2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ara öğün de tamam hadi bakalım şeker sen mi beni yencen ben mi seniiiii

sana kolay gelsin canım ben de tokluk147 çıkınca 3 gün diyet ve peşinden 100lük glikoz yüklendi ama çok şükür dün sonucu aldım 136 çıktı kötü bir doktora denk geldim sonuç göstermek için oda sorun yok dedi. bu arada ben de düşük şeker vardı hamilelik öncesinde çokta dikkat etmiyordum..

günaydıınn sıcacık yerlerinde keyiff çatan kuzularaa vee
soğukta tir tir titreyen annelerineee

gece yatarken kar başlamıştııı hafif yerler tutmuştu ama
sabaha erir diye düşünmüştümm
sabah kalktım ne göreyimmm bembeyaaazzz
camdan izlemeyi severim ama aslında karı hiiiçç sevmem
Allah soğukta evsiz barksız kalanlara yardım etsin inş..

Ay benimki hemen özür diler bebeğinden bana da 40 kez sorar kesin hissetmiyo dimi faan diye. Ama biz bebeğin hareket etmediği zamanları teercih ediyoruz. Duyuyormus ya artık uyumasını bekliyoruz.

selam kızlar..
geçmiş sayfaları okurken çok eğlendim.. ah garip kocam 6aydır bana dokunamıyor korkudan..3 ayını yatarak geçirdim zaten yasaktı sonrada biz cesaret edemedik..ben cesaret edecek olsam bile o zaten o kadar çekiniyorki az kaldı sabretcez diyor
4 sene çocuk yapalım derken haftalık en az 3 kerede yapınca alışkanlk olmuş bende eğer sezeryan olursa 3 ay ilişki olmayacağı için 1 yıllık özlem olacak :)

ankaradayım canım. Bugun kar yok. Buzlarda eridi ama mecburen işe arabayla gelcem. Yoksa en az 2 otobus değiştirmem lazım. Ona hiç katlanamam. İşim yakın değil bana ne yazıkki. gunluk 12 Tl arabaya gidiyo dusun yani yolumu. Hızımı dusurdum ama ben. Daha yavas kullnıyorum eşimde sen usta soforsun bişey olmaz diye gaz veriyo ama işe gider gitmez arıyorum onu biraz uzun gecse hemen telaşa kapılır aksam eve gider gitmez ararım yoksa kıyamet koparır nasıl guvense artık:)

meraba kızlar yine çok uykum var gözlerimi zor açıyom inşallah oğlumun uykusuda bana çeker hehhehh

Yatıs yapılmadan muaneye gider gibi gidince vurulmuyor yani.Cok sagol canim peki tahlil neden yapiyorlar biz sonucta kan grubumuzu biliyoruz direkt igneyi neden vurmuyorlarmis ki:s

he kar buz yoksa iyi amaann uzun yolmuş yaahuu
neyse sen dikkat et yinede
kocanın güvenide on numaraa

Yatıs yapılmadan muaneye gider gibi gidince vurulmuyor yani.Cok sagol canim peki tahlil neden yapiyorlar biz sonucta kan grubumuzu biliyoruz direkt igneyi neden vurmuyorlarmis ki:s

kan grubuna bakmak için değil bu tahlil canım indirect coombs adında bir test anne kanındaki antikorlara bakılıyor. negatif çıkması durumunda iğne yapılıyor. ayrıca yatış yapılıyor ama iğnenin ücretsiz vurulabilmesi için iğnenin vurduktan sonra çıkıyorsun hast.den yatma falan yok yani..

testle ilgili bilgiye burdan ulaşabilirsin

http://www........................./2012/01/kan-uyusmazligi-testi-indirekt-coombs.html

Dün pzt kontrolde doktoruma sordum. Benimki riskli gebelik olduğundan seks başından beri yasaktı. Bn de doktoruma "sezeryandan ne kadar sonra seks hayatıma dönebilirim" diye sordum. Eşim eve geldiğimizde niye öyle dedin diyor. Kendisinin arkadaşı da olduğundan utanmış beyefendi. senin arkadaşın olbailir ama benim doktorum. Ne diyecektim kocamla ne zaman fiki fiki yapabiliriz diye mi soracaktım dedim. Çok güldük. Sonra kocamla fikir yürüttük: dedim ki ben böyle söyleyince doktorun zihninde diz üstü siyah deri çizmeli eli kırbaçlı halim mi geliyor acaba? Kızlar bakın bir düşünün, bunu doktora sormanın başka bir yolu yok ki, ne diyecez ergenler gibi ne zaman cinselliğimi yaşayabilirim mi? Yoksa doktor ben ve kocam yani biz ık mık o işi ne zaman yapabiliriz... Hahaha durun ben bunları çoğaltabilirim... Üzerinde düşüneceğim...

