2 haneli rakamlara düşmüşüüüümmm ; çok heyecanlandıııımmm
kızlar bişey sorcam geçen hastane çıkışları aldım netten eşime de gösterdim bebeğimiz üşür bu kıyafetler penya diyor.
hastanede hastane çıkışlarının üstüne penye battaniyeye mi sarcaz yoksa peluş zıbın battaniyeler var onlardan mı kullancaz
cidden aklıma takıldı üşür mü bebişlerimiz:26:
kızlar ayrıntılı ultrason için ist-avrupa yakasında nerelere gittiniz nekadar ödediniz?? buhafta yaptırmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz??
evet canım koruya gıdıyorum ama benim doktorum meltem hanım Sincan koruya gectigi için bende oraya gectim. Sincan korusayım yanii. Ayrıntılımıda Aydan Bİri ye yaptırdım. Ümit beyinde hocası o. Ama belki bi gun ayarlar bulusuruz dısarıda Ankara ekibi olarak bizde. Tansıırzı sonrada gezmelere gideriz birbirimize..
Merhaba kızlaraslında nisan annesi olan ama martta doğum bekleyen ikiz annesiyim daha önce de gelmiştim belki hatırlayanlar vardır...
sizlere bir sorum olacak. ben bebeklerden birinin tekmelerini nayağa alt tarafta hissediyorum, popomla o malum bölge civarındasanırım biraz aşağıda ve ayakları da o bölgede. birkaç gündür, malum yerde ağrı sızı olmaya başladı. sizden böyle şeyler yaşayan var mı merak ettim? doktorumu aradım ama ulaşamadım henüz. bu arada size de sormak istedim....
bebekler üşür mü diye konuşulmuş bu arada, en son arkadaşım doğum yaptı. hastane odaları neredeyse 30 derece oluyoro kadar sıcak ki... ince bir gecelikle bile durabiliyordu arkadaşım. o nedenle bebişlerin de üşüyeceklerini sanmam. çıkarken sıkı sıkı sarılır tabi...
kızlar bu arada cuma gunu doktora gittiğimde 28 haftalık bi bayan sezeryanle acil ameliyat oldu. Bebek mucizevi şekilde yasıyor ve 800 gr. Yoğun bakım unitesine aldılar bebeişi. boyle bir durumda bile anne ve bebeği yasatabildiler hastaneme daha bi guvenir oldum valla. Ama cok kucuk yaa 800 gr sadece..
sincan koruya geçmen iyi olmuş orası daha ucuz balgata göre. ben ayrıntılıyı da ümit beye yaptırdım aydan hanıma daha öncesinde bir kere gitmiştim tavrını pek beğenmemiştim. aslında buluşma güzel olur da ben gelebili rmiyim bilmiyorum ben kırıkkalede oturuyorum dr kontrolü için ankaraya gidiyorum :) ama katılmayı çok isterdim hepinizi çok merak ediyorum.evet canım koruya gıdıyorum ama benim doktorum meltem hanım Sincan koruya gectigi için bende oraya gectim. Sincan korusayım yanii. Ayrıntılımıda Aydan Bİri ye yaptırdım. Ümit beyinde hocası o. Ama belki bi gun ayarlar bulusuruz dısarıda Ankara ekibi olarak bizde. Tansıırzı sonrada gezmelere gideriz birbirimize..
Kızlar geçen hafta İzmir'de oturan dayımn evi yandı (kiradaydı)çocuklarını zor kurtarmışlar.çocuklarının ayakkabıları bile yanmış...şimdi de 2,5 yaşındaki kız çocuğu başüstü düşmüş balkondan betona beyin kanamsı geçirmiş yavrum...şu an ege üniv.tıp fak.de yatıyor.ameliyata almışlar...annesi başında bekliyor ne kadar zor bir durum...Rabbim yaşatmasın... dua eder misiniz kızlar küçük Meryem'imize..
2 haneli rakamlara düşmüşüüüümmm ; çok heyecanlandıııımmm
markası ne ve nerden?çok beğendim
Kızlar geçen hafta İzmir'de oturan dayımn evi yandı (kiradaydı)çocuklarını zor kurtarmışlar.çocuklarının ayakkabıları bile yanmış...şimdi de 2,5 yaşındaki kız çocuğu başüstü düşmüş balkondan betona beyin kanamsı geçirmiş yavrum...şu an ege üniv.tıp fak.de yatıyor.ameliyata almışlar...annesi başında bekliyor ne kadar zor bir durum...Rabbim yaşatmasın... dua eder misiniz kızlar küçük Meryem'imize..
