2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Benim postacı modelleri hoşuma gidiyor ama bir gerçek var ki, kalçam olduğu için, bu çantayı takınca, her adımda lömbür lömbür sallanır gibi geliyor. Askısını kısaltıp omuza da asabiliriz aslında değil mi?
Şimdiye kadar en çok Lassig Casual Messenger Bag beğendim. İçinde bir sürü bölüm var.

Ama böyle bir çanta almayıp, kendimize güzel büyük bir çanta alıp, içine minik makyaj çantaları koysak, daha mı masraflı olur mesela?

benimde olmuştu daha önce ama fazla değildi bol su iç demişti ilaç yazmamıştı

normalse sorun yok ama benim bebişim kız

Evet artık zaten kendimi ve kızımı tamamen doktoruma emanet etmiş haldeyim, başlarda fazla ultrason zarar mı diye bile düşünürken, şimdi mecburi 10 günde bir gidiyorum. Duruma ayak uydurmak gerekiyor.

Bu da diğerleri kadar spor değil ama beğendim. 85 tl' ye denk geliyor fiyatı.
Eki Görüntüle 888674 Eki Görüntüle 888676 Eki Görüntüle 888675

amargicim kola ya da çapraz asma veya sırta asma neyse ama elde biraz zor olabilir taşımak ama boyutunu bilmiyorum yanılabilirim birde içini görebilsek.

şimdi sen fuara da gideceksin ya birde orada incele bakalım belki yakından görme fırsatın olur hem bizde karar vermemizde yardımcı olmuş olursun hem de fikrin olur

Ben birasda pembesi morlu veyakırmızılı birşeyde olsun istiyorum kız bebek olduğu anlaşılsın, yoksa büyüklük sorun olmaz benim için

Biras daha sabredeyim bari e bebeke falan da gelir herhalde

Son düzenleme:

Evet artık zaten kendimi ve kızımı tamamen doktoruma emanet etmiş haldeyim, başlarda fazla ultrason zarar mı diye bile düşünürken, şimdi mecburi 10 günde bir gidiyorum. Duruma ayak uydurmak gerekiyor.

rabbim beterinden korusun canım benim sen bunları takma kafana şimdi. güzel düşün durum sadece enfeksiyon olsun onun çaresi var çok şükür.

Canim gecenlerde de bi arkadas cipsi sormustu canim istedigi halde ciger cips salam hamburger falan yemiyordum resmen gece ruyalarima giriyordu 5 aylikken falan annem yanima gelmisti o kadar cok kizdi ki az da olsa yiceksin dedi sonrasinda kac defa kontrol test falan vardi cok sukur hic bisi cikmadi :) tamam oturup bi paket cips bitirmedim ama 10 gunde bir falan hamburger arada aksamlari esim yerken 3-5 cips yiyorum onlari zevkle yerken bebisim de resmen iceride taklalar atiyor :)))) illa ki zararlidir normal halde bile doktorlar kiziyor ama napalim (

kızlar hepimize maşallah. bir gün girmesem yetiştiremiyorum okumaya yazdıklarınızı:) ben bugün çok gerginim, bir tek de sizle paylaşabilirim sanırım. benim kayınvalidem başka bir şehirden gelip keyfi bir ameliyat oldu. hastaneden çıkacak ve en az bir hafta on gün bende kalacak. kendisine ettiğim ve edeceğim hizmet yetmezmiş gibi hergün geçmiş olsuna gelen misafirlerini ağırlamam gerkecek. oysaki ben sadece onlar evimde misafirken bile yatıp dinlenemediği için sırtım ağarıyordu, şimdi bi de misafir ağarlayacağım, çok kızgınım kendisine çoook

Ben sordum kizlar cipsi ve o aksam minik bi kase yedim ohh kendime geldim hamburgerde yiyom icine mayonez koydurmadan cig yumurta var diye ya ben daha cok kendimi sarkuteriden uzak tutuyorum gercekten salam sosis cig yumurta bunlar bakteri dolu ama doktorum sucuk canin cokk cektiyse iice pisir yededi yani kisacasi abartmadan zararli olanlardadanda cok canin cekerse ye dedi

meraba güzel annişler şöyle bi bakıp kaçıyım diyodum duramadım bi doluda işim var daha yatağımı bile toplamadım ,bulaşık duruyo , ev süpürülecek pöffff işlerimi bitirince tekrar gelcem inşallah bi yerde sızıp kalmazsam gün içinde uyumadan duramıyom yaaa .....
gelmişken yazdıklarınıza cevap veriyim demi bende göğüs kremini lansinoh aldım dr'umda doğuma 1 ay kala kullanmaya başlamamı önerdi öyle yapıcam göğüs ucu yarası çok fena oluyo diyolar .....

