızımı yıkıyorum sonra kendim yıkanıyorum. İkimizde mis gibi oluyoruz. Sımsıcak evimizde , yatağımızda babamızı beklerken akşam üzeri uyuyup kalıyoruz. Eşimin güzel öpücükleri ile uyanıyoruz sonra. Harika bir hayaldi bu
çok güzelmiş yaa bende dün eşimden önce uyumuşum gelmiş koçişim öptü filan kızını sevdi ayy yerim onu ya ne güzel bir baba olacak kocam

Ay bu midem yanıyor diyenlere çok üzülüyordum başıma geldi ilk defa iyi mi? :KK17:
Resmen acı su geliyo ağzıma. Bu nasıl bişey yaaa?
Yüksek yastıkta yatıyorum bi de. :63:
Offffffff :KK42:

yaa canım geçmiş olsun işte çok kötü buuu:(( geçen hem ağlıyorum hem öksürüyordum.çok fena o hisle uyanmak.gece bişey yeme

Kızlar çantamda hazır geceliğimide yıkayıp ütüleyip koydum ama daha pijamam yok bu haftada onu halledeceğim şunu beğendim image.webp Bu pijamayıda aldıktan sonra çantayı arabanın bagajına koymayı düşünüyorum:KK49:
Ne olur ne olmaz diye biberonda koydum çantaya birde şu free flow emzikten alacağım.
Kızımın kıyafetlerinin içine zıbın, bez, çorap,şapka,eldiven koyup katladım eşim o şaşkınlıkla parça parça verir diye korktum:-)

çok güzelmiş yaa bende dün eşimden önce uyumuşum gelmiş koçişim öptü filan kızını sevdi ayy yerim onu ya ne güzel bir baba olacak kocam

Bir de ben kış mevsimini severim oldum olası, o hüzünlü havalar iyi gelir bana. Hele ki bir de evdeysen, üstünde pijama-eşortman artık her neyse sessizlik içinde o akşamüstü uykusu harika olur. Ben eşimin çok iyi bir baba olacağına inanmıştım zaten, beni şu ana kadar hiç yanıltmadı. Benim de babamla aramda farklı bir iletişim vardır, hani şu babasına aşık kızlardanım bende. İnşallah kızımda babasına aşık olur.

günaydın güzellikler :D:D
acayip uykusuz ve sinir edici bir gecden çıkmayım..ama yinede kendimi iyi hissediyorum..Allahın işi işte bu kadar uykusuzluğa normalde hiç dayanamazdım..
pınarımm şekerim hiçmi yiyemiyorsun poğaça faln yahuu..

gülmeye çalışıyorum ama keşke bende iyiyim diyebilsem.aklım yaşadığımız o kötü günde hep:(

Benim de persembe kontrol on gun arasi olacak ama dr bayram oncesi bi goreyim dedi nst ye gircem ilk defa seninkide donmustur insallah cok cadi olmasin oyle deme :KK48:
Dün gene başı yukarıdaydı şimdi hıçkırığından anladığım kadarıyla sol kasığımın oralarda başı:KK70: Çok hareketli olacak heralde,cadı bi kızım olsun istiyordum anaaaaaam yandım ben:eek: Bakalım dr ne diyecek cuma kontrol günü:KK31:

Kızlar çantamda hazır geceliğimide yıkayıp ütüleyip koydum ama daha pijamam yok bu haftada onu halledeceğim şunu beğendim Eki Görüntüle 1250694 Bu pijamayıda aldıktan sonra çantayı arabanın bagajına koymayı düşünüyorum:KK49:
Ne olur ne olmaz diye biberonda koydum çantaya birde şu free flow emzikten alacağım.
Kızımın kıyafetlerinin içine zıbın, bez, çorap,şapka,eldiven koyup katladım eşim o şaşkınlıkla parça parça verir diye korktum:-)
Ayy bu pijama çok güzelmiş canım nerden beğendin fiyatı ne kadar hiç gözüm doymuyor:-) bende almak istyrum 1 tane

Okumayın canlar herkesin durumlara bakisi sabri kaldirma gücu farklidir.. Bebislerinizi germeyin simdiden.. Dua edelim hayirlisini isteyelim

Deneyelim :( ben cok panigim, bir kere aci esigim dusuktur, tansiyonum duser bende kan alinirken damar yolu bulana kadar igneyle oynarlar ya hani, ben soguk terlerim, nefes alirim ama veremem..
Nrmal dogumda sanciyi naparim bilmem..
Sezeryan yani ameliyattan zaten basli basina korkuyorum, sonda takilmasi, kesilmek dikilmekk.. tam uyumak isterim ama ondada sacma sapan sayiklarsam kv gilin yaninda :D bebegimi en sonda görmek istemem..
Benden uyusmali da zaten aci olmuyor ama diger hersey hissediliyor :(
Rabbim sabir versin. :(

Bu aradaa kızlar akşama ne pişirceksiniz yaa ben bulamadım bişey fikirlerinizi alayım bakalım:-)

Arabanin bagajina koyma bence esin biyere gider o ara sancin fln tutar evde dursun..
Kızlar çantamda hazır geceliğimide yıkayıp ütüleyip koydum ama daha pijamam yok bu haftada onu halledeceğim şunu beğendim Eki Görüntüle 1250694 Bu pijamayıda aldıktan sonra çantayı arabanın bagajına koymayı düşünüyorum:KK49:

