2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
yuhhh artık yaaa. Hamile hamile nasıl gideceksin sen tayininin çıktığı yere? sen bence bunu bir avukata sor hamileyken tayin meselesini araştır ve hakkını ara. Böyle bir vicdansızlık görmedim ben yaaa..

bazı yerlere haber gönderdim yeni anayasadaki 24 haftalık hamilelik hikayesi bana uyarmı diye
bakalım haber bekliyorum
olmadı bi arkadaşımın tavsiyesiyle heyet raporu alacam gibi gözüküyor
hastane müdürü akrabam 40 yılda bir bişey isteyeceğim inşallah bir iyilik yapar
devamında da zaten doğum izni geliyo

Ayyy bende bilmiyorum ama onumuzdeki ay ilk işim o olacak ama hala almam gerekenler var benim. Bİde cok erken hazırlarsdak sterilizasyonu bozulabilir giysilerin gibi geliyo bana

şimdi biz 7 aylık olduk ya.nebilim cnm ya insan tedirgin oluyo. erken doğum falan olur diye.tabiki dualarım bebişlerimizin zamanında gelmesi yönünde.inş tam zamanında gelirler

Arkadaşlar yeni yasa hala geçmedi değil mi? İşyerim ücretsiz izin vermeyi reddetti daha en başından. bu yeni yasada işçi kanununa talep edilirse 6 ay ücretsiz izin verilmek zorunda gibi bir ibare geliyormuş bilgisi olan var mı? bebeğimi 3 aylıkken bırakıp işe dönmek istemiyorum. en azından 6 aylık olana kadar yanında olayım istiyorum

canım allah yardımcın olsun benim mali müşavir arkadaşım var o da yılbaşında belli olucak diyor ama hala ses soluk yok olmazsa yılbaşına kadar ayın 5-6 sına kadar falan rapor al sonra yasa çıkmazsa izinlerini kullanırsın ama emelin dediği gibi hamilelere atama yapılmaması lazım bu işte bir iş var bence iyice bir araştır

şimdi biz 7 aylık olduk ya.nebilim cnm ya insan tedirgin oluyo. erken doğum falan olur diye.tabiki dualarım bebişlerimizin zamanında gelmesi yönünde.inş tam zamanında gelirler
Ben de hala çanta yapmadım. ne lazım olur ne olmaz acaba? tecrübeli annelerimiz bize bu konuda yardımcı olsunlar lütfen.Valla Allah vakitli doğum versin bizlere ama bazen bebişler dayanamayıp 7. ayda da geliyorum diyebiliyor...

bende korkuyorum ya 7 aylıkken gelirse kısçem diye kocamda kötü düşünme diyo ama hazırlıklımı olsak ne diyorum arkadaşım 7 aylıkken doğum yaptı 1 ay küvezde kaldı bebekcik

bende korkuyorum ya 7 aylıkken gelirse kısçem diye kocamda kötü düşünme diyo ama hazırlıklımı olsak ne diyorum arkadaşım 7 aylıkken doğum yaptı 1 ay küvezde kaldı bebekcik

kızlar korkutmayın beni daha minik bebişlerimiz ne gelmesi allahın izniyle olmaz öyle bişey ama tedbirdir madem öyle ben yılbaşından sonra çantayı da yaparım o zaman dursun kapının önünde

allah kımsenın basına vermesın ama olursada buyuyorlar bebısler anneler ıcın bırazcık sancılı gunler
zaten erken gelselerde cantaya gerek yokkı herzaman 1-2 tane gecelık pıjama felan temız bulundursak yeter heralde bebıslere zatı bısı gerekmez hastanede kalacakları ıcın

kızlar bu arada şu su geçirmez alezlerden hangi markanınkini almak lazım alanlar ve kullananlar fikir verirse ona göre alalım yani hem bebek yatağı için hem de kendi yataklarımız için

kızlar bu arada şu su geçirmez alezlerden hangi markanınkini almak lazım alanlar ve kullananlar fikir verirse ona göre alalım yani hem bebek yatağı için hem de kendi yataklarımız için

canim kesinlikle tacinkini al. ben simdide tacinkini kullaniyoum annemede aldim gorduklerim icinde en guzeli bu ama buyukler icin olaninin su gecirmez naylonu yok altinda ama cok emici. bebekler icin olaninda su gecirmezde varmis ben onu alcam kesin

ben evlendiğimde almıştım alez ama markasını bilmiyorum ne olur ne olmaz diye hep kullandım alezi bebek için bakmadım

