2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Banada lazım bi bayan ama her gelişinde 100 tl ayda 400 tl mumkun değil veremem yaa. Daha bizim dugun borcumuz bitmesdi. Elde para kalmıyo zaten

Allah ödeme kolaylığı versin. ben de bir bayanla anlaştım ikihaftada bir gelicek yarım gün. kapı pencere hariç heryeri detaylı temizliyor. 50 tl veriyorum her geldiğinde. bir dedoğumdan önce halıları yıkamaya verdiğimde tam güne çağırırım. perdeleri falan da yıkar. mis gibi olur.

120 Istanbul'da ya o yüzden anca 2 haftada 1 diye anlaştım.
Bir de mecburiyet durumum var ben yapmazsam kim yapacak.
Annemler sırf ameliyat sonrası 2 hafta geldiler. Devamı gelmedi..
Ben de bir şey diyemedim.

Ne diyebilirsin ki canımm... Benim annem calıştıgı için hiç gelemiyoda. KV de hergun evde oturuyo oda gelmez.. görümcekm çalışmıyodu bi ara oda gelmez.Amaaan gelnmesinler onlarında bana işi düşecekk. O zamanda ben olmayacağım yanlarındaa.Bazen cok yalnız oldugumu dusunuyorum ama guclu oldugumu biliyorum. Ustesinden gelirim herseyin hatta varya ben bu gazla bu aksam bi temizlşk yapcam gorursun:))

yaa banada kapı pencere hariç gelse birileri supur sil toz al yeterde Ankarada kimseyi tanımıyorumki canım yaa. 2 haftada bir 50 tl biraz cok gelsede verirdim. ya ama şimdi herşeyi yapmadan önce bebeğimi dusunuyorum onun ihtiyaclarını falan. Dugunumude kendim yaptım cokda guzel oldu. Zengin bi dugun oldu dogumumlada konusturcam herkesi. Görsünler bakalım hazırlıklar nasıl yapılırmışş.. ama şu sağlık problemlerim bi geçseydi ben temizlerdim evimide işte sogukta calısınca geçmiyo oda.

Son düzenleme:
yaa banda kapı pencere hariç gelse birileri supr sil toz al yeterde Ankarada kimseyi tanımıyorumki canım yaa.

Apartmanın kapıcısı ya da güvenliği varsa bir söyle, kesin biliyordur öyle gelecek birini, komşulara filan gelen vardır ya da kendi karısı geliyordur. Biz öyle bulduk kadını.

Apartmanın kapıcısı ya da güvenliği varsa bir söyle, kesin biliyordur öyle gelecek birini, komşulara filan gelen vardır ya da kendi karısı geliyordur. Biz öyle bulduk kadını.
Daha önce sordum ama cok yabani bizim apartmandakiler yok deyip kesitirip attılar.

Sen yine de temizlik işini haftasonuna bırak.
Hem çalışıp hem akşam temizlik ağır gelir.
Cumartesi eşin toz alsın sen süpür.
Yerleri de viledayla pazar silersiniz.
Temel temizlik oldu bitti bile...

herkese merhaba uzun zamandır iş yoğunluğu vs. nedenlerden dolayı uğrayamadım, ben geçen hafta yazmıştım belki hatırlayanlarınız olacaktır, doktor suyun çok az erken doğum olabilir demişti, geçen haftadan beri inanılmaz su içmeye başladım, günde lt yi buluyor, inşallah bir faydasını görürüm, doktor senin yapacağın hiç bir şey yok demişti ama ben yine de bir umut şansımı zorluyorum, hakikaten göbeğim sanki biraz büyüdü gibi, ve elevit alıyorum, o da acayip şekilde iştahımı açtı, bir haftada tam 2 kilo almışım .37: inşallah aldığım bu kilolara değer de bebeğim kendine gelir, güçlenip kuvvetlenir.

tam 2 gündür şiddetli bel ağrılarım başladı, yatarken oluyor farkındayım, doktor kesinlikle sol tarafa yatman gerek dedi, 2-3 dakika sağa yatıp sonra mecburen sol tarafıma yatıyorum, göbeğim de sol tarafa ağırlık yapığı için sol böbreğimin olduğu kısımlarda acayip bir sızı var, ama böbrek ağrısı değil, kas ağrısı, ilk hamileliğimde hiç böyle ağrılar hissetmezdim, şimdi yaştan dolayı mıdır vücut anatomisinden midir nedir bilmiyorum yaşlı insanlar gibi hissediyorum kendimi

Olsun yaaa biz zaten minişlerimizi hep koynumuzda olsun istemiyor muyuz? : )
Hem emzirirken kilo da veririz inşallah.

slm kızlar

ben de öyle düşünüyordum ama benim bir arkadaş emzirirken daha çok kilo alındığını söyledi çünkü sürekli süt yapan şeyler yemek zorunda kalmış pekmez keçi boynuzu bal falan kilolarını bebeği sütten kestikten sonra verebildi anca zaten böyle de bi durum varmış

Selam en güzel göbeklere sahip arkadaşlarım

günü konularına gelince

1. ben kızımda prima premium care kullandım. çok memnundum.

