codulu yapcan sen bu işi :):):)
ben zaten surekli bişeylerle ugrasmayı seven biriyim. Eskidende kendi kendime dekupaj işini çözmüştüm.Kapı süsü yapacagım koydum kafaya
hadi bakalım beraber yapalım resimlerini buradan paylaşalımmmmm
codulu canım tabi sen daha iyi bilirsinde örneğin 1. resimdekinin anne baba bebek baykuşlu olanı var okadar tatlı duruyoki o örneklerede bir bak istersenkarara verdim arkadaşalr bunları yapcamm.
Eki Görüntüle 901627 Eki Görüntüle 901626 Eki Görüntüle 901628
yorulmusutur o tabiiii. O napsın odayı falannnn. Ona sen lazımsın sadce. Bide canım bazen ters donuyorlarmıs. Yani sırtına dogru o zamanda hissedemeyebilirsin merak etme. Korkma heyecanlandın bu aralar sen bide oda etkiler..
codulu canım tabi sen daha iyi bilirsinde örneğin 1. resimdekinin anne baba bebek baykuşlu olanı var okadar tatlı duruyoki o örneklerede bir bak istersen
Saol cnm evet son günlerde fazla hareket oldu odası geldi temizlik falan bütün ev gerçi ben birşey yapmadım pek ama yatmadım da tabi çocuk alışık değil 6 ayımız yatarak geçti diyebilirim
ben prima Premium care i kızımda kullanmıştım, hiç memnun kalmadım, bir kere çok yumuşak, bu iyi gibi görünse de çabuk dağılıyor, bebeğin poposunda pamuk gibi şeyler kalıyor, normal prima kullandım bu nedenle hep, normal prima daha iyi, yalnız erkek annelerine nedense prima kullanmayın derler, bir şehir efsanesi midir yoksa gerçeklik payı var mı bilmiyorum, güyya prma yı üreten İsrail firmasıymış, Türklerin soyunu kurutmak için primaya kısırlaştırıcı bir maddde ekliyorlarmış, erkek bebeklerin kısırlaşmasına neden oluyormuş, bence doğru değildir, ancak bazen bazı dedikodulara inanmasam da önlem almak isteği doğuyor içime, kızımda çok memnun olarak hep prima kullandım, ama oğlumda molfiks kullanacağım sanırsam, primadan sonra en beğendiğim bezdi çünkü
Ben çok şükür temizlik için birini buldum iki haftada 1 gelmesi için anlaştım.
Pek becerikli değil ama hiç yoktan iyidir.
Halıları, koltukları sildi. Her gelişinde olmasa da ayda bir yine sildiririm diyorum.
Kısmetse Ocakta perdeleri yıkıcaz. Dolap temizleme konusu bana da lazım ama iş yapmam yasak diye bıraktım kendi haline.
Bebişin kıyafetlerinin olacağı dolabı silerim o kadar.
Hahaha tamam aynı kafadayız demek ki :))))
Ama hiç giymeyip bir daha da giymeyi düşünmediklerin yok mu?
Bana batıyor mesela onlar artık :)
Ne diyebilirsin ki canımm... Benim annem calıştıgı için hiç gelemiyoda. KV de hergun evde oturuyo oda gelmez.. görümcekm çalışmıyodu bi ara oda gelmez.Amaaan gelnmesinler onlarında bana işi düşecekk. O zamanda ben olmayacağım yanlarındaa.Bazen cok yalnız oldugumu dusunuyorum ama guclu oldugumu biliyorum. Ustesinden gelirim herseyin hatta varya ben bu gazla bu aksam bi temizlşk yapcam gorursun:))
herkese merhaba uzun zamandır iş yoğunluğu vs. nedenlerden dolayı uğrayamadım, ben geçen hafta yazmıştım belki hatırlayanlarınız olacaktır, doktor suyun çok az erken doğum olabilir demişti, geçen haftadan beri inanılmaz su içmeye başladım, günde lt yi buluyor, inşallah bir faydasını görürüm, doktor senin yapacağın hiç bir şey yok demişti ama ben yine de bir umut şansımı zorluyorum, hakikaten göbeğim sanki biraz büyüdü gibi, ve elevit alıyorum, o da acayip şekilde iştahımı açtı, bir haftada tam 2 kilo almışım .37: inşallah aldığım bu kilolara değer de bebeğim kendine gelir, güçlenip kuvvetlenir.
karara verdim arkadaşalr bunları yapcamm.
