2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ben sola yatarak uyuyorum ama sonra bir uyanıyorum sağa dönmüşüm tüm gece de öyle kalmışım. düzelince bebiş hemen başlıyor zaten güm güm vurmaya, rahatsız mı ettim acaba diyorum:)
aynen canım yaa sola yattığımda rahat ediyor galiba bebişim başlıyor tekmeye :)
canım benimmm geçmiş olsun yaa normal zamanda bile grip zor bi hastalık Allah acil şifa versin..
kızlar barbie_2010 en son ayın 4'de gelmiş yani 5 gündür kendisinden ses seda yok :44::44::44::44:
evet canım bende farkettim inşallah herşey yolundadır :26:
canım doktorum bana antibiyotik yazmıştı ama idrar testinden değil, akıntın varmı dedi bende var dedim hemen yazdı inşallah sana yazacak kadar ileri bi durum değildir, benim idrar sonucumda 2-3 lökosit varken yazmadı, sonrasında 10-12 lökosit yazıyordu yine yazmadı gerek görmedi ama akıntım var diye yazmıştı işte
inşallah anlayışlı davranır bu defa kayınvaliden canım sizin eve misafir kabul etmez, kendi evine gittikten sonra oraya gelsin misafirlerde yaw yine de kendini çok yorma canım sen hamilesin sonuçta , bebişinin sağlığı misafirlerden daha önemli kim ne düşünürse düşünsün

valla bu konuyu bende merak ediyorum canım yaa tecrübeli annişler cevap yazarsa bende otlanırım

benim yiğenim ocakta doğmuştu. hatta doğduğu gün ilk kar düşmüştü yerlere hava soğuktu yanii ve normal hastane çıkışı kıyafet giydirmiştik. çünkü hastaneler özellikle bebek odaları yeterince sıcak oluyor. üstüne ince battaniyesini örtüyorduk. doktorlar fazla kalın giydirmeyin diye söylüyor zaten

Ben de cumadan beri annemdeyim , Cumartesi akşamı güne gittik oh oh bi yedim bi yedim valla napayım normalde az yiyen biriyim ama bir aydır ben doysam gözüm doymuyor. Saldım gitti anlayacağınız sonra verebileceğime inanıyorum. Sağlık olsun boşveriiiiiiiiiin

kızlar bua rada ten de acaip indirim var. % 70 hani daha önce resmini gönderdiğim 240 Tl falan dediğim gecelikler varya aynıları ten de 45 50 tl lere geliyo suanda. Modeller tukeniyo bile.Bİde internetten sakın lohusa geceliği almayın giyiğp görmek lazım. Mesela benim 2400 tl vermeyi dusundugum gecelik penyeydi. Satene benzıyodu ama. Ten de giydim benzerini emin olun ckımıs karnımız ve popomuzla hiçde guzle durmuyo ve cok ıcını gösteriyo. Ben Kayserideki tenden beden bulamadıgım ıcın bide viskon kumas olsuın dıye su yeşili aldım ama kız bebek doguracak bi anneye uyar mı sızce.

canım benim daha önce 2 düşüğüm oldu coraspirin cleksan iğne kullanıyorum bu ilaçlarında planlı olarak bırakılması gerekiyormuş.
doktorum yine son durumlara göre bakarım ama 2 düşüğünü de düşünerek en ufak bişeyde hemen sezeryana alırım bebeği riske atmam istemem diyor nasip artık bakalım:26:
sağol canım evet kıyafet konusunda tercihlerin mantıklı ,ben de kadife patikli tulum almayı düşünüyorum , alt alçma almıştım şirin bişeyler ama hastane olayını düşünemedim tabi alırken , başka bişiler bakıcam artık

Merhaba kızlar aslında nisan annesi olan ama martta doğum bekleyen ikiz annesiyim daha önce de gelmiştim belki hatırlayanlar vardır...

sizlere bir sorum olacak. ben bebeklerden birinin tekmelerini nayağa alt tarafta hissediyorum, popomla o malum bölge civarında sanırım biraz aşağıda ve ayakları da o bölgede. birkaç gündür, malum yerde ağrı sızı olmaya başladı. sizden böyle şeyler yaşayan var mı merak ettim? doktorumu aradım ama ulaşamadım henüz. bu arada size de sormak istedim....

bebekler üşür mü diye konuşulmuş bu arada, en son arkadaşım doğum yaptı. hastane odaları neredeyse 30 derece oluyor o kadar sıcak ki... ince bir gecelikle bile durabiliyordu arkadaşım. o nedenle bebişlerin de üşüyeceklerini sanmam. çıkarken sıkı sıkı sarılır tabi...

