tatlım yanlış anladın beni .....bebişe maskeyle verilen buhar makinesinden bahsetmiyorum ... odadaki havayı nemlendirmek için olandan bahsediyorum ....
hımmmmm gereksiz diyosun yani ...arkadaşım çok ısrarla almamı söyledi bebeğin burnu çok tıkanıyo dedi ...sen kullanmadın yani..
doğru diyon valla , kardeşimin eşi yeni doğum yaptığında evleri çoook çok sıcak olmasına rağmen bebeğin başında elektrik sobası yakıyomuş annem diyodu sıcaktan odada durlmuyodu diye....bende bebeği fazladan sarıp sarmalamak istemiyorum derlerya erkek bebekler fazla sıcağı sevmezmiş...havalandırma olayınada katılıyorum içeri temiz hava girmesi lazım .....ben oğlumda kullanmadım elektrik sobası kullanıyorduk o zaman bi de burnu tıkanınca okyanus suyu oluyor onlardan bir fıs fıs yetiyor alıştırma böyle şeylere ne kadar doğal hayata alışırsa o kadar bağışıklığı güçlenir mesela gece yatarken klima çalıştırmıyorum oğluma çok kalın giydirmiyorum çok soğuk olunca çorap giydiriyorum o kadar altına üstüne polar üstüne yorgan örtüyorum çok sıcakta tutmuyorum ki alışmasın içerisi dışarısı ortlama olsun diye bi de evi sürekli havalandırırımm bebekken bile her sabah evi havalandırırdım ki evin havası değişsin
hadi annişler yemek zamanı geldiiiiii
eşime dedim buhar makineside alalım diye oda sen ve loveli gibi peteğin üstüne su koyarız olmazmı dedi bakalım ihtiyaç hasıl olursa alırız .....Kizlar ablamda kullandi buhar mak.calistigi surece odaya buhar ufluyo oda nemli hale geliyo kaloriferler burnu kurutuyoo direk farediliyo zaten bebeginiz nefes alirken. ama tabi bu su koyma iside olabilir gibi geliyor
kızlar buhar makinesi aldınızmı??? şimdi baktım biraz soğuk buhar verni sıcak buhar vereni hangisini tercih etmek lazım ?????
kafam karıştı yahu :44::44:
ara öğün de tamam hadi bakalım şeker sen mi beni yencen ben mi seniiiii
doğru diyon valla , kardeşimin eşi yeni doğum yaptığında evleri çoook çok sıcak olmasına rağmen bebeğin başında elektrik sobası yakıyomuş annem diyodu sıcaktan odada durlmuyodu diye....bende bebeği fazladan sarıp sarmalamak istemiyorum derlerya erkek bebekler fazla sıcağı sevmezmiş...havalandırma olayınada katılıyorum içeri temiz hava girmesi lazım .....
bakalım taze annelik heyecanıyla ben neler yapcam ...görmemişin bi oğlu olmuş yapmayımda
canım geçmiş olsun ..12 hafta değil kızz 85 günün kalmış gün sayıyon yani
bi ara bendede vardı kasık ağrısı hatta burdada demiştim ama senin farklı anladığım kadarıyla ....keşke yanında biri olsa canım ya annene desen gelemezmi??? benim annem 3 hafta falan önce geldi çok rahatladım valla .eşimde saolsun sürekli yardımcı oluyo ama annenin yeri ayrı hiç bişey yapmasa manevi destek .....
sürekli yatmayı bilmezmiyim canım çok yorar ama bak netin var film falan izleyip vakit geçirebilirsin
kan uyuşmazlığında nası bi tedavi uygulanıyo :44::44:
elimden geldiğince destek olmak istiyorum canım kader arkadaşıyız bizler
inşallah idrar kültürünün sonucu iyi çıkar canım ....sonucu ne zaman alıcan ????
:) alışırsın tatlım ben yemeklere alıştımda ama çok sık acıkıyorum canım başka şeyler istiyo
şuan çekmecemde duruyo canımın istediği şey dayanmaya çalışıyorum sakız çiğniyorum
çaktırmadan kimse görmeden aklıma geldikçe su içiyorum :) bakalım dayanabilcekmiyim
tatlım yanlış anladın beni .....bebişe maskeyle verilen buhar makinesinden bahsetmiyorum ... odadaki havayı nemlendirmek için olandan bahsediyorum ....
