2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
hım bu arada ben şubat annesi olabilirim doktorumuz en son kontrolümde sezeryan öneriyor bana riskleri düşünerek 39. haftada almayı planlıyor nasipse[/QUOTE]
anaaa ya bende de aynı şey olursa ki muhtemelen olur. ama ben sizden ayrılmak istemiyorum. şubat annesi olmak istemiyorum. mart annesiyimmm benn

Geçmiş olsun barbi.

çok geçmiş olsun canımm..çok şükür ikiniz de iyisiniz.böyle ufak şeylerle bi atlatsak şu son ayları...
hepimiz iyi olalım da merak edilelim nolcak

çooook geçmiş olsun Allah işverenlerine merhamet duygusunu vicdan duygusunu nasip etsin. nasıl insan bunlar aklım almıyor.

sağolun canlarım allahım hepinizi ve bebeklerinizi korusun (amin)

Grip olan arkadaslar doktors gittinizmi ilac verebiliyomu ben yskalandim yskalanicam korkuyorum ilacsizda surundurur kesin

canım bence git önceden tedbirini al bak ben öyle yapmadım ateşli bulantılı ağrılı bir grip geçirdim hala da geçirmekteyim tam da iyileşemedim

anaaa ya bende de aynı şey olursa ki muhtemelen olur. ama ben sizden ayrılmak istemiyorum. şubat annesi olmak istemiyorum. mart annesiyimmm benn

kızlar bebekler üşür mü diye konuşulmuş
ama zaten tek kat giydirilmiyo bebeğe
en altta alt üst iç zıbın takımı (içlik olduğu için ince )
sonra bi çıtçıtlı body
en üste de tulum ya da alt üst takımlardan
bu şekilde giydirip penye battaniye örtülünce hhiiiççç bişicik olmaz
aklınız rahat olsun
bebeklere sadece kendinize göre 1 kat fazla giydirmeniz yeterlki
düşünüldüğü gibi çok fazla üşümez bebekler zaten

evet canım ben de kızıma ince iç zıbın uzun kollu zıbın, patikli al pijama üstüne çorap en üstede alt üst tk. veya tulum giydiriyordum. zaten eldiven bere ve ince battaniye de olunca hiç üşümüyor. hatta evin ısısı iyiyse battaniye yerine yelek giydirip gazını falan çıkarıyordum...

ayy bebek kokusunu özledimmm... amanın kucağımdaymış gibi hissettim bi an

Geçmiş olsun canım, kıyamam ben ona Allah şifalar versin, annesine sabırlar versin yarabbim tez zamanda atlatsınlar inşallah

Çok çok geçmiş olsun canım , benim de boğazım bir haftadır hafiften bi gıdıklanıyo gibi elimden geleni yapıyorum hasta olmamak için Allah hepimize şifalar versin

evet canım o kadarı yetiyo bende kızıma öyle giydirdim hiçte bişicik olmadıı
evet yaaaa bebek kokusuuu miss gibii ama ilk gözağrılarımız bebek doğunca
nasıl düşünecekler ne hissedecekler ister istemez bebekle ilgilenicez
yanlış anlarlar mı acaba valla kızım içerlenir die çok üzülüyorum
birde aileler kalkıp densizlik edipte ben kardeşini daha çok seviyorum derler mi
ööff nasıl çıkıcam bunca sıkıntının içinden bilmiyorum Allah kolaylık versinn bizlere inş..

sevgili deneyimli anneler sizce anakucağı yerine (oto koltuguda olabilenler hariç) boyle bir ürün nasıl olur. Hmede heryere tasınabiliyor. oyun yatagı gıbıde değil. hemde geleneksel bir ürün. A>yrıca omurga desteğide veriyormus. bide kafatası duzleşmesini engelliyormus.
Sizce nasıl.

Romino Güvenlikli Bebek Hamak Beşik

Son düzenleme:

ya bewnde o bebek kokusunu duymak için buyuk marketlere gidip temizlik reyonlarındaki bebek yumusatıcılarını kokluyorum:) Melojcum senin bizden daha dıkkatlı olman lazım gercektende. Bebeğinle ilgilenirkne diğer cocugunun psikolojisi bozulmamalı. Ama senin gibi bilinçli bi anne eminin cxok rahat ustesinden gelir bu durumun.

sağol canım aman dikkat et bu aralar salgın var havadan kapıyor insan mikrobu bol bol vitamin al

Sürekli mandalina, kivi, muz yiyorum ıhlamur çayı içiyorum baktım kendimi kötü hissediyorum bi minoset alıyorum bi tane napalım böyle idare ediyorum. Ben de 2 kere grip atlattım ama ağır geçirmedim çok şükür minosetle halledebildim

nike marka baktığınız cantanın büyüklüğü ne kadar yakından gördünüzmü ,benimde iki çocuk olacağı için büyük bir çanta almam gerek ,

İlk çocuğuna hamile olan arkadaşlar şanslısınız, kızım 4. Sınıfa gidiyo inanın dersler, performans ödevleri sınavlar derken sıkıyo insanı ekstra stres yüklüyo valla , bide çocuğu 2-3 yaşlarında olanlar var onların da ayrı zorluğu var Allah yardım etsin hepimize

amiinnnnnnnnnnnnnn.Beni bu ik bebeğim ama ikiniciyi dusunuyorum şimdiden. Ne zaman yapsam diye. 27 yasındayım. 35 yasında fala diye dusunuyorum ama kızım için travma olmasın istiyorumm..

bu çantada çok güzelmiş,istediğim gibi bir türlü bulamadım model beğensem renk hoşuma gitmiyor,kırmızı sıyah istiyorum aslında çantayı .nike marka olan çantayıda çok beğendim ,baka inceleğiniz yerler varmı

hayırlı akşamlar hanımlar... burayı görunce bende yazayım dedim...benimde 40ncı hafta 15 martta doluyor hayırlısıyla kazasız belasız erkek bebek dünyaya getireceğim...ilk bebeğim ilk gebeliğimmm...RABBİM tez zamanda isteyenlerede nasip etsin

canım benim çok çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın.Kendine dikkat çalışıcam diye paralanma oralardaaa ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…