Yok cnm ya nerde erkeklerde bunu düşünecek incelik, biz yakın kız arkadaşlarımla karar verdik, herkeste birşeye el attı sağolsun, erkeklerin doğasında yok yani hiç kızma eşine...
çok hoşsun güldürdün ben gece gece
o ağrı ben de çoook uzun zamandır var.dr normal dedi.afedersiniz apışarama yumruk yemiş gibiyim vallayine de bol kalsiyum ve magnezyum içeren yiyecekler tüket dedi.dereotu,beyaz leblebi...
Kizlar gunaydin
gece hic rahat uyuyamadim son bir aydir zaten uyuyamiyordum ama bu sefer bi farkli adet sancisi gibi sancim var sanki yogun agriyor ilk hamileligim diye anlayamadim esim de giderken akli bende kaldi gun icerisinde gecsin diye dua ediyorum allahim cok kotu yaaa aglicam simdi
kızlarrr hepinize gunaydınlar diliyorum... HEpinizi opuyorum kocamannnnnnnn
Sevgili deneyimli anneler bebek bakım ürünlerinde hangi marka daha iyi. Bubchen, nivea, dalin, sebamet........
kızlar bebek şekerlerine takıldım kaç gündür incele incele karar veremedim bir türlü
sonra masa üstü notluklardan mı baksam dedim yoksa anahtalık mı ?
sonra düşündüm anahtarlık olmaz herkes kullanmaz. şekerler magnet şeklinde
amannnnnnnn kafam karıştı siz ne yaptınız bakalım bu durumu
KIzlar bebeğiniz için hangi bezi kullanacaksınız? Ben prima premium care ile başlamak istiyorum.
Sizlerin fikri nedir?
Ben magneti ayrı bonbon şekerini ayrı düşünüyorum
Yani magnet anı olsun diye olacak..
Şekerleri de genelde kimse yemiyor diye düşünüyorum ama ya yiyen olursa diye ayrı daha basit bir şey düşünüyorum.
Bir de hastanede hemşirelere filan ikram etmek için normal kutu madlen çikolata istiyorum.
KIzlar bebeğiniz için hangi bezi kullanacaksınız? Ben prima premium care ile başlamak istiyorum.
Sizlerin fikri nedir?
Sizlerin fikri nedir?
Sizlerin fikri nedir?
Hey Arkadaşlar,
evde olup saat 8de uyanmanın ne anlamı var heh sizlere söylüyorum sayın erkenden uyanan göbüşdaşlar.
3 ay sonra isteseniz de uyuyamıcaksınız niye yani sabahın kör vakti uyanıyorsunuz?
Çalışan anne adaylarının yerine de 1er,2şer saat uyusanız fena mı olur?
hastane için bende çikolata işi tamam onu eşimle konuştuk o konuda hem fikiriz senin gibi.
aslında doğru söylüyosun şeker daha basit olup diğeri kalıcı olabilir dur kız bunu bir araştırayım ....
günün konusunu bence her gün yapalım...
daha önce konuştuğumuz konular bile olsa günün konusu olunca daha bir bütünlük oluyor ve ortak bir karara bile varıyoruz sanki :)
Gerçi bugün iki günün konusu olabilir.
Bebek şekeri de iyi konu :)
Hey Arkadaşlar,
evde olup saat 8de uyanmanın ne anlamı var heh sizlere söylüyorum sayın erkenden uyanan göbüşdaşlar.
3 ay sonra isteseniz de uyuyamıcaksınız niye yani sabahın kör vakti uyanıyorsunuz?
Pozisyon değiltirdiğinde de devam ediyor mu?Kizlar gunaydin
gece hic rahat uyuyamadim son bir aydir zaten uyuyamiyordum ama bu sefer bi farkli adet sancisi gibi sancim var sanki yogun agriyor ilk hamileligim diye anlayamadim esim de giderken akli bende kaldi gun icerisinde gecsin diye dua ediyorum allahim cok kotu yaaa aglicam simdi
Hey Arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?