2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
nasıl duruyosun bacım. Git basla kızzz .yetiştirmezsin belki. Benim eltim Son aylara bıraktı evin temizliği eksikler derken son 4 hafta oyle hızlı gecti ki hastaneye ıslak giysileri getirmek zorunda kaldı.

Ay canım hiç sorma panik oldum zaten bu aralar benim oğlan aldı başını gidiyor 2 hafta önden Bende başlıcam herhalde alışveriş maratonuna artık. Annemlerde olduğum için pek sıkıntım yok. (Evin temizliği gibi)

bizde almadık tek tük şeyler aldık ama başlamadık of ne zaman başlıcaz bu sıralardada nakit sıkıntımız var ama zaman geçiyor

Aynen bende de azcık nakit sıkıntısı var neyse ki eski birikimler imdada yetişti

şimdi biz 7 aylık olduk ya.nebilim cnm ya insan tedirgin oluyo. erken doğum falan olur diye.tabiki dualarım bebişlerimizin zamanında gelmesi yönünde.inş tam zamanında gelirler

Bende hep tırsıyorum artık bir de benim oğluş dönmemiş daha makattan felan gelir Allah korusun çok korkuyorum...

Aynen en bütçelisinden tecrübeli arkadaşlar yazarlarsa en azından en aciliyeti olanları... Bizde toplayabiliriz belki parça parça

bende korkuyorum ya 7 aylıkken gelirse kısçem diye kocamda kötü düşünme diyo ama hazırlıklımı olsak ne diyorum arkadaşım 7 aylıkken doğum yaptı 1 ay küvezde kaldı bebekcik

Aynen kocalar hep öyle diyor sanırım benim ki de kötü düşünme gelmez oğlum beni beklicek diyor ama benim aklıma türlü türlü senaryolar geliyor . Sakin olmak gerek ama malum ana kalbi dayanamıyor. Her ihtimali düşünüyorsun.

Ben de hiçbişey almadım daha yalnız değilsin:)Ama bu hafta sonu başlamayı düşünüyorum artık

Bende başlıcam artık. Teyzesi su çiçeği çıkarmıştı onun da hava almaya ihtiyacı var kaç gündür evde ikna edebilirsem belki beraber çıkarız alışverişe

Taç Kapitone Fitted Alez

Googledan bi bak canım.

Canım cok acil olan seyleri alırsın önce endişe etme ben herseyini dogumdan önce halletmeye çalışıyorumdaYetiştirirsin merak etme.Bu arada bebekler ne zaman dönerki ben,im kızımda son muayenede dönmemişti ve hala donmedi biliyorum

Günaydın. Parmaklarımın şişmesinden dolayı alyansımı çıkardım ben iki gün önce, boynumda taşıyorum. Çıkarmasaydım parmağımı kesmeye başlayacaktı.

Ben de geçen hafta çıkarttım alyansımı. Ama çok zor geldi. Eşim yanımda değil zaten. Onun bir parçasını çıkartmış gibi hissettim kendimi. Hatta dün rüyamda gördüm alyansımı

Benim de tabi öncelikle gönlümden normal doğum geçiyor ama sağlık açısından sezeryan gerekirse diye de kendimi iki seçeneğe de hazırlıyorum. Allah bize ve bebeklerimize sağlık ve güç versin. 3 nefeste doğurmak nasip olsun :)

Bende öyle düşünüyorum en azından hastane çantamızı bir an evvel hazırlamakta fayda var artık 30 lu haftalara geldik....33. hafta da en son dönerlermiş. Tabi ki sonradan dönenlerde oluyormuş ama çok nadir dönüyorlarmış yerleri daraldığı için 33. haftada nasıl kaldıysa öyle kalıyormuş çoğunluğu...