eşim bayılır çocuklara eminim ilgileneceğinden ama eğer bahsettiğin alt değiştirme uyutma falansa hiç sanmıyorum yapacağını :44::44:

bide lansinoh kremi sordum eczacıya emzirmeden önce silmeye gerek yokmuş bebeğe zararı yok dedi ......

aaaaaaah ah yüzüstü ve sırt üstü yatmayı o kadar özledimki anlatamam
çok şükür halimize tabiii ......

tatlım çok güzelmiş hayırlı olsun

çok geçmiş olsun canım yaaa aman dikkat et kendine ....

ayyy bende eşime aynı şeyi söyledim şakayla karışık niye diye sordu , sen elin oğlusun o benim oğlum dedim biraz bozuldu sanırım :44:

gözün aydın canım gerçekten çok sevindim

günaydın kızlar,50 grlık şeker yüklemem açlık 80,1 saat sonra 130.korkuyordum ama iyi çıktı çok şükür,darısı diğer hamişlerin başına
değerlerin çok iyi çıkmış canım seninde gözün aydın

canım 41 kere maşallah kuzucuğuna kilosu boyu çok iyiymiş bakalım bizim nası olcak merakla bekliyorum 12 sini :18::18: biraz öncede sağlık ocağından hamşiremiz aradı kilomu sordu söyledim sen bu ay hiç kilo almamışsın 1.5 kilo alman lazımdı dedi iyimi kötümü bilemedim :18::18:

canımmmm çok sevindim inan sizlerden güzel haberler aldıkça nası seviniyorum anlatamam allahım sağ salim kucağımıza aldırsın yavrularımızı

canım idrarda enfeksiyona takılma banada bi ara diyodu enfeksiyon var diye ama çok değil die ilaç falan vermedi sadece suyu çok içmemi söyledi..... umarım seninde çok değildir

Son düzenleme:

valla bende yiyoum ana tabiki sureklu degil. iki hadtada bir falan. bide canlar kafama bisey takildi simdi. bebegim henuz donmemis bende surekli altlarda hissediyorum onu zaten. doktorumda ayrintilida dogum yintemu olarak be dusunuyosun diye sordu. bende nasil olmasi gerekiyorsa dedim. doktorda bisey demedi en dogrusu dedi ama normql dogum olmaz gibi mi gordu acaba

canım benim bebeğim de hala dönmemiş doktorum geçen haftaki kontrolümde söyledi döner ama merak etme dedi.
zaten bana sezeryan öneriyor ben sezeryandan daha çok korkuyorum epiduralli normal istiyordum nasip artık bakalım

kızlar bişey sorcam geçen hastane çıkışları aldım netten eşime de gösterdim bebeğimiz üşür bu kıyafetler penya diyor.
hastanede hastane çıkışlarının üstüne penye battaniyeye mi sarcaz yoksa peluş zıbın battaniyeler var onlardan mı kullancaz
cidden aklıma takıldı üşür mü bebişlerimiz:26:

normalse sorun yok ama benim bebişim kız[/QUOTE]

aa görüyor musun bak annemin hiçbir teorisi tutmuyor o bana demişti yani ondan olabilir demişti...perşembe kontrolüm var dr.a tekrar sorayım ben bakalım...

canım şekerin normal çıkmasına sevindim.benim doktorum idrar yolları enfeksiyonunun ihmal edilmemesi gerektiğini söyler hep,
ilk zamanlar bende de çıkmıştı bir kullanımlık suda dağılan toz ilaç vermişti.doktorun ilaç yazar zaten.

neden sezeryan öneriyor canım.. Merak ettim..

Bende aynı seyi dusunup hastabe cıkıs setlerini ilk dogdugunda giydirmemeye karar verdim. 2-3 gun sonra evde gıydırırz ama yeni dogdugunda olmaz bence. Ben kendinden eldivenli termal uzun kollu cıtcıtlı zıbın ustune kadife patikli tulum aldım. ALt acma bezi ve battaniye takım halinde aldım.Alt acma bezi de kalın ve içinde cep var bebği oraya yerleştiriyorsun. Ayrıca hastanede o yataga dırek yatırmak zorunda kalmazsın. Ustunede battaniyeside var. Bide en alttan göbek bağınıda korusun diye iç atleti giydircem. Sapkası falan yeter heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…