selam kızlar
çanta konusunda ben daha spor bişey düşünüyorum.. hem daha hafif hem daha kullanışlı ayrıca daha sonra kendim için de kullanabilirim... pratik alt açma bezi ve termal biberon termosum zaten var... hem iki çocuk olacağı için biraz daha geniş çanta lazım..
böyle bişey olabilir mesela...
Eki Görüntüle 889054
Kızlar geçen hafta İzmir'de oturan dayımn evi yandı (kiradaydı)çocuklarını zor kurtarmışlar.çocuklarının ayakkabıları bile yanmış...şimdi de 2,5 yaşındaki kız çocuğu başüstü düşmüş balkondan betona beyin kanamsı geçirmiş yavrum...şu an ege üniv.tıp fak.de yatıyor.ameliyata almışlar...annesi başında bekliyor ne kadar zor bir durum...Rabbim yaşatmasın... dua eder misiniz kızlar küçük Meryem'imize..
ne meraklı millet ellemeye ya
Kızlar geçen hafta İzmir'de oturan dayımn evi yandı (kiradaydı)çocuklarını zor kurtarmışlar.çocuklarının ayakkabıları bile yanmış...şimdi de 2,5 yaşındaki kız çocuğu başüstü düşmüş balkondan betona beyin kanamsı geçirmiş yavrum...şu an ege üniv.tıp fak.de yatıyor.ameliyata almışlar...annesi başında bekliyor ne kadar zor bir durum...Rabbim yaşatmasın... dua eder misiniz kızlar küçük Meryem'imize..
ayyy ne zordur yaa allah kolaylık versin geçen nette izlemiştim öyle bişey inşallah bebğide kendide sağlıklıdır.....kızlar bu arada cuma gunu doktora gittiğimde 28 haftalık bi bayan sezeryanle acil ameliyat oldu. Bebek mucizevi şekilde yasıyor ve 800 gr. Yoğun bakım unitesine aldılar bebeişi. boyle bir durumda bile anne ve bebeği yasatabildiler hastaneme daha bi guvenir oldum valla. Ama cok kucuk yaa 800 gr sadece..
canım çok üzüldüm mal mülk yerine gelirde allahım küçük yavruyu korusun inşallah biran evvel sağlığına kavuşur aminnnn:26:Kızlar geçen hafta İzmir'de oturan dayımn evi yandı (kiradaydı)çocuklarını zor kurtarmışlar.çocuklarının ayakkabıları bile yanmış...şimdi de 2,5 yaşındaki kız çocuğu başüstü düşmüş balkondan betona beyin kanamsı geçirmiş yavrum...şu an ege üniv.tıp fak.de yatıyor.ameliyata almışlar...annesi başında bekliyor ne kadar zor bir durum...Rabbim yaşatmasın... dua eder misiniz kızlar küçük Meryem'imize..
geçmiş olsun canım hamilelikte insanın vücudu hastalıklara dah açık hale geliyo maalesef ....çok dikkat kendine ayrıca işverenlerinede çok kızdım gerçekten vicdan ya vicdanmerhaba kızlar nasıl özlemişim kaç gündür giremiyorum diye üzüldüm herşey perşembe günü boğaz yanmasıyla başladı ardından gece saat 2 de eşim ateşimin 39.5 olduğunu görünce apar topar hastaneye ilaçlar serumlar vs o gece hastanede yattım bir ara bebeği de tehlikeye giriyor dediler fısıltılarını duydum bu ateş bebeği de etkiler falan filan dualarla geçirdim o geceyi allahıma şükürler olsun hiçbişey olmadı çok zor bir gecenin ardından sabah işimin başına geçtim ay başı olduğundan malum yerime bakacak kimse bulamadığımdan kolumda serumla işlerimi bitirmeye çalıştım cumartesi günü de halime acıyıp 4 te bıraktılar da evime gittim iş yerindeki koltuğumdan kalkıp evime yatağıma gittim sadece tuvalete bile giderken zorlanıyordum allahıma şükürler olsun şimdi iyiyiz ikimiz de herşey normale döndü
beni merak eden herkese çok teşekkür ederim önemsenmek çok güzel bişey sizlerin tarafından ve
