Kıslar bebişime ördüğüm battaniye bitti, çok büyük olmuş bi de küçüğüne başladım, doğuma kadar da onu örsem anca vakit geçer, bunun içine astar mı dikmek lasım??? Var mı bu konulardan anlayan birileri, ben acemiyim de biras
Eki Görüntüle 892113
Bu da yeni başladığım minik battaniyemiz
Eki Görüntüle 892114
çok şirin kayınvalidem de alt açma yaptırmıştı ben kullanmayı hep unuttumEki Görüntüle 892240 Eki Görüntüle 892241
lovelii bak canım bu da benim kızımın kirli çamaşır torbası
ablam dikti bana aynı kumşından alt açma minderi de yapmıştı
sağolsun çok işime yaradı ikisi de
kızlar facebook grubu duruyor mu hala? bulamıyorum da.. burdan takip etmem zor oluyor benim için bilgi verirseniz sevinirim..
hıımm öylemi oluyomuş hep derler kan uyuşmazlığı diyede bilmiyodum tedavi şeklini .....Canım kan uyuşmazlığında önce anne kanında bebeğin kanına karşı antikor oluşup oluşmadığı test ediliyor.Eğer antikor oluşmamışsa aşı yapılıyor.Eğer antikor oluşmuşsa sürekli bebek takip ediliyor gerekirse bebeğin kanı değiştiriliyor.
çok şükür ailede kimsede astım falan yok canım .....bende öyle düşündüm bi o zaman gelsin bakarız .....tatlım yanlış anladın beni .....bebişe maskeyle verilen buhar makinesinden bahsetmiyorum ... odadaki havayı nemlendirmek için olandan bahsediyorum ....
Allah korusun bende maskeli olandan bahsetmedim ortama ılık buhar veriyor ve çocuğunda sizinde sabahları hani burun kuruluğu buğaz kuruluğuyla uyanırsın ya onu engelliyor daha rahat nefes almanızı sağlıyor.bence de peteklere suluk takarak idare edersin ama ailede astımı olan varsa çocuktada astım olma ihtimali olabilir o zaman dr zaten önerir şimdiden bencede alma..
meraba canım nasılsın??? bebişimiz nasıl ????merhaba destinacım, maşallah iyi uyuyosun şekerim, şimdiden depola uykularııı:) inşallah oğlun sana çeker:)
ayy inşallah canım yaa bana çekse süper olur yastığı görünce uyurum ben
Çok güzel bir renkmiş canım, ben bayılırım o rengeellerine sağlık
Kıslar bebişime ördüğüm battaniye bitti, çok büyük olmuş bi de küçüğüne başladım, doğuma kadar da onu örsem anca vakit geçer, bunun içine astar mı dikmek lasım??? Var mı bu konulardan anlayan birileri, ben acemiyim de biras
Eki Görüntüle 892113
Bu da yeni başladığım minik battaniyemiz
Eki Görüntüle 892114
Balkaymakkkk bundan bende ördüm ama benimki iğrenççç oldu((( sen nasıl yaptın böyle kenarları iğrenç iğrenç durdu
şimdi mesaideyim Eve gidince sana foto çekim mesaj atımm sebebini söyle bana olmadı bende söküp yeniden başlayım olur muuuu
Olur cnm bi bakıyım belki tam araları örememişsindir bende ilk sefer sökmüştüm
aynen canım bizde de o kankalık durumu var:))biz de 4.aydan sonra doğum sonuna kadar ara verdik:))herangi bi riskli durum belirtmese de doktor özellikle eşim tedirgin oluyo senin de dediğin gibi...
Kıslar bebiş bugün içeriden kastırıyor sanki sol taraftan ayağını çıkaracak neredeyse, bu kadar yapmazdı bir kaç tık yapardı arka arkaya ama bu sefer değişik ne yapıyor içeride çok merak ediyorum, normaldir deme???
AY dayanamayacagim söyleyeceğim.
Biz askıya almadık ilişki durumunu ama ilişkiden sonra eşim karnımi sevip bebeğin ağzından konuşuyor.
"ANne söyle şu kel kafalıya ıkide bir gelip durmasın burası benim hakimiyetim altında ben izin verdim mi niye geliyor o kel kafalı buraya"
Diyor gül gül ölüyoruz:)
E senin adam da haklı bi yerde kıymetlisıni her türlü riskten koruyor ikinci çocuk için lazım o :):)
Bekliyorum cnmtamamdır anlaştık eve gidince mesaj atacam sana :) bütün emeğim boşa gitti diye üzüldüm o kadar ama yinede öyle bıraktım, sanırım ben kesmeyide beceremedim büzüştü kaldı,
Benim kız da bir kaç zamandır değişik hareketler yapıyo , sağdan soldan çıkacak gibi az önce de elim karnımdaydı hareket etti ve sanki kolunu bacağını bi yerini hissettim garip oldum. Büyüdüğü içn herhalde hareketler değişti galiba
hehehehh cnm sorma o kadar nazlı bir kocam var ki ama cok seker :) şeker yüklemesinden konu acıldı oda babamlarda kan şekerine baktırdı tokluk sekeri 149 cıktı. aman allahım ortalıgı birbirine kattı hemen koltuğa uzandı battaniye istedi ben cok hastayım ŞEKER oldum ben bundan sonra bana cok iyi bakman lazım diyorsabahta kar yağıyor ya ben cıkamam dısarı şekerim ben eririm diyo :))) benim iki bebeğim olacak galiba :)))
kızlar ben sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez lierac phytolastil gel kullanıyorum çatlak oluşmaması için bugün yenisini aldım da diğer eski kutunun üstünde sabah akşam yazıyordu bunda günde 1 kez kullanın diyor sizler nasıl kullanıyorsunuz çatlak kremlerinizi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?