2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Ama bu çanta çooooook güzelmiş

canım benim ne kadar üzüldüm ya Allah yardımcıları olsun bir an önce iyileşir inşallah.Güzel haberlerini almak ümidiyle çok çok geçmiş olsun...

Rabbim yardımcıları olsun şifalar versin inşallah o güzel meleğe . Şafi ismi ile acil şifalar nasip etsin Allah küçük Meryem'e

arkadaşlar meraba,
cuma günü sol tarafmda başlayıp dinmeyen ağrımla ilgili olarak kardiyolojiye gittim
o göğüse sevketti ve malesef pıhtılaşmadan old. anlaşıldı
cleaksane kan sulandırıcı iğneye başlandı taki lohuısalık bitene kadar bu birrr

şeker yüklemem normal çıkmış bu sevindiriciydi

ama idrarda üreme gördü dr um ve testi tekrarlamamı bu üreyen
mikroorganizmanın erken doğuma sebep olabileceğini bu nedenle uzun antibiyotik tedavisi gerekebileceği,ni
söyledi bu da ikiii(((((

böyle bi durum başına gelen var mı demorilize oldum lütfen bişiler deyin
yoğun geçtiği için bu aralar geçmişi de hiç okuyamadm umarım sizlerde herşey yolundadır

Merhaba kizlar birkaç gundur giremiyordum artik tekmelerimiz can acitmaya başladi bizim buyuyoruz sanirim bu hafta yine doktora gidicem ve doktora akcoger gelisimi ignesini zamani gelince yaptirmak istedigimi soylicem zaten tansiyondan dolayi erken dogum riskim var ben tedbirimi almak istiyorum mahallemizde bi bebek 8 ayi bitti annesinin sancisi geldigi icin dogdu ama akciğer gelismedigi icin vefat etti maalesef

yakin takipciyim ama yazmak pek nasip olmuyor ama listeye bende girmek isterim yas 24 ilk gebelik kizim olacak insalllah 20 mart bdt simdiden herkese kolay dogumlarrrr

herkese iyi akşamlar, günün yorgunluğu yine bastırdı, uyku modundayım ama direniyorum, erken uyumak demek gece uykumun kaçması ve yatakta pineklemem demek o nedenle gece 12 ye kadar direneceğim bakalım, bir de sürekli gece kendi knedime evde ses duyuyorum, evi 3-5 tur atıyorum acaba birisi mi girdi eve diye, bu nasıl bir psikoloji yarabbim :111:

ayyy ne zordur yaa allah kolaylık versin geçen nette izlemiştim öyle bişey inşallah bebğide kendide sağlıklıdır.....

canım çok üzüldüm mal mülk yerine gelirde allahım küçük yavruyu korusun inşallah biran evvel sağlığına kavuşur aminnnn:26:

geçmiş olsun canım hamilelikte insanın vücudu hastalıklara dah açık hale geliyo maalesef ....çok dikkat kendine ayrıca işverenlerinede çok kızdım gerçekten vicdan ya vicdan

canım epeydir sesin çıkmıyodu merak etmeye başlamıştım....
bişeyi anlamadım tedaviye başlamadan pıhtılaşma varmı diye bakılmadımı????? idrarda üremeyi bilmiyom canım ya hiç duymadım ama doktorun tedaviyle geçer dediyse korkma ..dikkatli ol sakın üşütme canım

çok geçmiş olsun cnm hamileliktede hastalık daha da zor ben bir haftada kendime zor gelmiştim sen bide çalışıyorsun Allah güç kuvvet versin sana

Bende çok kızdım şimdi canım.Nasıl bir bencilliktir bu.Eğer o böyle bir bencillik yapıyorsa sende kendini fazla yorma canım.Sırtım ağrıyor diyip uzanıver.Misafirlerle de ilgileneceğim diye kendini harap etme.

Canım benim de hamilelim boyunca iki kere 3-4 gün süren kesintisiz şiddetli ağrılarım olmuştu.O dediğin bölgede.Muayenelerde doktor bebek aşağıda dinlen dedi.Yatak istirahatı verdi.Şimdide var ama ara ara.Ara ara olması normalmiş sanırım.Benimki kesintisiz olduğu için doktor dinlenmemi önermişti.

Çok geçmiş olsun.Bildiğim kadarıyla bir sağlık kuruluşunda çalışıyordun.Oradaki doktorlar nasıl bir hipokrat yemini etmişler.Pes doğrusu.Serumlu bir şekilde çalıştırmak nasıl bir şey.Yerinde olsam farklı bir hastaneden rapor alıp onları mahkemeye verirdim.Sağlık Sendikalarından birinden yardım isteyebilirsin.

Çok geçmiş olsun canım.Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.