sizi merakta bıraktığım için özür dilerim
canım epeydir sesin çıkmıyodu merak etmeye başlamıştım....arkadaşlar meraba,
cuma günü sol tarafmda başlayıp dinmeyen ağrımla ilgili olarak kardiyolojiye gittim
o göğüse sevketti ve malesef pıhtılaşmadan old. anlaşıldı
cleaksane kan sulandırıcı iğneye başlandı taki lohuısalık bitene kadar bu birrr
şeker yüklemem normal çıkmış bu sevindiriciydi
ama idrarda üreme gördü dr um ve testi tekrarlamamı bu üreyen
mikroorganizmanın erken doğuma sebep olabileceğini bu nedenle uzun antibiyotik tedavisi gerekebileceği,ni
söyledi bu da ikiii(((((
böyle bi durum başına gelen var mı demorilize oldum lütfen bişiler deyin
yoğun geçtiği için bu aralar geçmişi de hiç okuyamadm umarım sizlerde herşey yolundadır
çok geçmiş olsun cnm hamileliktede hastalık daha da zor ben bir haftada kendime zor gelmiştim sen bide çalışıyorsun Allah güç kuvvet versin sanamerhaba kızlar nasıl özlemişim kaç gündür giremiyorum diye üzüldüm herşey perşembe günü boğaz yanmasıyla başladı ardından gece saat 2 de eşim ateşimin 39.5 olduğunu görünce apar topar hastaneye ilaçlar serumlar vs o gece hastanede yattım bir ara bebeği de tehlikeye giriyor dediler fısıltılarını duydum bu ateş bebeği de etkiler falan filan dualarla geçirdim o geceyi allahıma şükürler olsun hiçbişey olmadı çok zor bir gecenin ardından sabah işimin başına geçtim ay başı olduğundan malum yerime bakacak kimse bulamadığımdan kolumda serumla işlerimi bitirmeye çalıştım cumartesi günü de halime acıyıp 4 te bıraktılar da evime gittim iş yerindeki koltuğumdan kalkıp evime yatağıma gittim sadece tuvalete bile giderken zorlanıyordum allahıma şükürler olsun şimdi iyiyiz ikimiz de herşey normale döndü
beni merak eden herkese çok teşekkür ederim önemsenmek çok güzel bişey sizlerin tarafından ve
kızlar hepimize maşallah. bir gün girmesem yetiştiremiyorum okumaya yazdıklarınızı:) ben bugün çok gerginim, bir tek de sizle paylaşabilirim sanırım. benim kayınvalidem başka bir şehirden gelip keyfi bir ameliyat oldu. hastaneden çıkacak ve en az bir hafta on gün bende kalacak. kendisine ettiğim ve edeceğim hizmet yetmezmiş gibi hergün geçmiş olsuna gelen misafirlerini ağırlamam gerkecek. oysaki ben sadece onlar evimde misafirken bile yatıp dinlenemediği için sırtım ağarıyordu, şimdi bi de misafir ağarlayacağım, çok kızgınım kendisine çoook
Merhaba kızlaraslında nisan annesi olan ama martta doğum bekleyen ikiz annesiyim daha önce de gelmiştim belki hatırlayanlar vardır...
sizlere bir sorum olacak. ben bebeklerden birinin tekmelerini nayağa alt tarafta hissediyorum, popomla o malum bölge civarındasanırım biraz aşağıda ve ayakları da o bölgede. birkaç gündür, malum yerde ağrı sızı olmaya başladı. sizden böyle şeyler yaşayan var mı merak ettim? doktorumu aradım ama ulaşamadım henüz. bu arada size de sormak istedim....
bebekler üşür mü diye konuşulmuş bu arada, en son arkadaşım doğum yaptı. hastane odaları neredeyse 30 derece oluyoro kadar sıcak ki... ince bir gecelikle bile durabiliyordu arkadaşım. o nedenle bebişlerin de üşüyeceklerini sanmam. çıkarken sıkı sıkı sarılır tabi...