kızlar buhar makinesi aldınızmı??? şimdi baktım biraz soğuk buhar verni sıcak buhar vereni hangisini tercih etmek lazım ?????
kafam karıştı yahu :44::44:

amargi hayal gücün baya gelişmiş çok güldürdün beni :)
dr ne dedi sana onu anlayamadım :)
ben arkadaşım doğum yaptıktan sonraki ilk hafta pansuman ve kontrol için kadın doğum uzmanına yanında gitmiştim bire bir ağzından duydum sağlıklı olarak sezeryan sonrası 3 ay normal doğum sonrası 40 gün diye konuştu.. haaa daha 40 ı çıkmadan hamile kalanlar nasıl oluyor onu da ben anlayamadım:)
sabırsızlanıyorlar heralde :)

bebek için mi gerek yok canım allah korusun gerek olursa alırsın
geçen gün bi arkadaşımla konuştum ... şu normal buhar makinesi hani oda içindeki havayı nemlendirmek için olanlardan kaloriferli evlerde şart dedide aklıma takıldı canım ......

kızlar buhar makinesi aldınızmı??? şimdi baktım biraz soğuk buhar verni sıcak buhar vereni hangisini tercih etmek lazım ?????
kafam karıştı yahu :44::44:

sıcak buhar vereni çıkarmış chicco demekki sıcak veren daha makbul ama şimdiden benced alma bakalım çocuk alerjik mi? astımı var mı? o zaman öneriyor drlar

geçen gün bi arkadaşımla konuştum ... şu normal buhar makinesi hani oda içindeki havayı nemlendirmek için olanlardan kaloriferli evlerde şart dedide aklıma takıldı canım ......

peteklerin üzerine sıcak su koyarsın arada o yüzden bence alma canım

Günaydın gebekanklarım hepinize selam olsun doktor kontrolümüz vardı sabah minik erkeğim yine yüzünü göstermedi biz de omurlarını saymakla yetindik babası çok heyecanlıydı bugün oğlumu görücem yüzünü görürüz inşallah diye ama yine göremedik oğluşumuzu neyse ki herşeyi gayet normal tam haftasında gidiyor tüm organları yerli yerinde allahıma şükür tam tamına 791 gr olmuş aslanım kocaman adam olmuş bu dedi doktor :)) babasına benziyormuş sarışın olucakmış hamileliğin başından beri 7 kilo almışım gayet normal gidiyorsun bu aydan sonra ağırlaşmaya başlicaksın artık hareketlerinde kısıtlama olmaya başlar yavaş yavaş yapılacak bir tahlilin kalmadı şekerin de gayet normal bundan sonra sende olucanı pek sanmıyorum ama 34.haftaya kadar erken doğum riski var vücudun kendini yavaş yavaş doğuma hazırlicak dedi çok şükür herşey yolunda hepinizi öpüyorum

kesin karar vermiş mi bakalım belki bir fikirdi onunki belki vazgeçicek ne biliyosun bence patronunun ağzından duyana kadar kimseye hiçbir tepki verme bakalım zaman ne göstericek allahım hayırlısı neyse onu çıkarsın önüne

oğluşuna da sana da maşallah rabbim zamanında,sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin canım :)

kıyamam sana ben de geçen gün öyle oldum arabaya bindim eve dönüyoruz yolda bana dedi ki '' sen oğlanın 30 yaşını görürsün de ben görür müyüm bakalım'' başladım ağlamaya hayıııııırrrrrr beni bırakmicaksın sen gidersen olmaz niye böyle şeyler düşünüyosun nerden geldi aklına salya sümük ağlıyorum bi taraftan da o da kikir kikir güldü halime şuan tam da bir hamile gibi davrandın bugün okuduğum yazıda da aynı şey yazıyordu dövüyodum onu nerdeyse hamile halimle beni üzüyor

sıcak buhar vereni çıkarmış chicco demekki sıcak veren daha makbul ama şimdiden benced alma bakalım çocuk alerjik mi? astımı var mı? o zaman öneriyor drlar
tatlım yanlış anladın beni .....bebişe maskeyle verilen buhar makinesinden bahsetmiyorum ... odadaki havayı nemlendirmek için olandan bahsediyorum ....

peteklerin üzerine sıcak su koyarsın arada o yüzden bence alma canım
hımmmmm gereksiz diyosun yani ...arkadaşım çok ısrarla almamı söyledi bebeğin burnu çok tıkanıyo dedi ...sen kullanmadın yani..

ben oğlumda kullanmadım elektrik sobası kullanıyorduk o zaman bi de burnu tıkanınca okyanus suyu oluyor onlardan bir fıs fıs yetiyor alıştırma böyle şeylere ne kadar doğal hayata alışırsa o kadar bağışıklığı güçlenir mesela gece yatarken klima çalıştırmıyorum oğluma çok kalın giydirmiyorum çok soğuk olunca çorap giydiriyorum o kadar altına üstüne polar üstüne yorgan örtüyorum çok sıcakta tutmuyorum ki alışmasın içerisi dışarısı ortlama olsun diye bi de evi sürekli havalandırırımm bebekken bile her sabah evi havalandırırdım ki evin havası değişsin

Aynı şeyi söyledi. Yaranın iyileşme hızın bağlı dedi. En az 1 ay beklemek en sağlıklısı dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…