ara öğün de tamam hadi bakalım şeker sen mi beni yencen ben mi seniiiii
Ay benimki hemen özür diler bebeğinden bana da 40 kez sorar kesin hissetmiyo dimi faan diye. Ama biz bebeğin hareket etmediği zamanları teercih ediyoruz. Duyuyormus ya artık uyumasını bekliyoruz.
hahahaha beni benden aldın yaerciiimmyazık yaa kocalara da
onlar maalesef bizim hisssettiğimiz gibi hissedemiyorlar bebekleri
ve duygusallığıda anlayamıyolar bağırıyoz çağırıoz dumuurr oluyolar eheheh
üzülüyorum valla erkeklere ama çeksisnler biraz tabii ipleri hepten bırakmak yoookkk
kıızzzz sen bu havada ne diye araba kullanıyosun
çok tehlikeli Allah korusun kayarsın edersin gerçi nerdesin oralar karlı mı bilmiyom
ama İstanbull karlar altında dışarıyı böyle görünce birden seni bu durumda arabada diye düşündüm
ben normal günlük güneşliyken kullanıcağım zaman bile kocam bin türlü laf söylüo
yok biri gelir çarpar yok stres edersin bebeğe bi zararı olurrbenim ki can değil mi neee
diyorm hamile değilken de bu tür ihtimaller varr yokk şimdi dikkatini sağlayamazsın hamilesin flnn
peff beeeee ne yazdım böyle işte canım bende benm ki gibi davranıyım sana
aman hee biri gelir çarprr dikkat et sennn
Yatıs yapılmadan muaneye gider gibi gidince vurulmuyor yani.Cok sagol canim peki tahlil neden yapiyorlar biz sonucta kan grubumuzu biliyoruz direkt igneyi neden vurmuyorlarmis ki:sevet canım bu iğne ücretli ancak yatış yapıp iğneyi vuruyorlar yani öncelik yatışını yapıp tahlil yapacaklar, ondan sonra iğneyi vuruyorlar. yani gittiğin hastanenin gecelik yatış ücreti neyse artı tahlil parası vermen gerekiyor. giriş ücreti haricinde. iğneye gelince kalçadan yapılıyor ve hiç öyle aman aman bi ağrı yok. normal bir iğne ile aynı. unutmadan eşinin kan grubunu gösterir kart veya ehliyetini de yanında götürmeyi unutma..
ankaradayım canım. Bugun kar yok. Buzlarda eridi ama mecburen işe arabayla gelcem. Yoksa en az 2 otobus değiştirmem lazım. Ona hiç katlanamam. İşim yakın değil bana ne yazıkki. gunluk 12 Tl arabaya gidiyo dusun yani yolumu. Hızımı dusurdum ama ben. Daha yavas kullnıyorum eşimde sen usta soforsun bişey olmaz diye gaz veriyo ama işe gider gitmez arıyorum onu biraz uzun gecse hemen telaşa kapılır aksam eve gider gitmez ararım yoksa kıyamet koparır nasıl guvense artık:)
Yatıs yapılmadan muaneye gider gibi gidince vurulmuyor yani.Cok sagol canim peki tahlil neden yapiyorlar biz sonucta kan grubumuzu biliyoruz direkt igneyi neden vurmuyorlarmis ki:s
kızlar buhar makinesi aldınızmı??? şimdi baktım biraz soğuk buhar verni sıcak buhar vereni hangisini tercih etmek lazım ?????
kafam karıştı yahu :44::44:
Dün pzt kontrolde doktoruma sordum. Benimki riskli gebelik olduğundan seks başından beri yasaktı. Bn de doktoruma "sezeryandan ne kadar sonra seks hayatıma dönebilirim" diye sordum. Eşim eve geldiğimizde niye öyle dedin diyor. Kendisinin arkadaşı da olduğundan utanmış beyefendi. senin arkadaşın olbailir ama benim doktorum. Ne diyecektim kocamla ne zaman fiki fiki yapabiliriz diye mi soracaktım dedim. Çok güldük. Sonra kocamla fikir yürüttük: dedim ki ben böyle söyleyince doktorun zihninde diz üstü siyah deri çizmeli eli kırbaçlı halim mi geliyor acaba? Kızlar bakın bir düşünün, bunu doktora sormanın başka bir yolu yok ki, ne diyecez ergenler gibi ne zaman cinselliğimi yaşayabilirim mi? Yoksa doktor ben ve kocam yani biz ık mık o işi ne zaman yapabiliriz... Hahaha durun ben bunları çoğaltabilirim... Üzerinde düşüneceğim...
geçen gün bi arkadaşımla konuştum ... şu normal buhar makinesi hani oda içindeki havayı nemlendirmek için olanlardan kaloriferli evlerde şart dedide aklıma takıldı canım ......bebek için mi gerek yok canım allah korusun gerek olursa alırsın
kızlar buhar makinesi aldınızmı??? şimdi baktım biraz soğuk buhar verni sıcak buhar vereni hangisini tercih etmek lazım ?????
kafam karıştı yahu :44::44:
geçen gün bi arkadaşımla konuştum ... şu normal buhar makinesi hani oda içindeki havayı nemlendirmek için olanlardan kaloriferli evlerde şart dedide aklıma takıldı canım ......
evet aramız cok iyi cnm ama cidden kalbim kırıldı. ben subata kadar calısırım diyordum. tazminat değil ama verir o bana maasımı biliyorum huyunu zor durumda bırakmaz ama yine de kendimi dıslanmıs gibi hissettimya ben o kadar emek verdim bu işe benim fikrimi bile almadan ansıl karar verir aklım almıyor!!!!
