kızlarrr etine dolgun butt geldi:)eşim gordude alay ediyo butt ne diye butterfly yazıcaktım kullanıcı adını kabul etmedi varmış ne yaptıysam olmadı adım arzu olmadı bende sinirlenip butt yaptım oldu napim:)nasılsınız buarada odalar alınıyo çok tatlı olmuş maşallah.ne dicem şimdi size yaaa benim tam olarak bacagımın yani malum yerin kemikleri agrıyo hani spor salomunda bacak acma kapama yapan bi alet var bilen bilir iç basen için sanki onu yapıp hamlamışım gibi ordaki kemikler agrıyo sizinde oylemi nedendir acaba başka turlu anlatamazdım aynı bi ham agrısı gibi:)
çok hoşsun güldürdün ben gece gece
o ağrı ben de çoook uzun zamandır var.dr normal dedi.afedersiniz apışarama yumruk yemiş gibiyim vallayine de bol kalsiyum ve magnezyum içeren yiyecekler tüket dedi.dereotu,beyaz leblebi...
Kızlar şuan tlfdan giriyorum en kısa zamanda bilgisayar üzerinden resimleri paylaşırım kız anneleri zaten baştan 1-0 galip başlıyorlar o kadar seçenekleri var ki ☺️☺️☺️ Bir de bu süs şeker işi maddiyat açısından değil tamamen kendi elimle birşeyler yapmış olmak istemem ve piyasadaki hazır ürünleri hiç beğenmememden kaynaklanıyor 😍😍😍 zevkinize göre şeyler yapmak inanın daha güzel...
yine ben çok fazla şikayet ediyorsun diyeceksiniz belki arkadaşlar ama birilerine anlatmazsam patlicam
bölge müdürünü aradım napacaz bu tayin işini dedim gelir çalışırsın dedi
bende yıllık izin almak istiyorum dedim tabi sen bilirsin onay veririm dedi
yıllık izni kullandıktan sonra 7 günüm kalıyor doğum iznine. bunun 2 günü doktor kontrolüm var zaten ona gidecek onun için izin veririm dedi
5 gün için şu an ya rapor alıcam yada gidip orda idare edeceğim
yıllık iznin devamına doğum iznini eklemek istediğimi söyledim her türlü kabul dediler
ama istifa etmediğim için dik başlılık ediyormuşum, parça başına prim usulü ve sigortasız çalışmam benim için daha hayırlı olurmuş,
zaten taşeronu fesh edeceklermiş, ben ortada kalacakmışım. biraz özeleştiri yapmam gerekmiş yanlışa düşmüşüm
amin canım benim yaa Allah herkeze sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin, kimi görsem göbeğime bakıp Allah kurtarsın diyor kendimi hapise yada savaşa gidiyor gibi hissediyorumOyyyy hemsiresin bir de. Pek zor bir meslek ve senin yerinde olsam ben de etkilenirdim.hepimiz için hayırlı dogumlar nasip etsin Allahım. Hangi yolla olursa olsun ikisi de kolay olsun.
çok güldüm yaa benim bi arkadaşım var, etine dolgun baya, biz ona aramızda but derdik o da zaten mutluydu butlarıyla alınmazdıkızlarrr etine dolgun butt geldi:)eşim gordude alay ediyo butt ne diye butterfly yazıcaktım kullanıcı adını kabul etmedi varmış ne yaptıysam olmadı adım arzu olmadı bende sinirlenip butt yaptım oldu napim:)nasılsınız buarada odalar alınıyo çok tatlı olmuş maşallah.ne dicem şimdi size yaaa benim tam olarak bacagımın yani malum yerin kemikleri agrıyo hani spor salomunda bacak acma kapama yapan bi alet var bilen bilir iç basen için sanki onu yapıp hamlamışım gibi ordaki kemikler agrıyo sizinde oylemi nedendir acaba başka turlu anlatamazdım aynı bi ham agrısı gibi:)
kızlar aman diyorum hemşireleri unutmayınBen magneti ayrı bonbon şekerini ayrı düşünüyorum
Yani magnet anı olsun diye olacak..
Şekerleri de genelde kimse yemiyor diye düşünüyorum ama ya yiyen olursa diye ayrı daha basit bir şey düşünüyorum.
Bir de hastanede hemşirelere filan ikram etmek için normal kutu madlen çikolata istiyorum.
yine ben çok fazla şikayet ediyorsun diyeceksiniz belki arkadaşlar ama birilerine anlatmazsam patlicam
bölge müdürünü aradım napacaz bu tayin işini dedim gelir çalışırsın dedi
bende yıllık izin almak istiyorum dedim tabi sen bilirsin onay veririm dedi
yıllık izni kullandıktan sonra 7 günüm kalıyor doğum iznine. bunun 2 günü doktor kontrolüm var zaten ona gidecek onun için izin veririm dedi
5 gün için şu an ya rapor alıcam yada gidip orda idare edeceğim
yıllık iznin devamına doğum iznini eklemek istediğimi söyledim her türlü kabul dediler
ama istifa etmediğim için dik başlılık ediyormuşum, parça başına prim usulü ve sigortasız çalışmam benim için daha hayırlı olurmuş,
zaten taşeronu fesh edeceklermiş, ben ortada kalacakmışım. biraz özeleştiri yapmam gerekmiş yanlışa düşmüşüm
niye sigortadan vazgeçecekmişsin ben onu anlayamadım
İşte güya kızın aklına girmeye çalışıyor kötü niyetli insanlar, hamile düşmanı muhtemelen bu adamlar...
ayyy deniz ismine bayılıyorum yaa hemm kıza hem erkeğe çok yakışıyor, benim abimin adı da denizhoşgeldin aramıza ben de 27 yaşındayım denizliden katılıyorum ilk bebişim ve kız olacak ismi de deniz olacak
kızlarrrrrrrrr kaçıncı haftaya kadar çalışacaksınızzzz?? 37. haftaya kadarmı yoksa daha önce ayrılmak isteyenler varmı
kızlarrrrrrrrr kaçıncı haftaya kadar çalışacaksınızzzz?? 37. haftaya kadarmı yoksa daha önce ayrılmak isteyenler varmı
Kızlar yazdıklarınızın hepsini tam anlamıyla okuyamadım ama süs işini inan büyütmeyin benim de doğum paketimde ikramıklar ve süsler olmasına rağmen çevremiz çok geniş ve kalabalık bir ailenin geliniyim o yüzden hastane dışında gelenim gidenim olacak ilk etapta bende amaaaaan uğraşamam dememe rağmen son anda yapmaya karar verdim ve öyle güzel basit ama gösterişli şeyler yaptım ki bu konuda hiç mütevazı olamayacam ☺️☺️☺️ 2 çeşit magnet, lavanta keseleri, çubuklu şekerler, 2 çeşit Kutulu şekerler şimdilik yaptıklarım 😍 uygun olduğum zaman resimlerini gönderip en azından fikir sahibi olabilirsiniz ama bu süs işini inan çok büyükmeyin ben dün 2-3 saatte 50 tane magneti bitirdim herşeyiyle 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?