teşekkür ederim çiçeğim baktım bundan alıcam sanırım bir de bu su geçirmiyor dimi?
kızlar bu doğum mevzusunda ben normalden değil belki saçma gelecek ama sezaryenden korkuyorum aksine adı üstünde normal doğum normal olan gibi geliyor sezaryen diyince böyle hemen aklıma kötü kötü şeyler geliyor en başından beri hiç düşünmedim doktorum sorduğunda direk ''normal!!'' diye kesitirip attım ama allahın takdiri belki sezaryen olucam o zaman da yapacak bişey yok hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalım da nasıl yoldan geldiği önemli değil :)))
bak şimdi amargi görürse yine gülecek bana ben de çok dertliyim o konuda benim eşim de öyle ben kalkmadan yataktan kalkmaz evlendiğimizde çalışmıyordum her sabah ona kahvaltı hazırlıyordum ilk zamanlar ama diyordum bak sen geç hazırlanıyorsun sen kalk duşunu falan al o arada ben senin kahvaltını 10 dk da hazırlarım yok anam inadına kalkmıyor adam çıldırıcam kendileri padişah sonra da bana kızıyordu geç kalktın hazırlama yemicem diye tripler e yani kocacım kusura bakma ama ananın evinde görmüştün böyle muameleyi kv hiç hazırlamıyordu kahvaltı istemiyordu evlenince istemeye başladı hem kalk kahvaltısını hazırla hem de surat yapsın şimdi de öyle ben kalkmadan kalkmıyor ben 15 dk hazırım kapıda bekliyorum adam 65 dk hazır bekle ki çıkacak assolistim!!! :))
canım hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah yolu açık olsun
Kızlar geçen gece tam uyumadan önce aklıma bir fikir gelmişti şimdi hatırladım.
Benim ciddi bir ayakkabı koleksiyonum var. İçlerinde hiç giyilmemiş olanlar bile var. Çoğunluğu da zaten kıyamadığım için çok az giyilmiş halde. Genel olarak Nine West ya da yurt dışından aldıklarım da var. Bilmiyorum uyku öncesi nerden esti ama ben bu ayakkabılarımın bir kısmını satsam mı diye bir fikir geldi bana...
Anneliğe hazırlık mıdır nedir sanki yer açmam lazımmış gibi hissediyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz, satmaya değer mi?
Daha önce hiç bir şey satmadım.
oyyy seninki bayağı bir gelenekselciymiş. sen çalışıyorken de böyle miydi düzeniniz peki?
ben hiç eşime sabah kahvaltısı hazırlamıyorum da( o kendi sandwichini kalkar kendi yapar onu yer.
Kızlar bir de aklınıza gelirse, dua edin, kardeşim çok uzun bir uçak yolculuğu yapacak, hayırlısıyla rötarsız bir uçuş olsun, huzuru ve sağlığı yerinde bir şekilde gelsin. Of yazarken bile ağlamaya başladım.
Kizlar kafam karişti yardim ben mecburi sezeryan olucam 38. Haftamda felen alicak doktor bebegimin hemen hemennherşeyi tamam bugun beşik bakicaz eger hosumuza giderse alicaz ayrica annem bu hafta sonu kiyafetleri yikayalim yavaş yavaş dedi sizce cokmu erken davraniyoruz siz beşikleri aldinizmi 2 hafta sonrada hastane çantasini hazirlicaz ben iyice ağirlaşmadan yapim diyorum ama uyku setini sermicem tabiki çokmu rken kafam karişti birde benim kalçam cok aciyor kemik incilmesi gibi hamilelikten dediler ama sizede oluyormu yurutmuyor resmen eminonune gidicem seker işini halletmeye ama nasil yürücem bilmiyorum
Canım onlar ne olursa olsun ikinci el fiyatına gider. Deermi sence. Gerek yok satmana bundan sonra bir anne olarak daha dikkatli bi tuketici olurusn yeter. Hayır benimde ayakkabım cokturda satma fikri hosuma gitmedi nedense. Vazgecemem ben onlardan...
buna bir cevap vermicem sadece bir örnekle açıklıcam o zaman ne demek istediğimi anlarsın.
Arkadaşım doğum yaptıktan bir süre sonra bana yazdığı bir iletide aynen şu cümleyi kurmuştu.
"Kendimi entegre süt tesisi gibi hissediyorum" o anda anladım zaten ne hale geleceğimizi
Benim de kısmetse 37. haftada dikişlerim alınacak, ertesi gün bile doğabilirmiş bebiş.
Ama yine de ben yatağın kurulması ve kıyafetlerin hazırlanması için Ocak sonu Şubat başını düşünüyorum...