Allah korusun bende maskeli olandan bahsetmedim ortama ılık buhar veriyor ve çocuğunda sizinde sabahları hani burun kuruluğu buğaz kuruluğuyla uyanırsın ya onu engelliyor daha rahat nefes almanızı sağlıyor.bence de peteklere suluk takarak idare edersin ama ailede astımı olan varsa çocuktada astım olma ihtimali olabilir o zaman dr zaten önerir şimdiden bencede alma..
Kıslar bebişime ördüğüm battaniye bitti, çok büyük olmuş bi de küçüğüne başladım, doğuma kadar da onu örsem anca vakit geçer, bunun içine astar mı dikmek lasım??? Var mı bu konulardan anlayan birileri, ben acemiyim de biras
Eki Görüntüle 892113
Bu da yeni başladığım minik battaniyemiz
Eki Görüntüle 892114
günaydınlar güzel anneler...
bizde kan uyuşmazlığı olduğu için 28. hafta iğne yapmam gerekiyor. ama bu iğneler biraz pahalı dışarıdan alırsan 15-180 tl civarı... dr. gittiğim hast. yatış yapıp vurmamı istedi ama yatış ver tahlil parasıyla birlikte 120 tl tutuyordu. bu sabah kadın doğum hast. gittim, yatışım yapıldı kan verdim 2 saat sonra sonuç çıkacak ve ona göre de iğne yapacam.. 0 tl masraf ile...
kan uyuşmazlığı iğnesi yapacak olan arkadaşların bilgilerine....
meraba kızlar yine çok uykum var gözlerimi zor açıyom inşallah oğlumun uykusuda bana çeker hehhehh
Dün pzt kontrolde doktoruma sordum. Benimki riskli gebelik olduğundan seks başından beri yasaktı. Bn de doktoruma "sezeryandan ne kadar sonra seks hayatıma dönebilirim" diye sordum. Eşim eve geldiğimizde niye öyle dedin diyor. Kendisinin arkadaşı da olduğundan utanmış beyefendi. senin arkadaşın olbailir ama benim doktorum. Ne diyecektim kocamla ne zaman fiki fiki yapabiliriz diye mi soracaktım dedim. Çok güldük. Sonra kocamla fikir yürüttük: dedim ki ben böyle söyleyince doktorun zihninde diz üstü siyah deri çizmeli eli kırbaçlı halim mi geliyor acaba? Kızlar bakın bir düşünün, bunu doktora sormanın başka bir yolu yok ki, ne diyecez ergenler gibi ne zaman cinselliğimi yaşayabilirim mi? Yoksa doktor ben ve kocam yani biz ık mık o işi ne zaman yapabiliriz... Hahaha durun ben bunları çoğaltabilirim... Üzerinde düşüneceğim...
Kıslar bebişime ördüğüm battaniye bitti, çok büyük olmuş bi de küçüğüne başladım, doğuma kadar da onu örsem anca vakit geçer, bunun içine astar mı dikmek lasım??? Var mı bu konulardan anlayan birileri, ben acemiyim de biras
Eki Görüntüle 892113
Eki Görüntüle 892114
Eki Görüntüle 892113
Eki Görüntüle 892114
hadi annişler yemek zamanı geldiiiiii
sinirlenmicem üzülmicem diyorum ama arkadaş bu nedir ya bu ay felaket ayımıdır nedir??? beni işten cıkartacaklarmışbunu direk patronum söylemedi ama ben duydum... ya patronum kötü bir insan değildir. hatta ben cıktıktan sonra sigortamı bile devam ettirecekti. ama karda kışta Alevi getiremem buralara bişey olsa sorumluluk alamam demiş kaç gündür saatim dolmadan hadi sen cık diyordu. eşime anlattım o seni zor durumda bırakmaz verir paranı diyor. ama en cok bozuldugumda neden ondan değil baskasından duyuyorum. ilk benim bilmem gerekmezmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?