kızlarrrr bne geldim..
Harika bi hafta ssonundan sonra yişne buradayım. Annemle deli gibi alışveriş yaptık. Benim aldıklarım eski modellermiş onu gordum annem oyle değişik leyler almışki keşke resmini çekseydim. Sunu gördukki biz gercekten abartmısız kıyafet battanıye olayını falan. Artık bakmayacagım sadece kadife ceketlerden alcam bi kaç tane. Sizleri yeniden görmekde harika yaa. Özledim galiba cok enteresan. Cuma aksamı sonunda gordum bebeğimi. Ama yuzunu gostermedim kızım. Kalbine falanda sırtından baktılar hatta. Cok ugrastık ghorelim dıye olmadı. Doktorda en son amuda kalk canım bide oyle bakalım dediHerşeyi gayet normal. Artık geriden gelmiyo bebeğim cok sukur hatta doktorum ortalamanın biraz üzerinde dedi. Cok kilo aldıgımı soyledim. Diyetisyene yonlendirdi beni. Boğazım için okyanus suyu onerdi onuda alacagım bugun. Kuzum 30 cm ve 651 gr. Doktorum cok ıyı dedi gelişimine. Aldıklarımı da bu aksam fotograf cekip yukleyeceğim. Ama annemin aldıkları asıl guzel onların resmi yok neyazıkki. Ama benim maas bitti .AYrıntılı kontrol test gidiş donus yol parası aldıklarımız derken bitti. Bu ay cok fena sıkısacagız galiba ama kısmet artık.
günaydın kızlarrrr
cuma günü hem kontrolüm hemde şeker yüklemem vardı
kontrol süper geçtiii ayyy hiç durmadan dönüyoo
ağzını kaşıyo burnunu elliyoo çok güzeldiiii
27+1 günlüktük 1.200 gr kilomuz 35 cm boyumuz olmuşş
herşeyi çok iyi dedilerr
sonra şeker yüklemesini yaptırdım ama sonucunu henüz almadım
ogün yoğundumm biraz bugün alıcam inşalllaahhh
neyseeemmm bakın size ne anlatıcam
şeker yüklemesinin kapısında oturdum sıramı bekliyorum
bi gebe bayan da şekerli suyunu içiyo muhabbete giriştik
sonra banada içmem gerekeni verdiler
ordan burdan konuşurken o arkadaşta bizim topikten ay_ay çıkmasınn
hehe çok mutlu oldum yaa ne garip hayat tesadüflerle doluu
sanırım plansız programsızda olsa 2014 mart analarının ilk buluşmasını biz gerçekleştirdikk
ayyy çok ilginç birşey ne güzel bir tesadüf olmuş
bebişin de maşallahı var ne güzel kilolara başlamış artık. benim kontrol 21nde offf zor bekliyorum
evet melojjcum ne güzel tesadüftü. çok mutlu oldum valla.çok sıcakkanlı ve tatlısın bayıldım sana valla maşallah:) yine karşılaşalım:)ben sonucu aldım bu arada temiz çıktı çok şükür
kızlar barbie_2010 en son ayın 4'de gelmiş yani 5 gündür kendisinden ses seda yok :44::44::44::44:
Bu modeli bende çok beğendim ama hiç bir yerde yok ne zaman gelir ki?
Ay ben bir hafta oldu bugün hala iyileşmedik bir de ilaç içiyorumbu son olsun Allah'ım nolur bebişim doğana kadar grip olmayım die dua ediyorum, ama havalar hep soğuk napıcaz biz:26:
günaydın annişler... benimki sabahtandır alta çalışıyor valalh çıkıcak şimdi ordan diye ödüm kopuyor
Bunu beğendim sayılır, ne dersiniz?
Eki Görüntüle 888627 Eki Görüntüle 888629 Eki Görüntüle 888631 Eki Görüntüle 888635 Eki Görüntüle 888638 Eki Görüntüle 888640 Eki Görüntüle 888643
Bunu beğendim sayılır, ne dersiniz?
Eki Görüntüle 888627 Eki Görüntüle 888629 Eki Görüntüle 888631 Eki Görüntüle 888635 Eki Görüntüle 888638 Eki Görüntüle 888640 Eki Görüntüle 888643
Günaydın kızlararada fastfood yiyen var mı aranızda? Benim canım istiyo yiyorum sonra pişmanlıktan kendimi mahfediyorm ya bebeğime zararı oldudysa diye nası bişey bu madem yeme dimi sabahta yumurtanın içine bişey koydum şimdi pişmanım neden koydum da yedim diye pofff
sahi yaa o buraları pek bırakmazdı illa ki bir şekilde yazardı.. inşallah onun da sadece netiyle alakalı bir sıkıntı vardır da giremiyordur.
Barbiiiiiiiiiii meraklandırma biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cok buyuk canım bu kadar buyuk bi çantayı tasımaktada zorlanırsın bence. Diğer model daha iyi gibiydi.
ayyy canım sende çok tatlı dillisin valla bayıldım
evet evet yine karşılaşalımmm hatta haberli gidelimm
sonuçların için sevindim canım aman bişi çıkmasında
bakalım benim ne çıkıcak zannetmiyorum yüksek çıkıcağını aslındaa
amargicim canım şahsi fikrim oldum olası küçük çanta kullanamadım içine ne koyacağımı bilemedim. sanki ilki küçük gibi göründü gözüme.
fakat seninde beğendiğin modeli bende beğendim bence ikinci hatta mor olan benim tercihim olurdu. neden dersen mora bayılırım ve 2 tane mor çantam var hali hazırda sen hatta bu çantanın bir markasını yazarsan bende bir göz atayım
yiyorum canım ne isterse abartmadan tadımlık yiyorum ne de olsa nefsimi köretlmem lazım ve vicdan azabı duymuyorum bunun için bence sende duyma.
işallah tatlım mesaj da attım
çıkmaz senin de.ben bende kesin çıkar diye düşünüyodum.dr larda şüphelenmişti.bebek büyük falan demişlerdi.ben bir sonraki randevümü 3 ocak 16:30da aldm:) şimdilik ayda 1 gel demişti dr
Aşağıdaki adreslerde fityatları da yazıyor. Ben daha önce bu siteden alışveriş yaptım. Beğenmediklerimi de geri gönderdim. Hiç sorun olmadı. Çok çeşit var.
Women's backpacks multifunctional nappy hangbag mummy shoulder bags for baby-in Special Purpose Bags from Luggage & Bags on Aliexpress.com
Embroidered fashion mummy bag/diaper bags baby napkin bag for fashion mami OTTA0005-in Special Purpose Bags from Luggage & Bags on Aliexpress.com
Merhaba tatlı annişler
Benim test sonuçlarım çıkmış, daha doktorla konuşmadım ama referans aralıklarına bakarsak durum şu;
Şeker normal fakat idrarda enfeksiyon çıkmış.
İdrarda enfeksiyon olunca ne oluyor?
Ne yapmak lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?