2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ooyy maşalllaah bebeğineeee canımmm
gelişimi gayet güzel bencedeee
cicilerinizde hayırlı olsun canımmm
bende artık bişi almıycammm yeter çok fazla olduu bizim de

ayyy çok ilginç birşey ne güzel bir tesadüf olmuş

bebişin de maşallahı var ne güzel kilolara başlamış artık. benim kontrol 21nde offf zor bekliyorum

hayırlı olsun cicilerinizzzz
güzel günlerde sağlıkla sıhhatle kullanırsınız inş...

ayyy çok ilginç birşey ne güzel bir tesadüf olmuş

bebişin de maşallahı var ne güzel kilolara başlamış artık. benim kontrol 21nde offf zor bekliyorum

evet güzel bi tesadüff
ayy başladı kilolara artık
7. ay bittikten sonra hızlı almaya başlıcaklar inş..
hepimiz sağlıklı güzel kilolarda doğururuz inş..

süper bir tesadüf olmuş sahiden de :))) anlaşsanız bu kadar olmaz. Darısı bizim başımıza :))
siz nerde oturuyosunuz peki?

kızlar barbie_2010 en son ayın 4'de gelmiş yani 5 gündür kendisinden ses seda yok :44::44::44::44:

sahi yaa o buraları pek bırakmazdı illa ki bir şekilde yazardı.. inşallah onun da sadece netiyle alakalı bir sıkıntı vardır da giremiyordur.
Barbiiiiiiiiiii meraklandırma biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben facebooktan takip ediyorum okiedog sitesini. onlarla mesajlaştım aralığın son haftası geleceğini söylediler bakalım bekliyorum
geçmiş olsun canım havalar gerçekten çok soğukkkkk

günaydın annişler... benimki sabahtandır alta çalışıyor valalh çıkıcak şimdi ordan diye ödüm kopuyor

ara ara benimde öyle korkuyorum bazen kolunu çıkarıvercek diye normal mi acaba okadar aşağıda olmaları:26:

çanta güzel ama ben biboron kabının çantada çok yer kaplamasını sevmiyorum bence önemli bir ayrıntı

Son düzenleme:
Günaydın kızlar arada fastfood yiyen var mı aranızda? Benim canım istiyo yiyorum sonra pişmanlıktan kendimi mahfediyorm ya bebeğime zararı oldudysa diye nası bişey bu madem yeme dimi sabahta yumurtanın içine bişey koydum şimdi pişmanım neden koydum da yedim diye pofff

Mrhaba,
Kırk yılın başı yemişsin, afiyet bal şeker olsun. Sıkıntı yapma. Dün ben de bir kaçamak yapıp hamburger yedim. Sabah da klasik pazar kahvaltısı yaptım. Yumurtanın içinde bir ben yoktum. Doktorlar sucuk sosis salam gibi şeyleri çok önermiyor. Hem yağlı hem de tuzlu olduğundan. Yanılmıyorsam bir miktar katkı maddeleri de var. Bilindik markaları iyice pişirip yemişsen birley olmaz. Hergün sürekli yesen tamam yeme derim ama bunda bir sorun uok. Yememenin getirdiği stres de zararlı. Bir kereden bir şey olmaz. Ö

amargicim canım şahsi fikrim oldum olası küçük çanta kullanamadım içine ne koyacağımı bilemedim. sanki ilki küçük gibi göründü gözüme.

fakat seninde beğendiğin modeli bende beğendim bence ikinci hatta mor olan benim tercihim olurdu. neden dersen mora bayılırım ve 2 tane mor çantam var hali hazırda sen hatta bu çantanın bir markasını yazarsan bende bir göz atayım

yiyorum canım ne isterse abartmadan tadımlık yiyorum ne de olsa nefsimi köretlmem lazım ve vicdan azabı duymuyorum bunun için bence sende duyma.

sahi yaa o buraları pek bırakmazdı illa ki bir şekilde yazardı.. inşallah onun da sadece netiyle alakalı bir sıkıntı vardır da giremiyordur.
Barbiiiiiiiiiii meraklandırma biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

işallah tatlım mesaj da attım

çıkmaz senin de.ben bende kesin çıkar diye düşünüyodum.dr larda şüphelenmişti.bebek büyük falan demişlerdi.ben bir sonraki randevümü 3 ocak 16:30da aldm:) şimdilik ayda 1 gel demişti dr

Teşekkürler cvbınız için :) haklısınız güzel anneler unuttum gitti strese gerek yok :)

Aşağıdaki adreslerde fityatları da yazıyor. Ben daha önce bu siteden alışveriş yaptım. Beğenmediklerimi de geri gönderdim. Hiç sorun olmadı. Çok çeşit var.

Women's backpacks multifunctional nappy hangbag mummy shoulder bags for baby-in Special Purpose Bags from Luggage & Bags on Aliexpress.com
Embroidered fashion mummy bag/diaper bags baby napkin bag for fashion mami OTTA0005-in Special Purpose Bags from Luggage & Bags on Aliexpress.com

Merhaba tatlı annişler

Benim test sonuçlarım çıkmış, daha doktorla konuşmadım ama referans aralıklarına bakarsak durum şu;
Şeker normal fakat idrarda enfeksiyon çıkmış.
İdrarda enfeksiyon olunca ne oluyor?
Ne yapmak lazım?

çıkmaz senin de.ben bende kesin çıkar diye düşünüyodum.dr larda şüphelenmişti.bebek büyük falan demişlerdi.ben bir sonraki randevümü 3 ocak 16:30da aldm:) şimdilik ayda 1 gel demişti dr

ben sonucumu söyleyince ne zaman çağıracak bakalım
1 ay sonra olur büyük ihtimal
o zmn bulabilirsem o güne bende alırım

çokkk teşekkürler canım. bende bir göz atayım neler varmış

günaydın canım. şekerinin çıkmaması güzel gerçi çıksa da çözümü var ama enfeksiyonla ilgili kullanabileceğin bir antibiyotik veya başka bir ilaç verecektir doktorun belki de değerler çok yüksek değilse önerilerde bulunabilir lütfen stres yapma
öncelikle doktorunla görüş olur mu moral bozmak yok

ara ara benimde öyle korkuyorum bazen kolunu çıkarıvercek diye normal mi acaba okadar aşağıda olmaları:26:

ayrıntılıda sordum hep aşağıda hissediyorum diye normal mi dedim.bebek aşağıda mı dedim.yok dedi pozisyonundan dolayıdır dedi.sanırım normal.bir de erkek bebekler aşağıda olurmuş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…