2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
arkadaşlar, park yatağın içine hangi yatağı aldınız, ben yarı ortopedik yatak almak istiyorum, daha sağlıklıymış, alan varsa hangi markanın aldı yardımcı olabilir mi.

Saol cnm evet son günlerde fazla hareket oldu odası geldi temizlik falan bütün ev gerçi ben birşey yapmadım pek ama yatmadım da tabi çocuk alışık değil 6 ayımız yatarak geçti diyebilirim

codulu canım tabi sen daha iyi bilirsinde örneğin 1. resimdekinin anne baba bebek baykuşlu olanı var okadar tatlı duruyoki o örneklerede bir bak istersen

Baktım ama baykusu yapamam gibi geldi bana yaa:)) Bide babaannemizin ördüğü minik yeleklere lavantalı tül takıp magnet yaparım. Bide keçeden magnet yaparım belki

Saol cnm evet son günlerde fazla hareket oldu odası geldi temizlik falan bütün ev gerçi ben birşey yapmadım pek ama yatmadım da tabi çocuk alışık değil 6 ayımız yatarak geçti diyebilirim

balkaymakçım odanız süper olmuş bayıldım Allah inşallah güle güle kullanmayı nasip etsin
bende de aynısı oldu canım misafir vardı temizlik misafir ikram falan yorulduk bebeğimin tekmeleri azaldı hareketlerini hissediyordum ama eskisi gibi sert değildi bebişim de yorulmuş sanırım bugün kendine geldi yavrum bir de sağlık ocağında gebelik izlem vardı bugün kalp atışları normal çıktı Allaha şükür

ben de aşılar için aynı şeyi duymuştum bebeklikte ve çocuklukta yapılan aşılarda israilin parmağı varmış diyorlar. amma bilemiyor insan deneyip bakıcaz inşallah sadece bir kötü senaryodur bunlar

dolaplar benimde içime dert. haftasonu anneme dedim mutfak dolabı, gardrop, baza altları falan onlardan bahsediyorum
ben altta kalanları yapayım da anne sen üstleri yapar mısın? inan anneme bende söylemek istemezdim ama ondan başkasınında dolaplarımın çekmecelerimin içini karıştırmasını istemem. neyse tamam dedi. şubat gibi yaparız dedim.
ocak, şubat ve mart başında alıcam kadın malum her an herşey olabilir ayda bir defa gibi olacak.

Hahaha tamam aynı kafadayız demek ki :))))
Ama hiç giymeyip bir daha da giymeyi düşünmediklerin yok mu?
Bana batıyor mesela onlar artık :)

eğer hiç giymeyi düşünmüyorsan satmayı ya da ne bileyim belki beğenen biri vardır yakınlarından ona vermeyi düşünebilirsin.

sakın yapma bak dikkat et kendine gaza falan da gelme. lütfen şurada bir kaç ay kaldı. bebeklerimiz zamanında sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsinler. boşver temizlik dediğin şey nankör.

aybuke seni merak ettim valla az kalsın bahireyi arayacaktım

oyyy oyyyy ne diyeyim

şimdi nasılsın haber çıkmadı senden esmercim
ben ilkimtoys diye bir sitede baktım notluk magnet herşey var notluk düşünüyordum ama herkes kullanamaz magnet oolabilir diye düşünüyorum
KIzlar bebeğiniz için hangi bezi kullanacaksınız? Ben prima premium care ile başlamak istiyorum.
Sizlerin fikri nedir?
ben oğlumda premium care kullandım inceydi memnundum bi kere bir tane huggies kullandık oğlum bir pişik oldu anlatamam kanadı o derece yeni doğmuştu
şimdi de normal prima aldım bir kutu bakalım olmazsa premiuma döncem
Bir de biz bu şekerleri magnetleri filan kime ne zaman vericez?
Yani hastaneye zaten kaç kişi gelir ki?

Kaç adet yaptırmak/almak filan lazım yaklaşık mesela?
ben 100 tane yapcam bi de bir kutu çikolata
3 gün mü yatıcaz ya bizim burda 1 gece hastanede tutuyolar okadarcık ben hastaneye götürmeyi düşünmüyorum evde
gelenlere hastaneye sadece ailem gelecek bide çok yakın arkadaşım
1 gece kalınıyor hastanede bu sefe ne kadar tuttarlar bilmem

lohusa şerbetini evde dağıtırsın ya hastanede çikolata gerek yok o kadar
huggies iyi midir yaa? Eşimin çok yakın bir arkadaşı huggies te çalışıyor. ve çok uyguna bize getirebilir. ama hiç kullanan görmedim o yüzden prima kullanıcam diye ısrar ediyorum.
ben memnun kalmadım canım
ben ilk zamanlar salladım valla 6 aylık olunca sallamayı kesip pışpışladım sonra onu da kestim bence sallalan modeller daha kolay sallarken sarsmıyorsun anne karnında olduğu gibi hafif bir sallantı oluyor o kadar
Bu arada şekerkonusunda ben cuma günü kıslara dağıtmak için notluk ve şeker hazırladım gayet uyguna geldi Mevlüt içinde benzeri olabilir veya hastanede dağıtmak için , resim paylaşırım birasdan
nerden aldın int falan mı
bir avukatla konuşsana canım işi güvenliğinde uzman olan
kızlarrrrrrrrr kaçıncı haftaya kadar çalışacaksınızzzz?? 37. haftaya kadarmı yoksa daha önce ayrılmak isteyenler varmı

