2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Tahlil sonuçlarımı aldım kanım yine düşük 2 ye çıkardık Demir i, ve ağrıların sebebi belli oldu enfeksiyon 3 gün ara ile tek kullanımlık ilaçtan içicem napalım buna da şükür, doktor kızımın doğum kilosunu sordu 3.300 gr dedim o da bu bebeğinde o kilolarda olacak dedi bakalım sağlıklı olsun da

Kesinlikle haklısın. Önceki ameliyat deneyimleri neyse, ama bu çok özel bir an. Duygusal olarak insan eşinin desteğini de yanında istemesi gayet doğal.

tavsiye edebileceğiniz bebek arabası var mıı?? ben sunny baby sb 700l ve wei-b 1012 trio arasında kaldım.. sizin bi fikriniz var mıı

Günler boyu kafa patlattık, annelere sorduk. Mevzu şudur: tüksek bebek arabaları anne açısından rahat oluyor ama bebek bir yaşını geçtiğinde üzerinde durmak istemiyor. O zaman bazı anneler baston puset denilen alçak ve küçük bebek arabalarına geçeniliyorlar. Ama baştan baston puset alırsan da anne ve bebek için kullanması zor oluyor. Benim belirlediğim kriterler şöyleydi:
Hafif
Orta boy ve yüksek değil
Mnevrası iyi. (Artık çoğunun öyle)
Süspansiyonlarının çok iyi olması (bebek öyle rahat ediyor, kolay kolay uyanmıyor)
Pusetin sırt bölümünün 3 kademe yatabilmesi. Yani dik, rest ve sleep deniyor.
Aşağıdakini aldım. Beklentimin ötesinde sırt ve oturma bölümü bebek büyüdükçe boyuna göre ayarlanabiliyor. Pahalı ama değdiğini düşünüyorum. Aynı standartlarda çok daha ucuz arabalar da vardı ama ben artık yılmıştım.

Kıslar bugün fazla giremedim, eve temizlikçi geldi, heryer mis oldu çok şükür, bebek partisine de son 2 gün salonu süslemeye başladım, bazı arkadaşlara ekstrem birşey gibi gelebilir, ama eğlence oluyor işte, oyalanıyorum uğraşırken, resimleri koyucam en son hatta konu mu açsam 2014 mart annelerinin baby showerları diye kaç kişi yapçaktı ona göre açayım

Son düzenleme:
Bebek arabasi dusunen arkadaslar graco evoyada bi goz atin isterseniz bende onda karar kildim travel oldugu halde 6.5 kg.pusetiyle beraber 1080 tl.biraz tuzlu ama deger

iyi canım senden referans aldıysam tamamdır :)
çantası nasıl güzel mi eşim kırmızıyı begendi ben de digerini kararsız kaldım

Ben çantayı zaten aktif kullanmayı pek düsünmedigim için kalitesine kullanilisligina bakmadım. Eğer sen aktif kullanırım diye düşünüyorsan bir yerlerde gör incele öyle al derim canım.

Oyyyy hemsiresin bir de. Pek zor bir meslek ve senin yerinde olsam ben de etkilenirdim.hepimiz için hayırlı dogumlar nasip etsin Allahım. Hangi yolla olursa olsun ikisi de kolay olsun.

aslında haftada bir yesem kafi ama burnuma kokusu geliyor kepek ekmeği kullanıp yiyorum durum vahim normalde kahvaltıda sadece küçük bir lokma yiyordum ama bugün fena istedi canım

Canım bazı doktorlar günde 5 tane sigaraya bile hamileyken izin veriyorlar sırf sigara içememede yaşanan stresin sigaradan daha tehlikeli olması sebebiyle. Seninki çok çok masum birşey. Tarçın mesela şekeri dengeleyen bir baharat. Doktoruna sor eğer tarçının hamilelikte zararı yoksa tozunu süte karıştırıp içersin ya da suyun içinde elma tarçin koyup demlersin öyle içersin iyi gelir. Denemekten zarar gelmez. Eğer canın gerçekten istiyorsa dedigim şeyleri dokturuna daniş belki müsaade eder canım

Selam kızlar nasıl gidiyor :)
ben foruma girmeyeli 2 ay olmuş.zaman çabuk geçiyor gerçekten.
Doğumlara da az kaldı.ben heyecanlanmaya başladım şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…