2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Tabi canım dut ip diye geçiyor bu ip alize nin, şiş no:5 116 ilmak başlamıştım şimdiki aklım olsa 90 ilmek bile çok, örmesi ilk başta zor sadece aradaki ipleri örmek gerekiyor internette dut iple örgü diye arattırdım video falan izleyip çözdüm cnm
Turkuvaz galiba, ellerine sağlık. Çok çok beğendim. Hem kız hem de erkek bebeğe çok yakıştırdığım bir renktir. Güle güle sağlıkla kullanın.

Saol canım bende ipi alırken cinsiyeti bilmiyordum kız olunca pembe kurdele geçireverdim:103:

tşk ederim canm bilgilendirdiğin için bend ebakayım netten o zmn
fırsat bulabilirsem örerim örgü battaniyemiz olsun bştane de :)
tekrar eline emeğine sağlık canım

canım ellerine sağlık çok hoş olmuş. ben de bi battaniye ördüm bitirdim yaklaşık 90*90 cm oldu ve büyüklük çok ideal geldi bana seninki ne kadar çıktı ? ben altına penye kumaştan bi astar gibi bişey diktiricem anakucağının içinde yatarken o battaniyeyi kulanıcam. bi de örgü daha dayanıklı olsun diye çünkü astarsız olunca sünüyo falan emeğine yazık oluyo insanın.

çok güzel canım güle güle kullanın benimde var çok basit bi modelden ördüğüm battaniye astar düşünüyorum onu da çeyiz işlerini falan yapan dikiş nakışçılar güzel yapıyor istediğin yumşaklıkta kumaş beğenirsin polar ,pazen,pike kumaşı yada daha farklı hepsini bilemiyorum bende gidip bakıcam ..

çok güzelmiş bayıldım keşke bende örebilsem

yapımı kolay
Yapmak isteyenler için açıklama

2 adet nako bebe yün

Başlama kısmı ön yüzünden şapka kısmı bitiş

bitmiş ölçüler en 42 boy 68(körük hariç)

Başlarken 5 sıra haroşa yanlara 8 adet haroşa kenar bandı için

İlikler başladığımız kısımdan konulmaya başlanıyor.

5 haroşa ile başlıyorsun sonra yanlara 8 haroşa sonra düz son 8 haroşa olacak bu arada ilmek açacaksın boya gelince düğme yerlerini ayarlayacaksın

kolay derkennn.. Bişry anlamadım ben bundan birazda teknik bilmek gerek heralde. bana sumelanın şifresini versen daha kolay olurdu

tşk ederim canm bilgilendirdiğin için bend ebakayım netten o zmn
fırsat bulabilirsem örerim örgü battaniyemiz olsun bştane de :)
tekrar eline emeğine sağlık canım

geçen gün de benim aklıma geldi dedim akşamları 1 saat falan örsem doğuma kadar anca bitiririm diye annem de örgü konusunda acayip ustadır ona söyledim anne ip al bana da oğluma bir battaniye öriyim annesinden hatıra kalsın diye güldü meğersem benden gizli başlamış bile '' torunuma ben örerim sen başka işlerinle ilgilen!!'' dedi ben de sözü ustaya bırakıp çekildim kenara beğenmez o zaten benim ördüğümü ben de hiç girmedim

Kizlar aranizda antalyada yasayan varmi bi konuda danismak istiyorum.yardimci olun lutfennnnnn:26:

ben varım nasıl yardımcı olabilirim arkadaşım ???

çok güzel göründü gözüme. bir çıktısını alıp anneme gitmem lazım. ama sen şifreyi çözmüşsün bebeğim.

ilkinde örmüştü çok sade ve çok şıktı. yine kullanıcam onu ama bu yukarıdakini de beğendim

bebekler için kirli torbası
bebek bezi çantası
Bebek Bezi Çantası ve Alt Değiştirme Örtüsü -- İkisi birarada

Son düzenleme:

lovelii bak canım bu da benim kızımın kirli çamaşır torbası
ablam dikti bana aynı kumşından alt açma minderi de yapmıştı
sağolsun çok işime yaradı ikisi de

İyi fikir canım şu an nereye çeksem o tarafa sünüyor

Cnm buna benzer bana hediye gelmişti belki fikir olarak yardımcı olur

Cnm benim 1.5m*1.5m olmuş artık ilkokula kadar kullanırız heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…