2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Saolun kızlar hareket ettiğini hissediyorum ama eskisi gibi değil sadece ondan telaş yaptım biras dinlenelim bakalım, Allah'ım sağlıkla doğsa şu bebişler nasıl rahtlıcazz inşallah...

oo arkadaşım hareket ediyormuş ya meleğin daha ne istiyorsun illa parendemi atsın içinde
maşallah hiç kafanı yorma arkadaşımm

Ne kadar güzel ikinci kez bebeğin olacak bu sağlıkla gelecek inşallah.
woooowww hemşeri sayılırız. Ben de malatyalıyım:))) ama istanbulda yaşıyorum seninkinin tam tersi:))

hoşgeldin tekrar aramıza..

ne güzel sende mi malatyalısın mutlu oldum:)

Taç Kapitone Fitted Alez

Googledan bi bak canım.

teşekkür ederim çiçeğim baktım bundan alıcam sanırım bir de bu su geçirmiyor dimi?

kızlar bu doğum mevzusunda ben normalden değil belki saçma gelecek ama sezaryenden korkuyorum aksine adı üstünde normal doğum normal olan gibi geliyor sezaryen diyince böyle hemen aklıma kötü kötü şeyler geliyor en başından beri hiç düşünmedim doktorum sorduğunda direk ''normal!!'' diye kesitirip attım ama allahın takdiri belki sezaryen olucam o zaman da yapacak bişey yok hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalım da nasıl yoldan geldiği önemli değil :)))

Var tabi üstelik ben yataktan kalkmadan kalkmama gibi bir huyu var.
İşe geç kalacak bile olsa ben kalkmadan kalkmıyor :)

bak şimdi amargi görürse yine gülecek bana ben de çok dertliyim o konuda benim eşim de öyle ben kalkmadan yataktan kalkmaz evlendiğimizde çalışmıyordum her sabah ona kahvaltı hazırlıyordum ilk zamanlar ama diyordum bak sen geç hazırlanıyorsun sen kalk duşunu falan al o arada ben senin kahvaltını 10 dk da hazırlarım yok anam inadına kalkmıyor adam çıldırıcam kendileri padişah sonra da bana kızıyordu geç kalktın hazırlama yemicem diye tripler e yani kocacım kusura bakma ama ananın evinde görmüştün böyle muameleyi kv hiç hazırlamıyordu kahvaltı istemiyordu evlenince istemeye başladı hem kalk kahvaltısını hazırla hem de surat yapsın şimdi de öyle ben kalkmadan kalkmıyor ben 15 dk hazırım kapıda bekliyorum adam 65 dk hazır bekle ki çıkacak assolistim!!! :))

canım hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah yolu açık olsun

Kizlar kafam karişti yardim ben mecburi sezeryan olucam 38. Haftamda felen alicak doktor bebegimin hemen hemennherşeyi tamam bugun beşik bakicaz eger hosumuza giderse alicaz ayrica annem bu hafta sonu kiyafetleri yikayalim yavaş yavaş dedi sizce cokmu erken davraniyoruz siz beşikleri aldinizmi 2 hafta sonrada hastane çantasini hazirlicaz ben iyice ağirlaşmadan yapim diyorum ama uyku setini sermicem tabiki çokmu rken kafam karişti birde benim kalçam cok aciyor kemik incilmesi gibi hamilelikten dediler ama sizede oluyormu yurutmuyor resmen eminonune gidicem seker işini halletmeye ama nasil yürücem bilmiyorum

Keçe örnekleri link vereyim burada yer kaplamasın...

Örnek1
Örnek2
Örnek3
Örnek4

ben bunlara bayıldım ya. ama çok yeteneksiz ve sabırsız bir hamişim ben. sipariş vermek istiyorum da güvenebilceğim bir yer arıyorum dolgulu keçe magnet istiyorum 100 tane falan bir de keçeden kapı süsü. ankarada olanlar bir fikir verebilir mi. suluhanda var dediler ama ben hiç gitmedim. dr kontrollleri için gidiyorum ankaraya pek bilmiyorum ankarayı

Cnm senle doğumumuz aynı gözüküyor ben birtek parkyatağını almadım o da yatak odamız daralacak diye yıkama işinede önümüzdeki ay başlıycam sen kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman yap bence, sadece sıkı paketle steril kalsın kuzunun eşyaları

Saolun kızlar hareket ettiğini hissediyorum ama eskisi gibi değil sadece ondan telaş yaptım biras dinlenelim bakalım, Allah'ım sağlıkla doğsa şu bebişler nasıl rahtlıcazz inşallah...