merhaba kızlar nasıl özlemişim kaç gündür giremiyorum diye üzüldüm herşey perşembe günü boğaz yanmasıyla başladı ardından gece saat 2 de eşim ateşimin 39.5 olduğunu görünce apar topar hastaneye ilaçlar serumlar vs o gece hastanede yattım bir ara bebeği de tehlikeye giriyor dediler fısıltılarını duydum bu ateş bebeği de etkiler falan filan dualarla geçirdim o geceyi allahıma şükürler olsun hiçbişey olmadı çok zor bir gecenin ardından sabah işimin başına geçtim ay başı olduğundan malum yerime bakacak kimse bulamadığımdan kolumda serumla işlerimi bitirmeye çalıştım cumartesi günü de halime acıyıp 4 te bıraktılar da evime gittim iş yerindeki koltuğumdan kalkıp evime yatağıma gittim sadece tuvalete bile giderken zorlanıyordum allahıma şükürler olsun şimdi iyiyiz ikimiz de herşey normale döndü
arkadaşlar meraba,
cuma günü sol tarafmda başlayıp dinmeyen ağrımla ilgili olarak kardiyolojiye gittim
mikroorganizmanın erken doğuma sebep olabileceğini bu nedenle uzun antibiyotik tedavisi gerekebileceği,ni
söyledi bu da ikiii(((((
yoğun geçtiği için bu aralar geçmişi de hiç okuyamadm umarım sizlerde herşey yolundadır
günaydın kızlarrrr
cuma günü hem kontrolüm hemde şeker yüklemem vardı
kontrol süper geçtiii ayyy hiç durmadan dönüyoo
ağzını kaşıyo burnunu elliyoo çok güzeldiiii
27+1 günlüktük 1.200 gr kilomuz 35 cm boyumuz olmuşş
herşeyi çok iyi dedilerr
sonra şeker yüklemesini yaptırdım ama sonucunu henüz almadım
ogün yoğundumm biraz bugün alıcam inşalllaahhh
neyseeemmm bakın size ne anlatıcam
şeker yüklemesinin kapısında oturdum sıramı bekliyorum
bi gebe bayan da şekerli suyunu içiyo muhabbete giriştik
sonra banada içmem gerekeni verdiler
ordan burdan konuşurken o arkadaşta bizim topikten ay_ay çıkmasınn
hehe çok mutlu oldum yaa ne garip hayat tesadüflerle doluu
sanırım plansız programsızda olsa 2014 mart analarının ilk buluşmasını biz gerçekleştirdikk
kızlar hepimize maşallah. bir gün girmesem yetiştiremiyorum okumaya yazdıklarınızı:) ben bugün çok gerginim, bir tek de sizle paylaşabilirim sanırım. benim kayınvalidem başka bir şehirden gelip keyfi bir ameliyat oldu. hastaneden çıkacak ve en az bir hafta on gün bende kalacak. kendisine ettiğim ve edeceğim hizmet yetmezmiş gibi hergün geçmiş olsuna gelen misafirlerini ağırlamam gerkecek. oysaki ben sadece onlar evimde misafirken bile yatıp dinlenemediği için sırtım ağarıyordu, şimdi bi de misafir ağarlayacağım, çok kızgınım kendisine çoook
kızlar bişey sorcam geçen hastane çıkışları aldım netten eşime de gösterdim bebeğimiz üşür bu kıyafetler penya diyor.
hastanede hastane çıkışlarının üstüne penye battaniyeye mi sarcaz yoksa peluş zıbın battaniyeler var onlardan mı kullancaz
cidden aklıma takıldı üşür mü bebişlerimiz:26:
ayyy ilk kim dosuracak cok merak ettim ben şimdi yaaa. Ben en sonlardan olurum heralde. Varya doguranlar buradan haber vermezse catlarım meraktan ben yaaa. Oyle direk cwekişp gitmek yok. Notlarınıza yazın kızlar sancı basladı: vlaiz nerde burda ok. Baba nerde yanımda tıtrıyo ok. Gerekli kilşileri ara aradım ok. KK Kızlara hber ver ok. Lutfen bu ritueli yapsın herkes
merhaba kızlar nasıl özlemişim kaç gündür giremiyorum diye üzüldüm herşey perşembe günü boğaz yanmasıyla başladı ardından gece saat 2 de eşim ateşimin 39.5 olduğunu görünce apar topar hastaneye ilaçlar serumlar vs o gece hastanede yattım bir ara bebeği de tehlikeye giriyor dediler fısıltılarını duydum bu ateş bebeği de etkiler falan filan dualarla geçirdim o geceyi allahıma şükürler olsun hiçbişey olmadı çok zor bir gecenin ardından sabah işimin başına geçtim ay başı olduğundan malum yerime bakacak kimse bulamadığımdan kolumda serumla işlerimi bitirmeye çalıştım cumartesi günü de halime acıyıp 4 te bıraktılar da evime gittim iş yerindeki koltuğumdan kalkıp evime yatağıma gittim sadece tuvalete bile giderken zorlanıyordum allahıma şükürler olsun şimdi iyiyiz ikimiz de herşey normale döndü
arkadaşlar meraba,
söyledi bu da ikiii(((((
evet canım o kadarı yetiyo bende kızıma öyle giydirdim hiçte bişicik olmadıı
evet yaaaa bebek kokusuuu miss gibii ama ilk gözağrılarımız bebek doğunca
nasıl düşünecekler ne hissedecekler ister istemez bebekle ilgilenicez
yanlış anlarlar mı acaba valla kızım içerlenir die çok üzülüyorum
birde aileler kalkıp densizlik edipte ben kardeşini daha çok seviyorum derler mi
ööff nasıl çıkıcam bunca sıkıntının içinden bilmiyorum Allah kolaylık versinn bizlere inş..
