Merhaba tatlı annişler
Benim test sonuçlarım çıkmış, daha doktorla konuşmadım ama referans aralıklarına bakarsak durum şu;
Şeker normal fakat idrarda enfeksiyon çıkmış.
İdrarda enfeksiyon olunca ne oluyor?
Ne yapmak lazım?
ara ara benimde öyle korkuyorum bazen kolunu çıkarıvercek diye normal mi acaba okadar aşağıda olmaları:26:
ayrıntılıda sordum hep aşağıda hissediyorum diye normal mi dedim.bebek aşağıda mı dedim.yok dedi pozisyonundan dolayıdır dedi.sanırım normal.bir de erkek bebekler aşağıda olurmuş zaten
günaydın canım. şekerinin çıkmaması güzel gerçi çıksa da çözümü var ama enfeksiyonla ilgili kullanabileceğin bir antibiyotik veya başka bir ilaç verecektir doktorun belki de değerler çok yüksek değilse önerilerde bulunabilir lütfen stres yapma
öncelikle doktorunla görüş olur mu moral bozmak yok
benimde olmuştu daha önce ama fazla değildi bol su iç demişti ilaç yazmamıştı
Bu da diğerleri kadar spor değil ama beğendim. 85 tl' ye denk geliyor fiyatı.
Eki Görüntüle 888674 Eki Görüntüle 888676 Eki Görüntüle 888675
Ben birasda pembesi morlu veyakırmızılı birşeyde olsun istiyorum kız bebek olduğu anlaşılsın, yoksa büyüklük sorun olmaz benim içinBunu beğendim sayılır, ne dersiniz?
Eki Görüntüle 888627 Eki Görüntüle 888629 Eki Görüntüle 888631 Eki Görüntüle 888635 Eki Görüntüle 888638 Eki Görüntüle 888640 Eki Görüntüle 888643
ben facebooktan takip ediyorum okiedog sitesini. onlarla mesajlaştım aralığın son haftası geleceğini söylediler bakalım bekliyorum
geçmiş olsun canım havalar gerçekten çok soğukkkkk
ara ara benimde öyle korkuyorum bazen kolunu çıkarıvercek diye normal mi acaba okadar aşağıda olmaları:26:
çanta güzel ama ben biboron kabının çantada çok yer kaplamasını sevmiyorum bence önemli bir ayrıntı
Evet artık zaten kendimi ve kızımı tamamen doktoruma emanet etmiş haldeyim, başlarda fazla ultrason zarar mı diye bile düşünürken, şimdi mecburi 10 günde bir gidiyorum. Duruma ayak uydurmak gerekiyor.
Günaydın kızlararada fastfood yiyen var mı aranızda? Benim canım istiyo yiyorum sonra pişmanlıktan kendimi mahfediyorm ya bebeğime zararı oldudysa diye nası bişey bu madem yeme dimi sabahta yumurtanın içine bişey koydum şimdi pişmanım neden koydum da yedim diye pofff
Bu da diğerleri kadar spor değil ama beğendim. 85 tl' ye denk geliyor fiyatı.
Eki Görüntüle 888674 Eki Görüntüle 888676 Eki Görüntüle 888675
Canim gecenlerde de bi arkadas cipsi sormustu canim istedigi halde ciger cips salam hamburger falan yemiyordum resmen gece ruyalarima giriyordu 5 aylikken falan annem yanima gelmisti o kadar cok kizdi ki az da olsa yiceksin dedi sonrasinda kac defa kontrol test falan vardi cok sukur hic bisi cikmadi :) tamam oturup bi paket cips bitirmedim ama 10 gunde bir falan hamburger arada aksamlari esim yerken 3-5 cips yiyorum onlari zevkle yerken bebisim de resmen iceride taklalar atiyor :)))) illa ki zararlidir normal halde bile doktorlar kiziyor ama napalim(
bende göğüs kremini lansinoh aldım dr'umda doğuma 1 ay kala kullanmaya başlamamı önerdi öyle yapıcam göğüs ucu yarası çok fena oluyo diyolar .....sonunda 100 sayfalık geçmişi okudum geldim tabi bu bir kaç günümü aldı.kızımdan dolayı pek aktif değilim ama her satırını okuyorum.neler aldığınızı merak ediyorum kendi eksiklerimi hatırlamış oluyorum.bende az önce oğluşuma ilk alışverişimi yaptım begenecekmisiniz bakalım:)ben bunların dışında fazla alışveriş yapmayacagım kızımdan kalma kıyafetler var yalnız anakucagı alacağım mutlaka.kızım kırdı kendininkini.cıvıl cıvıl daha güzelini alıcam.aslında alışverişi ocak ayında düşünüyordum ama fiyatlar uygun olunca alayımda aradan çıksın dedim.markafonide yarına kadar 80tllik alışverişe 20tl indirim var süslü dünyalar