Kıslar bugün fazla giremedim, eve temizlikçi geldi, heryer mis oldu çok şükür, bebek partisine de son 2 gün salonu süslemeye başladım, bazı arkadaşlara ekstrem birşey gibi gelebilir, ama eğlence oluyor işte, oyalanıyorum uğraşırken, resimleri koyucam en son hatta konu mu açsam 2014 mart annelerinin baby showerları diyekaç kişi yapçaktı ona göre açayım
Canım yaaa ne güzelll. Ben sevgilimden bekliyodum öyle bir sürpriz ama pek umudum kalmadı
Ben de üstelemiyorum o yapmazsa ben kendi kendime parti yapamam yaparsam da bizim beye sonrasında trip atarım sen yapmayı akıl etmedin diye :)))
kızlarrr etine dolgun butt geldi:)eşim gordude alay ediyo butt ne diye butterfly yazıcaktım kullanıcı adını kabul etmedi varmış ne yaptıysam olmadı adım arzu olmadı bende sinirlenip butt yaptım oldu napim:)nasılsınız buarada odalar alınıyo çok tatlı olmuş maşallah.ne dicem şimdi size yaaa benim tam olarak bacagımın yani malum yerin kemikleri agrıyo hani spor salomunda bacak acma kapama yapan bi alet var bilen bilir iç basen için sanki onu yapıp hamlamışım gibi ordaki kemikler agrıyo sizinde oylemi nedendir acaba başka turlu anlatamazdım aynı bi ham agrısı gibi:)
normal canım onlar kasların kendiini doğum için hazırlıyor ben de de oluyor bazen
kızlarrr etine dolgun butt geldi:)eşim gordude alay ediyo butt ne diye butterfly yazıcaktım kullanıcı adını kabul etmedi varmış ne yaptıysam olmadı adım arzu olmadı bende sinirlenip butt yaptım oldu napim:)nasılsınız buarada odalar alınıyo çok tatlı olmuş maşallah.ne dicem şimdi size yaaa benim tam olarak bacagımın yani malum yerin kemikleri agrıyo hani spor salomunda bacak acma kapama yapan bi alet var bilen bilir iç basen için sanki onu yapıp hamlamışım gibi ordaki kemikler agrıyo sizinde oylemi nedendir acaba başka turlu anlatamazdım aynı bi ham agrısı gibi:)
Kizlar gunaydin
gece hic rahat uyuyamadim son bir aydir zaten uyuyamiyordum ama bu sefer bi farkli adet sancisi gibi sancim var sanki yogun agriyor ilk hamileligim diye anlayamadim esim de giderken akli bende kaldi gun icerisinde gecsin diye dua ediyorum allahim cok kotu yaaa aglicam simdi
Kizlar gunaydin
gece hic rahat uyuyamadim son bir aydir zaten uyuyamiyordum ama bu sefer bi farkli adet sancisi gibi sancim var sanki yogun agriyor ilk hamileligim diye anlayamadim esim de giderken akli bende kaldi gun icerisinde gecsin diye dua ediyorum allahim cok kotu yaaa aglicam simdi
Aynı ağrı bende de var. Çok iyi anlatmışsın. Ama benim sadece tek bacağımda var. Neredeyse basamak çıkmak için bile açamıyorum bacağımı...
Kizlar gunaydin
Günler boyu kafa patlattık, annelere sorduk. Mevzu şudur: tüksek bebek arabaları anne açısından rahat oluyor ama bebek bir yaşını geçtiğinde üzerinde durmak istemiyor. O zaman bazı anneler baston puset denilen alçak ve küçük bebek arabalarına geçeniliyorlar. Ama baştan baston puset alırsan da anne ve bebek için kullanması zor oluyor. Benim belirlediğim kriterler şöyleydi:
Hafif
Orta boy ve yüksek değil
Mnevrası iyi. (Artık çoğunun öyle)
Süspansiyonlarının çok iyi olması (bebek öyle rahat ediyor, kolay kolay uyanmıyor)
Pusetin sırt bölümünün 3 kademe yatabilmesi. Yani dik, rest ve sleep deniyor.
Aşağıdakini aldım. Beklentimin ötesinde sırt ve oturma bölümü bebek büyüdükçe boyuna göre ayarlanabiliyor. Pahalı ama değdiğini düşünüyorum. Aynı standartlarda çok daha ucuz arabalar da vardı ama ben artık yılmıştım.
Eki Görüntüle 900783
bende bende,hemde bir aydır oradaki kasları birisi çekiyor sanki ve çok acıyor,bacağımı kaldıramıyorum,kızımda yaşamadım bu durumu ama normalmiş canlar,durmak yok yola devam
Bugün mothercare'e gittik heyecanla, zıbınların çoğunda ve tulumlarda %30 indirim var, zaten %50ye varan indirimlerle yazıyordu kapıda, ben yaz sonu zıbınlarımı tamamlamıştım o zaman 3tanesini 19.90a almıştım, 5lileri de 29.90dı mothercare'den; şimdi bakınca pahalı geldi bana, desensiz düz beyaz zıbınlar 5 tanesi 55tl'ydi renklileri hatırlamıyorum bir de ben patikli tulumlara odaklandım onların fiyatı da 3 tanesi 55tl'ydi. yılbaşıdan sonra daha çok düşer diye almadım, acelemiz yok ki :)
Antalya Migros mağazasına gittim.
anladım cnm.teşekkürler.bide sana özelden bi msj atıcam bakarmısın?
merhabalar..bu cuma 6.ayim bitiyor 27.haftama giriyorum kabizlik cekiyorum kendimi cok sis hissediyorum kendimi..sizler nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?