2. bebek şekeri konusunda ben tüllü modellerden çok sıkıldığım için şeker yerine lavanta keseleri yapmayı düşünüyorum.. hem uğraş olur hem de daha az masraf gider...

ayrıca ben pijama işimi de kendimce hallettim. daha önce de belirtmiştim lahusa takımlarında rahat edemem diye.. böyle bir uydurmasyonla bu işi de bitirdim... üstelik hepsi 90 tl tuttu...

hatırladık tabi aybükecim, sen su içmeye devam et inşallah faydası olacaktır. kiloyu falan kafaya takma, bebişini düşün. doğumdan sonra hepsini vericez kiloların inşallah.
bel ağrısı bende de çok..sola yatmaya çalışıyorum ama benim huyum solda uyuyamıyorum sağa dönüyorum tekrar inşallah bi sıkıntı olmaz..kas ağrısı hakkında fikrim yok ama inşallah yakında tüm ağrılarımız son bulacak:)

ben prima Premium care i kızımda kullanmıştım, hiç memnun kalmadım, bir kere çok yumuşak, bu iyi gibi görünse de çabuk dağılıyor, bebeğin poposunda pamuk gibi şeyler kalıyor, normal prima kullandım bu nedenle hep, normal prima daha iyi, yalnız erkek annelerine nedense prima kullanmayın derler, bir şehir efsanesi midir yoksa gerçeklik payı var mı bilmiyorum, güyya prma yı üreten İsrail firmasıymış, Türklerin soyunu kurutmak için primaya kısırlaştırıcı bir maddde ekliyorlarmış, erkek bebeklerin kısırlaşmasına neden oluyormuş, bence doğru değildir, ancak bazen bazı dedikodulara inanmasam da önlem almak isteği doğuyor içime, kızımda çok memnun olarak hep prima kullandım, ama oğlumda molfiks kullanacağım sanırsam, primadan sonra en beğendiğim bezdi çünkü

sen yine de sola yatmaya özen göster, bana doktorum söylemese ben de çok umursamayacaktım ama durumumun üzerine sola yat deyince işi ciddiye aldım, sola yattığın zaman bebişe plesantadan kan akışı daha rahat sağlandığı için bebiş çok daha rahat ediyormuş, benim suyum az olduğu için ben de ekstra daha dikkat etmem gerek, çünkü su azken plesantadaki kan akışı yavalıyormuş ve bu da bebişin Allah korusun karın içinde tövbe tövbeee ağzıma bile almak istemiyorum, neyse anlamışsındır sen, karın içinde zarar görmesine neden oluyormuş, ben bu nedenle bebe aspirinine de başladım, kan akıı hızlansın diye, Allah ıma gece gündüz dua ediyorum, sağlıklı şekilde zamanında gelsin diye

kızlar ben bugün taktım doğum izinlerine :)size bir sorum daha var inşallah doğum izinleriniz bittikten sonra en fazla ne kaadar rapor alabiliyoruz:26:

Sen yine de temizlik işini haftasonuna bırak.
Hem çalışıp hem akşam temizlik ağır gelir.
Cumartesi eşin toz alsın sen süpür.
Yerleri de viledayla pazar silersiniz.
Temel temizlik oldu bitti bile...

canı ben hafta sonuda çalışıyorumm..SAdece pazarım ve pazar benim için tabudur aile ile geçirilir ve kesintisiz 11 e kadar uyulurr

aman canım Allah korusun, hayırlısıyla sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza..bundan sonra daha dikkatli olacağım inşallah.

kızlar ben bugün taktım doğum izinlerine :)size bir sorum daha var inşallah doğum izinleriniz bittikten sonra en fazla ne kaadar rapor alabiliyoruz:26:

1 ay diye biliyorum ama..

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Sizi hoşnut edecek çocuklarla ilgili konular hızlanıyor. Problemleri aşmak, onların yarattığı mutluluğu paylaşmaya hazırsınız. Sevdiğiniz konulara yönelmek, yaratıcı bir uğraşa emek vermek sizi tatmin edecektir. Tembellik etmek istediğiniz bu günlerde kültürel ziyaretler ve anılarla bir arada olmak size pozitif duygular yaşatacak.

ay tam beni anlatıyo bugun keçeye sarmsıtım hafta sonu malzeme alayım diyordum.

codulu yapcan sen bu işi :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…