2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Yok cnm ya nerde erkeklerde bunu düşünecek incelik, biz yakın kız arkadaşlarımla karar verdik, herkeste birşeye el attı sağolsun, erkeklerin doğasında yok yani hiç kızma eşine...

espriyle karışık bir keresinde laf bile çaktım ama ya işine gelmediği için oralı olmadı ya da bişeyler planladığı için oralı olmadı. Bilmiyorum bakalım daha 97 gün var bekleyip görcez :)))

kız bu saatte napıyon zuzuummm. Gidip uyusana dicem ama artık çok geç kalmış olabilirim. Ben bu satırları yazarken sen 146343. rüyanı görüyosundur kesin

canımm niye geçsin diye bekliyosun? Doktora gitsene. Ben bile telaşlandm şimdi burdan. Hadi en kısa zamanda doktora gidip haber ver bize mutlaka.

kızlar bebek şekerlerine takıldım kaç gündür incele incele karar veremedim bir türlü

sonra masa üstü notluklardan mı baksam dedim yoksa anahtalık mı ?

sonra düşündüm anahtarlık olmaz herkes kullanmaz. şekerler magnet şeklinde

amannnnnnnn kafam karıştı siz ne yaptınız bakalım bu durumu

Ben magneti ayrı bonbon şekerini ayrı düşünüyorum
Yani magnet anı olsun diye olacak..
Şekerleri de genelde kimse yemiyor diye düşünüyorum ama ya yiyen olursa diye ayrı daha basit bir şey düşünüyorum.

Bir de hastanede hemşirelere filan ikram etmek için normal kutu madlen çikolata istiyorum.

KIzlar bebeğiniz için hangi bezi kullanacaksınız? Ben prima premium care ile başlamak istiyorum.
Sizlerin fikri nedir?

Benim de araştırmalarım Prima ve Huggies değiştirerek dönüşümlü kullanmak üzerine..
Ama prima premium care ile başlayacağım...

hastane için bende çikolata işi tamam onu eşimle konuştuk o konuda hem fikiriz senin gibi.

aslında doğru söylüyosun şeker daha basit olup diğeri kalıcı olabilir dur kız bunu bir araştırayım ....

KIzlar bebeğiniz için hangi bezi kullanacaksınız? Ben prima premium care ile başlamak istiyorum.
Sizlerin fikri nedir?

ilkinde prima premium care ile başladım ve onunla devam ettim bunda da aynı şekilde devam edeceğim..

Sizlerin fikri nedir?

günün konusunu bence her gün yapalım...
daha önce konuştuğumuz konular bile olsa günün konusu olunca daha bir bütünlük oluyor ve ortak bir karara bile varıyoruz sanki :)

Gerçi bugün iki günün konusu olabilir.
Bebek şekeri de iyi konu :)

Hey Arkadaşlar,
evde olup saat 8de uyanmanın ne anlamı var heh sizlere söylüyorum sayın erkenden uyanan göbüşdaşlar.
3 ay sonra isteseniz de uyuyamıcaksınız niye yani sabahın kör vakti uyanıyorsunuz?
Çalışan anne adaylarının yerine de 1er,2şer saat uyusanız fena mı olur?

Sizlerin fikri nedir?

emel bir de süreyi 2 yaşla sınırlamamak lazım her çocuk farklı olduğundan bazen 3 yaşına kadar bez kullanabileceğimiz durumlar olabiliyor....

Eee kocişleri işe kim uğurlayacak?

hastane için bende çikolata işi tamam onu eşimle konuştuk o konuda hem fikiriz senin gibi.

aslında doğru söylüyosun şeker daha basit olup diğeri kalıcı olabilir dur kız bunu bir araştırayım ....

Bir de biz bu şekerleri magnetleri filan kime ne zaman vericez?
Yani hastaneye zaten kaç kişi gelir ki?

Kaç adet yaptırmak/almak filan lazım yaklaşık mesela?

evet günün konusu bebek bezi ve bebek şekeri/magnet/anahtarlık/notluk güzel.....

emel 2 gündür sabah 6 altı olmadan uyanan ben ve uyandıktan sonra 3 ay sonrasını düşünen yine ben.
diyorum demekki sabahları bu saatlerde kalkacak ve beslenecek umarım sonrasında tekrar uyur.

Pozisyon değiltirdiğinde de devam ediyor mu?

şiddetle katılıyorum sana yaa esneyen bir smile vardı bulamadım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…