2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
merhaba,

bebişlerinizi beklerken bakmak isterseniz sevinirim. son post'da bebek arabamızı paylaştık. umarım beğeniirsiniz.

......................../

Hala kararsızım. Hem çok hoşuma gidiyor hem de minicik şeye verilir mi o para diyorum...
Tek profesyonel seçeneğimiz harfimo mu?
Bu konuda bilgisi olan var mı?

Eğer psikolojik olarak kendini kötü hissederse zaten girmemesinde yarar var. Kimileri etkileniyor elbette bu türlü görmekten. Eşim çok istekli girme konusunda. Ben de çok istiyorum bana manevi destek vermesini,mutluluğu beraber yaşamayı
Allahım nasip etsin
Bu arada sen dogumlara nerde şahit oldun ki. Hastanede mi çalışıyorsun

Kesinlikle duygusal anlamda yalnız hissedebilir o anda insan kendini. En sevdiğim, birlikte hayat verdiğimiz bir can için yine aynı anda birlikte olmalıyız diye düşünüyorum. Bana çok güç verecek eşimin varlığı.

Canım ne söylesem yanlış olur gibi. Bence canının pekmez çektiğini ve bununla nasıl başa çıkabileceğini kesinlikle doktoruna sor
Belki nefsini köreltecek kadar ye dicek belki de kesinlikle yememeni ve onun için ne yapman gerektiği ile ilgili bir öneri de bulunacak. Şeker ve tansiyon konusu benim için ciddi konular o yüzden senin için kaygılandım. Doktoruna sorunca mutlaka bize de haber ver

Teşekkür ederiz teyzesi
balkaymak kızının odası süper çok beğendim
güle oynaya kullanın prensesinle

kıskandım
Saol cnm kıskanma ama daha güzeli senin olsun inşallah
Bayıldım süper..Allah bebeğini kucağını almayı nasip etsin.. Rabbim güzel günlerde odasını kullanmak nasip etsin....
Âmin canım inşallah tek dileğim bu..

Saol cnm,Caploonba mobilya , little princes modeli,

hemşireyim canım ben, okurken de, okul bittikten sonra özelde çalışırken de fazlasıyla doğum gördüm , dediğim gibi o kadar ameliyata girdim ama sadece doğumlarda baygınlık geçirdim dayanamadım, bakalım ben nasıl doğuracam :18:

aslında haftada bir yesem kafi ama burnuma kokusu geliyor kepek ekmeği kullanıp yiyorum durum vahim normalde kahvaltıda sadece küçük bir lokma yiyordum ama bugün fena istedi canım

Kızlar bubchen in çantasını yakından görmeden karar vermeyin.
Ben netten beğendim çanta boyutunda kararsız kaldım.yakından gördük orta boy hatta bana göre küçük diyeceğim şekilde ve içinde hiç gözü yok teferruatsız içindeki ürünleri satmak adına tasarlanmış kuru bi çanta.
Bnm görüşüm arkadaşlar.
Beğenip alana hayırlı olsun

bebek arabasi konusunda tavsiyesi olan var mi ayrica unutmadan onuda sorayim bebe confort a baktim ama 3 tekerlekli istiyorum .marka onerisi olan var mi

kızlarrr msj geldide mothercare %50 indirime girmiş acaba cıtcıtlı badylerıde %50 demidir bilen goren haber etsınnn

Ne kadar sürecekmiş indirim?
Bugünlük mü yoksa?
Heyecanlandım birden :)))
Bugün mothercare'e gittik heyecanla, zıbınların çoğunda ve tulumlarda %30 indirim var, zaten %50ye varan indirimlerle yazıyordu kapıda, ben yaz sonu zıbınlarımı tamamlamıştım o zaman 3tanesini 19.90a almıştım, 5lileri de 29.90dı mothercare'den; şimdi bakınca pahalı geldi bana, desensiz düz beyaz zıbınlar 5 tanesi 55tl'ydi renklileri hatırlamıyorum bir de ben patikli tulumlara odaklandım onların fiyatı da 3 tanesi 55tl'ydi. yılbaşıdan sonra daha çok düşer diye almadım, acelemiz yok ki :)

ayhhh tamam konusmayalım kız bu konuyu ben yıne korkmaya baslıyorummmmm.. Ama yapabileceğimide biliyorum. sezeryan dogum daha korkunç

Tuhaf ama ben de sezaryenden daha çok korkuyorum, çevremde çok fazla yeni doğum yapan oldu ve hepsi mecburen sezaryen oldu, normal doğum istiyorlardı, büyüklerin de, onların da dedikleri tek şey normal doğumdan önce acı çekersin sezaryenden sonra sancı kalır, ben de epidural normal doğum yapmaya karar verdim :) İnşallah bir aksilik olmaz da kızım normal yollarla doğar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…