Biliyosunuz beni normal doğum fobimi. Ben bile kendimi normal doğum için motive edebiliyorsam kesinlikle herkes başarır ödleğin tekiyim yaw ben
Acı dediğin gibi benim arkadaşlarım da öyle deliler gibi çığlık attıracak kadar ağrı olmuyor. Bir arkadaşım ilkini sezeryan yapmıştı. İkinciyi de sezeryan yapacağı günü kararlaştırmış. Bir gün ütü yaparken adet sancısı gibi bir ağrı hissettim. Biraz dolaştım geçer diye geçmedi şüphelendim gittim doktora 5 cm açılmışım dedi. Bu kadar mı yani dedim.
Kesinlikle başarının ilk sırrı kendine olan inancın. Ben de şuan o anı hayal ediyorum ve çok fazla bağırmadan,nefesimi doğru kullanarak,bebeğimi oksijenle gerektiği gibi besleyerek başaracağım diyorum kendime. Ne bileyim mucize gibi birşey acayip bir cesaret geldi. 9 aya kadar bu cesaret söner mi bilmiyorum tabiii :)

cnm ya benimde hiç cesaretim yok.nasıl yendin doğum korkusunu.gece rüyalarımda görüyorum artık.bu yüzden dra kendim sezeryan istediğimi söledim.

cnm ben istikbalden alcam alezi.

canim kesinlikle tacinkini al. ben simdide tacinkini kullaniyoum annemede aldim gorduklerim icinde en guzeli bu ama buyukler icin olaninin su gecirmez naylonu yok altinda ama cok emici. bebekler icin olaninda su gecirmezde varmis ben onu alcam kesin

ben evlendiğimde almıştım alez ama markasını bilmiyorum ne olur ne olmaz diye hep kullandım alezi bebek için bakmadım

bizim bir tane var evlendiğimizde almıştık ama çok terletiyordu diye çıkarttım bazaya attım bi de bizim yatak enteresan alezsiz kullanmak gerekiyormuş eve gidince ona bir bakiyim su geçirmezse eğer onu kullanırım ya da bir tane alıcam ama evdeki sanki istikbaldi ve memnun kalmadık diye kullanmadım diye hatırlıyorum

evet bagırmadan dogru nefesle cok daha hızşı ve gucun yerindeyken yapabilrsin ve hareketli olmak gerek. Yuruyerek hem sancıyı daha rahat gecirirsin hemde acılman hızlı olur. Aslında bizi korkutan ne yazıkki annelerimizin ve kendini buyuk bişey yaptıgını göstermeye calışa insanların 13- saat yok 24 saat sancı cektim tarzı soylemleri. Halbuki oyle bişey agrı şiddeti ve aralığı son bi saat sıklaşıyo ve dogru tekniklerle cabuk kurtuluyosun kimisi o zamana kadar cok bagırdıgı için ve nefesini dogru alamadıgından ıkınmanın yarısında kalşdıgı için o sancıyı daha uzun cekiyo ama tabi bu kadar ahkam da kesmememk lazım. AĞrı eşiği ve korku diye bişeyde var. Ama insanlar tarlada dogururmus eskiden. Bebeği sarıp çalışmaya devam edermiş oda insan bizde. Şimdilik kendimi boyle mmotıve etcem bakalım sonum nasıl olur. Ama en son ayrıntılıda doktorum sordu nasıl istiyosun diye nasıl olması gerekiyosa dedim. İlla sezeryan veya illa normal dogum demiyorum ben.

Canım tacınki he yatagın her tarafını lastıklı carsaf gibi kapatıyo yazın terletmiyo kısında usutmuyo. Ayrıca yatagın ortopedisini guclendiriyo. Bi mağazaya gidersen ürüne bak. Biraz daha tuzlu diğerlerine göre farklı oldugunu anlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…