Merak etmeyin kızlar üşümezler hastaneler sıcak zaten, o hastane çıkışlarının üzerine bi örgü Yelek giydirin kadife battaniyeye de sarınca sıcak sıcak yatar o kuzucuklar bişeycik olmaz

canım benim daha önce 2 düşüğüm oldu coraspirin cleksan iğne kullanıyorum bu ilaçlarında planlı olarak bırakılması gerekiyormuş.
doktorum yine son durumlara göre bakarım ama 2 düşüğünü de düşünerek en ufak bişeyde hemen sezeryana alırım bebeği riske atmam istemem diyor nasip artık bakalım:26:
sağol canım evet kıyafet konusunda tercihlerin mantıklı ,ben de kadife patikli tulum almayı düşünüyorum , alt alçma almıştım şirin bişeyler ama hastane olayını düşünemedim tabi alırken , başka bişiler bakıcam artık

geçmiş olsn canım evet bebeği riske atmamak gerekli. Neyse az kaldı canım. Senin emeğin cok buyuk olacak. Ama 1 ay kadar sıksan dısını kavusursun bebeğine..

kızlar bu arada cuma gunu doktora gittiğimde 28 haftalık bi bayan sezeryanle acil ameliyat oldu. Bebek mucizevi şekilde yasıyor ve 800 gr. Yoğun bakım unitesine aldılar bebeişi. boyle bir durumda bile anne ve bebeği yasatabildiler hastaneme daha bi guvenir oldum valla. Ama cok kucuk yaa 800 gr sadece..

çook teşekkür ederim canım.inşallah hiçbirimiz sıkıntı yaşamadan sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)

kızlar barbie_2010 en son ayın 4'de gelmiş yani 5 gündür kendisinden ses seda yok :44::44::44::44:

çok merak ettim şimdi.umarım internet yada pc sorunudur sadece ...

kızlar ayrıntılı ultrason için ist-avrupa yakasında nerelere gittiniz nekadar ödediniz?? buhafta yaptırmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz??

canım yanlış hatırlamıyorsam sen koru hastanesine gdiyordun demi. ben de balgat koruya gidiyorum drum ümit bey seninki kim. belki biz de kontrol sırasında tanışabiliriz diğer arkadaşlar gibi :)

barbie_2010 dan haber var. ağır bir grip ve iş yerindeki yoğunluktan dolayı giremiyormuş

bebiş de kendisinin gribi dışında herşey yolundaymış mesaj atmış

çook teşekkür ederim canım.inşallah hiçbirimiz sıkıntı yaşamadan sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)

çok merak ettim şimdi.umarım internet yada pc sorunudur sadece ...

barbie_2010 dan haber var. ağır bir grip ve iş yerindeki yoğunluktan dolayı giremiyormuş

bebiş de kendisinin gribi dışında herşey yolundaymış mesaj atmış

oh çok şükür.yani gribe ve iş yoğunluğuna üzüldüm ama insanın aklına daha kötü şeyler geliyor maalesef.grip de yoğunluık da geçer gider inşallah...çok geçmiş olsun barbieye

canım yanlış hatırlamıyorsam sen koru hastanesine gdiyordun demi. ben de balgat koruya gidiyorum drum ümit bey seninki kim. belki biz de kontrol sırasında tanışabiliriz diğer arkadaşlar gibi :)

evet canım koruya gıdıyorum ama benim doktorum meltem hanım Sincan koruya gectigi için bende oraya gectim. Sincan korusayım yanii. Ayrıntılımıda Aydan Bİri ye yaptırdım. Ümit beyinde hocası o. Ama belki bi gun ayarlar bulusuruz dısarıda Ankara ekibi olarak bizde. Tansıırzı sonrada gezmelere gideriz birbirimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…