istifa etmiyorum diye tayinimi çıkardılar ya böyle bişey olur mu ya ne kadar vicdansızlık bu bir ay dayanamadılar
canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.kızlarr parmaklarımı makinaya sıkıstırdım üretimde. Kanamıy ama cokk agrıyo. Harekett ettiriyorm. Ama tırnaklarım morardı sonrasında da basım dondu acıdan yere yıgıldım yaa. Doktora gitsem mi cok agrıyo yaaa. Agrı kescide alamam ki şimdi
forumdan öğrenmiştik malesef başına gelenleri. Allah dayanma gücü versin en kısa ve hayırlı zamnda kucağını doldursun O ol der ve olur.beni hatırlıyorsunuzdur sanırım.uzun zamandır yazmadım çünkü.
kızlar ben 26+5 te erken doğum yaptım ve bebeklerim 1 hafta yaşayabildi.sebebiiniin enfeksiyon olabileceğini söylediler ama nasip böyleymiş.
benim için dua eden tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun.
özel mesaj atan yol arkadaşlarım hepiniz saolun cevap yazamadığım için kusuruma bakmayın.rabbim sizlere bu acııları yaşatmasın.inşallah hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz.
benim tüp bebek tedavisiyle olmuştu bebeklerim.benim için dua edin lütfen.kendiliğinden gelsin yavrularım hayırlısıyla.kimin duasının kabul edileceği belli olmaz.
hakkınızı helal edin.bebekleriniz ve siz allaha emanet olun.
kızımın mobilyaları geldi içerde kuruyorlar, heyecan heyecan heyecan , evlenirken bu kadar heycanlanmadım yawww
inanılmaz bir oda olmuş oyuncaklara da bayıldım çok zevklisin maşallah Allah nazardan saklasın bebişini ve odasını :)
hadi gözün aydın. çok sevindim senin adınaKızlaaaarrr çok mutlu oldum akşam akşam ya ben izne ayrılınca yerime bakacak kişi bugün geldi izne çıkana kadar benle beraber allahım şükürler olsun bu hafta gerçi 3 le 6 arası gelicek ama önümüzdeki hafta sabahtan akşama kadar benle olucak artık iş yüküm azalacak eskisi kadar yorulmicam çok şükür en fazla sıkıntım yılbaşına kadar çok mutluyum çoookkkk :)))
inşallah sonuçların tertemiz çıkar bu forumda daha doğrusu dünyada inşallah bir daha erken doğum haberi almayız. ben de coraspin kullanıyorum cleaxan 0.4 folbiol. coraspin 32. haftadakesilecek diğerleri doğuma kadar kullanılacak dedi dr um.arkadaslar dr dan yeni geldim..cok sukur iyiyiz, ama benim renksiz kokusuz akıntım var, hatta bazen o kadar cok oluyor ki idrar kacirmiş gibi... Bugun dr vajinal muayene yapip kultur aldi. umarim sonucu temiz cıkar.. aslında kokulu ve sarı/yesil akıntı enfeksiyon demekmiş..erken dogum riskim var, mumkun oldugunda dinlen yat dedi.. ben de 32.haftada izne cıkcam insallah..formda corasprin kullanan arkadaslar vardi sanirim, dr sizlere kacinci haftada bırakacaginizi soyledi mi?
arkadaslar dr dan yeni geldim..cok sukur iyiyiz, ama benim renksiz kokusuz akıntım var, hatta bazen o kadar cok oluyor ki idrar kacirmiş gibi... Bugun dr vajinal muayene yapip kultur aldi. umarim sonucu temiz cıkar.. aslında kokulu ve sarı/yesil akıntı enfeksiyon demekmiş..erken dogum riskim var, mumkun oldugunda dinlen yat dedi.. ben de 32.haftada izne cıkcam insallah..formda corasprin kullanan arkadaslar vardi sanirim, dr sizlere kacinci haftada bırakacaginizi soyledi mi?