Canim biz senle ayniyiz benimde oyle mesela günduzleri uyuyor genelde oyuzden telaş yapmiyorum akşam 10 dan sonra hareketleniyor sipam resmen duzeni var yani ben birde cok merak edersem hareket edene kadar şarki soyluyorum ozaman tepki veriyor dene derim:)

ne güzel anlatmışsın da benim bunları yapacak hiç sabrım yok. O görevi kocama verdim kocam yapacak :))))

Benimkide gece hareketleniyordu 2 gündür böyle oldu bak yazarken 2 tekme salladı beni yalancı çıkarcak ama yavaş geliyor belkide bundan sonra böyle olcak neyse endişe etmiym artık nasılsa kıpraşıyor

kız bu saatte napıyon zuzuummm. Gidip uyusana dicem ama artık çok geç kalmış olabilirim. Ben bu satırları yazarken sen 146343. rüyanı görüyosundur kesin

sorma emelcim.bir uyku düzensizliğidir gidiyor.bigün 12 dedimi uyukluyorum,ertesi gün sabah 5 e kadar oturuyorum düzene sokamadım bir türlü.sabahları da bazen 6 da kalkıyorum bazen öğlen 1 i buluyor bebiş doğunca napıcaz bilmem...

hoşgeldiiin göbüşdaş

ayy benim sorularım bitmez
şu hamilelik cetvellerini nasıl yaptınızzz

profil düzenle kısmında ebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi: kısmını dolduruyorsun canım.

Ya şimdi ben gece 1 ya da 2 kere kalkıyorum, bebiş de en fazla o kadar uyanır diyelim o zaman

buna bir cevap vermicem sadece bir örnekle açıklıcam o zaman ne demek istediğimi anlarsın.
Arkadaşım doğum yaptıktan bir süre sonra bana yazdığı bir iletide aynen şu cümleyi kurmuştu.
"Kendimi entegre süt tesisi gibi hissediyorum" o anda anladım zaten ne hale geleceğimizi

Var tabi üstelik ben yataktan kalkmadan kalkmama gibi bir huyu var.
İşe geç kalacak bile olsa ben kalkmadan kalkmıyor :)

oyyy seninki bayağı bir gelenekselciymiş. sen çalışıyorken de böyle miydi düzeniniz peki?
ben hiç eşime sabah kahvaltısı hazırlamıyorum da ( o kendi sandwichini kalkar kendi yapar onu yer.

yorulmusutur o tabiiii. O napsın odayı falannnn. Ona sen lazımsın sadce. Bide canım bazen ters donuyorlarmıs. Yani sırtına dogru o zamanda hissedemeyebilirsin merak etme. Korkma heyecanlandın bu aralar sen bide oda etkiler..

kızlar hepinize merhabalar öpüyorum kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum günün konularına cevap verme hakkımı kullanıyorum :) :::
1-bebek bezi demişsiniz ben prima premium care kullanıcam o gün fuarda tanıtımını da yaptılar çok beğendim nefes alması bezin doluluk göstergesi falan yüzeyi de çok güzel hepsine baktım ama prima en iyisi sanırım huggies le ilgili ne iyi ne de kötü yorum duydum hiç macera aramicam direk prima bir de benim de kocamın da popişi :)) çok hassas kesin bizim oğlanın da popişi hassas olucak :))

2-bebek şekerine gelince benim kocamın sülalesi çok kalabalık bir de akrabalar kadar kv nin arkadaşları var bir de eşimin arkadaşları falan nikah törenimize 400 kişi katılmıştı şimdi bebek olunca aynı kişilerin de geleceğini düşünürsek bir de hastane evime çok yakın herkes hem hastaneye hem de eve gelecektir ben hastane için ilk etapta 200 tane yaptırıcam mcburen belki yetmicek bile eşimin kuzeni bebek kurabiyesi konusunda çok ustadır kurabiyelerini o yapacak 1 hafta sürer ancak yapar kız hem de çalışıyor ben de belki evde denerim olursa bi 100 tane de ben yaparım herhalde daha karar vermedik de durum bu :))

Hiç güleceğim yoktu.Galba hepimizin dönüşeceği şey belli

kanal D evim şahane de bebek odası yapıyorlar kızlar

tüyolar;

beşik oda kapısına yakın olmalıymış.pencere ve radyatöre uzak olmalıymış.
dolap kapının açıldığı ölü alanda olmalıymış.

ev sahibinin kötü anısı var.geçen sene 38 haftalıkken maalesef bebişi ölmüş.şimdi gene hamileymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…