Geçmiş olsun barbi.
çok geçmiş olsun canımm..çok şükür ikiniz de iyisiniz.böyle ufak şeylerle bi atlatsak şu son ayları...
hepimiz iyi olalım da merak edilelim nolcak
çooook geçmiş olsun Allah işverenlerine merhamet duygusunu vicdan duygusunu nasip etsin. nasıl insan bunlar aklım almıyor.
Grip olan arkadaslar doktors gittinizmi ilac verebiliyomu ben yskalandim yskalanicam korkuyorum ilacsizda surundurur kesin
aynen canım inşallah doktorumuz iğneye göre ayarlar artık inşallah bebişim vaktinde gelir.
hım bu arada ben şubat annesi olabilirim doktorumuz en son kontrolümde sezeryan öneriyor bana riskleri düşünerek 39. haftada almayı planlıyor nasipse
kızlar bebekler üşür mü diye konuşulmuş
ama zaten tek kat giydirilmiyo bebeğe
en altta alt üst iç zıbın takımı (içlik olduğu için ince )
sonra bi çıtçıtlı body
en üste de tulum ya da alt üst takımlardan
bu şekilde giydirip penye battaniye örtülünce hhiiiççç bişicik olmaz
aklınız rahat olsun
bebeklere sadece kendinize göre 1 kat fazla giydirmeniz yeterlki
düşünüldüğü gibi çok fazla üşümez bebekler zaten
Kızlar geçen hafta İzmir'de oturan dayımn evi yandı (kiradaydı)çocuklarını zor kurtarmışlar.çocuklarının ayakkabıları bile yanmış...şimdi de 2,5 yaşındaki kız çocuğu başüstü düşmüş balkondan betona beyin kanamsı geçirmiş yavrum...şu an ege üniv.tıp fak.de yatıyor.ameliyata almışlar...annesi başında bekliyor ne kadar zor bir durum...Rabbim yaşatmasın... dua eder misiniz kızlar küçük Meryem'imize..
merhaba kızlar nasıl özlemişim kaç gündür giremiyorum diye üzüldüm herşey perşembe günü boğaz yanmasıyla başladı ardından gece saat 2 de eşim ateşimin 39.5 olduğunu görünce apar topar hastaneye ilaçlar serumlar vs o gece hastanede yattım bir ara bebeği de tehlikeye giriyor dediler fısıltılarını duydum bu ateş bebeği de etkiler falan filan dualarla geçirdim o geceyi allahıma şükürler olsun hiçbişey olmadı çok zor bir gecenin ardından sabah işimin başına geçtim ay başı olduğundan malum yerime bakacak kimse bulamadığımdan kolumda serumla işlerimi bitirmeye çalıştım cumartesi günü de halime acıyıp 4 te bıraktılar da evime gittim iş yerindeki koltuğumdan kalkıp evime yatağıma gittim sadece tuvalete bile giderken zorlanıyordum allahıma şükürler olsun şimdi iyiyiz ikimiz de herşey normale döndü
beni merak eden herkese çok teşekkür ederim önemsenmek çok güzel bişey sizlerin tarafından ve
sizi merakta bıraktığım için özür dilerim
evet canım ben de kızıma ince iç zıbın uzun kollu zıbın, patikli al pijama üstüne çorap en üstede alt üst tk. veya tulum giydiriyordum. zaten eldiven bere ve ince battaniye de olunca hiç üşümüyor. hatta evin ısısı iyiyse battaniye yerine yelek giydirip gazını falan çıkarıyordum...
ayy bebek kokusunu özledimmm... amanın kucağımdaymış gibi hissettim bi an
Çok çok geçmiş olsun canım , benim de boğazım bir haftadır hafiften bi gıdıklanıyo gibi elimden geleni yapıyorum hasta olmamak için Allah hepimize şifalar versin
sevgili deneyimli anneler sizce anakucağı yerine (oto koltuguda olabilenler hariç) boyle bir ürün nasıl olur. Hmede heryere tasınabiliyor. oyun yatagı gıbıde değil. hemde geleneksel bir ürün. A>yrıca omurga desteğide veriyormus. bide kafatası duzleşmesini engelliyormus.
Sizce nasıl.
http://www........./0a-nenny-lux-portatif-hamak-besik-ucretsiz-kargo-P13126203
evet canım o kadarı yetiyo bende kızıma öyle giydirdim hiçte bişicik olmadıı
evet yaaaa bebek kokusuuu miss gibii ama ilk gözağrılarımız bebek doğunca
nasıl düşünecekler ne hissedecekler ister istemez bebekle ilgilenicez
yanlış anlarlar mı acaba valla kızım içerlenir die çok üzülüyorum
birde aileler kalkıp densizlik edipte ben kardeşini daha çok seviyorum derler mi
ööff nasıl çıkıcam bunca sıkıntının içinden bilmiyorum Allah kolaylık versinn bizlere inş..
sağol canım aman dikkat et bu aralar salgın var havadan kapıyor insan mikrobu bol bol vitamin al
canım link hata veriyo bakamdım açılmıyo
canım şuan zizigoda var.. bir de boyner mağazasında görmüştüm.. fiyatı 138 tl.. internetteki alışveriş kulüplerinden takip ediyorum. indirimli bulabilirim diye.. olmazsa boynerden almayı düşünüyorum..
İlk çocuğuna hamile olan arkadaşlar şanslısınız, kızım 4. Sınıfa gidiyo inanın dersler, performans ödevleri sınavlar derken sıkıyo insanı ekstra stres yüklüyo valla , bide çocuğu 2-3 yaşlarında olanlar var onların da ayrı zorluğu var Allah yardım etsin hepimize
Ben sürekli bu siteden alış veriş yapıyorum. Bebeğime çok sey aldım. 10 en fazla 15 gün sürüyor. Kargo bedeli değişiyor ama hiç 10 tl'yi geçtiğini görmedim. En son oğluma eşofman takım ve süveteralmıştım 8 tl ödedim (akargo parası).
Babymoov Maternity Bag Free Hand (Black/ Grey): Amazon.co.uk: Baby
merhaba kızlar nasıl özlemişim kaç gündür giremiyorum diye üzüldüm herşey perşembe günü boğaz yanmasıyla başladı ardından gece saat 2 de eşim ateşimin 39.5 olduğunu görünce apar topar hastaneye ilaçlar serumlar vs o gece hastanede yattım bir ara bebeği de tehlikeye giriyor dediler fısıltılarını duydum bu ateş bebeği de etkiler falan filan dualarla geçirdim o geceyi allahıma şükürler olsun hiçbişey olmadı çok zor bir gecenin ardından sabah işimin başına geçtim ay başı olduğundan malum yerime bakacak kimse bulamadığımdan kolumda serumla işlerimi bitirmeye çalıştım cumartesi günü de halime acıyıp 4 te bıraktılar da evime gittim iş yerindeki koltuğumdan kalkıp evime yatağıma gittim sadece tuvalete bile giderken zorlanıyordum allahıma şükürler olsun şimdi iyiyiz ikimiz de herşey normale döndü
beni merak eden herkese çok teşekkür ederim önemsenmek çok güzel bişey sizlerin tarafından ve
sizi merakta bıraktığım için özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?