Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canmGünaydın kuzum.
Ay yerim yemesine de şurda vermişim 800 gr onu da bi poğaça yicem diye almayım dedim. Bu ay doktorumu şaşırtmak istiyorum.
Geçmiş olsun şekerim
Az kaldı azzzz. Ben o şafakları eksi 10 yapıyorum. Sanmıom bı sıpaların bekleyeceğini.
Ay sorma. Bizim bi arkadaş 9 ay cak cak cak patlata patlata falım sakız çiğnedi o zaman dedim hamile kalırsam sakız çiğnemicem diye. Kızını bi gör cır cır susmuyo.
Hahhahahahhahahahh! Koptummmmmmm![]()
Dün gene başı yukarıdaydı şimdi hıçkırığından anladığım kadarıyla sol kasığımın oralarda başıEveet 4357 de.. Senin bebis napti pozisyonu degistimi
çok güzelmiş yaa bende dün eşimden önce uyumuşum gelmiş koçişim öptü filan kızını sevdi ayy yerim onu ya ne güzel bir baba olacak kocamDün bir hayal kurdum, şöyle kızım doğmuş olmuş 1 aylık falan. Dışarıda hava buz gibi, kapalı. Önce kızımı yıkıyorum sonra kendim yıkanıyorum. İkimizde mis gibi oluyoruz. Sımsıcak evimizde , yatağımızda babamızı beklerken akşam üzeri uyuyup kalıyoruz. Eşimin güzel öpücükleri ile uyanıyoruz sonra. Harika bir hayaldi bu
Ay bu midem yanıyor diyenlere çok üzülüyordum başıma geldi ilk defa iyi mi?
Resmen acı su geliyo ağzıma. Bu nasıl bişey yaaa?
Yüksek yastıkta yatıyorum bi de.
Offffffff![]()
Bu pijamayıda aldıktan sonra çantayı arabanın bagajına koymayı düşünüyorumçok güzelmiş yaa bende dün eşimden önce uyumuşum gelmiş koçişim öptü filan kızını sevdi ayy yerim onu ya ne güzel bir baba olacak kocam
günaydın güzellikler
acayip uykusuz ve sinir edici bir gecden çıkmayım..ama yinede kendimi iyi hissediyorum..Allahın işi işte bu kadar uykusuzluğa normalde hiç dayanamazdım..
pınarımm şekerim hiçmi yiyemiyorsun poğaça faln yahuu..
Dün gene başı yukarıdaydı şimdi hıçkırığından anladığım kadarıyla sol kasığımın oralarda başıÇok hareketli olacak heralde,cadı bi kızım olsun istiyordum anaaaaaam yandım ben
Bakalım dr ne diyecek cuma kontrol günü
![]()
Ayy bu pijama çok güzelmiş canım nerden beğendin fiyatı ne kadar hiç gözüm doymuyorKızlar çantamda hazır geceliğimide yıkayıp ütüleyip koydum ama daha pijamam yok bu haftada onu halledeceğim şunu beğendim Eki Görüntüle 1250694 Bu pijamayıda aldıktan sonra çantayı arabanın bagajına koymayı düşünüyorum
Ne olur ne olmaz diye biberonda koydum çantaya birde şu free flow emzikten alacağım.
Kızımın kıyafetlerinin içine zıbın, bez, çorap,şapka,eldiven koyup katladım eşim o şaşkınlıkla parça parça verir diye korktum![]()
Okumayın canlar herkesin durumlara bakisi sabri kaldirma gücu farklidir.. Bebislerinizi germeyin simdiden.. Dua edelim hayirlisini isteyelim
Kızlar çantamda hazır geceliğimide yıkayıp ütüleyip koydum ama daha pijamam yok bu haftada onu halledeceğim şunu beğendim Eki Görüntüle 1250694 Bu pijamayıda aldıktan sonra çantayı arabanın bagajına koymayı düşünüyorum
Ne olur ne olmaz diye biberonda koydum çantaya birde şu free flow emzikten alacağım.
Kızımın kıyafetlerinin içine zıbın, bez, çorap,şapka,eldiven koyup katladım eşim o şaşkınlıkla parça parça verir diye korktum![]()
Canım ankaradaysan eğer kocabeyoğlu pasajında pijama dünyası var orada beğendim, ama pijama dünyasının internet siteside var ordanda sipariş verebilirsinAyy bu pijama çok güzelmiş canım nerden beğendin fiyatı ne kadar hiç gözüm doymuyorbende almak istyrum 1 tane
Kızlar ya biz oğluşa bi isim bulamadık daha aslında bulmuştuk ama vazgeçtik sonra şimdide yok çocuğumun bi ismi fikir verin bana aslında iki isim var aklımda ama hangisi daha güzel acaba yiğithan veya yağız talha sizce?
Kızlar kızlar Nst sonucunu aldik şükür hersey yolunda :) bir MASALLAH alalim benim oğluma :)
Eki Görüntüle 1250604 Yaaa fikrinize ihtiyacım var. Nerden aklıma geldi bilmiyorum ama şu an saçımı kestirmeye karar verdim. Doğum fotoğrafçımız olacak, yıpranmış saçlarımla poz vermek istemiyorum.
Aşağıdaki fotoda sol taraftaki son hali. Sağ taraftaki gibi kestirmek istiyorum ama hafif katlarım var. Ya zaten gebelik planlıyorum diye saçları koyu renge boyattım hala alışamadım doğumdan sonra hemen sarıya döncem ama doğumda en azından kesimle biraz kurtarabilirim diye şey ettim.
Hadi bana bi akıl verin. Napıyım sizce?
Bu arada çirkinliğimden ötürü sorry canlarım :)
var be canım hor hor horluyor :))))
Evet ankaradayım canım ben diğer pijamam ve geceliğimide ordan almştım ama bu model yoktu ozaman yeni gelmiş demek:-( fiyatı ne kadar aceba?Canım ankaradaysan eğer kocabeyoğlu pasajında pijama dünyası var orada beğendim, ama pijama dünyasının internet siteside var ordanda sipariş verebilirsin![]()
Evde unuturuz bizArabanin bagajina koyma bence esin biyere gider o ara sancin fln tutar evde dursun..
Deneyelimben cok panigim, bir kere aci esigim dusuktur, tansiyonum duser bende kan alinirken damar yolu bulana kadar igneyle oynarlar ya hani, ben soguk terlerim, nefes alirim ama veremem..
Nrmal dogumda sanciyi naparim bilmem..
Sezeryan yani ameliyattan zaten basli basina korkuyorum, sonda takilmasi, kesilmek dikilmekk.. tam uyumak isterim ama ondada sacma sapan sayiklarsam kv gilin yanindabebegimi en sonda görmek istemem..
Benden uyusmali da zaten aci olmuyor ama diger hersey hissediliyor
Rabbim sabir versin.![]()
ben en başından beri ne magnezyum ne kan ilacı nede omega 3 içmiyorum canım hepsini aldım koydum kenara biara kalsiyum ilacı içiyim dedim böbrek ağrım başladı üç günde bıraktım hemen doktor sorunca içiyorum diyorum napıyım ilaç içmeyi hiç seevmiyorumBen de bi ara uzun zaman çektim geçmişti yine başladı bende de... Ama kızlar magnezyum içeren hiç bir ilaç gebeliğin son ayında kullanılmaması gereliyormuş o yüzden ben içmiyorum artık... Çünkü magnezyum sancıyı felan engelliyormuş.. Yani doğumu çok geciktiriyormuş.. Annemden bizzat yaşadık... Artık sancısı gelmeyince mecbur sezeryan oldu ve başka bir doktor demişti bunu...