2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Kıslar bende de bi ağrı var ama tam arada bacaklarda değil sabah kalkınca oluyor sonra geçiyor yan yatmaktan eziliyor mu noluyor anlamadım, bir de bebiş eskisi gibi pat küt girişmiyor hareketleri azaldı sanki normal mi acaba????

Son düzenleme:
Kızlar benim de oturduğum yerde çevrem az anca 10 kişi gelir hastaneye e eve de bi 10-15 desek anlayacağınız ben hastanede şeker çikolata ya da kurabiye tarzı vermeyi düşünüyorum onları da arkadaşım yapacak sağolsun. Burda hastanede 1 ya da 2 gece en fazla kalınıyo( tabi sezeryan benim) ben bebek mevlüdümü annemlerde yapmayı düşünüyorum orda acayip kalabalık çevremiz var orda vereceklerimizi de annem ayarlayacak Eminönü'nden bakacakmış bişeyler. Anne 49 yaşında benim hem genç hem zevkli hem de çok beceriklidir annem diye söylemiyorum bi parça ona çekseydim keşke hastanede bile süslememi yapacak anacımmm

Bu arada şekerkonusunda ben cuma günü kıslara dağıtmak için notluk ve şeker hazırladım gayet uyguna geldi Mevlüt içinde benzeri olabilir veya hastanede dağıtmak için , resim paylaşırım birasdan

Ben de aynısını düşünüyorum.Etrafta hep klasık aynı şeyler var.Bakalım ben kafamdakileri yapabilirsem içime daha çok sinecekHazır ürünler çok tek düze ben de çok beğenemedim açıkcası.Bir de insan ilk olunca her şey farklı olsun istiyo galba..

Bir de arkadaş bacak agrısı demiş.Azaltmak için ben yastıkla yatıyorum baya da faydası oluyo tavsiye ederim.Bacaklarının arasına yastık koyuyosun.Bi bacağını karnına çekip diğerini uzatınca daha rahat uyunuyo

yine ben çok fazla şikayet ediyorsun diyeceksiniz belki arkadaşlar ama birilerine anlatmazsam patlicam
bölge müdürünü aradım napacaz bu tayin işini dedim gelir çalışırsın dedi
bende yıllık izin almak istiyorum dedim tabi sen bilirsin onay veririm dedi
yıllık izni kullandıktan sonra 7 günüm kalıyor doğum iznine. bunun 2 günü doktor kontrolüm var zaten ona gidecek onun için izin veririm dedi
5 gün için şu an ya rapor alıcam yada gidip orda idare edeceğim
yıllık iznin devamına doğum iznini eklemek istediğimi söyledim her türlü kabul dediler

ama istifa etmediğim için dik başlılık ediyormuşum, parça başına prim usulü ve sigortasız çalışmam benim için daha hayırlı olurmuş,
zaten taşeronu fesh edeceklermiş, ben ortada kalacakmışım. biraz özeleştiri yapmam gerekmiş yanlışa düşmüşüm

Tatlım sen hamilesin istersen yanlışa da düşersin istersen doğruya da çıkarsın, kimsenin bir şey söylemeye hakkı yok.
7 gün de doktordan ayrıca rapor al.
Tek düşüncen bebişini doğurmak olsun.
İş ne olur, nerede çalışırsın, kimlerle çalışırsın çook sonra düşüneceğin şey olsun.

Oyyyy hemsiresin bir de. Pek zor bir meslek ve senin yerinde olsam ben de etkilenirdim.hepimiz için hayırlı dogumlar nasip etsin Allahım. Hangi yolla olursa olsun ikisi de kolay olsun.
amin canım benim yaa Allah herkeze sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin, kimi görsem göbeğime bakıp Allah kurtarsın diyor kendimi hapise yada savaşa gidiyor gibi hissediyorum
çok güldüm yaa benim bi arkadaşım var, etine dolgun baya, biz ona aramızda but derdik o da zaten mutluydu butlarıyla alınmazdı
kızlar aman diyorum hemşireleri unutmayın ben geçen sene sezeyan servisinde çalışırken eve cebim dolu bebiş çikolatalarıyla dönerdim, eşimle arasından en güzelini seçerdik, ileride bizim de bebişimiz olursa bundan yaptırırız diye

bende bi ulusa bakayım en güzeli oralarda neler var bakalım:) Sadem karamelcim bırak istediklerini soylesinler. Eğer taseronun işi bitersede üzülme:kimse ortada kalmaz

niye sigortadan vazgeçecekmişsin ben onu anlayamadım

kızlarrrrrrrrr kaçıncı haftaya kadar çalışacaksınızzzz?? 37. haftaya kadarmı yoksa daha önce ayrılmak isteyenler varmı

İşte güya kızın aklına girmeye çalışıyor kötü niyetli insanlar, hamile düşmanı muhtemelen bu adamlar...

Devletten alacagı yardımı da şirket vercekse ne ala..Zaten doğum iznine girince işten çıkaramazlar.Belliki kendi isteğiyle ayırtmaya çalışıyorlar...gerçi konuyu da ayrıtlı bilmiyorum bişey demiim

kızlarrrrrrrrr kaçıncı haftaya kadar çalışacaksınızzzz?? 37. haftaya kadarmı yoksa daha önce ayrılmak isteyenler varmı

ben en basından beri 37. hafataya kadar calışacagım diyordum maddi nedenlerle. Ama artık sağlığım el vermiyor gerçekten cok zorlanıyorum. 4 derecede ayagında doktor teriliği üzerinde beyaz önlük çalışılmıyo. Doktor değilim bu aradaSÜrekli hastayım.... Birde benim durumumda karısık gibi biraz. Yani 32. haftada cıkadabilirim 37. haftayı bekleyedebilirim. Belkide arada cıkarım bi garantisi yok ynai..

canım çok merak ettim yaptıklarını bizimle paylaşırsan sevinirmm

kızlarrrr çığlık atasım var...Vajinamda acayip bi kaşıntı var mantar demişti doktor krem yazdım ama hiç iyi gelmediiş yerindeyim şu anda mahfoldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…