Hala kararsızım. Hem çok hoşuma gidiyor hem de minicik şeye verilir mi o para diyorum...
Tek profesyonel seçeneğimiz harfimo mu?
Bu konuda bilgisi olan var mı?
Benim paylastiklarim mimra tasarima aitti instagramda bulmustum
kızlar doğumda eşimizin yanında bulunması konuşulmuş, ben bu konuyu konuşmuştum eşimle , bazen gelmek istiyorum diyor bazen de dayanamamseni öyle görmeye diyor. kararsızız yani. ama ben gelmesini istemem, her türlü doğumu gördüm, ben bile birçoğunda bayıldım dayanamadım, doğum korkum taa o günlerden geliyor zaten. eşimin de beni o halde görmesini istemem, sezeryan olursam alt tarafa kalkıp bakmadan sadece yüzümle ilgilenirse gelmesini isterim o ayrı. kan sulandırıcı iğnemi kolumdan yaparken bile başlarda içi geçiyordu sonradan alıştı dayanamaz benim kocam
Biz de bunu konuşmuştuk. İlk başlarda biraz geleneksel düşünüyordu. Gelmem diyordu. Hem oradaki doktora ayıp olur, gerektiği gibi inisiyatif kullanamayabilir diyordu. Ben de kararsızdım. Ama çok ameliyat oldum. Hepsinde ameliyathaneye tek başıma gittim. Gıkım çokmadı. Bunda onu da yanımda istiyorum. Kendisine de söyledim. Yanımda olsun istiyorum. İnsanlar normal doğumdan korkar ben sezeryandan çok korkuyorum. Neden bilmiyorum. O da tamam dedi. Hatta daha yeni konuştuk. Doğuma kadar fikrim değişmezse cidden onu yanımda istiyorum. Duygusal anlamda desteğine ihtiyacım var.
ben resimdeki çanta setinin ilkini almıştım. Bübchen düşünüyorum zaten bakım malzemelerini. kullananlar da memnun bitkiselmiş zaten.
kızlar biliyorsunuz ben de şeker çıktı ama canım sürekli olarak tahin pekmez istiyor dayanamıyorum kahvaltıda minik minik yiyorum demin ara öğünde bir dilim ekmekle yedim üstüne süt içtim yapmama gerek ama ne yapayım istiyorum püfffff
oğlumda hiç öyle olmadım her hamilelik farklı derler ya öyle
doğuma eşlerin gelmesi konuşulmuş biz ilkinde de hiç konuşmadık genel anestezi oldum çünkü ama öncesinde bir odaya aldılar tek başıma kaldım bol bol dua ettim eşim kapıda dua etmiş bi de ben geç çıkmışım çok korkmmuş sana bişey oldu sandım diyor
şimdide sezeryan görünüyor yine giremez yanında oğlan olacak onunla ilgilensin
ama girebiliyorlarsa girsinler nasılsa örtü olacak
Teşekkür ederiz teyzesicanım çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.
forumdan öğrenmiştik malesef başına gelenleri. Allah dayanma gücü versin en kısa ve hayırlı zamnda kucağını doldursun O ol der ve olur.
inanılmaz bir oda olmuş oyuncaklara da bayıldım çok zevklisin maşallah Allah nazardan saklasın bebişini ve odasını :)
hadi gözün aydın. çok sevindim senin adına
inşallah sonuçların tertemiz çıkar bu forumda daha doğrusu dünyada inşallah bir daha erken doğum haberi almayız. ben de coraspin kullanıyorum cleaxan 0.4 folbiol. coraspin 32. haftadakesilecek diğerleri doğuma kadar kullanılacak dedi dr um.
Saol cnm kıskanma ama daha güzeli senin olsun inşallahbalkaymak kızının odası süper çok beğendim
güle oynaya kullanın prensesinle
kıskandım
Âmin canım inşallah tek dileğim bu..Bayıldım süper..Allah bebeğini kucağını almayı nasip etsin.. Rabbim güzel günlerde odasını kullanmak nasip etsin....
