2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
istifa etmiyorum diye tayinimi çıkardılar ya böyle bişey olur mu ya ne kadar vicdansızlık bu bir ay dayanamadılar

Nasıl yapabiliyolar böyle bi vicdansızlığı ya :/ ben bilmiyorum ama mutlaka hakların olması lazım iyice bi araştırıp baksan?
Üzme ama kendini her şerde bi hayır vardır onu düşün kendini de bebeğini de üzme öyle insanlar için

canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.
forumdan öğrenmiştik malesef başına gelenleri. Allah dayanma gücü versin en kısa ve hayırlı zamnda kucağını doldursun O ol der ve olur.
kızımın mobilyaları geldi içerde kuruyorlar, heyecan heyecan heyecan , evlenirken bu kadar heycanlanmadım yawww

inanılmaz bir oda olmuş oyuncaklara da bayıldım çok zevklisin maşallah Allah nazardan saklasın bebişini ve odasını :)
hadi gözün aydın. çok sevindim senin adına
inşallah sonuçların tertemiz çıkar bu forumda daha doğrusu dünyada inşallah bir daha erken doğum haberi almayız. ben de coraspin kullanıyorum cleaxan 0.4 folbiol. coraspin 32. haftadakesilecek diğerleri doğuma kadar kullanılacak dedi dr um.

İnşallah sonucun temiz çıkar canım. Ben coraspirin 100'lük kullanıyorum doktorum bana 35. haftada bırakacaksın dedi. Benim sezeryan olma zorunluluğum var ve büyük ihtimalle 38+ günlerde sezeryana alınacağım bunun için 3 hafta öncesinde bırakmam gerekiyormuş.

cnm ya benimde hiç cesaretim yok.nasıl yendin doğum korkusunu.gece rüyalarımda görüyorum artık.bu yüzden dra kendim sezeryan istediğimi söledim.

çok panik bir arkadaşımın normal doğumu epiduralsiz yapabilmesiyle ve bir çok detay anlatmasıyla başladı bu cesaret ve eşimin de içime işleyen bir örnek vermesiyle cesaretim daha fazla arttı. Arkadaşım masajlarla,nefes teknikleriyle ağrının hafiflediğini söylemişti. onu da araştırdım.Bir de zaten sancılar son aşamaya gelene kadar belirli aralıklarla oluyor. Yani yarım saatte 1 30 sn bir sancı. Deli gibi ağrılar çekilmiyormuş Doğumun son aşamasında 2 dk da bir'e düşüyormuş ve derin nefes alıp var gücünle ıkınınca ağrın geçiyormuş.

garip bu yaaa cesaretim şimdi var ama farklı bir örnekle fikrim bile değişebilir. Kötü olaylar beni çabuk etkiliyor çünkü.

o tarlada doğurmuş sonra çalışmaya devam etmiş örneklerinin kesinlikle efsane masal olduğuna inanıyorum.Ya da o kadınların çok erken öldüğünü düşünüyorum. Bana göre doğru değil yani. zaten doktorlar da sancıyı yatarak geçirmeniz süreci uzatır diyor. Yer çekimini kullanarak doğumu hızlandırın diyor. Nefes egzersizleri de bebeğin oksijen alımını daha iyi sağladığı için bebeği strese sokmayı engelliyor.

Yani burda kocalara çok iş düşüyor. Ben dün eşime ödev verdim. Doğum sancısı anında bana ne tür destek verebileceğin konusunda video mu izlersin kitap mı okursun bilmiyorum ama 1 ay sonra bu egzersizleri inceleyip ufaktan pratiğini yaparız :)))
OK BOSS dedi :)))
Evin patronu benmişim öyle diyor da

ayhhh tamam konusmayalım kız bu konuyu ben yıne korkmaya baslıyorummmmm.. Ama yapabileceğimide biliyorum. sezeryan dogum daha korkunç

ne biçim insanlar ya
az önce aradılar ne güzel işte gel burda çalış diyolar dalga geçer gibi
bi orta yolu bulalım demiyolar ya

Fuarda funnababy uyku seti perdesi kirli torbası abajuru vs hepsi takımlara bakmıştım. Fuar fiyatı bana 750 tl demişlerdi. Bir arkadaşımı kayınvalidesi almış bgötürmüş bir kumaşçıya. Oraya gittim. Kadıköt rıhtıma doğru bir ara sokakta yanyana kumaşçılar var. Bir yan dükkandan poplin kumaş (yazlık nevresim ve kışlık nevresimin yorganının üst yüzünde, perde, kirli torbası amacıyla dikilecek. Asıl dükkandan ekru renk pazen çarşaf yastık yüzü ve yatağın kenar minderleri diktirilecek. Bu dükkandan yine tül aldım. Bu dükkan tüm kumaşları ve ölçüleri topladı. Az önce aradı abajurcuyla da konuşmuş. Herşeyi adam kendi yaptırıyor. Tam takım teslim edecek. Ben kumaşları bol kullanıyorum yani yedek yastık yüzleri iki takım nevresim, yere kadar perde, alt değiştirme minderi, kirli torbası falan 12 metre poplin kumaş aldım. Deseni çok çoktatlı. Onu düz ekru pazenle kullanacağım malum kış bebeği sayılır, üşümesin. Bana tüm maliyet tül ve pazen kumaş dahil şu ana kadar 250 verdim. 100 lira da dikme parası olacak. Bu kadar para veriyorum. Henüz dikme parasını vermedim. İsteyene iletişim bilgilerini verebilirim. Bu adamda çok kumaş seçeneği yoktu poplini yan dükkandan aldık. Adam da bizle geldi, yardımcı oldu. Yıllardır kadıköyde esnaflık yapıyorlar. Benim için hayli zahmete girdi. Bende çok güven uyandırdı. İsteyene iletişim bilgilerini özelden verebilirim. Ya isterseniz bekleyin, benimkiler bir dikilsin. Beğenirsem sizlere haber ederim. Fotosunu da çekip eklerim. Ona göre karar verirsiniz. Yaz sonunda komple bir oda takımı daha yaptıracağım. Kafama koydum.