cnm ya benimde hiç cesaretim yok.nasıl yendin doğum korkusunu.gece rüyalarımda görüyorum artık.bu yüzden dra kendim sezeryan istediğimi söledim.
evet bagırmadan dogru nefesle cok daha hızşı ve gucun yerindeyken yapabilrsin ve hareketli olmak gerek. Yuruyerek hem sancıyı daha rahat gecirirsin hemde acılman hızlı olur. Aslında bizi korkutan ne yazıkki annelerimizin ve kendini buyuk bişey yaptıgını göstermeye calışa insanların 13- saat yok 24 saat sancı cektim tarzı soylemleri. Halbuki oyle bişey agrı şiddeti ve aralığı son bi saat sıklaşıyo ve dogru tekniklerle cabuk kurtuluyosun kimisi o zamana kadar cok bagırdıgı için ve nefesini dogru alamadıgından ıkınmanın yarısında kalşdıgı için o sancıyı daha uzun cekiyo ama tabi bu kadar ahkam da kesmememk lazım. AĞrı eşiği ve korku diye bişeyde var. Ama insanlar tarlada dogururmus eskiden. Bebeği sarıp çalışmaya devam edermiş oda insan bizde. Şimdilik kendimi boyle mmotıve etcem bakalım sonum nasıl olur. Ama en son ayrıntılıda doktorum sordu nasıl istiyosun diye nasıl olması gerekiyosa dedim. İlla sezeryan veya illa normal dogum demiyorum ben.
Canım deneyimli anne değilim ama yiğenlerimden biliyorum mustela iyiymiş ben mustela almayı düsünüyorum
o tarlada doğurmuş sonra çalışmaya devam etmiş örneklerinin kesinlikle efsane masal olduğuna inanıyorum.Ya da o kadınların çok erken öldüğünü düşünüyorum. Bana göre doğru değil yani. zaten doktorlar da sancıyı yatarak geçirmeniz süreci uzatır diyor. Yer çekimini kullanarak doğumu hızlandırın diyor. Nefes egzersizleri de bebeğin oksijen alımını daha iyi sağladığı için bebeği strese sokmayı engelliyor.
Yani burda kocalara çok iş düşüyor. Ben dün eşime ödev verdim. Doğum sancısı anında bana ne tür destek verebileceğin konusunda video mu izlersin kitap mı okursun bilmiyorum ama 1 ay sonra bu egzersizleri inceleyip ufaktan pratiğini yaparız :)))
OK BOSS dedi :)))
Evin patronu benmişim öyle diyor da
Nasıl yapabiliyolar böyle bi vicdansızlığı ya :/ ben bilmiyorum ama mutlaka hakların olması lazım iyice bi araştırıp baksan?
Üzme ama kendini her şerde bi hayır vardır onu düşün kendini de bebeğini de üzme öyle insanlar için
her akşam iyiki evde gizli kamera yok diyoruz düşün artık cnm :) eşim de bende cok eğlenceliyiz gerçekten cok eğleniyoruz.... doktor konusuna gelince eşim bu konuda gerçekten cok hassas ayağımı bir yere çarpsam çarptıgım yere vurur hiç kıyamaz :) hatta şimdiden bebeğimiz doğunca aşısını sen yaptır sen yaptır diye tartısıyoruz o ben döverim canını yakarlarsa diyo bende eee bende dööverim diyorum ne olcak bilmiyorum :)))
Canım hiç strese girme mimkünse rapor almaya gayret et. Terbiyesiz vicdansız bunlar.ne biçim insanlar ya
az önce aradılar ne güzel işte gel burda çalış diyolar dalga geçer gibi
bi orta yolu bulalım demiyolar ya
