2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım ben biooili kullanıyorum onuda cok kasındıgımda ve eşim hatırlattıkça kullanıyorum. Ve şimdiden göğüsleri çatladı yaa. Ama haftyada 2 kere kullanıyorum ben.

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık bak beni de özendirdin şimdi ben de yapıcam
içine astar olarak polar daha güzel olur bence

İyi fikir canım şu an nereye çeksem o tarafa sünüyor

Cnm buna benzer bana hediye gelmişti belki fikir olarak yardımcı olur
Eki Görüntüle 892252

Kizlar şuan annem bunu oruyor bitti dikicek birde onune uras yazicak bitsin tamamen atarim fotosunu kundak deniyor sanirim bende hazir alicaktim annem ben yaparim dedi ördü

Ya kizlar bu kan degisimi nedir yaa canim sikildi simdi 28.haftada test sonrasi igne olucagimi biliyorumda pozitif cikarsa test ne olucak bilen soran varmi doktora kan degisimi nedir bebege zarari nedir off

kızlarrrrrrrrrrr kundak battaniye almayı düşünüyorum malum martta doğum işe yarar diye düşündüm tavsiyelerinizi düşüncelerinizi almak istiyorum. bunların bi tamamen açılıp battaniye olanları var bide kafa kısmı tamamen açılmayanları var sizce hangisi????????????

ben tamamen battaniye olandan aldım çok kullandım menmnundum

haklısın zor bir durum, bunu sana söyleyende de var bir tuhaflık, ben kara haber tellallığı yapanları gerçekten anlayamaıyorum, anlamlandıramıyorum, böyle bir durumu patronun söylemesi daha uyggun olurdu

cnm o kadar iyi anlamışsın ki beni... işte bende ona kızıyorum kızın işi gücü ben oldum durmadan morelimi bozmak için yok kilo aldın yok cart yok curt şimdide işten cıkartcakmıs seni h... bey demesi!!! işte asıl kızdıgım buydu benmde

ben pas diyorum çünkü krem değil yağları karıştırmıştım onları sürüyorum sabah akşam.

canım ben biooili kullanıyorum onuda cok kasındıgımda ve eşim hatırlattıkça kullanıyorum. Ve şimdiden göğüsleri çatladı yaa. Ama haftyada 2 kere kullanıyorum ben.

anladım canlar geçen gün öğlen karnımın sağ tarafı çok kaşındı birden(ne kadar kaşınsa da hiç kaşımadım bu zamana kadar)lavaboya gittim ne göreyim avuç içi kadar bi yer minik minik kızarık çatlaklar var çantamda bepanthene vardı onu sürdüm kaşınmasın diye akşam eve gidince de normal kremimi sürdüm ertesi sabah bi kalktım çatlaklar geçmişti bilmiyorum bepanthene den mi yoksa kremden mi sizle paylaşiyim istedim

bu konuda çekincelerinizde çok haklısınız. eğer ben bir yere bebek görmeye gidiyorsam ve evde başka çocuk varsa ona da hediye alıyorum. aslında insanların biraz düşünceli olması lazım ama maalesef. birde çocuğunuzun yanında hiç kimse kıskanıyor mu? gibi sorular sormamalı bence. kıskançlık duygusunu çevreden öğrendiğini düşünüyorum. uyarınızı yaparken bu da aklınızda bulunsun naçizane fikrim... Zor bir durum kazasız belasız atlatırsınız bu zor durumu eminim.

Ben butikbebedn tamamn açılandan almıştım şapkası ve patikleride var, yumuşacık birde, bu kadar yumuşak olacağını alırken tahmin etmemiştim, tavsiye ederim, sanırım şu an da var hala gördüm sanki

yoğun bakımdan cıktım annemin sıcacık kollarında evimdeyim teyzelerim :) merhaba demek istemiş miniğimiz sizlere :) şimdi gelen güzel haber paylaşayım istedim :)

merhabalar kızlar:

bir süredir giremiyorum geçmişi okuyayım dedim çok rahatsızım son 10 sayfayı okuyamadım. hasta olanlar geçmiş olsun. doktora gidenler hayırlı haberlerle dönmüşlerdir inşallah.

ben bugünlerde çok rahatsızım. bütün kemiklerim ağrıyor. doğuya kar düştü. her yer buz. okula gidip gelirken düşmemek için sanırım çok kasıyorum kendimi. bacaklarım kalça kemiğim bileklerim sırtım belim felaket durumda. geceleri inleyerek uyuyup uyanıyorum. eşimin uykusu çok ağırdır. dün inlememe o bile uyandı panikledi. hafiflemezse yarın doktora gideceğim ama ne yapabilecek ki bilemedim. çok acı çekiyorum.

cinsellik konusu olmuş. eşim bana hiç yanaşmıyor. çok üzülüyorum bu duruma. tamam bende pek istemiyorum ama beni istemesini istiyorum. seni istiyorum ama bu durumda yapmak istemiyorum diyor. anlayış göstereyim diyorum ama isteyen eşleri görünce tuhaflık benim eşimde herhalde diyorum. neyse doğumdan sonra düzelir diye umut ediyorum.

bugünlerde bebeğimin hareketlerini çok az hissediyorum kızlar araştırdım ayakları aşağıdaysa az hissedilirmiş. benimki hep alttan vuruyor zaten. endişelenmemeye çalışıyorum bakalım.

benden şimdilik bu kadar çok zor yazıyorum zaten. hepinize iyi akşamlar. kendinize iyi bakın

yaşasııın kötülükkkkkk....

şaka ya ben kedi gibiyim ancak kucagına pusup pusup bebegimi özledim diye aglıyom aradaaa...

Bende de hala hamilelik depresyonu peydah olmadı. Aynı sen gibi her dk bebeğimi özledim diye ağlayıp duruyorum:))
Bugün mesela candan erçetinin melek şarkısını dinledim klibini izledim izledim ağladım. Klip o kadar güzel ki. Bebeğimle bu şarkida dans ediyormuşum gibi hayaller kurdukça ağladım.
Hatta dün hasta bir kediye veterinerlerin yapacak birşeyi kalmadgından uyutmaları gerektigini sahibine söyledikleri bir sahne vardı ona bile dün akşam ağla ağla mahvoldum:)))
Kimilerinde sinir kimilerinde ağlamak olarak gösteriyor kendini demek ki:))

Kıslar benim göbiş çok mu büyümüş??? Çok yiyorum ben daha şeker testi olmadık cuma günü olcaz, ondan mı acaba çok büyük gibi geldim kendime, sizinkiler ne durumda biz daha 26. Haftadayız, fazla mı şişmişim:26:

bence gayet normal canım.aynı zamandayız seninle.benmde aynı senin gibi.kaç kilo aldın.ben 9 kilo aldm

ben 15.haftadan beri hergün mustela kullanıyorum.ama günde bir kez.hergün düzenli olarak.bide mustelanın sprey şeklinde yağını aldm çok güzel onuda kullanıyorum.ve her banyodan sonrada bebek yağı johnsonın her yerime sürüyorum.şimdilik hiç bişey yok çok şükür.benm vücudum çatlamaya çok elverişli.inşallah çatlamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…