Günaydın annişler..Dün ilk defa eşim ve aile eşrafı dışından birisi göbeğime elledi :S Alışveriş merkezinden içeri girerken güvenlikteki kız her iddaaasına varım kesin erkek dedi.Ben de hayır kız dedim öyle diyince geldi göbeğime dokunmaya başladı aa evet yayvanmış kız diyo :)) Allahım yarabbim...Ben tuhaf tuhaf bakmaya başlayınca da klasik ''Kız erkek farketmez sağlıklı olsun da..'' yorumunu yaptı ,amin inşallah dedim olaysız dağıldıkYine hiç işe gelesim yoktu ne kadar ilginç değil mi işi bırak yataktan çıkasım bile yoktu hava buzzz:2:Hepinize iyi haftalar sevgiler....
sorma kader ortağım malesef yapacak birşey yok 1,5 ayım kaldı allahın izniyle bir izne ayrıldığım günü görsem ya da yerime birini alacaklarmış onu alsalar da bari bişey oldu mu o kalsa mesaiye falan ben vaktinde evime gitsemhayırlısı
ayy ne guzel olur yaa. Hatta doktorada birlikte gideriz yaa. Ben gidince hep unutuyorum soracaklarımı birlikte sıkıştırlaım doktoru. birlikten kuvvet doğar missali. Ama gerçekten cok iyi bi doktor. Ben basladıgımda o hrs de calışıyodu sonra kesin geçiş yaptı sincana. Yarında eğitim varmıs beslenme uzerine sen gidecekmisin. Bwn istiyorum ama işten izin alamam ne yazıkki.
ya bide senin baska bi hastaneye gitsen baska bi hastanede olsan en az 1 hafta rapor alacagını bile bile sana bunu reva goruyorlar ya yemin ederim hiçbirinde vicdan yok. Nasıl ölecekler acaba. Ağızlarını acıncada cok buyukler. Kurumsalız derler birde. Nasıl olurda birinin yedeği olmaz. Aman kelin ilacı olsa kendi basına surer. Neyse canım kurtulacagız az kaldı dediğin gibi. Vatoz gibi yapışmaları bitecek hayırlısıyla...
Oynattıgimda agrıyor özellikle sabahları uyandigimda çok feci ama gun içinde az da olsa hafiflese de yine ağrimaya devam ediyor. Ilaçları aldım da doktoruma sormam lazım dedi el cerrahı. O yüzden daha kullanmadım. Vitamin eksikliği ile ilgili midir bilmiyorum canım
Bana da perşembe günü saat 15 17 arası gebelik semineri var diye msj geldi canım sana gelen farklı mı ki? Havalar malum eğer çok soğuk olmazsa gitmeyi istiyorum. Bencede birlikte gidelm doktora :) zaten aynı gün muayne olmuşuz aksilik olmazsa aynı güne denk getirirz süper olur :)))
merhaba kızlar nasıl özlemişim kaç gündür giremiyorum diye üzüldüm herşey perşembe günü boğaz yanmasıyla başladı ardından gece saat 2 de eşim ateşimin 39.5 olduğunu görünce apar topar hastaneye ilaçlar serumlar vs o gece hastanede yattım bir ara bebeği de tehlikeye giriyor dediler fısıltılarını duydum bu ateş bebeği de etkiler falan filan dualarla geçirdim o geceyi allahıma şükürler olsun hiçbişey olmadı çok zor bir gecenin ardından sabah işimin başına geçtim ay başı olduğundan malum yerime bakacak kimse bulamadığımdan kolumda serumla işlerimi bitirmeye çalıştım cumartesi günü de halime acıyıp 4 te bıraktılar da evime gittim iş yerindeki koltuğumdan kalkıp evime yatağıma gittim sadece tuvalete bile giderken zorlanıyordum allahıma şükürler olsun şimdi iyiyiz ikimiz de herşey normale döndü
beni merak eden herkese çok teşekkür ederim önemsenmek çok güzel bişey sizlerin tarafından ve
sizi merakta bıraktığım için özür dilerim
