2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım 32. haftada cıkacaksan direk çalışamaz raporunu alacaksın ki zatenn

keçedenmi yapacaksın arkadaşımm???

keçe düşünmüştüm sonra vazgeçtim.Benim oğlum olcak.Eminönünden metal yelkenliler aldım bir de tevafuk büyük yelkenli sepet buldum.Onlara lavanta yapmayı düşünüyorum.Kurdela tül vs bir de kapı süsü.Aslında şekerle lavanta arasında kaldım.Herkes bişe diyo

KIzlar bebeğiniz için hangi bezi kullanacaksınız? Ben prima premium care ile başlamak istiyorum.
Sizlerin fikri nedir?

Ben de premium care diyorum annem ise ilk bir ay daha ucuz molfiks hugies kullan çünkü ilk zamanlar sürekli sulu kaka oluyo ya çok değiştiriliyor diye. Yeni doğum yapan arkadaşlar da öyle diyo ama cildi hassastır bebişimin. Ben sürekli prima kullanırım herhalde. Kızımda da öyle yapmıştım

Kızlar yazdıklarınızın hepsini tam anlamıyla okuyamadım ama süs işini inan büyütmeyin benim de doğum paketimde ikramıklar ve süsler olmasına rağmen çevremiz çok geniş ve kalabalık bir ailenin geliniyim o yüzden hastane dışında gelenim gidenim olacak ilk etapta bende amaaaaan uğraşamam dememe rağmen son anda yapmaya karar verdim ve öyle güzel basit ama gösterişli şeyler yaptım ki bu konuda hiç mütevazı olamayacam ☺️☺️☺️ 2 çeşit magnet, lavanta keseleri, çubuklu şekerler, 2 çeşit Kutulu şekerler şimdilik yaptıklarım 😍 uygun olduğum zaman resimlerini gönderip en azından fikir sahibi olabilirsiniz ama bu süs işini inan çok büyükmeyin ben dün 2-3 saatte 50 tane magneti bitirdim herşeyiyle 😉

canım paylaşırsan seviniriz yaa ben kendim kızım için bişeyler yapmak istiyorummm

Kızlar mevlütü hemen yapmayı düşünüyorum ki gelen giden bitsin diye.Bide yatağı falan süslemeyi düşünüyorum,değişik bişeyler olsun istiyorum.Ev mevlüdüde yapmadığım için ikisi bi arada çıksın diye bide bizim akrabalar bu tür şeylere önem verirler.Değişik fikirleri olan paylaşabilirmi lütfen banada fikir olur...

Canım bugün geçmezse Dr a git hemen, ben de bekledim iki gün enfeksiyon çıktı hemen tedaviye başlarsınenfeksiyon tehlikeli ya :18:

Ev mevlüdü yapmamak ne demek ben bilmiyorum...

Ben çok çeşit yapmayı düşünmüyorum.50 adet lavanatalı yapmayı düşünüyorum.Çok da uzun sürüp zaman almaz die düşünüyorum :) çok çeşit var önemli olan karar vermek:))

Ev mevlüdü yapmamak ne demek ben bilmiyorum...

tatlım bizde yeni evlenenler ev için mevlüt okuturlar...Misafirlerin evi görmesi için hemde işte evde kuran okunmuş oluyo hayırlı olsun falan diye ben çalıştığım için yapamamıştım o yüzden kızıma yapmak istiyorum...

Yani ev mevlüdü yapacaksın işte..
Haaa "ev" mevlüdü evde mevlüd anlamında demedin sen : )))

Ben de diyorum mevlüd evde yapılır zaten başka nerede oluyor acaba diye :)

Aynı fikirdeyim seninle canım bende bir ay öncesine kadar uyumayım şişmeyin bu sefer düşüncesiyle uyumuyordum ama sonra dedimki kendime kızım sen delimisin iki ay sonra mumla ararsın bu günleri yat diye kızımı gönderiyorum okula hemen arkasından yatıyorum 11 e kadar yaşasın uyumak

Kızlar şuan tlfdan giriyorum en kısa zamanda bilgisayar üzerinden resimleri paylaşırım kız anneleri zaten baştan 1-0 galip başlıyorlar o kadar seçenekleri var ki ☺️☺️☺️ Bir de bu süs şeker işi maddiyat açısından değil tamamen kendi elimle birşeyler yapmış olmak istemem ve piyasadaki hazır ürünleri hiç beğenmememden kaynaklanıyor 😍😍😍 zevkinize göre şeyler yapmak inanın daha güzel...

huggies iyi midir yaa? Eşimin çok yakın bir arkadaşı huggies te çalışıyor. ve çok uyguna bize getirebilir. ama hiç kullanan görmedim o yüzden prima kullanıcam diye ısrar ediyorum.

Arkadaşım prima kullanıyordu sonra hugies denemek istedi hiç memnun kalmadığını söyledi bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…