Ayy bu pijama çok güzelmiş canım nerden beğendin fiyatı ne kadar hiç gözüm doymuyor:-) bende almak istyrum 1 tane
Canım ankaradaysan eğer kocabeyoğlu pasajında pijama dünyası var orada beğendim, ama pijama dünyasının internet siteside var ordanda sipariş verebilirsin:cool:

Kızlar ya biz oğluşa bi isim bulamadık daha aslında bulmuştuk ama vazgeçtik sonra şimdide yok çocuğumun bi ismi fikir verin bana aslında iki isim var aklımda ama hangisi daha güzel acaba yiğithan veya yağız talha sizce?

Oğluşlarım olsa isimlerini yusuf ve selim koyucaktık canım..onun dışında yavuz ismide güzel bence..

Kızlar kızlar Nst sonucunu aldik şükür hersey yolunda :) bir MASALLAH alalim benim oğluma :)

Ayyy maşallahhhh benim tontiş olan kızıma benziyo heheh :nazar:

Eki Görüntüle 1250604 Yaaa fikrinize ihtiyacım var. Nerden aklıma geldi bilmiyorum ama şu an saçımı kestirmeye karar verdim. Doğum fotoğrafçımız olacak, yıpranmış saçlarımla poz vermek istemiyorum.
Aşağıdaki fotoda sol taraftaki son hali. Sağ taraftaki gibi kestirmek istiyorum ama hafif katlarım var. Ya zaten gebelik planlıyorum diye saçları koyu renge boyattım hala alışamadım doğumdan sonra hemen sarıya döncem ama doğumda en azından kesimle biraz kurtarabilirim diye şey ettim.
Hadi bana bi akıl verin. Napıyım sizce?
Bu arada çirkinliğimden ötürü sorry canlarım :)

Canım bende önü uzun arkası kısa model dicektim daha öncede yaptırmışsın zaten çok yakışmış bence...

var be canım hor hor horluyor :))))

Hehhe benimki de aynı :)

Canım ankaradaysan eğer kocabeyoğlu pasajında pijama dünyası var orada beğendim, ama pijama dünyasının internet siteside var ordanda sipariş verebilirsin:cool:
Evet ankaradayım canım ben diğer pijamam ve geceliğimide ordan almştım ama bu model yoktu ozaman yeni gelmiş demek:-( fiyatı ne kadar aceba?

Arabanin bagajina koyma bence esin biyere gider o ara sancin fln tutar evde dursun..
Evde unuturuz biz :KK70: Eşim biyere gitmezde mesai saatlerinde doğurursam mutlaka götürür hastaneye ev daha riskli, geçen yatağını kurarken bile heyecanlandık doğumu düşünemiyorum:KK60:

Ben bu isin icindeyim iki dogum seklinide defalarca gordum bem bu kadar detayli dusunmuyorum... Hiic kafana takma akisina birak benin bi arkadasim anlatti gecen igneden bile korkuyodum normal dogum yaptim diye Allah kuvvet versin hepimize..
Deneyelim :KK43: ben cok panigim, bir kere aci esigim dusuktur, tansiyonum duser bende kan alinirken damar yolu bulana kadar igneyle oynarlar ya hani, ben soguk terlerim, nefes alirim ama veremem..
Nrmal dogumda sanciyi naparim bilmem..
Sezeryan yani ameliyattan zaten basli basina korkuyorum, sonda takilmasi, kesilmek dikilmekk.. tam uyumak isterim ama ondada sacma sapan sayiklarsam kv gilin yaninda :D bebegimi en sonda görmek istemem..
Benden uyusmali da zaten aci olmuyor ama diger hersey hissediliyor :KK43:
Rabbim sabir versin. :KK43:

Kızlar size bi sorum olucak ben hamileliğin başlarında rutin testler yaptırmıştım ya sağlık ocağında ki doktor bişey dememişti hastanede ki doktor bu testi tesadüfen dosyada görünce hepatit b geçirmişsin eşinin baktırması gerek bebeğede geçebilir felan dedi ama pek bişey anlamadım açıkcası anlayanunız var mı sonuçları bi yazayım size
A-HIV : NEGATİF
A-HBs : Y 285.0
HBsAg : 0.030
AntiRUblgG : Y 160

Ben de bi ara uzun zaman çektim geçmişti yine başladı bende de... Ama kızlar magnezyum içeren hiç bir ilaç gebeliğin son ayında kullanılmaması gereliyormuş o yüzden ben içmiyorum artık... Çünkü magnezyum sancıyı felan engelliyormuş.. Yani doğumu çok geciktiriyormuş.. Annemden bizzat yaşadık... Artık sancısı gelmeyince mecbur sezeryan oldu ve başka bir doktor demişti bunu...
ben en başından beri ne magnezyum ne kan ilacı nede omega 3 içmiyorum canım hepsini aldım koydum kenara biara kalsiyum ilacı içiyim dedim böbrek ağrım başladı üç günde bıraktım hemen doktor sorunca içiyorum diyorum napıyım ilaç içmeyi hiç seevmiyorum

Back
X