2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Çok güzel bir renkmiş canım, ben bayılırım o renge ellerine sağlık

çok şirin kayınvalidem de alt açma yaptırmıştı ben kullanmayı hep unuttum
kızlar facebook grubu duruyor mu hala? bulamıyorum da.. burdan takip etmem zor oluyor benim için bilgi verirseniz sevinirim..

bilgim yok cwnım

hıımm öylemi oluyomuş hep derler kan uyuşmazlığı diyede bilmiyodum tedavi şeklini .....

Balkaymakkkk bundan bende ördüm ama benimki iğrenççç oldu ((( sen nasıl yaptın böyle kenarları iğrenç iğrenç durdu
şimdi mesaideyim Eve gidince sana foto çekim mesaj atımm sebebini söyle bana olmadı bende söküp yeniden başlayım olur muuuu

Kıslar bebiş bugün içeriden kastırıyor sanki sol taraftan ayağını çıkaracak neredeyse, bu kadar yapmazdı bir kaç tık yapardı arka arkaya ama bu sefer değişik ne yapıyor içeride çok merak ediyorum, normaldir deme???

Olur cnm bi bakıyım belki tam araları örememişsindir bende ilk sefer sökmüştüm

canım belki çıkarma mevzusu olammıştır
laflar aktarıldıkça yanlış şekle dönüşür ya
patronun seninle konuşana kadar canını sıkma bence
kii iyi birisi diyosun hakkını yemez öyleyse seni zorda bırakmaz herhaldee
ama net bilgin olmadan canını sıkmaaa

abbooovv hade o bi şekilde hallediyoda seni düşünmüo muu
düz duvara tırmanıcam yakında de sende

abartma değilde patronumdan duymadan kızın gelip söylemesinin nedeni beni üzmek ondan adım gibi eminim.
eşime gelince aslında işime geliyo ama ilerde problem olmasın diye söyledim ben ona ama o rahat gayet napim artık...

Benim kız da bir kaç zamandır değişik hareketler yapıyo , sağdan soldan çıkacak gibi az önce de elim karnımdaydı hareket etti ve sanki kolunu bacağını bi yerini hissettim garip oldum. Büyüdüğü içn herhalde hareketler değişti galiba

hehehehh cnm sorma o kadar nazlı bir kocam var ki ama cok seker :) şeker yüklemesinden konu acıldı oda babamlarda kan şekerine baktırdı tokluk sekeri 149 cıktı. aman allahım ortalıgı birbirine kattı hemen koltuğa uzandı battaniye istedi ben cok hastayım ŞEKER oldum ben bundan sonra bana cok iyi bakman lazım diyor sabahta kar yağıyor ya ben cıkamam dısarı şekerim ben eririm diyo :))) benim iki bebeğim olacak galiba :)))

tamamdır anlaştık eve gidince mesaj atacam sana :) bütün emeğim boşa gitti diye üzüldüm o kadar ama yinede öyle bıraktım, sanırım ben kesmeyide beceremedim büzüştü kaldı,
Bekliyorum cnm

Ayyy büyüdüler deme yaaa inşallah sağ salim kucaklarımıza da alalım artık az kaldı

hheehhehe ya ilahi alev yaa, çok güldüm yaa...töbe töbee..ama korkma konusunda benim eşim de aynı, o da korkuyo ben de:) aynen kankayız biz de epeydir:)[/QUOTE]

cnm ben şaka yapıyor diyordum ama baya baya korkuyor cidden neyse artık az kaldı zaten beklicez

ya oyle bi enerjim dusukki anlatamam. Eşimin de dedesi fenalaşmış hastaneye kaldırmıslar. Eşim oraya gıdecek aksama galiba. Allahtan Kv nin hasta ziyaretine hamile kadın gitmez gibi bi adeti varda codulu gelmesi demiş. Bana gerçekte codulu dese ne gulerim yaaa. Neyse Hilal gelmesin demiş. Benimde işime geldi. Evde yemek yapacak hiç bişeyde kalmadı. Ne pişireceksem artık. Offf offf.

kızlar ben sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez lierac phytolastil gel kullanıyorum çatlak oluşmaması için bugün yenisini aldım da diğer eski kutunun üstünde sabah akşam yazıyordu bunda günde 1 kez kullanın diyor sizler nasıl kullanıyorsunuz çatlak kremlerinizi merak ettim

sekerim ben eririm harika yaa cok guldum bunu aksam eşime yapmam lazım

ben pas diyorum çünkü krem değil yağları karıştırmıştım onları sürüyorum sabah akşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…