Kesinlikle öyle bi de 9 ay beraber hazırlanıyosun doğuma yanında olabilmesi çok güçlü bi destek olur o an :)) tabiii o an ne halde olacağım bilmiyorum bende ama yanımda olursa daha sakin olurum gb geliyor ayy az kaldııı 2 ay sonra artık burda kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz yada bebiş geldi herşey yolunda diye yazışmalar olacak inşallaah :)))

her akşam iyiki evde gizli kamera yok diyoruz düşün artık cnm :) eşim de bende cok eğlenceliyiz gerçekten cok eğleniyoruz.... doktor konusuna gelince eşim bu konuda gerçekten cok hassas ayağımı bir yere çarpsam çarptıgım yere vurur hiç kıyamaz :) hatta şimdiden bebeğimiz doğunca aşısını sen yaptır sen yaptır diye tartısıyoruz o ben döverim canını yakarlarsa diyo bende eee bende dööverim diyorum ne olcak bilmiyorum :)))

evet canım bencede hazırlamakda fayda var. O hazır olsun bi köşede beklesin en azından. Senin bebeğin döndümü canım. Bizimkiler geç aklmadı dimi yaa.

:) Aynen yaa birinde doktora gittik beni cok öksürttü diye doktora bi bakışı vardıki doktor korkup bıraktı beni geri çekildiBide kuaforde cocuk sacımı yıkarken Allahım ne gulmsutum yaaa. Şimdide sabahları askım bu kez nolur basına biişey gelmesin diyerek gönderiyo. Elimi kestiğimde bi sararki sanırsın kırıldı alçıda. Cok komik benim kocişim cokda duygusal.. AĞlar bana bişey olunca..

Aynı durum bizde de var canım yalnız değilsin Eşime sen götürürsün aşılara dediğimde yoookk bennn götüremem götürürsem saygı duyduğum sağlık ocağındaki hemşiremizi bile döveceğini söylüyor ki haklı aynı şeyi bende yaparım diyorum. Geçen hafta sağlık ocağına gittim tansiyon ve kalp atışını dinlemek için. 7 günlük bir bebek getirdiler topuk kanı almak için. Allahım çocuğun topuğu mosmor oldu çocukta kan yok hemşire sıkıyor sıkıyor içime fenalık bastı vallahi atlıcaktım kadının üstüne yazık bırak az dinlensin çocuk diye deşti çocucuğn ayacığını ... Kuzucum nasıl içli içli de ağlıyor. Allahtan benim hemşire değil bu kadın biraz acemiydi sanırım.

benim annem bei özel doktora götürürmüş çocukken hemşireler cok canını yakıyo diye:) Bende oyle olurum heralde..kıyamam kuzuma kim olursda olsun dogusurum ben

evet canım bencede hazırlamakda fayda var. O hazır olsun bi köşede beklesin en azından. Senin bebeğin döndümü canım. Bizimkiler geç aklmadı dimi yaa.

Yok canım henüz dönmedi rahmime rahmime tepiklerini sallıyor hissediyorum can yakmaya başladı artık.... Yok daha döner senin minnoş korkma en hareketli zamanında şimdi takla bile atar içinde Ben bile umutluyum 33 e kadar döncek diye

Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum, bu yıl okuldan yeni mezun oldum, şu an ayakta kalabilmek adına yeni ve tatlı bir işe başladım. Kısacası hayatımı tekrar kurmaya çalışıyorum :)

Olur da aranızda ya da çevrenizde bebekleriniz, sünnet çocuklarınız ya da nikahınız için şeker yaptırmak isteyen, araştıran varsa benim sayfamı da ziyaret ederek beni çok mutlu eder :) Belki beğendiğiniz şey benim sayfamdan olur :)

Sizleri sayfama bekliyorum, ve şimdiden teşekkür ediyorum :)

Facebook'ta arama kutucuğuna Şekercim Nikah - Bebek Şekerleri yazarsanız hemen karşınıza çıkacaktır. Linki burada aktifleştiremedim

ay evet ya cok ahreketli kuzum ama bayılıyorum ben ona keske hep içimde kalsa boyle hareketlerini hissetsem

arkadaslar dr dan yeni geldim..cok sukur iyiyiz, ama benim renksiz kokusuz akıntım var, hatta bazen o kadar cok oluyor ki idrar kacirmiş gibi... Bugun dr vajinal muayene yapip kultur aldi. umarim sonucu temiz cıkar.. aslında kokulu ve sarı/yesil akıntı enfeksiyon demekmiş..erken dogum riskim var, mumkun oldugunda dinlen yat dedi.. ben de 32.haftada izne cıkcam insallah..formda corasprin kullanan arkadaslar vardi sanirim, dr sizlere kacinci haftada bırakacaginizi soyledi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…