Eki Görüntüle 901627 Eki Görüntüle 901626 Eki Görüntüle 901628
şimdi nasılsın haber çıkmadı senden esmercimKizlar gunaydin
gece hic rahat uyuyamadim son bir aydir zaten uyuyamiyordum ama bu sefer bi farkli adet sancisi gibi sancim var sanki yogun agriyor ilk hamileligim diye anlayamadim esim de giderken akli bende kaldi gun icerisinde gecsin diye dua ediyorum allahim cok kotu yaaa aglicam simdi
ben ilkimtoys diye bir sitede baktım notluk magnet herşey var notluk düşünüyordum ama herkes kullanamaz magnet oolabilir diye düşünüyorumkızlar bebek şekerlerine takıldım kaç gündür incele incele karar veremedim bir türlü
sonra masa üstü notluklardan mı baksam dedim yoksa anahtalık mı ?
sonra düşündüm anahtarlık olmaz herkes kullanmaz. şekerler magnet şeklinde
amannnnnnnn kafam karıştı siz ne yaptınız bakalım bu durumu
ben oğlumda premium care kullandım inceydi memnundum bi kere bir tane huggies kullandık oğlum bir pişik oldu anlatamam kanadı o derece yeni doğmuştuKIzlar bebeğiniz için hangi bezi kullanacaksınız? Ben prima premium care ile başlamak istiyorum.
Sizlerin fikri nedir?
ben 100 tane yapcam bi de bir kutu çikolataBir de biz bu şekerleri magnetleri filan kime ne zaman vericez?
Yani hastaneye zaten kaç kişi gelir ki?
Kaç adet yaptırmak/almak filan lazım yaklaşık mesela?
1 gece kalınıyor hastanede bu sefe ne kadar tuttarlar bilmem3 gün mü yatıcaz ya bizim burda 1 gece hastanede tutuyolar okadarcık ben hastaneye götürmeyi düşünmüyorum evde
gelenlere hastaneye sadece ailem gelecek bide çok yakın arkadaşım
lohusa şerbetini evde dağıtırsın ya hastanede çikolata gerek yok o kadarGeçmiş olsun yaa umarım geçmiştir, keşke deneyimli olsaydım da bir öneride bulunabilseydim. yerinde olsam doktorumu arayıp normal mi diye sorardım, belki hastaneye gitmen gereken bir durumdur.
Benim de evime yakın, bir ihtiyaç olduğnda ilk gidilen yer Migros :))
Masa üstü notluk da belli bir yaşın üstüne hitap etmeyebilir :) ben keçe magnet şeklinde yaptırdım 60 tane, bir de hastaneye gelenlere üstünde porselen bebek olan çikolatalardan yaptırmayı düşünüyorum. benim kafamı da lohusa şerbeti çok karıştırıyor, hastanede ikram ediliyormuş onun zımbırtılarını taşımak, orada ikram etmek zor iş değil mi? şart değil herhalde değil mi çikolatalar yeterli olsun lütfeen:)
ben memnun kalmadım canımhuggies iyi midir yaa? Eşimin çok yakın bir arkadaşı huggies te çalışıyor. ve çok uyguna bize getirebilir. ama hiç kullanan görmedim o yüzden prima kullanıcam diye ısrar ediyorum.
