Kıslar bende de bi ağrı var ama tam arada bacaklarda değil sabah kalkınca oluyor sonra geçiyor yan yatmaktan eziliyor mu noluyor anlamadım, bir de bebiş eskisi gibi pat küt girişmiyor hareketleri azaldı sanki normal mi acaba????
Hepinize günaydın kızlarsüper bi gün geçirmeniz dileğiyle
Bugun hastane kontrolumuz vardi 2. teteniz asisini vuruldum kolum hala agriyorUyusmazlik ignesinide vuruldum.Hersey oglusum icin yerim onu benn:)
teşekkür ederim çiçeğim baktım bundan alıcam sanırım bir de bu su geçirmiyor dimi?
kızlar bu doğum mevzusunda ben normalden değil belki saçma gelecek ama sezaryenden korkuyorum aksine adı üstünde normal doğum normal olan gibi geliyor sezaryen diyince böyle hemen aklıma kötü kötü şeyler geliyor en başından beri hiç düşünmedim doktorum sorduğunda direk ''normal!!'' diye kesitirip attım ama allahın takdiri belki sezaryen olucam o zaman da yapacak bişey yok hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalım da nasıl yoldan geldiği önemli değil :)))
bak şimdi amargi görürse yine gülecek bana ben de çok dertliyim o konuda benim eşim de öyle ben kalkmadan yataktan kalkmaz evlendiğimizde çalışmıyordum her sabah ona kahvaltı hazırlıyordum ilk zamanlar ama diyordum bak sen geç hazırlanıyorsun sen kalk duşunu falan al o arada ben senin kahvaltını 10 dk da hazırlarım yok anam inadına kalkmıyor adam çıldırıcam kendileri padişah sonra da bana kızıyordu geç kalktın hazırlama yemicem diye tripler e yani kocacım kusura bakma ama ananın evinde görmüştün böyle muameleyi kv hiç hazırlamıyordu kahvaltı istemiyordu evlenince istemeye başladı hem kalk kahvaltısını hazırla hem de surat yapsın şimdi de öyle ben kalkmadan kalkmıyor ben 15 dk hazırım kapıda bekliyorum adam 65 dk hazır bekle ki çıkacak assolistim!!! :))
canım hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah yolu açık olsun
güldürdün valla beni, napıyım eskiden karate yapıyordu içerde şimdi Bale'ye geçti sanki
ciddimisin ne güzel yaa benim eşim ne yapacağımı dahi bilmez şanslısın arkadaşımm:)
Bak bu resimdekiler dolgulu :) içi elyafla dolduruluyor yastık gibi. bunlar kızımın cici parti süslemeleri baby shower hazırlığı :)
Eki Görüntüle 901188
Bu kurabiyeleri de ben yaptım deneme amaçlı şeker hamurundan, 4 ocakta baby shower yapıyoruz, evde kendimiz yapabilir miyiz diye ön deneme yapmıştım :) şimdi daha güzel kalıplarım da var, çok eğlenceli bir iş kızlar evde kurabiye kaplamak :)
Eki Görüntüle 901189
ama bende buu kurabiyelerden yapmak istiyorumm pembiş pembişşnerden bulacağız bu malzemeleri anlatır mısın biraz:18: çok güzel gözüküyorlar ellerine sağlik canım
Banada lazım bi bayan ama her gelişinde 100 tl ayda 400 tl mumkun değil veremem yaa. Daha bizim dugun borcumuz bitmesdi. Elde para kalmıyo zaten
Ben çalışırken evli değildik :)
Bir bakıma hoşuma da gidiyor aslında böyle olması. :))))
Bir de kahvaltı ve akşam yemeğini aile bütünlüğü içinde hep beraber yapıyor olmak hoşuma gidiyor.
Çocuklarımız doğduğunda da aynen devam ettirmek istiyorum bu durumu.
kızlar malesef benim yazdıklarım da arada kaynıyor. aslında üzülüyorum bu durumahamiş hassaslığı da var tabi :)
konuya gelecek olursak ben de premium care den aldım inşallah oğluşumun poposuna iyi gelir. ama hala magnet ve kapı süsü konusunda karar veremedim.
bu arada bugün okulda bir olaydan çok etkilendim. derse giridiğimde bir öğrencim ağlıyordu. tüm öğrenciler çocugun başına toplanmış. çocuğu elini yüzünü yıkaması için lavaboya gönderdim. sınıfa sordum durumu. başka sınıftan bir öğrenci çocuğun annesine kötü sözler söylemiş. çocuğun da şöyle özel bir durumu var. öz annesi çocuk bir yaşındayken onu bırakıp gitmiş. babsı başka bir kadınla evlenmiş. üvey anne eziyeti görmüş. sonra o kadın da başka bir adamla kaçmış. babası da vefat etmiş. çocuk ortada kalmış. evli olan ablasının yanında kalıyor. öğrtemen arkadaşlar evine ziyarete gitmişler kümes gibi bir evmiş tek göz odada.. şimdi bu çocuk onu bırakıp giden annesi için ağladı. içini çeke çeke ağladı. ben derse zor devam ettim gözlerim defalarca doldu. hayatımın en zor dersiydi.
