2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ne meraklı millet ellemeye ya

ya bide senin baska bi hastaneye gitsen baska bi hastanede olsan en az 1 hafta rapor alacagını bile bile sana bunu reva goruyorlar ya yemin ederim hiçbirinde vicdan yok. Nasıl ölecekler acaba. Ağızlarını acıncada cok buyukler. Kurumsalız derler birde. Nasıl olurda birinin yedeği olmaz. Aman kelin ilacı olsa kendi basına surer. Neyse canım kurtulacagız az kaldı dediğin gibi. Vatoz gibi yapışmaları bitecek hayırlısıyla...

kızlar bu arada bugün şeker yüklemesi yapıldı sabah aç karnına gittim yanımda yarım limonla :) evlerde kullanılan şeker ölçüm cihazlarından vardı 50 gr OGTT imiş şeker yükleme testinin adı önce aç karnına parmağımdan kan aldılar 83 çıktı sonra glikozlu suyu verdiler içine biraz limon sıktım ve diktim kafaya çocukken karnımız ağrıyınca şerbet yapardı ya annelerimiz tadı aynı oydu soğutulmuş hali gibi 1 saat sonra gel alıcaz kanını dediler işime geri döndüm 1 saat sonra gittim tekrar parmaktan aldılar o da 133 çıktı gözün aydın normal çıktı hatta hiç şekerin yok az bile çıktı bu değerler dedi çok şükür hayatıma devam edicem tabi yemeleri fazla abartmadan :))

Bana da perşembe günü saat 15 17 arası gebelik semineri var diye msj geldi canım sana gelen farklı mı ki? Havalar malum eğer çok soğuk olmazsa gitmeyi istiyorum. Bencede birlikte gidelm doktora :) zaten aynı gün muayne olmuşuz aksilik olmazsa aynı güne denk getirirz süper olur :)))

bunların yatacak yerleri yok vicdanlarını aldırmışlar başka hastaneden aldığım raporu kabul etmiyor zaten öyle oldu mu izin vermiyor bunlar ne çakal bilirsin sen aman boşver allahlarından bulsunlar ne diyeyim yakında kurtulucaz biraz daha dayanalım güzel günler bizi bekler :)

Bu sabah ben de ağrıyla uyandım hafta sonu dr gidicem o zamana kadar idare edeceğim.yol gidiş dönüş 2 saat.hafta içi de işe toplam 1 saat yol çekiyorum.o yüzden hafta sonu gideceğim.kendimi nine gibi hisseder oldum:) şuram ağrıyor buram ağrıyor :)

evet canım yaa... cok ıyı olur. Banada mesaj geldide belki gunu karısıtırıyorumdur. Genelde yaparım oyle seylerde..ama ben gidemem sanırım ya..Muayeneye kesinlikle birlikte gidelim ama. Hatta dogumju birlikte yapsak .birlikte ıkınırız.

Geçmiş olsun barbi.

Bebeğinizin ultrasonda alınan ölçüleri gerçek gebelik haftanızdan bir hafta daha ufak çıktığında bu sizin bir hafta daha mı geç doğum yapacağınız anlamına gelir?
Veya size bebeğiniz "bir hafta büyük" ve hatta "iki hafta büyük" deniyorsa bu da sizin daha mı erken doğum yapacağınız anlamına gelir?
Hayır.

kızlar hepimiz dusunuyorduk ya bunu değilmiş meğer

çok geçmiş olsun canımm..çok şükür ikiniz de iyisiniz.böyle ufak şeylerle bi atlatsak şu son ayları...
hepimiz iyi olalım da merak edilelim nolcak

Son düzenleme:
çooook geçmiş olsun Allah işverenlerine merhamet duygusunu vicdan duygusunu nasip etsin. nasıl insan bunlar aklım almıyor.

slm ben kayseride değilim tatlım ama nerdeyse bebeğim için herşeyi internetten aldım diyebilirim sana hem daha güzel hem daha uygun ebebek sitesine bakabilirsin ben hep ordan aldım aklında bulunsun

Kızlar bana bildirimlerim gelmiyor.siteye bildirdim, bize ulaşın bölümünden.hala gelmiyor.aynı durumda olan var mı?

herkesin aynı bildiğim kadarıyla.ben de bildirdim geçen hafta ama değişiklik yok.mesaj alıntıları bildirimi gelmiyor
EML de yazmıştı.herkes bi şikayet etse iyi olur.sayfanın altında bize ulaşın kısmından yazabilirsiniz.

selam kızlar

çanta konusunda ben daha spor bişey düşünüyorum.. hem daha hafif hem daha kullanışlı ayrıca daha sonra kendim için de kullanabilirim... pratik alt açma bezi ve termal biberon termosum zaten var... hem iki çocuk olacağı için biraz daha geniş çanta lazım..

böyle bişey olabilir mesela...

çok güzelmiş bu çanta çok beğendim ben de bu tarz düşünüyorum. Netten bildiğiniz bir site varsa adresini bana yazar mısınız?

evet en çok soluma dogru yatınca kalbim agzımda kulagımda atıyor sanki oyle hissediyorum yani

çok güzelmiş bu çanta çok beğendim ben de bu tarz düşünüyorum. Netten bildiğiniz bir site varsa adresini bana yazar mısınız?

canım şuan zizigoda var.. bir de boyner mağazasında görmüştüm.. fiyatı 138 tl.. internetteki alışveriş kulüplerinden takip ediyorum. indirimli bulabilirim diye.. olmazsa boynerden almayı düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…