Saolun kızlar hareket ettiğini hissediyorum ama eskisi gibi değil sadece ondan telaş yaptım biras dinlenelim bakalım, Allah'ım sağlıkla doğsa şu bebişler nasıl rahtlıcazz inşallah...
Ne kadar güzel ikinci kez bebeğin olacak bu sağlıkla gelecek inşallah.
woooowww hemşeri sayılırız. Ben de malatyalıyım:))) ama istanbulda yaşıyorum seninkinin tam tersi:))
hoşgeldin tekrar aramıza..
Taç Kapitone Fitted Alez
Googledan bi bak canım.
Benim de tabi öncelikle gönlümden normal doğum geçiyor ama sağlık açısından sezeryan gerekirse diye de kendimi iki seçeneğe de hazırlıyorum. Allah bize ve bebeklerimize sağlık ve güç versin. 3 nefeste doğurmak nasip olsun :)
Var tabi üstelik ben yataktan kalkmadan kalkmama gibi bir huyu var.
İşe geç kalacak bile olsa ben kalkmadan kalkmıyor :)
Kızlar bir de aklınıza gelirse, dua edin, kardeşim çok uzun bir uçak yolculuğu yapacak, hayırlısıyla rötarsız bir uçuş olsun, huzuru ve sağlığı yerinde bir şekilde gelsin. Of yazarken bile ağlamaya başladım.
oo arkadaşım hareket ediyormuş ya meleğin daha ne istiyorsun illa parendemi atsın içinde
maşallah hiç kafanı yorma arkadaşımm
Kizlar kafam karişti yardim ben mecburi sezeryan olucam 38. Haftamda felen alicak doktor bebegimin hemen hemennherşeyi tamam bugun beşik bakicaz eger hosumuza giderse alicaz ayrica annem bu hafta sonu kiyafetleri yikayalim yavaş yavaş dedi sizce cokmu erken davraniyoruz siz beşikleri aldinizmi 2 hafta sonrada hastane çantasini hazirlicaz ben iyice ağirlaşmadan yapim diyorum ama uyku setini sermicem tabiki çokmu rken kafam karişti birde benim kalçam cok aciyor kemik incilmesi gibi hamilelikten dediler ama sizede oluyormu yurutmuyor resmen eminonune gidicem seker işini halletmeye ama nasil yürücem bilmiyorum
güldürdün valla beni, napıyım eskiden karate yapıyordu içerde şimdi Bale'ye geçti sanki
Saolun kızlar hareket ettiğini hissediyorum ama eskisi gibi değil sadece ondan telaş yaptım biras dinlenelim bakalım, Allah'ım sağlıkla doğsa şu bebişler nasıl rahtlıcazz inşallah...
Genic inan bu kapı süslerinden yapmak 1 max. 2 günümüzü alır oda elimiz alışkın olmadığı için:):)
bak en önemlisi model beğenmek gerisi çok kolay.alcan malzemelerini herhangi beyz bir kağıda yapıştıracağın kuştur çiçektir böcektir vs:) çizcen tarzanca sonra onu keçe kumaş üzerine koyup 2 tane kescen aynısından örneğin çiçekmi yaptın 2 tanenin arasına azıcık elyaf koycanki şişkin göze güzel gelsin sonra istediğin renk iplikle dikcen süslerini tamamlayınca kapı süsünün zemininide ayarlican üstüne silikonla yapışştırcannn
Canim biz senle ayniyiz benimde oyle mesela günduzleri uyuyor genelde oyuzden telaş yapmiyorum akşam 10 dan sonra hareketleniyor sipam resmen duzeni var yani ben birde cok merak edersem hareket edene kadar şarki soyluyorum ozaman tepki veriyor dene derim:)
ne güzel anlatmışsın da benim bunları yapacak hiç sabrım yok. O görevi kocama verdim kocam yapacak :))))
kız bu saatte napıyon zuzuummm. Gidip uyusana dicem ama artık çok geç kalmış olabilirim. Ben bu satırları yazarken sen 146343. rüyanı görüyosundur kesin
Kızlar merhabalar 2 haftadır sizi tkip ediyorum:)hepinizi tanıdım yabancı değilim yani:)ama siz beni tanımıyorsunuz:)
bende 27+1 günlük hamileyim inşallah.çalışıyorum muhabbetlerinize dahil olmak istiyorum candan gönülden:)):
ayy benim sorularım bitmez
şu hamilelik cetvellerini nasıl yaptınızzz
Ya şimdi ben gece 1 ya da 2 kere kalkıyorum, bebiş de en fazla o kadar uyanır diyelim o zaman
Var tabi üstelik ben yataktan kalkmadan kalkmama gibi bir huyu var.
İşe geç kalacak bile olsa ben kalkmadan kalkmıyor :)
Kıslarrrr sorularım kaynadı mı???ıdoktoru aradım az önce bebiş eskisi gibi hareketli değil diye biras daha takip et olmazsa gel dedi? Siz de durum nasıl acaba 27. ci haftada olan birşey mi pat küt geçirildi eskiden şimdi daha narin hareket ediyor acaba yoruldu mu kuzum 2 gündür temizlik bilmem ne :26:
buna bir cevap vermicem sadece bir örnekle açıklıcam o zaman ne demek istediğimi anlarsın.
Arkadaşım doğum yaptıktan bir süre sonra bana yazdığı bir iletide aynen şu cümleyi kurmuştu.
"Kendimi entegre süt tesisi gibi hissediyorum" o anda anladım zaten ne hale geleceğimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?