Dün oğlumla kontrolümüz vardı. Doktor şu ana kadar ne yapıp da bu gebeliği bu haftaya kadar getirdiysen bundan sonra da devam et dedi. Yani yatmaya sdevam edeceğim. Her ne kadar yatmaktan sıkılmış da olsan doktor beni çok gaza getirdi. Hatırlıyor musunuz bilemiyorum, başında çok sayıda kanamam olmuş ve çok sayıda hastanede yatmıştım. Sonra rahim ağzı 1 cm açılmış ve acilen dikiş atılmıştı vs. Doktor bana "açıkçası ben buraya kadar geleceğini beklemiyordum. Şimdi ise senin en az 34 haftayı bitirebileceğini düşünüyorum" dedi. Hatta 38 haftayı bile tamamlayabilirsin dedi. Bebeğin boy ve kilosu iki hafta önden gidiyor. Bu hem iyi hem kötü dedi. Yani bebeğin zamanından büyük olması rahim ağzına basınç yapıp erken doğum tetikleyebilir dedi. Öte yandan zaten erken doğum yapma riski olan annnelerde bebeğin iri olması hayatta kalmasında çok çok önemliymiş. Kısacası kontrolümüz iyi geçti.
Doktor ultrason aletini karnımda nereye gezdirse oğlum tam oraya vurdu. Doktor çok güldü. Oğlum rahatsız oldu anlayacağınız. Anlayacağınız oğlum çok tatlıydı, çok güldürdü bizi.
günaydın güzel anneler o kadar üşengecim ki bu aralar iki gündür dönüp geçmişi okuyamadım o derece..Zaten bugün işe gelişim de pek dramatik sahnelere konu oldusabah işe gelmek üzere yola çıktım (işe yürüyerek 10 dakikada gidiyorum bu arada) neyse yürüyorum e tabi kar yağıyo gerçi yerlerde neyseki buz falan yoktu yollar düzgündü ama sanırım benim psikolojim bozuktu nasıl ağlayasım varsa ben ya kayıp düşersem ya bebeğime bişey olursa diye diye ağlaya ağlaya geldim işe . e tabi bunlar eşime trip ve gözyaşı olarak yansıdı .Vay sen beni niye merak etmiyosun niye aramıyosun nasıl geldin diye bi sürü şey.. O da şimdi arıcaktım ben gelirken yollar düzgündü bilemedim falan dedi.Hemen savunmaya geç zaten dedim hayır mantıklı bi cevap vermeye çalışıyorum dedi.Bu defa da ben mantıksız mıyım diye konuya girdim daha da çıkmış değilim bu arada galiba hastalanıcam boğazım acımaya başladı ufaktan ..inşalah devamı gelmez kendinize çok dikkat edin kızlar hamileliğimiz zor hava şartlarına denk geldi iyiden iyiye..Hepimizin Allah yardımcısı olsun gününüz güzel geçsin öpüldünüz
tatlım yanlış anladın beni .....bebişe maskeyle verilen buhar makinesinden bahsetmiyorum ... odadaki havayı nemlendirmek için olandan bahsediyorum ....sıcak buhar vereni çıkarmış chicco demekki sıcak veren daha makbul ama şimdiden benced alma bakalım çocuk alerjik mi? astımı var mı? o zaman öneriyor drlar
hımmmmm gereksiz diyosun yani ...arkadaşım çok ısrarla almamı söyledi bebeğin burnu çok tıkanıyo dedi ...sen kullanmadın yani..peteklerin üzerine sıcak su koyarsın arada o yüzden bence alma canım
tatlım yanlış anladın beni .....bebişe maskeyle verilen buhar makinesinden bahsetmiyorum ... odadaki havayı nemlendirmek için olandan bahsediyorum ....
hımmmmm gereksiz diyosun yani ...arkadaşım çok ısrarla almamı söyledi bebeğin burnu çok tıkanıyo dedi ...sen kullanmadın yani..
amargi hayal gücün baya gelişmiş çok güldürdün beni :)
dr ne dedi sana onu anlayamadım :)
ben arkadaşım doğum yaptıktan sonraki ilk hafta pansuman ve kontrol için kadın doğum uzmanına yanında gitmiştim bire bir ağzından duydum sağlıklı olarak sezeryan sonrası 3 ay normal doğum sonrası 40 gün diye konuştu.. haaa daha 40 ı çıkmadan hamile kalanlar nasıl oluyor onu da ben anlayamadım:)
sabırsızlanıyorlar heralde :)
Aynı şeyi söyledi. Yaranın iyileşme hızın bağlı dedi. En az 1 ay beklemek en sağlıklısı dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?