Saol cnm,Caploonba mobilya , little princes modeli,Balkaymak odana bayildiimm. Ben dr hep böyle bir oda hayal ediyordum mobilyalarin süper nereden almistiniz ? Biz 2 yasinda bir oda yapmaya karar verdik çünkü ailemden uzaktayim ve dogum icin gelenlere de yatacak yer lazim başta, sonra oturma odamizi bozup kizima oda yapacağız.
Kizlar dün gece kocişe sordum doguma girmek ister misin diye bilmem ki dedi hiç düşünmemiş, ben de dedim eğer beni oyle görünce kan, pislik içinde soğuma gelirse hiç girme. Benim adam biraz hassastir böyle kişisel temizlik konularinda. Alt tarafini görmem ki senin yaninda olurum elini tutarim fotograf çekerim dedi mutlu oldum beklemedigim bir tepkiydi :) canim benim yaa son aylarda o kadar cok artti ki sevgim anlatamam çok tatli bir baba olacak belli. Sizde de böyle duygular depresiyor mu :)
Eğer psikolojik olarak kendini kötü hissederse zaten girmemesinde yarar var. Kimileri etkileniyor elbette bu türlü görmekten. Eşim çok istekli girme konusunda. Ben de çok istiyorum bana manevi destek vermesini,mutluluğu beraber yaşamayı
Allahım nasip etsin
Bu arada sen dogumlara nerde şahit oldun ki. Hastanede mi çalışıyorsun
Canım ne söylesem yanlış olur gibi. Bence canının pekmez çektiğini ve bununla nasıl başa çıkabileceğini kesinlikle doktoruna sor
Belki nefsini köreltecek kadar ye dicek belki de kesinlikle yememeni ve onun için ne yapman gerektiği ile ilgili bir öneri de bulunacak. Şeker ve tansiyon konusu benim için ciddi konular o yüzden senin için kaygılandım. Doktoruna sorunca mutlaka bize de haber ver
merhabalar..bu cuma 6.ayim bitiyor 27.haftama giriyorum kabizlik cekiyorum kendimi cok sis hissediyorum kendimi..sizler nasilsiniz
kızlarrr msj geldide mothercare %50 indirime girmiş acaba cıtcıtlı badylerıde %50 demidir bilen goren haber etsınnn
Bugün mothercare'e gittik heyecanla, zıbınların çoğunda ve tulumlarda %30 indirim var, zaten %50ye varan indirimlerle yazıyordu kapıda, ben yaz sonu zıbınlarımı tamamlamıştım o zaman 3tanesini 19.90a almıştım, 5lileri de 29.90dı mothercare'den; şimdi bakınca pahalı geldi bana, desensiz düz beyaz zıbınlar 5 tanesi 55tl'ydi renklileri hatırlamıyorum bir de ben patikli tulumlara odaklandım onların fiyatı da 3 tanesi 55tl'ydi. yılbaşıdan sonra daha çok düşer diye almadım, acelemiz yok ki :)Ne kadar sürecekmiş indirim?
Bugünlük mü yoksa?
Heyecanlandım birden :)))
ayhhh tamam konusmayalım kız bu konuyu ben yıne korkmaya baslıyorummmmm.. Ama yapabileceğimide biliyorum. sezeryan dogum daha korkunç
Biz de bunu konuşmuştuk. İlk başlarda biraz geleneksel düşünüyordu. Gelmem diyordu. Hem oradaki doktora ayıp olur, gerektiği gibi inisiyatif kullanamayabilir diyordu. Ben de kararsızdım. Ama çok ameliyat oldum. Hepsinde ameliyathaneye tek başıma gittim. Gıkım çokmadı. Bunda onu da yanımda istiyorum. Kendisine de söyledim. Yanımda olsun istiyorum. İnsanlar normal doğumdan korkar ben sezeryandan çok korkuyorum. Neden bilmiyorum. O da tamam dedi. Hatta daha yeni konuştuk. Doğuma kadar fikrim değişmezse cidden onu yanımda istiyorum. Duygusal anlamda desteğine ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?