- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
aynen canım yaa sola yattığımda rahat ediyor galiba bebişim başlıyor tekmeye :)ben sola yatarak uyuyorum ama sonra bir uyanıyorum sağa dönmüşüm tüm gece de öyle kalmışım. düzelince bebiş hemen başlıyor zaten güm güm vurmaya, rahatsız mı ettim acaba diyorum:)
canım benimmm geçmiş olsun yaa normal zamanda bile grip zor bi hastalık Allah acil şifa versin..slm kızlar yine grip oldumve iş yerindeyim ( eşim bi haftadır hastaydı zaten bana bulaşmasın diye çok uğraştık ama malesef bu sabah çok kötüyüm, boğazımda bi karıncalanma var, ayrıca bütün sırt kemiklerim sızlıyor, daha fazla dayanamayıp hastaneye gidecem galiba, rapoır alıcam bu haftalık,umarım dahada kötüleşmem havalar çok berbat Adana'da cumartesi öğlen sıcaktı dün ise kar soğuğu vardı resmen, evde kat kat giyindim yine de dondum bir yandan hava bir yandan eşim sonunda hasta ettiler beni kendinize iyi bakın hasta olmayın sakın
evet canım bende farkettim inşallah herşey yolundadır :26:kızlar barbie_2010 en son ayın 4'de gelmiş yani 5 gündür kendisinden ses seda yok :44::44::44::44:
canım doktorum bana antibiyotik yazmıştı ama idrar testinden değil, akıntın varmı dedi bende var dedim hemen yazdıMerhaba tatlı annişler
Benim test sonuçlarım çıkmış, daha doktorla konuşmadım ama referans aralıklarına bakarsak durum şu;
Şeker normal fakat idrarda enfeksiyon çıkmış.
İdrarda enfeksiyon olunca ne oluyor?
Ne yapmak lazım?
inşallah anlayışlı davranır bu defa kayınvaliden canım sizin eve misafir kabul etmez, kendi evine gittikten sonra oraya gelsin misafirlerde yawkızlar hepimize maşallah. bir gün girmesem yetiştiremiyorum okumaya yazdıklarınızı:) ben bugün çok gerginim, bir tek de sizle paylaşabilirim sanırım. benim kayınvalidem başka bir şehirden gelip keyfi bir ameliyat oldu. hastaneden çıkacak ve en az bir hafta on gün bende kalacak. kendisine ettiğim ve edeceğim hizmet yetmezmiş gibi hergün geçmiş olsuna gelen misafirlerini ağırlamam gerkecek. oysaki ben sadece onlar evimde misafirken bile yatıp dinlenemediği için sırtım ağarıyordu, şimdi bi de misafir ağarlayacağım, çok kızgınım kendisine çoook
kızlar bişey sorcam geçen hastane çıkışları aldım netten eşime de gösterdim bebeğimiz üşür bu kıyafetler penya diyor.
hastanede hastane çıkışlarının üstüne penye battaniyeye mi sarcaz yoksa peluş zıbın battaniyeler var onlardan mı kullancaz
cidden aklıma takıldı üşür mü bebişlerimiz:26:
kızlar bişey sorcam geçen hastane çıkışları aldım netten eşime de gösterdim bebeğimiz üşür bu kıyafetler penya diyor.
hastanede hastane çıkışlarının üstüne penye battaniyeye mi sarcaz yoksa peluş zıbın battaniyeler var onlardan mı kullancaz
cidden aklıma takıldı üşür mü bebişlerimiz:26:
Mrhaba,
Kırk yılın başı yemişsin, afiyet bal şeker olsun. Sıkıntı yapma. Dün ben de bir kaçamak yapıp hamburger yedim. Sabah da klasik pazar kahvaltısı yaptım. Yumurtanın içinde bir ben yoktum. Doktorlar sucuk sosis salam gibi şeyleri çok önermiyor. Hem yağlı hem de tuzlu olduğundan. Yanılmıyorsam bir miktar katkı maddeleri de var. Bilindik markaları iyice pişirip yemişsen birley olmaz. Hergün sürekli yesen tamam yeme derim ama bunda bir sorun uok. Yememenin getirdiği stres de zararlı. Bir kereden bir şey olmaz. Ö
neden sezeryan öneriyor canım.. Merak ettim..