kızlarrrr çığlık atasım var...Vajinamda acayip bi kaşıntı var mantar demişti doktor krem yazdım ama hiç iyi gelmediiş yerindeyim şu anda mahfoldum ya
ben 37 ye kadar çalışacağım allah nasip ederse
çok yormuşsundur kendini bebek de yorulur canım ondan sen sürekli ayakta olunca da yorulursun mesela oğlum öğleye kadar çok oynamaz çünkü okuldayım ve ayaktayım sonra eve gelince kıpraşır boncuğum
iilkim toys diye bir yer ar oraya bakabilirisn canım
Benimkide gece hareketleniyordu 2 gündür böyle oldu bak yazarken 2 tekme salladı beni yalancı çıkarcak ama yavaş geliyor belkide bundan sonra böyle olcak neyse endişe etmiym artık nasılsa kıpraşıyor
dinlenmeye başlamıştır canım
eğer kullanmayacaksan neden olmasın canım kadınlar kulübününikinci el kısmı var orada satabilirsin canım evde kalabalık yapacağına
allah yardımcsı olsun o çocuğun hayata 1-0 yenik başlamış ben de pazartesi kötü bir haberle karşılaştım ama söylemeyim ben çok etkilendim siz de etkilenmeyin diye yazmadım
ilk doğumumda öncesinde annem de kayınvalidem de uzaktaydı her işimi kendim yaptım kadın tuttum evi dip bucak yaptırdım çamaşırlarını roksy dalan babyle yıkadım ütüledim ve koydum çekmecelerine herşeyi hazırladım int hastanede çantaya konacakları ayarladım 7. ayda arabamıza koydum her ihtimale karşı arabamızda tuttuk gideklerimizi oluyor yani ki bebeğin doğduktann sonra annem 15 gün kaldı sonra anne dedim sen git evin var barkın var evde babam vardı o gelmedi lohusayım diye gönderdim tek kaldık oğğlumla

ahhh ben de öyleyim her yanım ağıtıyor yaştan olabilir eee 35 olduk ben de sol tarafa yatıyorum öğrendiğimden beri sağıma en fazla 10 dk falan yatıyorum gerisi hep sol taraf alıştım yatmayınca uyuyamıyorum

beyaz leblebi severim de dereotu herseyde sevmem sagol cnm benim

Kızlar hergün eti cici bebe yiyiorum zaten önceden de çok severdim bi zararı olmaz dimi:) bebek istiyorsa naapim:) İzne ayrılma konusunda ben 32. haftada ayrılmak istiyorum sabahları dinç kalkamıyorum uyumak istiyorum kahvaltı yapamıyorum iştahım olmuyor o yüzden hemen alcam inş...Bebek odası yapmak isteyenlere tavsiyem şimdiden halledin biz geçen hafta aldık sipariş verdik yani ve yapılıp gelmesi ocak sonunu bulacak..

merhabalar güzel anne adayları :)) evde internet problemi olunca 1 aydır pek giremiyorum artık varlığım bile kalmamıştır heralde mart annelerinde :) aslında sizinle paylaşmak istediğim o kadar çooooooook şey varki !!! bugün yarım saat bi zorla giriyim dedim ki keçeden bebek şekeri konuşulmuş. ben de kendi bebek şekerlerimi ve kapı süsümü kendim yapıyorum. evde olduğum için ve yaşadığım yerde farklı bi bebek şekeri bulamadığım için tabi bi de ekonomik olsun diye. ben toplam 100 tane yapıcam iki farklı modelden 50 şer tane ama eksik kalırsa yine malzemelerim arttığı için sayıyı çoğaltabilirim. bir modelden yapacağım 50 taneyi yaptım bitirdim kutuladım şimdi ikinci modele geçtim sizlerle de paylaşayım yaptığımı bakalım beğenecek misiniz....

Eklentiler

• $IMG_0780x.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 49

Nazzzz bebe biskuvisi hakkında bir yazı paylaşacağım, umarım etkili olur...

Bebe biskuvisi

Bende yorgunluğuma verdim kıslar gerçi yarında pek dinlenemicez ama elimden geldiğince başkalarını çalıştırcam bebek partimiz var yarın malum son süslemeler bitsin resim paylaşçam eşimi bekliyorum birşeyler astırcam perdeye, loveli bu arada nickin ne güzelmiş internetten almadım çarşıdan aldım bebek şekeri için biberon şekili kutular ve biberon şekili notluklar, bimdende badem şekeri aldım içlerine Bu arada bebek odası halılarımız gelmiş ama yanlış gelmiş adam bide pişkin pişkin onları serin demiş kocama gel de kızma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…