kızlar ayrıntılı ultrason için ist-avrupa yakasında nerelere gittiniz nekadar ödediniz?? buhafta yaptırmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz??
ben ilkini epidural normal yaptım bu kez epiduralsiz normal düşünüyorum inşallah.kızlar dogumu nasıl düşünüyorsunuz epidural normal düşünen varmı
cnm bence 1 ay gec olur göğüslerine ilk günden doğum yapar yapmaz başlamalısın sürmeye ve hemen emzirebilirsin lansinoh sürdükten sonra hiç bir zararı yok zaten ilk bir kaç gün bile göğüs yaraları oluşabiliyor bebekler emmeyi bilmiyor sadece ucunu emiyorlar oda yara yapıyor tüm kahverengi bölgeyi ağzına almaları lazım yara olmaması için buda biraz zaman alıyorbende doğduktan sonra babanın ilgilenmesini sağlicam inşallah. tamam öyle çok bişey beklemiyorum ama ilgisiz babalar gibi de olmasın az çok bilsin bişeyler dünyanın binbir türlü hali var. çok sevindim canım beğenmene 1 ay sonra fotoları koyarım inşallah
bende de oluyo bazen sanırsam ki hıçkırıyo bebişlerbugünleri bu hisleri duymayı çok istiyordum şükürler olsun Rabbim'e
bende duydum lansinoh krem çok iyimiş ama kremi sürdükten sonra hemen emzirebiliyomuyuz acaba zararı varmı ki.? bi de ben zeytinyağı faydalı diye duymuştum. doğumdan 1ay önce başla demişlerdi. hem çocuk içinde bi zararı yok. sizce hangisi daha iyi?
cicilerin çok güzel güle güle kullansın bebişin
bana doktorum sol tarafa yatmaya çalış dedi. genelde sola yatıyorum ama sağda daha rahatım sanki. sırt üstü hiç yatmıyorum ama. sanırım en zararlısı sırtüstü yatmak
ben ben ben... inşallah istediğim gibi olur
aynen bende bi model tutturdum başkasını beğenemiyorum. biraz pahalı ama onu alıcam. normal çanta alsam onlarında iç bölmeleri yok karma karışık olur diye istemiyorum. sonuçta yıllarca kullanıcaz ben kıycam paraya
Gunaydin kizlar ya bisey sorucam bi ayakkabi begendim ama tecrubesiz oldugum bi konu ayakkabi numarasi 6-12 ay arasi giysin istiyorum sonbaharadogru kismetse kac numara aliyim tecrubeli anneler yardimci olurmusunuz
ay sorma ya bi de öyle hani çekine çekine dokunmak da değil baya böyle iki elle karpuz seçer gibi elledi nerdeyse çatı muayenesi yapcaktı :))) Bildiğin dumur oldum pek samimi bi kişilikti :126:
ben ilkini epidural normal yaptım bu kez epiduralsiz normal düşünüyorum inşallah.
cnm bence 1 ay gec olur göğüslerine ilk günden doğum yapar yapmaz başlamalısın sürmeye ve hemen emzirebilirsin lansinoh sürdükten sonra hiç bir zararı yok zaten ilk bir kaç gün bile göğüs yaraları oluşabiliyor bebekler emmeyi bilmiyor sadece ucunu emiyorlar oda yara yapıyor tüm kahverengi bölgeyi ağzına almaları lazım yara olmaması için buda biraz zaman alıyor
genelde bebekler 12.ayda yürümeye başlıyor (tabi daha erken yürüyen istisnalar var)benim kızımda tam doğum gününde yürüdü maşallah .8.ayda tutunarak adım atmaya başlamıştı ve bu süreç bizde 4 ay sürdü tam.ilk adım ayakkabısı aldım ama numaralı değildi hitap ettiği ay yazıyor mothercare marka.elimde sıfır fazladan 6-9 ay sıfır ilk adım ayakkabısı var .bir ara bebek kıyafetleri satısı yapıyordum artık bıraktım elimde son kalanları bitirmek istiyorum isteyen arkadaşlar özelden görüşebilirizEki Görüntüle 889393 Eki Görüntüle 889392 Eki Görüntüle 889391 Eki Görüntüle 889390 Eki Görüntüle 889389 Eki Görüntüle 889388 Eki Görüntüle 889387 Eki Görüntüle 889386 Eki Görüntüle 889394
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?