2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Kizlar ablamda kullandi buhar mak.calistigi surece odaya buhar ufluyo oda nemli hale geliyo kaloriferler burnu kurutuyoo direk farediliyo zaten bebeginiz nefes alirken. ama tabi bu su koyma iside olabilir gibi geliyor

doğru diyon valla , kardeşimin eşi yeni doğum yaptığında evleri çoook çok sıcak olmasına rağmen bebeğin başında elektrik sobası yakıyomuş annem diyodu sıcaktan odada durlmuyodu diye....bende bebeği fazladan sarıp sarmalamak istemiyorum derlerya erkek bebekler fazla sıcağı sevmezmiş...havalandırma olayınada katılıyorum içeri temiz hava girmesi lazım .....

bakalım taze annelik heyecanıyla ben neler yapcam ...görmemişin bi oğlu olmuş yapmayımda

Kizlar ablamda kullandi buhar mak.calistigi surece odaya buhar ufluyo oda nemli hale geliyo kaloriferler burnu kurutuyoo direk farediliyo zaten bebeginiz nefes alirken. ama tabi bu su koyma iside olabilir gibi geliyor
eşime dedim buhar makineside alalım diye oda sen ve loveli gibi peteğin üstüne su koyarız olmazmı dedi bakalım ihtiyaç hasıl olursa alırız .....

kızlar buhar makinesi aldınızmı??? şimdi baktım biraz soğuk buhar verni sıcak buhar vereni hangisini tercih etmek lazım ?????
kafam karıştı yahu :44::44:

ısıtmanız kalorifer,klima yada ufo gibi havayı kurutan cinstense bebeğin burnu tıkanmasın diye öneriyorlar.kalorifer için gerekmez aslında peteğe asılan suluklar var da,diğerleri için...

ara öğün de tamam hadi bakalım şeker sen mi beni yencen ben mi seniiiii

:) alışırsın tatlım ben yemeklere alıştımda ama çok sık acıkıyorum canım başka şeyler istiyo
şuan çekmecemde duruyo canımın istediği şey dayanmaya çalışıyorum sakız çiğniyorum
çaktırmadan kimse görmeden aklıma geldikçe su içiyorum :) bakalım dayanabilcekmiyim

canım ya zaten dediğin gibi çocuğu çok fazla sıcağa alıştırmamak lazım
öyle olunca dışarı bir çıkmada hemen hasta oluyolar
erkekler hele sıcağı sevmezmiş bende öyle duymuştum ki kızımda bile
evi öle hamama çevirmedim hiç bi zaman normal bi ısıdaydı
bazıları bebek oldu diye heryerden keserim doğalgaza öderim gözüyle hiçte öyle olmadı
normalde biz ne kadar kullanıyosak kızım doğunca da o kdr kullanmıştık
yanii abartmamak lazım sıcaklığıı bebek diye o da insan kendinden 1 kat fazla giydirdin mi
sen hangi sıcaklıktaysan oda aynı sıcaklıkta oluyoo

Canım kan uyuşmazlığında önce anne kanında bebeğin kanına karşı antikor oluşup oluşmadığı test ediliyor.Eğer antikor oluşmamışsa aşı yapılıyor.Eğer antikor oluşmuşsa sürekli bebek takip ediliyor gerekirse bebeğin kanı değiştiriliyor.

Kıslar bebişime ördüğüm battaniye bitti, çok büyük olmuş bi de küçüğüne başladım, doğuma kadar da onu örsem anca vakit geçer, bunun içine astar mı dikmek lasım??? Var mı bu konulardan anlayan birileri, ben acemiyim de biras

Bu da yeni başladığım minik battaniyemiz

yemek konusunda sıkıntı yok normalde çok yemek yiyen biri olmadım aburcuburum yoktur benim en fazla çekirdek çikolata yemem mesela tatlı aramam hamur işi çok tüketmem ama işte şeker çıktı
oğlumda da çıktı diyet yaptım o zaman da şimdi 100lük yaptırıcam haftaya bu hafta bir diyet yapayım bakalım ne olacak

astar değilde pazen beyaz kumaş olabilir ya da polar olabilir

canm bişey soracağım kan uyuşmazlığı annenin kanı negatifse söz konusu oluyor değil mi?

meraba kızlar yine çok uykum var gözlerimi zor açıyom inşallah oğlumun uykusuda bana çeker hehhehh

merhaba destinacım, maşallah iyi uyuyosun şekerim, şimdiden depola uykularııı:) inşallah oğlun sana çeker:)

Amargicim alemsin vallahi güldürdün beni , kesinlikle haklısın ne var canım utanacak

ayyy canım çok güzel olmuşşş ellerinde sağlıkk
bence astar dikme sert durmuyo dökümlü bi battaniye gibi duruyo
onun için astarla düzgün durmaz bence böyle gaayet güzel
bir de canım
kaç ilmekle ne şekilde ördün şiş numaran ve ipinide öğrenebilir miyim

Turkuvaz galiba, ellerine sağlık. Çok çok beğendim. Hem kız hem de erkek bebeğe çok yakıştırdığım bir renktir. Güle güle sağlıkla kullanın.

canım ben bu yazını yeni gördüm ya var mı bi gelişme dur bakalım kendisinden duymadan bilemezsin neyin ne olduğunu hemen üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…