ben ilk zamanlar salladım valla 6 aylık olunca sallamayı kesip pışpışladım sonra onu da kestim bence sallalan modeller daha kolay sallarken sarsmıyorsun anne karnında olduğu gibi hafif bir sallantı oluyor o kadarBak bu resimdekiler dolgulu :) içi elyafla dolduruluyor yastık gibi. bunlar kızımın cici parti süslemeleri baby shower hazırlığı :)
Eki Görüntüle 901188
Bu kurabiyeleri de ben yaptım deneme amaçlı şeker hamurundan, 4 ocakta baby shower yapıyoruz, evde kendimiz yapabilir miyiz diye ön deneme yapmıştım :) şimdi daha güzel kalıplarım da var, çok eğlenceli bir iş kızlar evde kurabiye kaplamak :)
Eki Görüntüle 901189
Konudan uzaklaştım iyice ama bu beşiği çoookk beğendim sizin de görüşünüzü almak istedim, 2 kademeli ama sallanmıyor, zaten sallanmasını da istemiyorum ben psikiyatrlar önermiyorlar, uyumadan önce çocuğa sallayarak çocuğu sallayıp uyumaya koşulluyormuşuz :) Oda yapmıycaz 2 yaşına kadar bu hem çok şık hem kullanışlı hem de emsallerine göre ekonomik geldi bana
Eki Görüntüle 901190
nerden aldın int falan mıBu arada şekerkonusunda ben cuma günü kıslara dağıtmak için notluk ve şeker hazırladım gayet uyguna geldi Mevlüt içinde benzeri olabilir veya hastanede dağıtmak için , resim paylaşırım birasdan
bir avukatla konuşsana canım işi güvenliğinde uzman olanyine ben çok fazla şikayet ediyorsun diyeceksiniz belki arkadaşlar ama birilerine anlatmazsam patlicam
bölge müdürünü aradım napacaz bu tayin işini dedim gelir çalışırsın dedi
bende yıllık izin almak istiyorum dedim tabi sen bilirsin onay veririm dedi
yıllık izni kullandıktan sonra 7 günüm kalıyor doğum iznine. bunun 2 günü doktor kontrolüm var zaten ona gidecek onun için izin veririm dedi
5 gün için şu an ya rapor alıcam yada gidip orda idare edeceğim
yıllık iznin devamına doğum iznini eklemek istediğimi söyledim her türlü kabul dediler
ama istifa etmediğim için dik başlılık ediyormuşum, parça başına prim usulü ve sigortasız çalışmam benim için daha hayırlı olurmuş,
zaten taşeronu fesh edeceklermiş, ben ortada kalacakmışım. biraz özeleştiri yapmam gerekmiş yanlışa düşmüşüm
kızlarrrrrrrrr kaçıncı haftaya kadar çalışacaksınızzzz?? 37. haftaya kadarmı yoksa daha önce ayrılmak isteyenler varmı
ben 37 ye kadar çalışacağım allah nasip edersekızlarrrr çığlık atasım var...Vajinamda acayip bi kaşıntı var mantar demişti doktor krem yazdım ama hiç iyi gelmediiş yerindeyim şu anda mahfoldum ya
çok yormuşsundur kendini bebek de yorulur canım ondan sen sürekli ayakta olunca da yorulursun mesela oğlum öğleye kadar çok oynamaz çünkü okuldayım ve ayaktayım sonra eve gelince kıpraşır boncuğumKıslarrrr sorularım kaynadı mı???ıdoktoru aradım az önce bebiş eskisi gibi hareketli değil diye biras daha takip et olmazsa gel dedi? Siz de durum nasıl acaba 27. ci haftada olan birşey mi pat küt geçirildi eskiden şimdi daha narin hareket ediyor acaba yoruldu mu kuzum 2 gündür temizlik bilmem ne :26:
iilkim toys diye bir yer ar oraya bakabilirisn canımKizlar kafam karişti yardim ben mecburi sezeryan olucam 38. Haftamda felen alicak doktor bebegimin hemen hemennherşeyi tamam bugun beşik bakicaz eger hosumuza giderse alicaz ayrica annem bu hafta sonu kiyafetleri yikayalim yavaş yavaş dedi sizce cokmu erken davraniyoruz siz beşikleri aldinizmi 2 hafta sonrada hastane çantasini hazirlicaz ben iyice ağirlaşmadan yapim diyorum ama uyku setini sermicem tabiki çokmu rken kafam karişti birde benim kalçam cok aciyor kemik incilmesi gibi hamilelikten dediler ama sizede oluyormu yurutmuyor resmen eminonune gidicem seker işini halletmeye ama nasil yürücem bilmiyorum
dinlenmeye başlamıştır canımBenimkide gece hareketleniyordu 2 gündür böyle oldu bak yazarken 2 tekme salladı beni yalancı çıkarcakama yavaş geliyor belkide bundan sonra böyle olcak neyse endişe etmiym artık nasılsa kıpraşıyor
eğer kullanmayacaksan neden olmasın canım kadınlar kulübününikinci el kısmı var orada satabilirsin canım evde kalabalık yapacağınaKızlar geçen gece tam uyumadan önce aklıma bir fikir gelmişti şimdi hatırladım.
