ayyy hamile bacimmm..;-);-)aynen devamm.. ama uzme kendini sen yinede aglama. dua etki isin yakin canim. ama kocalarimiza hr turlu isgence reva devammm...günaydın güzel anneler o kadar üşengecim ki bu aralar iki gündür dönüp geçmişi okuyamadım o derece..Zaten bugün işe gelişim de pek dramatik sahnelere konu oldusabah işe gelmek üzere yola çıktım (işe yürüyerek 10 dakikada gidiyorum bu arada) neyse yürüyorum e tabi kar yağıyo gerçi yerlerde neyseki buz falan yoktu yollar düzgündü ama sanırım benim psikolojim bozuktu nasıl ağlayasım varsa ben ya kayıp düşersem ya bebeğime bişey olursa diye diye ağlaya ağlaya geldim işe . e tabi bunlar eşime trip ve gözyaşı olarak yansıdı .Vay sen beni niye merak etmiyosun niye aramıyosun nasıl geldin diye bi sürü şey.. O da şimdi arıcaktım ben gelirken yollar düzgündü bilemedim falan dedi.Hemen savunmaya geç zaten dedim hayır mantıklı bi cevap vermeye çalışıyorum dedi.Bu defa da ben mantıksız mıyım diye konuya girdim daha da çıkmış değilim bu arada galiba hastalanıcam boğazım acımaya başladı ufaktan ..inşalah devamı gelmez kendinize çok dikkat edin kızlar hamileliğimiz zor hava şartlarına denk geldi iyiden iyiye..Hepimizin Allah yardımcısı olsun gününüz güzel geçsin öpüldünüz
ayyy hamile bacimmm..;-);-)aynen devamm.. ama uzme kendini sen yinede aglama. dua etki isin yakin canim. ama kocalarimiza hr turlu isgence reva devammm...
günaydın güzel anneler o kadar üşengecim ki bu aralar iki gündür dönüp geçmişi okuyamadım o derece..Zaten bugün işe gelişim de pek dramatik sahnelere konu oldusabah işe gelmek üzere yola çıktım (işe yürüyerek 10 dakikada gidiyorum bu arada) neyse yürüyorum e tabi kar yağıyo gerçi yerlerde neyseki buz falan yoktu yollar düzgündü ama sanırım benim psikolojim bozuktu nasıl ağlayasım varsa ben ya kayıp düşersem ya bebeğime bişey olursa diye diye ağlaya ağlaya geldim işe . e tabi bunlar eşime trip ve gözyaşı olarak yansıdı .Vay sen beni niye merak etmiyosun niye aramıyosun nasıl geldin diye bi sürü şey.. O da şimdi arıcaktım ben gelirken yollar düzgündü bilemedim falan dedi.Hemen savunmaya geç zaten dedim hayır mantıklı bi cevap vermeye çalışıyorum dedi.Bu defa da ben mantıksız mıyım diye konuya girdim daha da çıkmış değilim bu arada galiba hastalanıcam boğazım acımaya başladı ufaktan ..inşalah devamı gelmez kendinize çok dikkat edin kızlar hamileliğimiz zor hava şartlarına denk geldi iyiden iyiye..Hepimizin Allah yardımcısı olsun gününüz güzel geçsin öpüldünüz
günaydınlar güzel anneler...
bizde kan uyuşmazlığı olduğu için 28. hafta iğne yapmam gerekiyor. ama bu iğneler biraz pahalı dışarıdan alırsan 15-180 tl civarı... dr. gittiğim hast. yatış yapıp vurmamı istedi ama yatış ver tahlil parasıyla birlikte 120 tl tutuyordu. bu sabah kadın doğum hast. gittim, yatışım yapıldı kan verdim 2 saat sonra sonuç çıkacak ve ona göre de iğne yapacam.. 0 tl masraf ile...
kan uyuşmazlığı iğnesi yapacak olan arkadaşların bilgilerine....
yarencim keşke en başında eşine deseydin canım huysuzluk yapmak istiyor ve sana çatıcam şimdi diye. en azından yazık o da kendini ona göre hazırlardı.
ama sabah sabah beni benden aldın. kıyamam sana bu hormonlar bize neler yapıyor neler geçecek bu günlerde çoğu gitti azı kaldı birazcık daha sabredeceğiz sadece. sen de lütfen moralini bozma üzülme bak seninde bebeğinin de sağlığı sıhhati yerinde, eşin yanında seni anlıyor sana destek oluyor ailen desen öyle.
seninde günün böyle bir sabahın ardından çok güzel geçsin inşallah...
ayyy hamile bacimmm..;-);-)aynen devamm.. ama uzme kendini sen yinede aglama. dua etki isin yakin canim. ama kocalarimiza hr turlu isgence reva devammm...
yarencim oluyor böyle
eğer evinde zeytinyağı varsa sıvıyağ değil haaa zeytinyağı yatmadan 3 tatlı kaşığı yut azcık tuz ekele azcık ama boğaza iyi gelir ben oğluma yapıyorum 3 yaşında allahtan seviyor da içiyor çokiyi geliyor
gunaydin kizlarrr... benim araba yine yolda kaldi. esimi aradim sabah sabah kavsak sefasi yapiyoum diye gekdi aldi beni hemen ise birakti arabayida saga cektik duruyo. dun gece kotu bi ruya gordum. kizim dogmus cok tatli ama beni sevmiyo. herkesde mutlu bana gelince kus sanki. arkasibi donuyo surekli. beni sevmeyecek bebegim galiba. havalarda berbat zaten. iki gun once montlarim olmadigi icin mecburen yenisini aldim.panco aradim bulamadim ama lcwden 69 tlye aldm. bu kis kullanirim en azindan..