:)))))))))))))) tahmin edeniliyorum nasıl eğlendiğinizi. Yazık kız doktora da kıymayın. Bebeğimiz kızamık olmasın,tetenoz,su çiçeği olmasın diye yapacak o aşıları :))))

Ya da siz söyleyin ben götürürüm aşıya gerçekten bak :))))

bu haftalarda mide bulantısı yaşayan var mı kızlar?benim efsane geri döndü yine(resmen zoraki yiyiyorum...canım hiç bişey yemek istemiyor(

canım bahsettiğin nasıl bi ağrı bilmiyorum ama benim günde 10-12 defa tutan ve 1 dk içinde geçen rahim sertleşmelerim var, doktoruma söylemedim bu durumu, ama erken doğum belirtisi olduğunu biliyorum zaten normalde var bende erken doğum riski, ilaçlarımı kullanıyorum, Allah yardımcımız olsun...
Merhaba kizlar eger aklinizs takilan sorular olursa doktorsitesi.com. Milyonlarca internet kullanıcısının sağlık için buluşma noktası! daki kadin dgum drlarina sorabilirsnz cvp yaziyorlar
canım ben o siteye 3-4 kere soru sordum, bi uzmana görünün diye cevap geldi hepsinde bana mı öyle denk geldi yoksa herkeze mi öyle diyorlar bilmiyorum
istifa etmiyorum diye tayinimi çıkardılar ya böyle bişey olur mu ya ne kadar vicdansızlık bu bir ay dayanamadılar

inanmıyorummmm kesinlikle mahkemeye ver derim!!

kızlar doğumda eşimizin yanında bulunması konuşulmuş, ben bu konuyu konuşmuştum eşimle , bazen gelmek istiyorum diyor bazen de dayanamamseni öyle görmeye diyor. kararsızız yani. ama ben gelmesini istemem, her türlü doğumu gördüm, ben bile birçoğunda bayıldım dayanamadım, doğum korkum taa o günlerden geliyor zaten. eşimin de beni o halde görmesini istemem, sezeryan olursam alt tarafa kalkıp bakmadan sadece yüzümle ilgilenirse gelmesini isterim o ayrı. kan sulandırıcı iğnemi kolumdan yaparken bile başlarda içi geçiyordu sonradan alıştı dayanamaz benim kocam

Biz de bunu konuşmuştuk. İlk başlarda biraz geleneksel düşünüyordu. Gelmem diyordu. Hem oradaki doktora ayıp olur, gerektiği gibi inisiyatif kullanamayabilir diyordu. Ben de kararsızdım. Ama çok ameliyat oldum. Hepsinde ameliyathaneye tek başıma gittim. Gıkım çokmadı. Bunda onu da yanımda istiyorum. Kendisine de söyledim. Yanımda olsun istiyorum. İnsanlar normal doğumdan korkar ben sezeryandan çok korkuyorum. Neden bilmiyorum. O da tamam dedi. Hatta daha yeni konuştuk. Doğuma kadar fikrim değişmezse cidden onu yanımda istiyorum. Duygusal anlamda desteğine ihtiyacım var.

Amargicim işte tek başımıza ameliyat olmak zorunda kaldığımız için, o anki yalnızlığın stresini bir daha yaşamak istemiyoruz.
Ben de aynı durumdayım. Ki benim eşim kan göremez, çok hassastır filan ama ben de onsuz çok hassas olacağımı biliyorum.
Birbirimize güç veririz diye düşünüyorum.
Hatta benim stressli olduğum zamanlarda beni sakinleştirdiği bir taktik var, onu o sırada yaparsın diyorum...
Unutmazsa inşallah :)

anladım cnm.teşekkürler.bide sana özelden bi msj atıcam bakarmısın?

kızlar biliyorsunuz ben de şeker çıktı ama canım sürekli olarak tahin pekmez istiyor dayanamıyorum kahvaltıda minik minik yiyorum demin ara öğünde bir dilim ekmekle yedim üstüne süt içtim yapmama gerek ama ne yapayım istiyorum püfffff
oğlumda hiç öyle olmadım her hamilelik farklı derler ya öyle

doğuma eşlerin gelmesi konuşulmuş biz ilkinde de hiç konuşmadık genel anestezi oldum çünkü ama öncesinde bir odaya aldılar tek başıma kaldım bol bol dua ettim eşim kapıda dua etmiş bi de ben geç çıkmışım çok korkmmuş sana bişey oldu sandım diyor
şimdide sezeryan görünüyor yine giremez yanında oğlan olacak onunla ilgilensin

ama girebiliyorlarsa girsinler nasılsa örtü olacak

Ara öğünümüz aynıymış :) Ama ben ekmek yemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…