kampanyasından alışveriş yaptım güzel kızımıda unutmadım onada bir takım aldık son 1 tane kalmıştı hemen kaptım yazın giydiririm.lansinohu 2 kutu bitirmiştim kızımda.dogum yaptığımda eşime hemşire söylemiş sanırım al gel demiş çok memnun kaldım göğsüm acıyordu ama hiç kanama olmadı iyi atlattım diyebilirim benle aynı dönemde doğum yapan eşimin kuzeni vardı krem kullanmıyordu sanırım ki ben gördüğümde kullansada iş işten geçmiş haldeydi göğüs ucu kanıyordu çok fena yara olmuştu ogluda bir tombul sömürüyordu iyice.kızcagız o halde emzirmeye devam ediyordu lansinohu unutmayın ve bebek ilk günler emmeyebilir ben yaşadım kabus gibiydi herkesin anne sütünün ne kadar önemli olduğunu anlatıp emiyormu diye devamlı sormaları kızımın reddetmesi beni bunaltmıştı 5 gün sonunda medela süt pompası aldı hayat kurtarıcım oldu resmen kızım emmeye başladı ve o makineyi işe gittiğim zamanlar yine kullandım bence her anneye gerekli ben çantama koyup hastaneye götürücem. Eki Görüntüle 887862 Eki Görüntüle 887864 Eki Görüntüle 887865 Eki Görüntüle 887866 Eki Görüntüle 887868
eşim bayılır çocuklara eminim ilgileneceğinden ama eğer bahsettiğin alt değiştirme uyutma falansa hiç sanmıyorum yapacağını :44::44:bende doğduktan sonra babanın ilgilenmesini sağlicam inşallah. tamam öyle çok bişey beklemiyorum ama ilgisiz babalar gibi de olmasın az çok bilsin bişeyler dünyanın binbir türlü hali var. çok sevindim canım beğenmene 1 ay sonra fotoları koyarım inşallah :3
bende duydum lansinoh krem çok iyimiş ama kremi sürdükten sonra hemen emzirebiliyomuyuz acaba zararı varmı ki.? bi de ben zeytinyağı faydalı diye duymuştum. doğumdan 1ay önce başla demişlerdi. hem çocuk içinde bi zararı yok. sizce hangisi daha iyi?
cicilerin çok güzel güle güle kullansın bebişin
aaaaaaah ah yüzüstü ve sırt üstü yatmayı o kadar özledimki anlatamamevet canım doğru sağa yatmak bebişe kan gitmesini engelliyor, dolayısıyla bebek beslenemiyor, hatta çok uzun süreli sağ yan pozisyonda bebeğin kalbinin durduğu vakalar bile var korkutmak istemem ama dikkat edin kızlar. aynı şey sırtüstü pozisyon için de geçerli ama ben hamilelikten önce sürekli sırtüstü yatardım, şimdi soluma yatıp uyuyorum gece bi uyanıyorum sırtüstüyüm
tatlım çok güzelmiş hayırlı olsun
çok geçmiş olsun canım yaaa aman dikkat et kendine ....slm kızlar yine grip oldumve iş yerindeyim ( eşim bi haftadır hastaydı zaten bana bulaşmasın diye çok uğraştık ama malesef bu sabah çok kötüyüm, boğazımda bi karıncalanma var, ayrıca bütün sırt kemiklerim sızlıyor, daha fazla dayanamayıp hastaneye gidecem galiba, rapoır alıcam bu haftalık,umarım dahada kötüleşmem havalar çok berbat Adana'da cumartesi öğlen sıcaktı dün ise kar soğuğu vardı resmen, evde kat kat giyindim yine de dondum bir yandan hava bir yandan eşim sonunda hasta ettiler beni kendinize iyi bakın hasta olmayın sakın
ayyy bende eşime aynı şeyi söyledim şakayla karışık niye diye sordu , sen elin oğlusun o benim oğlum dedim biraz bozuldu sanırım :44:Gerçekten çok güzel yazmışsın amargi...Dün eşim bana kızımızı benden daha mı çok seviceksin diye bişey sormuştu benim de kafam dolu muydu yoksa ona inat olsun diye mi öyle dedim bilmiyorum..Evet tabiki de senden daha çok sevicem dedim kıyamam nasıl üzüldü anlatamam sonra gönlünü almaya çalıştım ama o o lafı bi süre unutmaz eminim..Aklıma ilk bu geldiyazını okuyunca.
gözün aydın canım gerçekten çok sevindimkızlar herkese hayırlı haftalar diliyorum.haftasonuçok mutlu haberler aldım paylaşmak istedim. bebeğimin kalbi ortada çıkmıştı ayrıntılı ultrasonda.tekrar kontole çağırmıştı dr ve herşey gayet normal dedi kalp solda dedi. çok şükür Allaha. şeker yükleme sonucumu da aldım.kesin çıkar diyordum ama çıkmadı.