Son düzenleme:

maşallah kuzucuğa nazar değmesin... bu arada karşılaşma süper olmuş yaa, çok güzel tevafuk..

hepsi çok güzel..güle güle kullanın cicilerinizii...

canım geçmiş olsuna gelenler için kendini çok yıpratma, yorulduğunda da başka bi odaya geç uzan..yapacak bişey yok geçici bi süre idare et ama, bebişi de kendini de üzme annesi..Allah kolaylık versin

üşümez canım hastane yeterince sıcak oluyor zaten. dışarı çıkarken daha kalın giydirirsin bişeycik olmaz Allahın izniyle..

aynen katılıyorum sana canım, bu arada ritüele bayıldımm çok tatlısın:)

Allah yardımcıları olsun yaa, ne zor bir durum. Rabbim şifa versin minik Meryeme..

barbicim geçmiş olsun canım, kendine dikkat et...

zinnurcum hoş geldin epeydir yoktun...şeker yüklemen iyi çıkmış sevindim gözün aydın.
ben pıhtılaşma iğnesini transferden sonra kullamaya bi başladım kullanış o kullanış valla:) sana niye daha önce tahlil yapılmadı? o çok önemli Allah korusun, mutlaka kullan ihmal etme..kullanan çok kimse var, kafaya takma, Allah beterinden korusun canım ne yapalım bizim kuzucuklar biraz nazlılar..idrarda üreme konusunda hiç bilgim yok, ama hamilelerin kullanabildiği ilaçlardan verir doktorun ve o da düzelir inşallah canım, sen kendine dikkat et, bol bol su iç..hiiiç demoralize olma bebişini düşün mutlu ol canımm herşey güzel olacak şurda yavrularımıza kavuşmaya ne kaldı

evet canım zorlanacağız ama artık çaktırmadan bol bol koklarız

densizlik edenleri kesinlikle affetmem gerektiği şekilde uyarırım.. hatta şimdiden densizlik edenler oluyor kızıyorum.. çevrede düşüncesiz bir sürü insan var. bir de onlarla uğraşmak daha da zor olacak

Geçmiş olsun barbie, ne vicdansız insanlar var yaa

Allah acil şifalar versin inş. çokkk üzüldümm tez vakitte güzel haberler gelir inşşşşşşşş

ayyy cnm bnmm kıyamam sana da bebeğine de. yokluğun belliydi bizim barbiemiz nerde dedik. hoş geldin bidaha hasta olma emi :)

kızlar dogumu nasıl düşünüyorsunuz epidural normal düşünen varmı
ben ilkini epidural normal yaptım bu kez epiduralsiz normal düşünüyorum inşallah.
cnm bence 1 ay gec olur göğüslerine ilk günden doğum yapar yapmaz başlamalısın sürmeye ve hemen emzirebilirsin lansinoh sürdükten sonra hiç bir zararı yok zaten ilk bir kaç gün bile göğüs yaraları oluşabiliyor bebekler emmeyi bilmiyor sadece ucunu emiyorlar oda yara yapıyor tüm kahverengi bölgeyi ağzına almaları lazım yara olmaması için buda biraz zaman alıyor
Gunaydin kizlar ya bisey sorucam bi ayakkabi begendim ama tecrubesiz oldugum bi konu ayakkabi numarasi 6-12 ay arasi giysin istiyorum sonbaharadogru kismetse kac numara aliyim tecrubeli anneler yardimci olurmusunuz

genelde bebekler 12.ayda yürümeye başlıyor (tabi daha erken yürüyen istisnalar var)benim kızımda tam doğum gününde yürüdü maşallah .8.ayda tutunarak adım atmaya başlamıştı ve bu süreç bizde 4 ay sürdü tam.ilk adım ayakkabısı aldım ama numaralı değildi hitap ettiği ay yazıyor mothercare marka.elimde sıfır fazladan 6-9 ay sıfır ilk adım ayakkabısı var .bir ara bebek kıyafetleri satısı yapıyordum artık bıraktım elimde son kalanları bitirmek istiyorum isteyen arkadaşlar özelden görüşebiliriz

Eklentiler

• $5590_559107287475055_280174308_n.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 47
ay sorma ya bi de öyle hani çekine çekine dokunmak da değil baya böyle iki elle karpuz seçer gibi elledi nerdeyse çatı muayenesi yapcaktı :))) Bildiğin dumur oldum pek samimi bi kişilikti :126:

hahah cnm güldürdün beni valla :) bende bugün avm de birine fitil oldum. wc de sıra vardı kızın biri son ses telde konusa konusa girdi içeri herkes sıra beklerken en öne geçti girdi wc ye hemde hala telde konuşa konuşa. benim tepem bir attı. gittim kapısını yumrukladım bağırdım cıkarttım onu ordan. terbiyesiz arsız bir sürü insan burada beklerken bu ne pişkinlik ya dedim. Bide cvp vermeye kalktı iyice delirdim senin basını o tuvalete sokar sifonuda üstüne cekerim dedim. güvenlik geldi aldı elimden. cidden sabır yok bende cok sinirlendim yaaa

bunlar çoook güzel fiyatları nedir yada ben özelden yaziim.ama posta kutun doooluuuu ((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…