Benim ciddi bir ayakkabı koleksiyonum var. İçlerinde hiç giyilmemiş olanlar bile var. Çoğunluğu da zaten kıyamadığım için çok az giyilmiş halde. Genel olarak Nine West ya da yurt dışından aldıklarım da var. Bilmiyorum uyku öncesi nerden esti ama ben bu ayakkabılarımın bir kısmını satsam mı diye bir fikir geldi bana...
Anneliğe hazırlık mıdır nedir sanki yer açmam lazımmış gibi hissediyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz, satmaya değer mi?
Daha önce hiç bir şey satmadım.
allah yardımcsı olsun o çocuğun hayata 1-0 yenik başlamış ben de pazartesi kötü bir haberle karşılaştım ama söylemeyim ben çok etkilendim siz de etkilenmeyin diye yazmadımkızlar malesef benim yazdıklarım da arada kaynıyor. aslında üzülüyorum bu durumahamiş hassaslığı da var tabi :)
konuya gelecek olursak ben de premium care den aldım inşallah oğluşumun poposuna iyi gelir. ama hala magnet ve kapı süsü konusunda karar veremedim.
bu arada bugün okulda bir olaydan çok etkilendim. derse giridiğimde bir öğrencim ağlıyordu. tüm öğrenciler çocugun başına toplanmış. çocuğu elini yüzünü yıkaması için lavaboya gönderdim. sınıfa sordum durumu. başka sınıftan bir öğrenci çocuğun annesine kötü sözler söylemiş. çocuğun da şöyle özel bir durumu var. öz annesi çocuk bir yaşındayken onu bırakıp gitmiş. babsı başka bir kadınla evlenmiş. üvey anne eziyeti görmüş. sonra o kadın da başka bir adamla kaçmış. babası da vefat etmiş. çocuk ortada kalmış. evli olan ablasının yanında kalıyor. öğrtemen arkadaşlar evine ziyarete gitmişler kümes gibi bir evmiş tek göz odada.. şimdi bu çocuk onu bırakıp giden annesi için ağladı. içini çeke çeke ağladı. ben derse zor devam ettim gözlerim defalarca doldu. hayatımın en zor dersiydi.
