2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
2 haneli rakamlara düşmüşüüüümmm ; çok heyecanlandıııımmm

ayyy ilk kim dosuracak cok merak ettim ben şimdi yaaa. Ben en sonlardan olurum heralde. Varya doguranlar buradan haber vermezse catlarım meraktan ben yaaa. Oyle direk cwekişp gitmek yok. Notlarınıza yazın kızlar sancı basladı: vlaiz nerde burda ok. Baba nerde yanımda tıtrıyo ok. Gerekli kilşileri ara aradım ok. KK Kızlara hber ver ok. Lutfen bu ritueli yapsın herkes

Yeni doğanlarınn ciltleri çok hassas olduğundan penye giydiriliyor. Takımının battaniyesi de penye oluyor. Ben ona ek larak bir de yumuşak batmayan triko battaniye aldım. Kdın doğum katları zaten çok sıcak oluyor.

Kızlar geçen hafta İzmir'de oturan dayımn evi yandı (kiradaydı)çocuklarını zor kurtarmışlar.çocuklarının ayakkabıları bile yanmış...şimdi de 2,5 yaşındaki kız çocuğu başüstü düşmüş balkondan betona beyin kanamsı geçirmiş yavrum...şu an ege üniv.tıp fak.de yatıyor.ameliyata almışlar...annesi başında bekliyor ne kadar zor bir durum...Rabbim yaşatmasın... dua eder misiniz kızlar küçük Meryem'imize..

Çok sevindim sincan koruda meltem hanıma gitmene bende yeni başladım oraya canım . rskli gebelik diye hep devleete yönlendirdiler bide meltem hanımı deneylm hem hastane yenidoğan yoğun bakım da iyi diye duyduk. Cuma günü gittim çok ilgili çok memnun kaldım doğumda kendimi ona emanet edicem inş :) hastane de cidden çok hoşuma gitti. Umarım karşılaşırız senle de :))

Aramıza hoşgeldin,
Geçmiş yazılarda bahsemiştim. Çok yakın arkadaşımın ikizleri olmuştu. O yedi aylık hamileyken bir tanesi sürekli kasıklarına vuruyordu. Hele aksamları bir yumurtalığına mutlaka ağrı giriyordu. Yemin ederim bir seferinde kukusunu açıp gösterdi. İçerideki vatandaş sol tarafa öyle vuruyordu ki deri inip kalkıyordu. Gözlerimle gördüm. Çok gülmüştüm. Çoğul geeliklerde artık bebekler yer için birbiriyle resmen mücadele içinde oluyorlarmış. Bol bol yat, bence bir süre sonra yer değiştirirler. Ama mutlaka doktoruna sor. En azından için rahat eder.

Kızlar bütün iyi dileklerimiz o annecik ve bebeğiyle olsun. Süreci sapasağlam atlatsınlar, evlerine dönsünler. Sevdikleriyle sağlıklı bir hayat yaşasınlar. Kıyamam, o kadının üzüntüsünü tahmin bile edemiyorum. Hadi, iyi dileklerini gönderin... Şu yaşadığımız hayat bu kadar çok gebenin istediği şeyi gerçekleştirir, hepimizi kırmaz.

sincan koruya geçmen iyi olmuş orası daha ucuz balgata göre. ben ayrıntılıyı da ümit beye yaptırdım aydan hanıma daha öncesinde bir kere gitmiştim tavrını pek beğenmemiştim. aslında buluşma güzel olur da ben gelebili rmiyim bilmiyorum ben kırıkkalede oturuyorum dr kontrolü için ankaraya gidiyorum :) ama katılmayı çok isterdim hepinizi çok merak ediyorum.

canım çoook geçmiş olsun Allah şifa versin çok zor. Rabbim evlat acısını yaşatmasın hiçbirimize

merhaba kızlar nasıl özlemişim kaç gündür giremiyorum diye üzüldüm herşey perşembe günü boğaz yanmasıyla başladı ardından gece saat 2 de eşim ateşimin 39.5 olduğunu görünce apar topar hastaneye ilaçlar serumlar vs o gece hastanede yattım bir ara bebeği de tehlikeye giriyor dediler fısıltılarını duydum bu ateş bebeği de etkiler falan filan dualarla geçirdim o geceyi allahıma şükürler olsun hiçbişey olmadı çok zor bir gecenin ardından sabah işimin başına geçtim ay başı olduğundan malum yerime bakacak kimse bulamadığımdan kolumda serumla işlerimi bitirmeye çalıştım cumartesi günü de halime acıyıp 4 te bıraktılar da evime gittim iş yerindeki koltuğumdan kalkıp evime yatağıma gittim sadece tuvalete bile giderken zorlanıyordum allahıma şükürler olsun şimdi iyiyiz ikimiz de herşey normale döndü

beni merak eden herkese çok teşekkür ederim önemsenmek çok güzel bişey sizlerin tarafından ve
sizi merakta bıraktığım için özür dilerim

Hiç merak etme canım, en iyi dileklerimiz onlarla olacak.

ayy ne guzel olur yaa. Hatta doktorada birlikte gideriz yaa. Ben gidince hep unutuyorum soracaklarımı birlikte sıkıştırlaım doktoru. birlikten kuvvet doğar missali. Ama gerçekten cok iyi bi doktor. Ben basladıgımda o hrs de calışıyodu sonra kesin geçiş yaptı sincana. Yarında eğitim varmıs beslenme uzerine sen gidecekmisin. Bwn istiyorum ama işten izin alamam ne yazıkki.

Grip olan arkadaslar doktors gittinizmi ilac verebiliyomu ben yskalandim yskalanicam korkuyorum ilacsizda surundurur kesin

Veriliyor cnm ben içiyorum şuan ama kendim için değil bebek içinde hastalık riskli olduğundan veriyor Dr, Allah korusun ateşin yükselirse v.s çok tehlikeli dedi bu ilaçları hamileler kullanıyor dedi verdi, sonra benim içime sinmedi başka doktoralarda sordum 3 Dr da onay verince içtim

Çok geçmiş olsun canım, kendini yorma, iş yapma, hep dinlen. Gerekirse rapor al. Bu işyerlerini ateşe vereceğim bir gün. Hani sizin işinizden olmayacağını bilsem kesin yaparım. Ertesi gün bile çalıştırmışlar.

cok geçmiş olsun canım bol bol dinlen yat. ,keşke işede gitmeseydin. ama işte vahşi ekonomik hayat..

sağol canım benim zaten yormak istesem bile bebeğim ve vücudum buna engel oluyor o ateşli halime bile rapor alamadım bu saatten sonra hiç vermezler şansımı denemedim bile rapo istemiyim diye nerdeyse saat başı yanıma gelip '' iyisin bugün daha iyisin atlattın çabucacık'' falan diyip duruyorlar allahıma şükürler olsun 1,5 ayım kaldı dayanıyorum az kaldı

Çok geçmiş olsun.hava tam hastalık havası.Adana'dan çok arkadaş varmış burada :) hangi doktora gidiyorsun?

cok geçmiş olsun canım bol bol dinlen yat. ,keşke işede gitmeseydin. ama işte vahşi ekonomik hayat..

sorma kader ortağım malesef yapacak birşey yok 1,5 ayım kaldı allahın izniyle bir izne ayrıldığım günü görsem ya da yerime birini alacaklarmış onu alsalar da bari bişey oldu mu o kalsa mesaiye falan ben vaktinde evime gitsem hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…