Canım çok tatlısın..Valla öyle bu hormonlar bi anda beni değişik bi insan yapabiliyorlar normalde sabırlı çabuk parlamayan bi insanımdır oysa.Neyse geçti ama geçti iyiyim şimdi.Buraya gelip içimi döktüm sonra işlere başladım toparladım kafamı
Merhaba bende 19 arlkta vurulucam kan uyusmazligi ignesini duzenli olrak gittigm dr um vuracak ucretli mi yani o igne.Gittigm hastne zaten ozel muane parasini onden veriyorz igne icnde ayrica mi ucret aliniyor?Bilgilendrirsenz cok sevinrim.Birde igneyi vuruldysanz acitiyor mu benim aram igneyle pek iyi deglde:)
:))))))
valla kızımı kokmasın diye tuzlucaklar yaw :))) ama öyle tuzla marine etmicekler tuzu suya koyup onla yıkıcaklar:)))
sonrası zaten normal duş hali. bekletilmez zaten canı yanar kuzumun
sağol canım yapıcam burda okumuştum zaten onu ilk.Bi de sirke ile gargara yap diyorlar o da iyi gelir mi ki..Tabi şu an için iyi de artarsa diye sordum
sağol canım yapıcam burda okumuştum zaten onu ilk.Bi de sirke ile gargara yap diyorlar o da iyi gelir mi ki..Tabi şu an için iyi de artarsa diye sordum
AY dayanamayacagim söyleyeceğim.
Biz askıya almadık ilişki durumunu ama ilişkiden sonra eşim karnımi sevip bebeğin ağzından konuşuyor.
"ANne söyle şu kel kafalıya ıkide bir gelip durmasın burası benim hakimiyetim altında ben izin verdim mi niye geliyor o kel kafalı buraya"
Diyor gül gül ölüyoruz:)
E senin adam da haklı bi yerde kıymetlisıni her türlü riskten koruyor ikinci çocuk için lazım o :):)
Dün oğlumla kontrolümüz vardı. Doktor şu ana kadar ne yapıp da bu gebeliği bu haftaya kadar getirdiysen bundan sonra da devam et dedi. Yani yatmaya sdevam edeceğim. Her ne kadar yatmaktan sıkılmış da olsan doktor beni çok gaza getirdi. Hatırlıyor musunuz bilemiyorum, başında çok sayıda kanamam olmuş ve çok sayıda hastanede yatmıştım. Sonra rahim ağzı 1 cm açılmış ve acilen dikiş atılmıştı vs. Doktor bana "açıkçası ben buraya kadar geleceğini beklemiyordum. Şimdi ise senin en az 34 haftayı bitirebileceğini düşünüyorum" dedi. Hatta 38 haftayı bile tamamlayabilirsin dedi. Bebeğin boy ve kilosu iki hafta önden gidiyor. Bu hem iyi hem kötü dedi. Yani bebeğin zamanından büyük olması rahim ağzına basınç yapıp erken doğum tetikleyebilir dedi. Öte yandan zaten erken doğum yapma riski olan annnelerde bebeğin iri olması hayatta kalmasında çok çok önemliymiş. Kısacası kontrolümüz iyi geçti.
Doktor ultrason aletini karnımda nereye gezdirse oğlum tam oraya vurdu. Doktor çok güldü. Oğlum rahatsız oldu anlayacağınız. Anlayacağınız oğlum çok tatlıydı, çok güldürdü bizi.
Benim çok yaptığım bişeyir sirke ile gargara yapmak ve benim boğazımı hemen geçiriyor sirkede mikrop öldürücü özelliği varya ben o malum bölgemi sirkeyi sulandırıp ölçüsü var tabi yıkıyorum hijyen sağlıyor
günaydın güzel anneler o kadar üşengecim ki bu aralar iki gündür dönüp geçmişi okuyamadım o derece..Zaten bugün işe gelişim de pek dramatik sahnelere konu oldusabah işe gelmek üzere yola çıktım (işe yürüyerek 10 dakikada gidiyorum bu arada) neyse yürüyorum e tabi kar yağıyo gerçi yerlerde neyseki buz falan yoktu yollar düzgündü ama sanırım benim psikolojim bozuktu nasıl ağlayasım varsa ben ya kayıp düşersem ya bebeğime bişey olursa diye diye ağlaya ağlaya geldim işe . e tabi bunlar eşime trip ve gözyaşı olarak yansıdı .Vay sen beni niye merak etmiyosun niye aramıyosun nasıl geldin diye bi sürü şey.. O da şimdi arıcaktım ben gelirken yollar düzgündü bilemedim falan dedi.Hemen savunmaya geç zaten dedim hayır mantıklı bi cevap vermeye çalışıyorum dedi.Bu defa da ben mantıksız mıyım diye konuya girdim daha da çıkmış değilim bu arada galiba hastalanıcam boğazım acımaya başladı ufaktan ..inşalah devamı gelmez kendinize çok dikkat edin kızlar hamileliğimiz zor hava şartlarına denk geldi iyiden iyiye..Hepimizin Allah yardımcısı olsun gününüz güzel geçsin öpüldünüz
gunaydin kizlarrr... benim araba yine yolda kaldi. esimi aradim sabah sabah kavsak sefasi yapiyoum diye gekdi aldi beni hemen ise birakti arabayida saga cektik duruyo. dun gece kotu bi ruya gordum. kizim dogmus cok tatli ama beni sevmiyo. herkesde mutlu bana gelince kus sanki. arkasibi donuyo surekli. beni sevmeyecek bebegim galiba. havalarda berbat zaten. iki gun once montlarim olmadigi icin mecburen yenisini aldim.panco aradim bulamadim ama lcwden 69 tlye aldm. bu kis kullanirim en azindan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?