Bende aynı seyi dusunup hastabe cıkıs setlerini ilk dogdugunda giydirmemeye karar verdim. 2-3 gun sonra evde gıydırırz ama yeni dogdugunda olmaz bence. Ben kendinden eldivenli termal uzun kollu cıtcıtlı zıbın ustune kadife patikli tulum aldım. ALt acma bezi ve battaniye takım halinde aldım.Alt acma bezi de kalın ve içinde cep var bebği oraya yerleştiriyorsun. Ayrıca hastanede o yataga dırek yatırmak zorunda kalmazsın. Ustunede battaniyeside var. Bide en alttan göbek bağınıda korusun diye iç atleti giydircem. Sapkası falan yeter heralde.
neden sezeryan öneriyor canım.. Merak ettim..
Bende aynı seyi dusunup hastabe cıkıs setlerini ilk dogdugunda giydirmemeye karar verdim. 2-3 gun sonra evde gıydırırz ama yeni dogdugunda olmaz bence. Ben kendinden eldivenli termal uzun kollu cıtcıtlı zıbın ustune kadife patikli tulum aldım. ALt acma bezi ve battaniye takım halinde aldım.Alt acma bezi de kalın ve içinde cep var bebği oraya yerleştiriyorsun. Ayrıca hastanede o yataga dırek yatırmak zorunda kalmazsın. Ustunede battaniyeside var. Bide en alttan göbek bağınıda korusun diye iç atleti giydircem. Sapkası falan yeter heralde.
canım benim daha önce 2 düşüğüm oldu coraspirin cleksan iğne kullanıyorum bu ilaçlarında planlı olarak bırakılması gerekiyormuş.
doktorum yine son durumlara göre bakarım ama 2 düşüğünü de düşünerek en ufak bişeyde hemen sezeryana alırım bebeği riske atmam istemem diyor nasip artık bakalım:26:
sağol canım evet kıyafet konusunda tercihlerin mantıklı ,ben de kadife patikli tulum almayı düşünüyorum , alt alçma almıştım şirin bişeyler ama hastane olayını düşünemedim tabi alırken , başka bişiler bakıcam artık
çok geçmiş oldum okuyunca çok şaşırdım ama atlamanıza ikinizinde iyi olmasına çok sevindm arkadaşım inşallah bir daha olmaz ve sende bir daha öyle korkular yaşamazsın...
ama sonra gönlünü almış olsun
canım çok güzel bir yazı olmuş parmaklarına sağlık
geçmiş olsun tekrar .....
bende senin gibi yaptım dışarıda kesildi ve eve hiç girmedi dağıtıldı.
ikiniz de ilk doğum haberlerini verceklerdensiniz sanırım ama inşallah oğluşlarınız/kızlarınız tam zamanında ve sağlıkla sıhhatle dünyaya gelirler başta siz olmak üzere hepimizin inşallah. ama ne olur şimdiden bu kadar detay düşünmeyin moralinizi bozmayın.
gözün aydın ....
çok güzellerrrrrr
kızlar barbie_2010 en son ayın 4'de gelmiş yani 5 gündür kendisinden ses seda yok :44::44::44::44:
kızlar bu arada cuma gunu doktora gittiğimde 28 haftalık bi bayan sezeryanle acil ameliyat oldu. Bebek mucizevi şekilde yasıyor ve 800 gr. Yoğun bakım unitesine aldılar bebeişi. boyle bir durumda bile anne ve bebeği yasatabildiler hastaneme daha bi guvenir oldum valla. Ama cok kucuk yaa 800 gr sadece..
2 haneli rakamlara düşmüşüüüümmm ; çok heyecanlandıııımmm
canım çok geçmiş olsun kanaman olmuş. misafirim vardı pek giremedim girsem de okuyup çıktım. şimdi yazabiliyorum.
çook teşekkür ederim canım.inşallah hiçbirimiz sıkıntı yaşamadan sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)
çok merak ettim şimdi.umarım internet yada pc sorunudur sadece ...
barbie_2010 dan haber var. ağır bir grip ve iş yerindeki yoğunluktan dolayı giremiyormuş
bebiş de kendisinin gribi dışında herşey yolundaymış mesaj atmış
canım yanlış hatırlamıyorsam sen koru hastanesine gdiyordun demi. ben de balgat koruya gidiyorum drum ümit bey seninki kim. belki biz de kontrol sırasında tanışabiliriz diğer arkadaşlar gibi :)
Bu da diğerleri kadar spor değil ama beğendim. 85 tl' ye denk geliyor fiyatı.
Eki Görüntüle 888674 Eki Görüntüle 888676 Eki Görüntüle 888675
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?