bende hiçbişey anlamadım bu doğum izninden doğum parası alabilmemiz için 32. haftada çalışabilir raporumu almamız gerekiyo eee ben 32. haftada işten ayrılmayı düşünüyodum çalışabilir raporu aldıktan sonra hemen vericeklermi çalışamaz raporunu vallahi kızlar kafam karıştı biri lütfen ayrıntılı anlatsınhiçbi bilgim yok doğum parası için çalışıyorum ztn bide ondan olmıyım
keçedenmi yapacaksın arkadaşımm???
Hepinize günaydın kızlarsüper bi gün geçirmeniz dileğiyle
KIzlar bebeğiniz için hangi bezi kullanacaksınız? Ben prima premium care ile başlamak istiyorum.
Sizlerin fikri nedir?
canım 32. haftada cıkacaksan direk çalışamaz raporunu alacaksın ki zatenn
Kızlar yazdıklarınızın hepsini tam anlamıyla okuyamadım ama süs işini inan büyütmeyin benim de doğum paketimde ikramıklar ve süsler olmasına rağmen çevremiz çok geniş ve kalabalık bir ailenin geliniyim o yüzden hastane dışında gelenim gidenim olacak ilk etapta bende amaaaaan uğraşamam dememe rağmen son anda yapmaya karar verdim ve öyle güzel basit ama gösterişli şeyler yaptım ki bu konuda hiç mütevazı olamayacam ☺️☺️☺️ 2 çeşit magnet, lavanta keseleri, çubuklu şekerler, 2 çeşit Kutulu şekerler şimdilik yaptıklarım 😍 uygun olduğum zaman resimlerini gönderip en azından fikir sahibi olabilirsiniz ama bu süs işini inan çok büyükmeyin ben dün 2-3 saatte 50 tane magneti bitirdim herşeyiyle 😉
Kizlar gunaydin
gece hic rahat uyuyamadim son bir aydir zaten uyuyamiyordum ama bu sefer bi farkli adet sancisi gibi sancim var sanki yogun agriyor ilk hamileligim diye anlayamadim esim de giderken akli bende kaldi gun icerisinde gecsin diye dua ediyorum allahim cok kotu yaaa aglicam simdi
Kızlar mevlütü hemen yapmayı düşünüyorum ki gelen giden bitsin diye.Bide yatağı falan süslemeyi düşünüyorum,değişik bişeyler olsun istiyorum.Ev mevlüdüde yapmadığım için ikisi bi arada çıksın diye bide bizim akrabalar bu tür şeylere önem verirler.Değişik fikirleri olan paylaşabilirmi lütfen banada fikir olur...
canım paylaşırsan seviniriz yaa ben kendim kızım için bişeyler yapmak istiyorummm
Ev mevlüdü yapmamak ne demek ben bilmiyorum...
tatlım bizde yeni evlenenler ev için mevlüt okuturlar...Misafirlerin evi görmesi için hemde işte evde kuran okunmuş oluyo hayırlı olsun falan diye ben çalıştığım için yapamamıştım o yüzden kızıma yapmak istiyorum...
Hey Arkadaşlar,
evde olup saat 8de uyanmanın ne anlamı var heh sizlere söylüyorum sayın erkenden uyanan göbüşdaşlar.
3 ay sonra isteseniz de uyuyamıcaksınız niye yani sabahın kör vakti uyanıyorsunuz?
Çalışan anne adaylarının yerine de 1er,2şer saat uyusanız fena mı olur?
huggies iyi midir yaa? Eşimin çok yakın bir arkadaşı huggies te çalışıyor. ve çok uyguna bize getirebilir. ama hiç kullanan görmedim o yüzden prima kullanıcam diye ısrar ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?