120 Istanbul'da ya o yüzden anca 2 haftada 1 diye anlaştım.
Bir de mecburiyet durumum var ben yapmazsam kim yapacak.
Annemler sırf ameliyat sonrası 2 hafta geldiler. Devamı gelmedi..
Ben de bir şey diyemedim.
Selam en güzel göbeklere sahip arkadaşlarım
günü konularına gelince
1. ben kızımda prima premium care kullandım. çok memnundum.
2. bebek şekeri konusunda ben tüllü modellerden çok sıkıldığım için şeker yerine lavanta keseleri yapmayı düşünüyorum.. hem uğraş olur hem de daha az masraf gider...
Eki Görüntüle 901569
ayrıca ben pijama işimi de kendimce hallettim. daha önce de belirtmiştim lahusa takımlarında rahat edemem diye.. böyle bir uydurmasyonla bu işi de bitirdim... üstelik hepsi 90 tl tuttu...
Eki Görüntüle 901570 Eki Görüntüle 901571 Eki Görüntüle 901572
Eki Görüntüle 901574 Eki Görüntüle 901575 Eki Görüntüle 901576
slm kızlar
ben de öyle düşünüyordum ama benim bir arkadaş emzirirken daha çok kilo alındığını söyledi çünkü sürekli süt yapan şeyler yemek zorunda kalmış pekmez keçi boynuzu bal falan kilolarını bebeği sütten kestikten sonra verebildi anca zaten böyle de bi durum varmış
Bu gibi durumlarda aileden destek gelmemesi çok acı birsey. Bizde de öyle ne kayınvalide ne annem hiç yardım için gelmedi. Hırsızlık olduğu gün yatak odasını darmadağın ettiği için eşim biraz toparlamış ben daha fazla etkilenmiyim diyesonra kayınvalidem gelmiş kıyafetleri dolaba katlayıp koymuş o kadar. Ona bile yeter şuan benim için ama kimsenin ki durumlar iyi birşeye ihtiyaç var mı? Eksik ne varsa söyleyin yardım edelim teklifi bile gönlümü okşamaya yeterken kimseden böyle bir teklif dahi almadım. Eksikleri aldıracağimdan degil ama insan bu kadar masraflı bir süreçte bir şekilde destek için söz bekliyor ama yok.
Neyse kimseye çok şükür ihtiyacımız da yok bir şekilde hallederiz illa ki.
Balkaymakcım benim minnoşum da aynı durumda 2 haftadır bir dinginlik geldi kızçama, başta endişelenmiştim ama sanırım büyüdükleri için olgun davranıyorlar :) hareketleri devam ediyor ama dediğin gibi daha yavaş.güldürdün valla beni, napıyım eskiden karate yapıyordu içerde şimdi Bale'ye geçti sanki
ben bunlara bayıldım ya. ama çok yeteneksiz ve sabırsız bir hamişim ben. sipariş vermek istiyorum da güvenebilceğim bir yer arıyorum dolgulu keçe magnet istiyorum 100 tane falan bir de keçeden kapı süsü. ankarada olanlar bir fikir verebilir mi. suluhanda var dediler ama ben hiç gitmedim. dr kontrollleri için gidiyorum ankaraya pek bilmiyorum ankarayı
seker hamuru,pasta malzemeleri,kek kaliplari,ucuz pasta malzemeleri bu siteden malzemeleri aldım 2 kere sipariş verdim 2. de hatalı ürün yolladılar mail attım hemen özür dileyip aynı gün içinde eksik ürünleri kargoya verdiler ücretsiz :)Bak bu resimdekiler dolgulu :) içi elyafla dolduruluyor yastık gibi. bunlar kızımın cici parti süslemeleri baby shower hazırlığı :)
Eki Görüntüle 901188
Bu kurabiyeleri de ben yaptım deneme amaçlı şeker hamurundan, 4 ocakta baby shower yapıyoruz, evde kendimiz yapabilir miyiz diye ön deneme yapmıştım :) şimdi daha güzel kalıplarım da var, çok eğlenceli bir iş kızlar evde kurabiye kaplamak :)
Eki Görüntüle 901189
ama bende buu kurabiyelerden yapmak istiyorumm pembiş pembişşnerden bulacağız bu malzemeleri anlatır mısın biraz:18: çok güzel gözüküyorlar ellerine sağlik canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?