Bizim de hastanede ikram ediyorlarmış lohusa şerbetini, e ikram ediyorlarsa servisini de yapıyorlardır..
Yani bardak filan taşıyacak halimiz yok herhalde :)
kızlar çalışan arkadaşlara bir sorum olacak doğum iznini nasıl yapacaksınız.37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldıktan sonra 34-yada 35 te ayrılabiliriz değilmi:18:
Hamilelikte benden 2 gün kıdemli olsan da,bebeğine benden önce kavuşacağını bilip seni kıskansam da yine de kucak açarım sana
gel göbüşdaşım hoşgeldin sefalar getirdin :))))
Kızlar bir de aklınıza gelirse, dua edin, kardeşim çok uzun bir uçak yolculuğu yapacak, hayırlısıyla rötarsız bir uçuş olsun, huzuru ve sağlığı yerinde bir şekilde gelsin. Of yazarken bile ağlamaya başladım.
evet haklısın genichangi birini yapayım diyorsun çokta haklısın ne bileyim haftasonları filanda yapabilirsin hani:44:
Gaza geldim, ben de biraz araştırayım model filan :)
kız o lohusa şerbetini anneye ikram ediyolar :))) bir de gelen misafirlere ikram etmek için yapılan versiyonu var. Benim bir arkadaşım hiç üşenmemiş cam kadehler almış onları erkek olduğu için mavi kurdela ile süslemiş gelen her misafire onunla ikram yapılıyordu. Ben biraz gereksiz buldum. Sonuçta hastane ziyareti bu yani.
32. haftada çalşabilir raporu alacaksın nezaman izne ayrılacaksan ozamn dr tekrar gidip raporunu alıyosun
sana kalmış bişey cnm ister bir ister iki nekadar çalışabilirsen
kız o lohusa şerbetini anneye ikram ediyolar :))) bir de gelen misafirlere ikram etmek için yapılan versiyonu var. Benim bir arkadaşım hiç üşenmemiş cam kadehler almış onları erkek olduğu için mavi kurdela ile süslemiş gelen her misafire onunla ikram yapılıyordu. Ben biraz gereksiz buldum. Sonuçta hastane ziyareti bu yani.
Ya sadece biz içelim diye yapılmıyo o şerbet :)
Misafirler de içiyor.
Biz de mevlütte ev yapımı yaparız muhtemelen.
Annem çok süper yapar.
Merhaba kızlar ben de süsümü püsümü kendim yapıcam zaman bulabilirsem bakalım...Çoğu kişinin kızı olcak galba..:) malzemelerimi aldım ama daha başlayamadım :18: incik cincik büssürü detay var yahu
evet misafirlerde içiyor. ama cam kadehler falan fazla bence de dedim ya onların hazırları varmış tek kullanımlık bardaklar.
o bile bana şimdi fazladan yük gibi geliyor evde yapılacak nasıl olsa hastane için düşünmüyorum.
aslında düşünürdüm ama herşeyi ben düşününce bir destek olmayınca öyle yakın samimi arkadaşım falan düşünemeyeceğim.
ayy kızlar bebeğim hıçkırıyoor sanırım ..ay ne güzel bir duygu yaa
Bizim hastane kendisi veriyor diye söyledim.
Vermeseydi de ben yapmaya niyet etmezdim.
Dediğim gibi zaten kim var ki gelecek...
Bizim öyle yakın arkadaşımız filan da yok.
arkadaşlarım var ama hiçbirisi yakın değil dediğim gibi.
6 yıl istanbulda yaşadım sonra tekrar döndüm buraya
ve öyle birileri ile de samimi olmaya ya da kanka
durumlarına girmedim sanırım 29 yaşından sonra da
zor olur. sadece en çok zorlandığım zamanlar böyle
birşey olunca kimseye anlatamamam onun dışında
iyiyim çok şükür
kızlar bu arada aranızda gebelik şekeriyle savaşan varmıbenim 24. haftada 50 gr lık yüklemeyle 209 çıktı. 1 gün hastanede tuttular ölçtüler biçtiler sonunda diyet verdiler 3 haftadan fazladır diyet yapıyorum .benim sıkıntım sabah açlığımın yüksek çıkması
sizde durumlar nasıl
32. haftada çalşabilir raporu alacaksın nezaman izne ayrılacaksan ozamn dr tekrar gidip raporunu alıyosun
sana kalmış bişey cnm ister bir ister iki nekadar çalışabilirsen
bend eoyle cok abartmaacagım yaaa. Hastaneye ve eve gelenlere ikram etmek için çikolata ki onlarında suslu olanları var. Evimin kapısına hosgeldin bebek yazısı keçele kendim yaparım bebeğimin odasına keçeden süs ve mevlüte gelenlerede babaannesi küçük yelekler örmüş onlardan veririm. Ama şerbetler, kadehler kurabiyele bunların hepsini kızımın dogum gunu partisinde yaparım. Hoş geldin bebek partisin veremem bebeğim o kadar kalabalığa girmesin diye ama birinci yas gunu efsenavii olacakkkkk:::)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?