2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bence bu konuyu daha bilir bir kişiyle konuş.
Teorik olarak dava açsan bile kazanman gerekir böyle bir haksızlık karşısında.
Öncelikle raporlarla taktik için kendi doktorunla konuş.
İş konusunda da "tüketici mahkemesi" mantığında çalışanı koruyan bir kurum vardır illaki.

yap canim ne gerekiyosa yap ama dogumdan sonrada taynine uymwk zorundacdegilsin mahkemede
kazanirsin ama bu b planida super

evet icgudusel dogum diye bi kitsp var onu okumak lazim aslinda ve dogum yaparken o kadar guclu oluyoruzki eslerimiz bizimle gurur duyar bence

evet icgudusel dogum diye bi kitsp var onu okumak lazim aslinda ve dogum yaparken o kadar guclu oluyoruzki eslerimiz bizimle gurur duyar bence

Evet evet aslında listemde o kitap da vardı ama kapağını beğenmediğim için almak istemedim açıkçası : )

kızlarrr msj geldide mothercare %50 indirime girmiş acaba cıtcıtlı badylerıde %50 demidir bilen goren haber etsınnn

Ne zamandir geri sayima bakmiyordum yaaa cok mutlu oldum allahin izniyle bisi kalmamis kizlar yaa
O kadar degisik duygular icerisindeyim ki allaahimm heyecanlanmaya basladim galiba :)))

Kızlar ben hala oğluma da kendime de bir şey almadım acaba geç mi kalıyorum ?

nasıl duruyosun bacım. Git basla kızzz .yetiştirmezsin belki. Benim eltim Son aylara bıraktı evin temizliği eksikler derken son 4 hafta oyle hızlı gecti ki hastaneye ıslak giysileri getirmek zorunda kaldı.

bizde almadık tek tük şeyler aldık ama başlamadık of ne zaman başlıcaz bu sıralardada nakit sıkıntımız var ama zaman geçiyor

Yarın ki konumuz bence şu olsun. Eşleriniz doguma girecek mi? :)))

benim eşim normal olursa girerim sezaryen olursa girmem dedi seni keserlerken dayanamam doktoru öldürürüm dedi vuuuuuu kocaman bak karısına da kıyamazmış dedim :)) benim için de sorun yok fikrini değiştirmezse giricek doğuma ben de istiyorum zaten bi tek o olsun yanımda :))

gözün aydın cnmmm bu kutlanır baya çektin ya.... sefan olsun bundan sonrası için inşşşşş.....

valla sorma canım öyle mutluyum ki anlatamam bu haftayı da atlatiyim en azından dinlenebilicem burda yani inşallah diyim de sevincim kursağımda kalmasın :))

kız seninki 103 ise ben çoktan düşmüşüm o vakit:))) benim şafak 31-26=5
103-5=98 Yine matematiğimi konuşturdum yeminlen

bebeğim niye uğraşıyosun senle ben aynı gün değil miyiz 98 kalmış benim siz söyleyince farkettim bu arada çok sevindim heyyoooo

ayyy çok afedersin poponu yesin o senin çıldırıyorum şu çok zayıf olmadığı halde hamilelere kilo almışsın şişmişsin falan diyenleri ben hala şişmedim normal kiloda gidiyorum bi de boyum uzun 1.76 7 kilo aldım şimdiye dek sadece sivri bir karnım var herkes hiç almadın diyor ama üç-beş kişi senin gibi kilo almışsın falan diyor ''napiim içimde can taşıyorum olsun o kadar siz de hamile gibi geziyosunuz bana diyosunuz da siz nye kilo alıyosunuz'' diyorum onları şişiriyorum hiç kafana takma tatlım şişip şişip dursunlar :))

canım benim allah yardımcın olsun hamilelere tayin yapılabiliyor mu ki ya yapılmaması lazım bence bir araştır itiraz hakkın varsa ititraz et eğer yapılıyorsa da dediğin mantıklı izin rapor al gitme işe hamile halinle o kadar yolu git gel çok zor olur adana osmaniye arası yolu biliyorum ben git git bitmiyor bir de

ben de almadım daha bu pazar ilk defa bir tulum bir de çıtçıtlı body aldım sadece yavaş yavaş başlicaz bişeyler almaya artık :)

süper cevap sahiden de :))) haketmiş.. iyi yapmışsın hadsizlere her zaman hadlerini bildirmek gerek.

kesinlikle zaten zorla sokulmamalı eşler. Ben diyorum yaa erkek olsam girmezdim ama eşimi tanıdığım için yanımda olmayı o da çok istediği için girsin istiyorum. Eğer o da istemeseydi ben de gireceksin illa diye ısrar etmezdim kesinlikle..

istifa etmiyorum diye tayinimi çıkardılar ya böyle bişey olur mu ya ne kadar vicdansızlık bu bir ay dayanamadılar

yuhhh artık yaaa. Hamile hamile nasıl gideceksin sen tayininin çıktığı yere? sen bence bunu bir avukata sor hamileyken tayin meselesini araştır ve hakkını ara. Böyle bir vicdansızlık görmedim ben yaaa..

Ben de ilk esimin girmesi taraftariydim sonra vazgectim cunku bi arakadasima doktoru eger esinle kari koca iliskiniz acisindan girmemesini tvsiye ederim dms dusununce dgru aslinda o yuzden vazgectim heyecanlansin bence dsarda ama bende yanliz kalicam diye suan tirsmalarim basladi ....

bizde dün eşimle bu konuyu konustuk ben girsin istiyorum ama normal dogum yaparsan acı cektiğini görürsem dayanamam diyo.bütün dogum çeşitlerinide araştırmış sezeryan ol diye tutturdu

kıyamaz tabii karısına.ömrünü paylaştığı kadına. hangi yolla doğum yaparsan yap eğer eşin gönülden istemiyorsa girmemesi onun sağlığı için daha iyi bence.

merhaba güzel anneler.nasılsınız?Hastane çantanızı nezaman hazırlıcaksınız?:26::26::26::26:

Ayyy bende bilmiyorum ama onumuzdeki ay ilk işim o olacak ama hala almam gerekenler var benim. Bİde cok erken hazırlarsdak sterilizasyonu bozulabilir giysilerin gibi geliyo bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…