değerlerin çok iyi çıkmış canım seninde gözün aydıngünaydın kızlar,50 grlık şeker yüklemem açlık 80,1 saat sonra 130.korkuyordum ama iyi çıktı çok şükür,darısı diğer hamişlerin başına
canım 41 kere maşallah kuzucuğunagünaydın kızlarrrr
cuma günü hem kontrolüm hemde şeker yüklemem vardı
kontrol süper geçtiii ayyy hiç durmadan dönüyoo
ağzını kaşıyo burnunu elliyoo çok güzeldiiii
27+1 günlüktük 1.200 gr kilomuz 35 cm boyumuz olmuşş
herşeyi çok iyi dedilerr
sonra şeker yüklemesini yaptırdım ama sonucunu henüz almadım
ogün yoğundumm biraz bugün alıcam inşalllaahhh
neyseeemmm bakın size ne anlatıcam
şeker yüklemesinin kapısında oturdum sıramı bekliyorum
bi gebe bayan da şekerli suyunu içiyo muhabbete giriştik
sonra banada içmem gerekeni verdiler
ordan burdan konuşurken o arkadaşta bizim topikten ay_ay çıkmasınn
hehe çok mutlu oldum yaa ne garip hayat tesadüflerle doluu
sanırım plansız programsızda olsa 2014 mart analarının ilk buluşmasını biz gerçekleştirdikk
canımmmm çok sevindim inan sizlerden güzel haberler aldıkça nası seviniyorum anlatamam allahım sağ salim kucağımıza aldırsın yavrularımızıkızlarrrr bne geldim..
Harika bi hafta ssonundan sonra yişne buradayım. Annemle deli gibi alışveriş yaptık. Benim aldıklarım eski modellermiş onu gordum annem oyle değişik leyler almışki keşke resmini çekseydim. Sunu gördukki biz gercekten abartmısız kıyafet battanıye olayını falan. Artık bakmayacagım sadece kadife ceketlerden alcam bi kaç tane. Sizleri yeniden görmekde harika yaa. Özledim galiba cok enteresan. Cuma aksamı sonunda gordum bebeğimi. Ama yuzunu gostermedim kızım. Kalbine falanda sırtından baktılar hatta. Cok ugrastık ghorelim dıye olmadı. Doktorda en son amuda kalk canım bide oyle bakalım dediHerşeyi gayet normal. Artık geriden gelmiyo bebeğim cok sukur hatta doktorum ortalamanın biraz üzerinde dedi. Cok kilo aldıgımı soyledim. Diyetisyene yonlendirdi beni. Boğazım için okyanus suyu onerdi onuda alacagım bugun. Kuzum 30 cm ve 651 gr. Doktorum cok ıyı dedi gelişimine. Aldıklarımı da bu aksam fotograf cekip yukleyeceğim. Ama annemin aldıkları asıl guzel onların resmi yok neyazıkki. Ama benim maas bitti .AYrıntılı kontrol test gidiş donus yol parası aldıklarımız derken bitti. Bu ay cok fena sıkısacagız galiba ama kısmet artık.
canım idrarda enfeksiyona takılma banada bi ara diyodu enfeksiyon var diye ama çok değil die ilaç falan vermedi sadece suyu çok içmemi söyledi..... umarım seninde çok değildirMerhaba tatlı annişler
Benim test sonuçlarım çıkmış, daha doktorla konuşmadım ama referans aralıklarına bakarsak durum şu;
Ne yapmak lazım?
Ben sordum kizlar cipsi ve o aksam minik bi kase yedim ohh kendime geldim hamburgerde yiyom icine mayonez koydurmadan cig yumurta var diye ya ben daha cok kendimi sarkuteriden uzak tutuyorum gercekten salam sosis cig yumurta bunlar bakteri dolu ama doktorum sucuk canin cokk cektiyse iice pisir yededi yani kisacasi abartmadan zararli olanlardadanda cok canin cekerse ye dedi
canım benim bebeğim de hala dönmemiş doktorum geçen haftaki kontrolümde söyledi döner ama merak etme dedi.valla bende yiyoum ana tabiki sureklu degil. iki hadtada bir falan. bide canlar kafama bisey takildi simdi. bebegim henuz donmemis bende surekli altlarda hissediyorum onu zaten. doktorumda ayrintilida dogum yintemu olarak be dusunuyosun diye sordu. bende nasil olmasi gerekiyorsa dedim. doktorda bisey demedi en dogrusu dedi ama normql dogum olmaz gibi mi gordu acaba
canım şekerin normal çıkmasına sevindim.benim doktorum idrar yolları enfeksiyonunun ihmal edilmemesi gerektiğini söyler hep,Merhaba tatlı annişler
Ne yapmak lazım?
canım benim bebeğim de hala dönmemiş doktorum geçen haftaki kontrolümde söyledi döner ama merak etme dedi.
zaten bana sezeryan öneriyor ben sezeryandan daha çok korkuyorum epiduralli normal istiyordum nasip artık bakalım
kızlar bişey sorcam geçen hastane çıkışları aldım netten eşime de gösterdim bebeğimiz üşür bu kıyafetler penya diyor.
hastanede hastane çıkışlarının üstüne penye battaniyeye mi sarcaz yoksa peluş zıbın battaniyeler var onlardan mı kullancaz
cidden aklıma takıldı üşür mü bebişlerimiz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?