Çok sevindim sincan koruda meltem hanıma gitmene bende yeni başladım oraya canım . rskli gebelik diye hep devleete yönlendirdiler bide meltem hanımı deneylm hem hastane yenidoğan yoğun bakım da iyi diye duyduk. Cuma günü gittim çok ilgili çok memnun kaldım doğumda kendimi ona emanet edicem inş :) hastane de cidden çok hoşuma gitti. Umarım karşılaşırız senle de :))
Grip olan arkadaslar doktors gittinizmi ilac verebiliyomu ben yskalandim yskalanicam korkuyorum ilacsizda surundurur kesin
merhaba kızlar nasıl özlemişim kaç gündür giremiyorum diye üzüldüm herşey perşembe günü boğaz yanmasıyla başladı ardından gece saat 2 de eşim ateşimin 39.5 olduğunu görünce apar topar hastaneye ilaçlar serumlar vs o gece hastanede yattım bir ara bebeği de tehlikeye giriyor dediler fısıltılarını duydum bu ateş bebeği de etkiler falan filan dualarla geçirdim o geceyi allahıma şükürler olsun hiçbişey olmadı çok zor bir gecenin ardından sabah işimin başına geçtim ay başı olduğundan malum yerime bakacak kimse bulamadığımdan kolumda serumla işlerimi bitirmeye çalıştım cumartesi günü de halime acıyıp 4 te bıraktılar da evime gittim iş yerindeki koltuğumdan kalkıp evime yatağıma gittim sadece tuvalete bile giderken zorlanıyordum allahıma şükürler olsun şimdi iyiyiz ikimiz de herşey normale döndü
beni merak eden herkese çok teşekkür ederim önemsenmek çok güzel bişey sizlerin tarafından ve
sizi merakta bıraktığım için özür dilerim
merhaba kızlar nasıl özlemişim kaç gündür giremiyorum diye üzüldüm herşey perşembe günü boğaz yanmasıyla başladı ardından gece saat 2 de eşim ateşimin 39.5 olduğunu görünce apar topar hastaneye ilaçlar serumlar vs o gece hastanede yattım bir ara bebeği de tehlikeye giriyor dediler fısıltılarını duydum bu ateş bebeği de etkiler falan filan dualarla geçirdim o geceyi allahıma şükürler olsun hiçbişey olmadı çok zor bir gecenin ardından sabah işimin başına geçtim ay başı olduğundan malum yerime bakacak kimse bulamadığımdan kolumda serumla işlerimi bitirmeye çalıştım cumartesi günü de halime acıyıp 4 te bıraktılar da evime gittim iş yerindeki koltuğumdan kalkıp evime yatağıma gittim sadece tuvalete bile giderken zorlanıyordum allahıma şükürler olsun şimdi iyiyiz ikimiz de herşey normale döndü
beni merak eden herkese çok teşekkür ederim önemsenmek çok güzel bişey sizlerin tarafından ve
sizi merakta bıraktığım için özür dilerim
Çok geçmiş olsun canım, kendini yorma, iş yapma, hep dinlen. Gerekirse rapor al. Bu işyerlerini ateşe vereceğim bir gün. Hani sizin işinizden olmayacağını bilsem kesin yaparım. Ertesi gün bile çalıştırmışlar.
slm kızlar yine grip oldumve iş yerindeyim ( eşim bi haftadır hastaydı zaten bana bulaşmasın diye çok uğraştık ama malesef bu sabah çok kötüyüm, boğazımda bi karıncalanma var, ayrıca bütün sırt kemiklerim sızlıyor, daha fazla dayanamayıp hastaneye gidecem galiba, rapoır alıcam bu haftalık,umarım dahada kötüleşmem havalar çok berbat Adana'da cumartesi öğlen sıcaktı dün ise kar soğuğu vardı resmen, evde kat kat giyindim yine de dondum bir yandan hava bir yandan eşim sonunda hasta ettiler beni kendinize iyi bakın hasta olmayın sakın
cok geçmiş olsun canım bol bol dinlen yat. ,keşke işede gitmeseydin. ama işte vahşi ekonomik hayat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?