2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ayyy hamile bacimmm..;-);-)aynen devamm.. ama uzme kendini sen yinede aglama. dua etki isin yakin canim. ama kocalarimiza hr turlu isgence reva devammm...

yarencim oluyor böyle
eğer evinde zeytinyağı varsa sıvıyağ değil haaa zeytinyağı yatmadan 3 tatlı kaşığı yut azcık tuz ekele azcık ama boğaza iyi gelir ben oğluma yapıyorum 3 yaşında allahtan seviyor da içiyor çokiyi geliyor

gunaydin kizlarrr... benim araba yine yolda kaldi. esimi aradim sabah sabah kavsak sefasi yapiyoum diye gekdi aldi beni hemen ise birakti arabayida saga cektik duruyo. dun gece kotu bi ruya gordum. kizim dogmus cok tatli ama beni sevmiyo. herkesde mutlu bana gelince kus sanki. arkasibi donuyo surekli. beni sevmeyecek bebegim galiba. havalarda berbat zaten. iki gun once montlarim olmadigi icin mecburen yenisini aldim.panco aradim bulamadim ama lcwden 69 tlye aldm. bu kis kullanirim en azindan..

Merhaba bende 19 arlkta vurulucam kan uyusmazligi ignesini duzenli olrak gittigm dr um vuracak ucretli mi yani o igne.Gittigm hastne zaten ozel muane parasini onden veriyorz igne icnde ayrica mi ucret aliniyor?Bilgilendrirsenz cok sevinrim.Birde igneyi vuruldysanz acitiyor mu benim aram igneyle pek iyi deglde:)

Canım çok tatlısın..Valla öyle bu hormonlar bi anda beni değişik bi insan yapabiliyorlar normalde sabırlı çabuk parlamayan bi insanımdır oysa.Neyse geçti ama geçti iyiyim şimdi.Buraya gelip içimi döktüm sonra işlere başladım toparladım kafamı

ayyy hamile bacimmm..;-);-)aynen devamm.. ama uzme kendini sen yinede aglama. dua etki isin yakin canim. ama kocalarimiza hr turlu isgence reva devammm...

:))) yok kız yazık yaptım yaptım üzüldüm sonra bitti gitti ben pek uzatamıyorum.Ama bu ay kendimde onu farkettim geçmiş aylara göre daha duygusalım bilmiyorum havalardan mı yoksa bu aylarda böyle mi oluyor çözemedim...

sağol canım yapıcam burda okumuştum zaten onu ilk.Bi de sirke ile gargara yap diyorlar o da iyi gelir mi ki..Tabi şu an için iyi de artarsa diye sordum

oo bi sabah serüveni de senden gelmiş.Geçmiş olsun codulum.bebeğin seni niye sevmesin olur mu öyle şey rüyalara aldırma ben o kadar saçma şeyler görüyorum ki anlatamam neyse ki dünkü işlevseldi :)) bebek arabası seçtim bütün gece kızıma bi türlü beğenemedim gerçi. Beğendiklerim de baya pahalıydı o paraya biz arabayı değiştiririz o derece yani:)) bak bak rüyaya gel panöon da hayırlı olsun güle güle giy lazım yine de bi kış geçircem diyoruz ama lazım işte

hormonlar herşey bebişlerimiz için bizi bu hale de getirenler onlar. iyi olmana da sevindim canım sabah sabah öyle okuyunca hem üzüldüm hem de gülümsedim.

evet canım bu iğne ücretli ancak yatış yapıp iğneyi vuruyorlar yani öncelik yatışını yapıp tahlil yapacaklar, ondan sonra iğneyi vuruyorlar. yani gittiğin hastanenin gecelik yatış ücreti neyse artı tahlil parası vermen gerekiyor. giriş ücreti haricinde. iğneye gelince kalçadan yapılıyor ve hiç öyle aman aman bi ağrı yok. normal bir iğne ile aynı. unutmadan eşinin kan grubunu gösterir kart veya ehliyetini de yanında götürmeyi unutma..

:))))))
valla kızımı kokmasın diye tuzlucaklar yaw :))) ama öyle tuzla marine etmicekler tuzu suya koyup onla yıkıcaklar:)))
sonrası zaten normal duş hali. bekletilmez zaten canı yanar kuzumun

tursu yapcaz bebeişlerimize yani. Kız dur bende yapayım bizimiler bilmez ama. Evde kimse kalmayınca yapayım ben barituzun mikropları oldurucu etkiside var tabi. Banyo suyunuda hijyenik yapar hem. Sizden ayrıntılı öğrenirim zamanı gelince artık.

Günaydın kızlarrrrr Trakya -3 derece ama gelin görün ki içerden bakınca günlük güneşlik yaz günü gibi bu sabah güzel bir haberle güne başladım en yakın arkadaşım doğum yaptı bir oğlu oldu ikisi de iyiymiş aradığımda emziriypdu nasıl ağlama sesleri geliyordu bebişin kendi doğum yaptığım günü hatırladım ve biraz tırstım ilk gün birazcık zor oluyo ama hemen duruma alışıyor insan tek gözünün gördüğü şey bebeği oluyo

sağol canım yapıcam burda okumuştum zaten onu ilk.Bi de sirke ile gargara yap diyorlar o da iyi gelir mi ki..Tabi şu an için iyi de artarsa diye sordum

Benim çok yaptığım bişeyir sirke ile gargara yapmak ve benim boğazımı hemen geçiriyor sirkede mikrop öldürücü özelliği varya ben o malum bölgemi sirkeyi sulandırıp ölçüsü var tabi yıkıyorum hijyen sağlıyor

Ay benimki hemen özür diler bebeğinden bana da 40 kez sorar kesin hissetmiyo dimi faan diye. Ama biz bebeğin hareket etmediği zamanları teercih ediyoruz. Duyuyormus ya artık uyumasını bekliyoruz.

Cok sevindi senin adına canım. Guçlü biri oldugun belli zaten. Basaracagını sende iyi biliyosun zaten. ama bize istrediğin kadar dert yanabilirsin bunuda unutma olurmu

ya evet bende de mantar sorunu basladı. Cok acıyodu. Doktorum fitil ve krem verdi. Tek kullanımlık fitil kullandım ama hala kasınıyo ve acıyodu. Kreminiide kullanmaya devam ediyorum ama dun aksam sire ilede temizledim. o yanma ve kasınma kalmadı. kreme devam edeceğim ama sirkeyede devam etcem. Komple bitene kadar bırakmamak lazımmış.

hahahaha beni benden aldın yaerciiimm yazık yaa kocalara da
onlar maalesef bizim hisssettiğimiz gibi hissedemiyorlar bebekleri
ve duygusallığıda anlayamıyolar bağırıyoz çağırıoz dumuurr oluyolar eheheh
üzülüyorum valla erkeklere ama çeksisnler biraz tabii ipleri hepten bırakmak yoookkk

kıızzzz sen bu havada ne diye araba kullanıyosun
çok tehlikeli Allah korusun kayarsın edersin gerçi nerdesin oralar karlı mı bilmiyom
ama İstanbull karlar altında dışarıyı böyle görünce birden seni bu durumda arabada diye düşündüm
ben normal günlük güneşliyken kullanıcağım zaman bile kocam bin türlü laf söylüo
yok biri gelir çarpar yok stres edersin bebeğe bi zararı olurr benim ki can değil mi neee
diyorm hamile değilken de bu tür ihtimaller varr yokk şimdi dikkatini sağlayamazsın hamilesin flnn
peff beeeee ne yazdım böyle işte canım bende benm ki gibi davranıyım sana
aman hee biri gelir çarprr dikkat et sennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…