2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canım yaaa ne güzelll. Ben sevgilimden bekliyodum öyle bir sürpriz ama pek umudum kalmadı
Ben de üstelemiyorum o yapmazsa ben kendi kendime parti yapamam yaparsam da bizim beye sonrasında trip atarım sen yapmayı akıl etmedin diye :)))

Yok cnm ya nerde erkeklerde bunu düşünecek incelik, biz yakın kız arkadaşlarımla karar verdik, herkeste birşeye el attı sağolsun, erkeklerin doğasında yok yani hiç kızma eşine...

kızlarrr etine dolgun butt geldi:)eşim gordude alay ediyo butt ne diye butterfly yazıcaktım kullanıcı adını kabul etmedi varmış ne yaptıysam olmadı adım arzu olmadı bende sinirlenip butt yaptım oldu napim:)nasılsınız buarada odalar alınıyo çok tatlı olmuş maşallah.ne dicem şimdi size yaaa benim tam olarak bacagımın yani malum yerin kemikleri agrıyo hani spor salomunda bacak acma kapama yapan bi alet var bilen bilir iç basen için sanki onu yapıp hamlamışım gibi ordaki kemikler agrıyo sizinde oylemi nedendir acaba başka turlu anlatamazdım aynı bi ham agrısı gibi:)

normal canım onlar kasların kendiini doğum için hazırlıyor ben de de oluyor bazen

çok hoşsun güldürdün ben gece gece

o ağrı ben de çoook uzun zamandır var.dr normal dedi.afedersiniz apışarama yumruk yemiş gibiyim valla yine de bol kalsiyum ve magnezyum içeren yiyecekler tüket dedi.dereotu,beyaz leblebi...

Kizlar gunaydin
gece hic rahat uyuyamadim son bir aydir zaten uyuyamiyordum ama bu sefer bi farkli adet sancisi gibi sancim var sanki yogun agriyor ilk hamileligim diye anlayamadim esim de giderken akli bende kaldi gun icerisinde gecsin diye dua ediyorum allahim cok kotu yaaa aglicam simdi

Cok gecmis olsun canim insallah onemli bisey yoktur.Aslinda bu sancilar nirmal bendede oluyor hatta kasigima birden kramp bile giriyor bunlar yalanci dogum kasilmalari rahim kendini doguma hazirliyor.Ama eger cok siddetli ve sık oluyorsa dr unu ara bilgilendir.

Aynı ağrı bende de var. Çok iyi anlatmışsın. Ama benim sadece tek bacağımda var. Neredeyse basamak çıkmak için bile açamıyorum bacağımı...

Günaydınnn
Acaba dinlensen geçebilir bir ağrı mı?
İçin rahat etmiyorsa doktorunla bir konuş istersen.

Aynı ağrı bende de var. Çok iyi anlatmışsın. Ama benim sadece tek bacağımda var. Neredeyse basamak çıkmak için bile açamıyorum bacağımı...

bende bende,hemde bir aydır oradaki kasları birisi çekiyor sanki ve çok acıyor,bacağımı kaldıramıyorum,kızımda yaşamadım bu durumu ama normalmiş canlar,durmak yok yola devam

Günaydın canım
korkma ilk olarak üzerini iyi ört bazen gece soguklayınca da agrı sancı yapıyo bi çay al yatakta yudumla... baktın olmuyo bel agrınla beraber şiddetli dr a başvurursun enfeksiyon da olabilir hemen korkutma kendini de bebegini de.. Allah ferahlık versin canım dualarımdasın

Bugaboo ve Stokke zaten tartışılmayacak kalitedeler. O yüzden çok iyi bir seçim yaptınız. Güle güle kullansın bebiş.

Benim de kriterlerim;
Maxi Cosi oto koltuğu takılabilsin.
Kendime dönük kullanabileyim.
Çok ağır olmasın.
Katlandığında az yer kaplasın.

Bir tane bulduk gibi ama yeni modelini bekliyoruz...

bende bende,hemde bir aydır oradaki kasları birisi çekiyor sanki ve çok acıyor,bacağımı kaldıramıyorum,kızımda yaşamadım bu durumu ama normalmiş canlar,durmak yok yola devam

Arabaya otururken çok zorlanıyorum özellikle. Ama evet durmak yok yola devam

Bu indirimlerin her ay olması güzel. Zamanı gelince iyi takip etmek gerekiyor demek ki :)

merhabalar..bu cuma 6.ayim bitiyor 27.haftama giriyorum kabizlik cekiyorum kendimi cok sis hissediyorum kendimi..sizler nasilsiniz

muhtemel doğum tarihlerimiz arasında 2 gün var. Benim 2,3 gün önce öyleydi de şu aralar ve genellikle öyle bir sıkıntı yaşamıyorum. Hamileliğin başlarında yaşamıştım ama şişliği.

ay aynene bende de var yaa. Bide menuskus sıkıntımda var birleştiler evlere şenlik oldu şimdi. Sağ bacağımı komple kullanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…