canım bahsettiğin nasıl bi ağrı bilmiyorum ama benim günde 10-12 defa tutan ve 1 dk içinde geçen rahim sertleşmelerim var, doktoruma söylemedim bu durumu, ama erken doğum belirtisi olduğunu biliyorumMerhaba kızlar benim dün okulda , Rahim ve bel kısmında Agri oldu. Akşam acile gittik. Ntsde ağrıya bağlayıp baktılar. Belirli aralıklarla ağrım çıktı ntsde. Serum taktı doktor. Sonra tekrar ağrıya baktı agrın görünmüyo çıkmadı dedi. Yorgunluktan da olabilirmiş doğum belirtisii de olabilir dedi Bir daha hafifte olursa gel acile dedi. Böyle ağrısı olan var mı çok asagida Rahim kısmında hafif sizlama şeklinde
canım ben o siteye 3-4 kere soru sordum, bi uzmana görünün diye cevap geldi hepsindeMerhaba kizlar eger aklinizs takilan sorular olursa doktorsitesi.com. Milyonlarca internet kullanıcısının sağlık için buluşma noktası! daki kadin dgum drlarina sorabilirsnz cvp yaziyorlar
istifa etmiyorum diye tayinimi çıkardılar ya böyle bişey olur mu ya ne kadar vicdansızlık bu bir ay dayanamadılar
bu haftalarda mide bulantısı yaşayan var mı kızlar?benim efsane geri döndü yine(resmen zoraki yiyiyorum...canım hiç bişey yemek istemiyor (
Biz de bunu konuşmuştuk. İlk başlarda biraz geleneksel düşünüyordu. Gelmem diyordu. Hem oradaki doktora ayıp olur, gerektiği gibi inisiyatif kullanamayabilir diyordu. Ben de kararsızdım. Ama çok ameliyat oldum. Hepsinde ameliyathaneye tek başıma gittim. Gıkım çokmadı. Bunda onu da yanımda istiyorum. Kendisine de söyledim. Yanımda olsun istiyorum. İnsanlar normal doğumdan korkar ben sezeryandan çok korkuyorum. Neden bilmiyorum. O da tamam dedi. Hatta daha yeni konuştuk. Doğuma kadar fikrim değişmezse cidden onu yanımda istiyorum. Duygusal anlamda desteğine ihtiyacım var.
çok panik bir arkadaşımın normal doğumu epiduralsiz yapabilmesiyle ve bir çok detay anlatmasıyla başladı bu cesaret ve eşimin de içime işleyen bir örnek vermesiyle cesaretim daha fazla arttı. Arkadaşım masajlarla,nefes teknikleriyle ağrının hafiflediğini söylemişti. onu da araştırdım.Bir de zaten sancılar son aşamaya gelene kadar belirli aralıklarla oluyor. Yani yarım saatte 1 30 sn bir sancı. Deli gibi ağrılar çekilmiyormuş Doğumun son aşamasında 2 dk da bir'e düşüyormuş ve derin nefes alıp var gücünle ıkınınca ağrın geçiyormuş.
garip bu yaaa cesaretim şimdi var ama farklı bir örnekle fikrim bile değişebilir. Kötü olaylar beni çabuk etkiliyor çünkü.
kızlar biliyorsunuz ben de şeker çıktı ama canım sürekli olarak tahin pekmez istiyor dayanamıyorum kahvaltıda minik minik yiyorum demin ara öğünde bir dilim ekmekle yedim üstüne süt içtim yapmama gerek ama ne yapayım istiyorum püfffff
oğlumda hiç öyle olmadım her hamilelik farklı derler ya öyle
doğuma eşlerin gelmesi konuşulmuş biz ilkinde de hiç konuşmadık genel anestezi oldum çünkü ama öncesinde bir odaya aldılar tek başıma kaldım bol bol dua ettim eşim kapıda dua etmiş bi de ben geç çıkmışım çok korkmmuş sana bişey oldu sandım diyor
şimdide sezeryan görünüyor yine giremez yanında oğlan olacak onunla ilgilensin
ama girebiliyorlarsa girsinler nasılsa örtü olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?