ilk doğumumda öncesinde annem de kayınvalidem de uzaktaydı her işimi kendim yaptım kadın tuttum evi dip bucak yaptırdım çamaşırlarını roksy dalan babyle yıkadım ütüledim ve koydum çekmecelerine herşeyi hazırladım int hastanede çantaya konacakları ayarladım 7. ayda arabamıza koydum her ihtimale karşı arabamızda tuttuk gideklerimizi oluyor yani ki bebeğin doğduktann sonra annem 15 gün kaldı sonra anne dedim sen git evin var barkın var evde babam vardı o gelmedi lohusayım diye gönderdim tek kaldık oğğlumlaNe diyebilirsin ki canımm... Benim annem calıştıgı için hiç gelemiyoda. KV de hergun evde oturuyo oda gelmez.. görümcekm çalışmıyodu bi ara oda gelmez.Amaaan gelnmesinler onlarında bana işi düşecekk. O zamanda ben olmayacağım yanlarındaa.Bazen cok yalnız oldugumu dusunuyorum ama guclu oldugumu biliyorum. Ustesinden gelirim herseyin hatta varya ben bu gazla bu aksam bi temizlşk yapcam gorursun:))
tam 2 gündür şiddetli bel ağrılarım başladı, yatarken oluyor farkındayım, doktor kesinlikle sol tarafa yatman gerek dedi, 2-3 dakika sağa yatıp sonra mecburen sol tarafıma yatıyorum, göbeğim de sol tarafa ağırlık yapığı için sol böbreğimin olduğu kısımlarda acayip bir sızı var, ama böbrek ağrısı değil, kas ağrısı, ilk hamileliğimde hiç böyle ağrılar hissetmezdim, şimdi yaştan dolayı mıdır vücut anatomisinden midir nedir bilmiyorum yaşlı insanlar gibi hissediyorum kendimi
çok hoşsun güldürdün ben gece gece
o ağrı ben de çoook uzun zamandır var.dr normal dedi.afedersiniz apışarama yumruk yemiş gibiyim vallayine de bol kalsiyum ve magnezyum içeren yiyecekler tüket dedi.dereotu,beyaz leblebi...
Aynı ağrı bende de var. Çok iyi anlatmışsın. Ama benim sadece tek bacağımda var. Neredeyse basamak çıkmak için bile açamıyorum bacağımı...
Kızlar hergün eti cici bebe yiyiorum zaten önceden de çok severdim bi zararı olmaz dimi:) bebek istiyorsa naapim:) İzne ayrılma konusunda ben 32. haftada ayrılmak istiyorum sabahları dinç kalkamıyorum uyumak istiyorum kahvaltı yapamıyorum iştahım olmuyor o yüzden hemen alcam inş...Bebek odası yapmak isteyenlere tavsiyem şimdiden halledin biz geçen hafta aldık sipariş verdik yani ve yapılıp gelmesi ocak sonunu bulacak..
balkaymakçım odanız süper olmuş bayıldım Allah inşallah güle güle kullanmayı nasip etsin
bende de aynısı oldu canım misafir vardı temizlik misafir ikram falan yorulduk bebeğimin tekmeleri azaldı hareketlerini hissediyordum ama eskisi gibi sert değildi bebişim de yorulmuş sanırım bugün kendine geldi yavrum bir de sağlık ocağında gebelik izlem vardı bugün kalp atışları normal çıktı Allaha şükür
Bende yorgunluğuma verdim kıslar gerçi yarında pek dinlenemicez ama elimden geldiğince başkalarını çalıştırcamşimdi nasılsın haber çıkmadı senden esmercim
ben ilkimtoys diye bir sitede baktım notluk magnet herşey var notluk düşünüyordum ama herkes kullanamaz magnet oolabilir diye düşünüyorum
ben oğlumda premium care kullandım inceydi memnundum bi kere bir tane huggies kullandık oğlum bir pişik oldu anlatamam kanadı o derece yeni doğmuştu
şimdi de normal prima aldım bir kutu bakalım olmazsa premiuma döncem
ben 100 tane yapcam bi de bir kutu çikolata
1 gece kalınıyor hastanede bu sefe ne kadar tuttarlar bilmem
lohusa şerbetini evde dağıtırsın ya hastanede çikolata gerek yok o kadar
ben memnun kalmadım canım
ben ilk zamanlar salladım valla 6 aylık olunca sallamayı kesip pışpışladım sonra onu da kestim bence sallalan modeller daha kolay sallarken sarsmıyorsun anne karnında olduğu gibi hafif bir sallantı oluyor o kadar
nerden aldın int falan mı
bir avukatla konuşsana canım işi güvenliğinde uzman olan
ben 37 ye kadar çalışacağım allah nasip ederse
çok yormuşsundur kendini bebek de yorulur canım ondan sen sürekli ayakta olunca da yorulursun mesela oğlum öğleye kadar çok oynamaz çünkü okuldayım ve ayaktayım sonra eve gelince kıpraşır boncuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?