ben osmaniyedeyim adanaya çıkarmışlar tayinimi. evimden otogar yarım saat. adana osmaniye arası bi saat. bi saatte adanadaki iş yeri
şöyle düşündüm ayın 23 ünden itibaren 32. haftamı doldurmaya 25 günüm kalıyor.
grip oldum diye rapor alsam bir haftalık. yıllık iznimde full duruyor 14 gün. onu da kullanıp doğum iznine mi ayrılsam napsam
ben osmaniyedeyim adanaya çıkarmışlar tayinimi. evimden otogar yarım saat. adana osmaniye arası bi saat. bi saatte adanadaki iş yeri
grip oldum diye rapor alsam bir haftalık. yıllık iznimde full duruyor 14 gün. onu da kullanıp doğum iznine mi ayrılsam napsam
Birebir katılıyorum....
Artı şöyle bir durum var ki; doğum illaki dayanılmaz acı demek değil.
Hatta sancılara kelime olarak dalga dememiz gerektiği, kendimizi doğum dalgalarına da nefes teknikleriyle hazırlayabileceğimiz anlatılıyor. İnsan ne kadar bilinçli hamilelik geçirirse bence doğumu da o kadar kolay oluyor.
Tabi Allah göstermesin, sağlık açısından aksi bir durum olmadığı müddetçe diyeyim.
Benim çok yakın iki arkadaşım yaklaşık 3 ay önce doğurdu.
Biri "bahsedildiği kadar korkunç değil, 3 ıkınmaya bakıyor bütün iş" dedi.
Diğeri de "bütün gün tuvaletim var karnım ağrıyor sandım, halbuki doğuruyormuşum" dedi...
Aklımızda hep böyle pozitif şeyler olsun.
Böyle örnekler olmasa bile, kendi inandığımız şey bile yeterlidir.
"Ben çok rahat doğum yapacağıma inanıyorum" diyip, gözümüzde canlandırırsak bile büyük aşama kaydetmiş oluruz.
Bir basketbol koçu takımı ikiye ayırmış, bir gruba direkt atış yapmalarını, diğer gruba atış yapmadan önce, gözlerini kapatıp atışlarını hayal etmelerini söylemiş. İkinci grubun başarısı çok yükselmiş.
evet icgudusel dogum diye bi kitsp var onu okumak lazim aslinda ve dogum yaparken o kadar guclu oluyoruzki eslerimiz bizimle gurur duyar bence
kızlarrr msj geldide mothercare %50 indirime girmiş acaba cıtcıtlı badylerıde %50 demidir bilen goren haber etsınnn
Ne kadar sürecekmiş indirim?
Bugünlük mü yoksa?
Heyecanlandım birden :)))
Kızlar ben hala oğluma da kendime de bir şey almadım acaba geç mi kalıyorum ?
Yarın ki konumuz bence şu olsun. Eşleriniz doguma girecek mi? :)))
gözün aydın cnmmm bu kutlanır baya çektin ya.... sefan olsun bundan sonrası için inşşşşş.....
kız seninki 103 ise ben çoktan düşmüşüm o vakit:))) benim şafak 31-26=5
103-5=98 Yine matematiğimi konuşturdum yeminlen
Merhaba göbekdaşlar.bugün okulda uyuz bir arkadaş,ay sen çok irileştin,çok kilo aldın dedi.kendisi çok kilolu.ben de normal aldım.8 kilo aldım. Ne yaparsam yapayım sana yetişemem dedim.kendi davul gibi ya.gıcık ne olacak.hadi benim bahanem var,sen niye kilolusun dedim? Oh içim rahatladı.
Kızlar ben hala oğluma da kendime de bir şey almadım acaba geç mi kalıyorum ?
Merhaba göbekdaşlar.bugün okulda uyuz bir arkadaş,ay sen çok irileştin,çok kilo aldın dedi.kendisi çok kilolu.ben de normal aldım.8 kilo aldım. Ne yaparsam yapayım sana yetişemem dedim.kendi davul gibi ya.gıcık ne olacak.hadi benim bahanem var,sen niye kilolusun dedim? Oh içim rahatladı.
benim ilk dogumum epidural sezeryandi, arkadasların dedigi gibi belden asagısı ortu ile kapanior ve esin hicbirsey gormuyor, esim girmişti.. ama tabi ameliyathane fobisi olan esler varsa onlar girmesin, o ortam bile tedirgin edebiliyor bazı kişilere, hatta dr um anlatmişti adamın biri esinin yanında iken bayılmıs ameliyathanede bi de onunla ugrasmişlar.. simdiki de mecbur sezeryan olcak gene ve aksilik olmazsa epidural.. az sonra da dr kontrolum var cok heyecanlıyım bakalım içerde neler olup bitiyor
istifa etmiyorum diye tayinimi çıkardılar ya böyle bişey olur mu ya ne kadar vicdansızlık bu bir ay dayanamadılar
Ben de ilk esimin girmesi taraftariydim sonra vazgectim cunku bi arakadasima doktoru eger esinle kari koca iliskiniz acisindan girmemesini tvsiye ederim dms dusununce dgru aslinda o yuzden vazgectim heyecanlansin bence dsarda ama bende yanliz kalicam diye suan tirsmalarim basladi ....kesinlikle zaten zorla sokulmamalı eşler. Ben diyorum yaa erkek olsam girmezdim ama eşimi tanıdığım için yanımda olmayı o da çok istediği için girsin istiyorum. Eğer o da istemeseydi ben de gireceksin illa diye ısrar etmezdim kesinlikle..
bizde dün eşimle bu konuyu konustuk ben girsin istiyorum ama normal dogum yaparsan acı cektiğini görürsem dayanamam diyo.bütün dogum çeşitlerinide araştırmış sezeryan ol diye tutturdu
merhaba güzel anneler.nasılsınız?Hastane çantanızı nezaman hazırlıcaksınız?:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?