merhaba kızlar nasıl özlemişim kaç gündür giremiyorum diye üzüldüm herşey perşembe günü boğaz yanmasıyla başladı ardından gece saat 2 de eşim ateşimin 39.5 olduğunu görünce apar topar hastaneye ilaçlar serumlar vs o gece hastanede yattım bir ara bebeği de tehlikeye giriyor dediler fısıltılarını duydum bu ateş bebeği de etkiler falan filan dualarla geçirdim o geceyi allahıma şükürler olsun hiçbişey olmadı çok zor bir gecenin ardından sabah işimin başına geçtim ay başı olduğundan malum yerime bakacak kimse bulamadığımdan kolumda serumla işlerimi bitirmeye çalıştım cumartesi günü de halime acıyıp 4 te bıraktılar da evime gittim iş yerindeki koltuğumdan kalkıp evime yatağıma gittim sadece tuvalete bile giderken zorlanıyordum allahıma şükürler olsun şimdi iyiyiz ikimiz de herşey normale döndü
beni merak eden herkese çok teşekkür ederim önemsenmek çok güzel bişey sizlerin tarafından ve
çooook geçmiş olsun Allah işverenlerine merhamet duygusunu vicdan duygusunu nasip etsin. nasıl insan bunlar aklım almıyor.merhaba kızlar nasıl özlemişim kaç gündür giremiyorum diye üzüldüm herşey perşembe günü boğaz yanmasıyla başladı ardından gece saat 2 de eşim ateşimin 39.5 olduğunu görünce apar topar hastaneye ilaçlar serumlar vs o gece hastanede yattım bir ara bebeği de tehlikeye giriyor dediler fısıltılarını duydum bu ateş bebeği de etkiler falan filan dualarla geçirdim o geceyi allahıma şükürler olsun hiçbişey olmadı çok zor bir gecenin ardından sabah işimin başına geçtim ay başı olduğundan malum yerime bakacak kimse bulamadığımdan kolumda serumla işlerimi bitirmeye çalıştım cumartesi günü de halime acıyıp 4 te bıraktılar da evime gittim iş yerindeki koltuğumdan kalkıp evime yatağıma gittim sadece tuvalete bile giderken zorlanıyordum allahıma şükürler olsun şimdi iyiyiz ikimiz de herşey normale döndü
Sevgili kayserili arkadaşlar :) çalıştığım için alışverişe çok vakit ayıramıyorum kayseriforum daki mağazalar çok pahalı önerdiğiniz yerlere bakmaya çalışıcam ama birşey daha sormak istiyorum bebek odası için nereler var nerelere baktınız yardımcı olabilirmisiniz acaba ?
Kızlar bana bildirimlerim gelmiyor.siteye bildirdim, bize ulaşın bölümünden.hala gelmiyor.aynı durumda olan var mı?
banada gelmiyor sadece begeniler geliyo yorumlarımı goremiyorumKızlar bana bildirimlerim gelmiyor.siteye bildirdim, bize ulaşın bölümünden.hala gelmiyor.aynı durumda olan var mı?
selam kızlar
çanta konusunda ben daha spor bişey düşünüyorum.. hem daha hafif hem daha kullanışlı ayrıca daha sonra kendim için de kullanabilirim... pratik alt açma bezi ve termal biberon termosum zaten var... hem iki çocuk olacağı için biraz daha geniş çanta lazım..
böyle bişey olabilir mesela...
Eki Görüntüle 889054
Canım hangi model o benimsese paylaş
Saolun kızlar bebişimin hıçkırdığını şimdi anladım sayenizde
Aynıları bende de oluyor canım hem atışlar hem de nefes olayı bide kalbimde artık daha hızlı atıyor sanki, sende de öyle mi???
çok güzelmiş bu çanta çok beğendim ben de bu tarz düşünüyorum. Netten bildiğiniz bir site varsa adresini bana yazar mısınız?
kızlar ayrıntılı ultrason için ist-avrupa yakasında nerelere gittiniz nekadar ödediniz?? buhafta yaptırmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?