2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bizim de hastanede ikram ediyorlarmış lohusa şerbetini, e ikram ediyorlarsa servisini de yapıyorlardır..
Yani bardak filan taşıyacak halimiz yok herhalde :)

kız o lohusa şerbetini anneye ikram ediyolar :))) bir de gelen misafirlere ikram etmek için yapılan versiyonu var. Benim bir arkadaşım hiç üşenmemiş cam kadehler almış onları erkek olduğu için mavi kurdela ile süslemiş gelen her misafire onunla ikram yapılıyordu. Ben biraz gereksiz buldum. Sonuçta hastane ziyareti bu yani.

kızlar çalışan arkadaşlara bir sorum olacak doğum iznini nasıl yapacaksınız.37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldıktan sonra 34-yada 35 te ayrılabiliriz değilmi:18:

32. haftada çalşabilir raporu alacaksın nezaman izne ayrılacaksan ozamn dr tekrar gidip raporunu alıyosun
sana kalmış bişey cnm ister bir ister iki nekadar çalışabilirsen

Hamilelikte benden 2 gün kıdemli olsan da,bebeğine benden önce kavuşacağını bilip seni kıskansam da yine de kucak açarım sana
gel göbüşdaşım hoşgeldin sefalar getirdin :))))

Allahım ne güzel bir karşılama bu böyle :):)

çok çok mutlu ettin beni

canım sağ salim kazasız belasız gitsin inşallah.

evet haklısın genic hangi birini yapayım diyorsun çokta haklısın ne bileyim haftasonları filanda yapabilirsin hani:44:

Gaza geldim, ben de biraz araştırayım model filan :)

biz düşünelim bunu bir ben hatta beğendiğim modelin nasıl yapıldığını da bulabilirsem yani armut pişip ağzıma düşerse daha çabuk halledebilirim herhalde.

Ya sadece biz içelim diye yapılmıyo o şerbet :)
Misafirler de içiyor.
Biz de mevlütte ev yapımı yaparız muhtemelen.
Annem çok süper yapar.

32. haftada çalşabilir raporu alacaksın nezaman izne ayrılacaksan ozamn dr tekrar gidip raporunu alıyosun

hımm şu şekilmi yapcam şimdi ben inşallah tam 32 de gidip raporumu aldım diyelim ama 35'te ayrılayım dedim 37 'yi bekleyemeden .tam 35 te gidip çalışamaz raporumu alcam:):):):):

Merhaba kızlar ben de süsümü püsümü kendim yapıcam zaman bulabilirsem bakalım...Çoğu kişinin kızı olcak galba..:) malzemelerimi aldım ama daha başlayamadım :18: incik cincik büssürü detay var yahu

Ya sadece biz içelim diye yapılmıyo o şerbet :)
Misafirler de içiyor.
Biz de mevlütte ev yapımı yaparız muhtemelen.
Annem çok süper yapar.

evet misafirlerde içiyor. ama cam kadehler falan fazla bence de dedim ya onların hazırları varmış tek kullanımlık bardaklar.
o bile bana şimdi fazladan yük gibi geliyor evde yapılacak nasıl olsa hastane için düşünmüyorum.

aslında düşünürdüm ama herşeyi ben düşününce bir destek olmayınca öyle yakın samimi arkadaşım falan düşünemeyeceğim.

Bizim hastane kendisi veriyor diye söyledim.
Vermeseydi de ben yapmaya niyet etmezdim.
Dediğim gibi zaten kim var ki gelecek...
Bizim öyle yakın arkadaşımız filan da yok.

Bizim hastane kendisi veriyor diye söyledim.
Vermeseydi de ben yapmaya niyet etmezdim.
Dediğim gibi zaten kim var ki gelecek...
Bizim öyle yakın arkadaşımız filan da yok.

arkadaşlarım var ama hiçbirisi yakın değil dediğim gibi.
6 yıl istanbulda yaşadım sonra tekrar döndüm buraya
ve öyle birileri ile de samimi olmaya ya da kanka
durumlarına girmedim sanırım 29 yaşından sonra da
zor olur. sadece en çok zorlandığım zamanlar böyle
birşey olunca kimseye anlatamamam onun dışında
iyiyim çok şükür

kızlar bu arada aranızda gebelik şekeriyle savaşan varmı benim 24. haftada 50 gr lık yüklemeyle 209 çıktı. 1 gün hastanede tuttular ölçtüler biçtiler sonunda diyet verdiler 3 haftadan fazladır diyet yapıyorum .benim sıkıntım sabah açlığımın yüksek çıkması
sizde durumlar nasıl

Biz eşimle beraber İstanbul'luyuz ama ikimiz de yıllar içinde arkadaşları eleye eleye geriye kimse kalmadı.
2 çift var ama yılda 1 kere ya da özel günlerde görüşüyoruz.
Yine de ben çocuklar olduktan sonra çocukların okullarından kendimize denk aileler buluruz diye ümit ediyorum :)

tokluk diyecektim tokluk şeekrim yüksek çıkıyor

bende hiçbişey anlamadım bu doğum izninden doğum parası alabilmemiz için 32. haftada çalışabilir raporumu almamız gerekiyo eee ben 32. haftada işten ayrılmayı düşünüyodum çalışabilir raporu aldıktan sonra hemen vericeklermi çalışamaz raporunu vallahi kızlar kafam karıştı biri lütfen ayrıntılı anlatsınhiçbi bilgim yok doğum parası için çalışıyorum ztn bide ondan olmıyım

bend eoyle cok abartmaacagım yaaa. Hastaneye ve eve gelenlere ikram etmek için çikolata ki onlarında suslu olanları var. Evimin kapısına hosgeldin bebek yazısı keçele kendim yaparım bebeğimin odasına keçeden süs ve mevlüte gelenlerede babaannesi küçük yelekler örmüş onlardan veririm. Ama şerbetler, kadehler kurabiyele bunların hepsini kızımın dogum gunu partisinde yaparım. Hoş geldin bebek partisin veremem bebeğim o kadar kalabalığa girmesin diye ama birinci yas gunu efsenavii olacakkkkk:::)))))

Ben de kurabiyeyi o zaman için düşündüm...
Bir de güzel şekilli bir pasta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…