Tabi canım dut ip diye geçiyor bu ip alize nin, şiş no:5 116 ilmak başlamıştım şimdiki aklım olsa 90 ilmek bile çok, örmesi ilk başta zor sadece aradaki ipleri örmek gerekiyor internette dut iple örgü diye arattırdım video falan izleyip çözdüm cnm
ayyy canım çok güzel olmuşşş ellerinde sağlıkk
bence astar dikme sert durmuyo dökümlü bi battaniye gibi duruyo
onun için astarla düzgün durmaz bence böyle gaayet güzel
bir de canım
kaç ilmekle ne şekilde ördün şiş numaran ve ipinide öğrenebilir miyim
Turkuvaz galiba, ellerine sağlık. Çok çok beğendim. Hem kız hem de erkek bebeğe çok yakıştırdığım bir renktir. Güle güle sağlıkla kullanın.
Afiyet olsun cnm ben de yedim şimdi
Tabi canım dut ip diye geçiyor bu ip alize nin, şiş no:5 116 ilmak başlamıştım şimdiki aklım olsa 90 ilmek bile çok, örmesi ilk başta zor sadece aradaki ipleri örmek gerekiyor internette dut iple örgü diye arattırdım video falan izleyip çözdüm cnm
Saol canım bende ipi alırken cinsiyeti bilmiyordum kız olunca pembe kurdele geçireverdim:103:
Kıslar bebişime ördüğüm battaniye bitti, çok büyük olmuş bi de küçüğüne başladım, doğuma kadar da onu örsem anca vakit geçer, bunun içine astar mı dikmek lasım??? Var mı bu konulardan anlayan birileri, ben acemiyim de biras
Eki Görüntüle 892113
Bu da yeni başladığım minik battaniyemiz
Eki Görüntüle 892114
Kıslar bebişime ördüğüm battaniye bitti, çok büyük olmuş bi de küçüğüne başladım, doğuma kadar da onu örsem anca vakit geçer, bunun içine astar mı dikmek lasım??? Var mı bu konulardan anlayan birileri, ben acemiyim de biras
Eki Görüntüle 892113
Bu da yeni başladığım minik battaniyemiz
Eki Görüntüle 892114
çok güzelmiş bayıldım keşke bende örebilsem
yapımı kolay
Yapmak isteyenler için açıklama
2 adet nako bebe yün
Başlama kısmı ön yüzünden şapka kısmı bitiş
bitmiş ölçüler en 42 boy 68(körük hariç)
Başlarken 5 sıra haroşa yanlara 8 adet haroşa kenar bandı için
İlikler başladığımız kısımdan konulmaya başlanıyor.
5 haroşa ile başlıyorsun sonra yanlara 8 haroşa sonra düz son 8 haroşa olacak bu arada ilmek açacaksın boya gelince düğme yerlerini ayarlayacaksın
tşk ederim canm bilgilendirdiğin için bend ebakayım netten o zmn
fırsat bulabilirsem örerim örgü battaniyemiz olsun bştane de :)
tekrar eline emeğine sağlık canım
Kizlar aranizda antalyada yasayan varmi bi konuda danismak istiyorum.yardimci olun lutfennnnnn:26:
Kizlar aranizda antalyada yasayan varmi bi konuda danismak istiyorum.yardimci olun lutfennnnnn:26:
Eki Görüntüle 892179 bunu örmek istiyorum kızlar
yapımı kolay
Yapmak isteyenler için açıklama
2 adet nako bebe yün
Başlama kısmı ön yüzünden şapka kısmı bitiş
bitmiş ölçüler en 42 boy 68(körük hariç)
Başlarken 5 sıra haroşa yanlara 8 adet haroşa kenar bandı için
İlikler başladığımız kısımdan konulmaya başlanıyor.
5 haroşa ile başlıyorsun sonra yanlara 8 haroşa sonra düz son 8 haroşa olacak bu arada ilmek açacaksın boya gelince düğme yerlerini ayarlayacaksın
geçen gün de benim aklıma geldi dedim akşamları 1 saat falan örsem doğuma kadar anca bitiririm diye annem de örgü konusunda acayip ustadır ona söyledim anne ip al bana da oğluma bir battaniye öriyim annesinden hatıra kalsın diye güldü meğersem benden gizli başlamış bile '' torunuma ben örerim sen başka işlerinle ilgilen!!'' dedi ben de sözü ustaya bırakıp çekildim kenara beğenmez o zaten benim ördüğümü ben de hiç girmedim
bebekler için kirli torbası Eki Görüntüle 892197
bebek bezi çantası Eki Görüntüle 892209
Bebek Bezi Çantası ve Alt Değiştirme Örtüsü -- İkisi birarada
Eki Görüntüle 892219
canm bişey soracağım kan uyuşmazlığı annenin kanı negatifse söz konusu oluyor değil mi?
merhaba destinacım, maşallah iyi uyuyosun şekerim, şimdiden depola uykularııı:) inşallah oğlun sana çeker:)
İyi fikir canım şu an nereye çeksem o tarafa sünüyorçok güzel canım güle güle kullanın benimde var çok basit bi modelden ördüğüm battaniye astar düşünüyorum onu da çeyiz işlerini falan yapan dikiş nakışçılar güzel yapıyor istediğin yumşaklıkta kumaş beğenirsin polar ,pazen,pike kumaşı yada daha farklı hepsini bilemiyorum bende gidip bakıcam ..
canım ellerine sağlık çok hoş olmuş. ben de bi battaniye ördüm bitirdim yaklaşık 90*90 cm oldu ve büyüklük çok ideal geldi bana seninki ne kadar çıktı ? ben altına penye kumaştan bi astar gibi bişey diktiricem anakucağının içinde yatarken o battaniyeyi kulanıcam. bi de örgü daha dayanıklı olsun diye çünkü astarsız olunca sünüyo falan emeğine yazık oluyo insanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?