Allah kısmet ederse inşallah daha erken gelmeye çalışmaz bebişlerimiz.
kızlar malesef benim yazdıklarım da arada kaynıyor. aslında üzülüyorum bu durumahamiş hassaslığı da var tabi :)
konuya gelecek olursak ben de premium care den aldım inşallah oğluşumun poposuna iyi gelir. ama hala magnet ve kapı süsü konusunda karar veremedim.
bu arada bugün okulda bir olaydan çok etkilendim. derse giridiğimde bir öğrencim ağlıyordu. tüm öğrenciler çocugun başına toplanmış. çocuğu elini yüzünü yıkaması için lavaboya gönderdim. sınıfa sordum durumu. başka sınıftan bir öğrenci çocuğun annesine kötü sözler söylemiş. çocuğun da şöyle özel bir durumu var. öz annesi çocuk bir yaşındayken onu bırakıp gitmiş. babsı başka bir kadınla evlenmiş. üvey anne eziyeti görmüş. sonra o kadın da başka bir adamla kaçmış. babası da vefat etmiş. çocuk ortada kalmış. evli olan ablasının yanında kalıyor. öğrtemen arkadaşlar evine ziyarete gitmişler kümes gibi bir evmiş tek göz odada.. şimdi bu çocuk onu bırakıp giden annesi için ağladı. içini çeke çeke ağladı. ben derse zor devam ettim gözlerim defalarca doldu. hayatımın en zor dersiydi.
Ama çok derken melesa kaç tane çok diye düşünüyoruz? :)
Ona göre yaklaşık sayı vericem :)
Başka eve taşınsak mesela koyacak yer bulamayabilirim.
Bende önümüzdeki ay halledeceğim o işleri. Kızlar bide burda yalnızım annemerl Kayseride malum. Ev perişan halde. halıları perdeleri yıkamaya gönderip dolap içlerini temizlemem lazım. camlar ve tuvalet banyo için falanda bi bayan getiririm. Ama cok işim varrrr. o yuzden raporumu 32. haftada alıp ne var ne yok halletsem diyorum yaaa.
kızlar malesef benim yazdıklarım da arada kaynıyor. aslında üzülüyorum bu durumahamiş hassaslığı da var tabi :)
konuya gelecek olursak ben de premium care den aldım inşallah oğluşumun poposuna iyi gelir. ama hala magnet ve kapı süsü konusunda karar veremedim.
bu arada bugün okulda bir olaydan çok etkilendim. derse giridiğimde bir öğrencim ağlıyordu. tüm öğrenciler çocugun başına toplanmış. çocuğu elini yüzünü yıkaması için lavaboya gönderdim. sınıfa sordum durumu. başka sınıftan bir öğrenci çocuğun annesine kötü sözler söylemiş. çocuğun da şöyle özel bir durumu var. öz annesi çocuk bir yaşındayken onu bırakıp gitmiş. babsı başka bir kadınla evlenmiş. üvey anne eziyeti görmüş. sonra o kadın da başka bir adamla kaçmış. babası da vefat etmiş. çocuk ortada kalmış. evli olan ablasının yanında kalıyor. öğrtemen arkadaşlar evine ziyarete gitmişler kümes gibi bir evmiş tek göz odada.. şimdi bu çocuk onu bırakıp giden annesi için ağladı. içini çeke çeke ağladı. ben derse zor devam ettim gözlerim defalarca doldu. hayatımın en zor dersiydi.
Soyleki benim evimde girişde kapalı ayakkabılık var. 2 kapaklı bölüm ayakakabı için. 2 kapaklı bölümün diğeride portmanto. Yerden tavana kadar toplam 8 raf var ama botlarım için ikisini cıkardım. Arkalı önlü iki sıra halinde yanyanada yaklaşık 6 çift ayakkabı konuluyor. İki tane eşimin var. Gerisi komple benim. Kutularda üzt üste yatak odamda suranları saymıyorum.
kızlar doğum iznini konuşmaya başlamışken benimde merak ettiğim bir konu var benim gibi mecburi sezeryan olacak arkadaşlar da mı 37.haftaya kadar çalışabiliyor bilindiği gibi 38.haftada bizim doğumlar allahın izniyle gerçekleşiyor 37 haftada izne çıkarsak 38.haftada doğrursak 1 hafta izin kullanmış oluyoruz geri kaln 7 haftayı aktarabiliyormuyuz yoksa belli bir sınır varmı?
Ben çok şükür temizlik için birini buldum iki haftada 1 gelmesi için anlaştım.
Pek becerikli değil ama hiç yoktan iyidir.
Halıları, koltukları sildi. Her gelişinde olmasa da ayda bir yine sildiririm diyorum.
Kısmetse Ocakta perdeleri yıkıcaz. Dolap temizleme konusu bana da lazım ama iş yapmam yasak diye bıraktım kendi haline.
Bebişin kıyafetlerinin olacağı dolabı silerim o kadar.
Banada lazım bi bayan ama her gelişinde 100 tl ayda 400 tl mumkun değil veremem yaa. Daha bizim dugun borcumuz bitmesdi. Elde para kalmıyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?