kızlar ben sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez lierac phytolastil gel kullanıyorum çatlak oluşmaması için bugün yenisini aldım da diğer eski kutunun üstünde sabah akşam yazıyordu bunda günde 1 kez kullanın diyor sizler nasıl kullanıyorsunuz çatlak kremlerinizi merak ettim
Kıslar bebişime ördüğüm battaniye bitti, çok büyük olmuş bi de küçüğüne başladım, doğuma kadar da onu örsem anca vakit geçer, bunun içine astar mı dikmek lasım??? Var mı bu konulardan anlayan birileri, ben acemiyim de biras
Eki Görüntüle 892113
Bu da yeni başladığım minik battaniyemiz
Eki Görüntüle 892114
İyi fikir canım şu an nereye çeksem o tarafa sünüyor
Cnm buna benzer bana hediye gelmişti belki fikir olarak yardımcı olur
Eki Görüntüle 892252
bildiğim kadarı ile hamile biri işten çıkartılamıyor zaten bir araştırın isterseniz.
kızlarrrrrrrrrrr kundak battaniye almayı düşünüyorum malum martta doğum işe yarar diye düşündüm tavsiyelerinizi düşüncelerinizi almak istiyorum. bunların bi tamamen açılıp battaniye olanları var bide kafa kısmı tamamen açılmayanları var sizce hangisi????????????
haklısın zor bir durum, bunu sana söyleyende de var bir tuhaflık, ben kara haber tellallığı yapanları gerçekten anlayamaıyorum, anlamlandıramıyorum, böyle bir durumu patronun söylemesi daha uyggun olurdu
ben pas diyorum çünkü krem değil yağları karıştırmıştım onları sürüyorum sabah akşam.
canım ben biooili kullanıyorum onuda cok kasındıgımda ve eşim hatırlattıkça kullanıyorum. Ve şimdiden göğüsleri çatladı yaa. Ama haftyada 2 kere kullanıyorum ben.
genic aynı endişeler bende de var canım, ben bir kere doğumdan sonra kapımıza bir yazı asmayı planlıyorum. Lütfen hediyelerinizi kızımın yanında vermeyiniz şeklinde,Bu yazıdan sonra isteyen beni dilediğince ayıplayabilir ama kızımın ruh sağlığı hepsinden önemli. bir de doğum günü kızıma bir abla tacı hazırlattım bu tacı sana kardeşin getirmiş diyeceğim amaaa benimki hiç hayalperst bir çocuk değil, eminim inanmaz, anne bu bebek nasıl getirsin, şaka yapıyorsun diye tepki gösterecek eminim, ama olsun belki işe yarar :)) bir de ben küçük küçük hediyeler hazırlıorum, gelem misafir olur da kızımın yanında hediye verirse bak sana da bunu almışlar demek için.
kızlarrrrrrrrrrr kundak battaniye almayı düşünüyorum malum martta doğum işe yarar diye düşündüm tavsiyelerinizi düşüncelerinizi almak istiyorum. bunların bi tamamen açılıp battaniye olanları var bide kafa kısmı tamamen açılmayanları var sizce hangisi????????????
yaşasııın kötülükkkkkk....
şaka ya ben kedi gibiyim ancak kucagına pusup pusup bebegimi özledim diye aglıyom aradaaa...
:)) evettt tanıyoosuunnn
tşk ederizz canımmmm tşk ederiz teyzesii
nasılsın bu arada ayşecim oğluşun nasılll ??
oy masallah canım ne guzel bir bebegin var ohh resmen kokusu burnuma geldi masallah subanallah allah hepinize uzun ömürler nasip etsinEki Görüntüle 892425 Eki Görüntüle 892426
yoğun bakımdan cıktım annemin sıcacık kollarında evimdeyim teyzelerim :) merhaba demek istemiş miniğimiz sizlere :) şimdi gelen güzel haber paylaşayım istedim :)
Kıslar benim göbiş çok mu büyümüş??? Çok yiyorum ben daha şeker testi olmadık cuma günü olcaz, ondan mı acaba çok büyük gibi geldim kendime, sizinkiler ne durumda biz daha 26. Haftadayız, fazla mı şişmişim:26:
Eki Görüntüle 892454
kızlar buhar makinesi aldınızmı??? şimdi baktım biraz soğuk buhar verni sıcak buhar vereni hangisini tercih etmek lazım ?????
kafam karıştı yahu :44::44:
kızlar ben sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez lierac phytolastil gel kullanıyorum çatlak oluşmaması için bugün yenisini aldım da diğer eski kutunun üstünde sabah akşam yazıyordu bunda günde 1 kez kullanın diyor sizler nasıl kullanıyorsunuz çatlak kremlerinizi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?