2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

benimde iç bacagımın içinde kukuşun oldugu yerde:)aynen eskisi gibi degil pat pat surekli vuruyordu artık daha cok bos buldugu bi yere vuruyo ama cok canımı acıtıyor daha cok kayıyo gibi asena gibi karnım bi sag oluyo bi sol oluyo dalgalanıyo

benim artık popişim uyusuyor agrıyo çok oturamıyorum çok rahtsız hissediyorum kendimi agarlıktan öturu mu sizinde öylemi:))))))))))

Hepinize günaydın kızlar süper bi gün geçirmeniz dileğiyle

Günaydın mesajını saat akşama doğru 5 gibi beynim sulanmışken okuyunca yok artık bu saatte mi kalkılır diye kendi kendime seni kıskandım:)) tabii yazdığın saate değil okuduğum saate göre verdim bu tepkiyi))
Ohhhh ne güzel işte siz evdeki anne adayları bi emel arkadaşınız için 1 saatçik uyuyuverin. Hırsız korkusundan dolayı uyumam gece 2 yi buluyo acıyın bama nolur(

Bugun hastane kontrolumuz vardi 2. teteniz asisini vuruldum kolum hala agriyorUyusmazlik ignesinide vuruldum.Hersey oglusum icin yerim onu benn:)

kızlar sonunda beşiği aldık 2 aydır bakıyorduk hem yatak odama sığacak hemde bütçemize uygun bulamıyorduk ben pek park yatak sevmediğim için onlara bakmıyorduk sonunda çilekten aldık
bunu aldım içime sindi doğrusu geçenlerde burda kundak meselesi vardı annem örüyor demiştim bitti paylaşmak istedim isimli kundağımız bitti hazır almaya bile deymek 2 iple çıkmış annem söyledi hemde isme özel oldu diğer mavilide benim söz tepsimdi kendim süsledim hastanede çikolata evde lahusa şerbeti tepsisi yapmaya karar verdi

Ben doğumun her türlüsüne hazırlıyorum kendimi. Çünkü Allah dağına göre kar veriyor buna inanıyorum.
Senin koca hey maşallah pek bir tripcanmış kızzzz:)) ama eşe hizmeti seviyorum ama sabahları değil:))
Hele ki işe gidiyorken ben 2 saat yol çekiyorken o 15 dk da işe gidiyorken sabahın köründe kalkıp kahvaltı hazırlayamam
Şartlar eşit olsaydı belki:)))

güldürdün valla beni, napıyım eskiden karate yapıyordu içerde şimdi Bale'ye geçti sanki

Kız minicik bir bebekken karnında parende atması normal de büyüdükçe nasıl dönsün o minnacık kesenin içinde:)) bu arada yarınki konuyu da buldum çok komik olacak. Kızlar 30. Haftada olanlar illa ki artık dışardan hissediyolardır tekmeleri. Video çeksinler göbek hareketlerinin çok eğlenceli oluyor. Bir arkadaş çekmiş göndermişti izlerken ağladım :))

Banada lazım bi bayan ama her gelişinde 100 tl ayda 400 tl mumkun değil veremem yaa. Daha bizim dugun borcumuz bitmesdi. Elde para kalmıyo zaten

Aynen öyle çok pahalı oluyo :/ ben istanbulda yaşarken 70 liraya geliyodu bana ve mükemmel bi kadındı.. Şimdi 100den aşağı bulamıyorum şimdi bebek masrafları da ekleniyo tabii iş başa düşüyo :))

Kesinlikle öyle ama eşim zaten düzensiz çalıstıgından aile içi yemek düzenimiz hep degisim gösterecek. Ben de akşam 7 dedim mi yemek yensin,sabah 10 da kahvaltı yapalım kuralını çok severim ama maalesef hayat şartları buna müsaade etmicek gibi.
Ben hala şunu düşünüyorum bebegim doğduktan 4 ay sonra işe başlıcam evde nerdeyse 12 saat boyunca olmıcam ve bebeğimi saat 9 gibi unuttuğumu düşünürsem sadece 2 saatlik bir zamanım olacak((
Offff yaaaa yine dertlendim bunu düşününce(

Offff yaaa okurken benim bile bogazım düğümlendi resmen film gibi bir yaşam. Daha minnacık bir çocuk erkenden olgunlaşmak zorunda(

merhaba kızlar, içinizde erzurumu bilen var mı? oğlum için süslemelere başlamak istiyorum. ne bileyim kapı süsü, bebek şekerleri falan filan ama bu malzemeleri satan bi yer var mı erzurumda onu bilmiyorum. bursada olsaydım neler neler alır yapardım ama malesef erzurumdayım ve hala keşfedemedim bu tür yerleri. bilen varsa lütfen yazsın burda kime sorduysam kimse bilmiyo. maşallah yazan sünnet süsleri var olur mu diyolar :S

120 Istanbul'da ya o yüzden anca 2 haftada 1 diye anlaştım.
Bir de mecburiyet durumum var ben yapmazsam kim yapacak.
Annemler sırf ameliyat sonrası 2 hafta geldiler. Devamı gelmedi..
Ben de bir şey diyemedim.

Bu gibi durumlarda aileden destek gelmemesi çok acı birsey. Bizde de öyle ne kayınvalide ne annem hiç yardım için gelmedi. Hırsızlık olduğu gün yatak odasını darmadağın ettiği için eşim biraz toparlamış ben daha fazla etkilenmiyim diyesonra kayınvalidem gelmiş kıyafetleri dolaba katlayıp koymuş o kadar. Ona bile yeter şuan benim için ama kimsenin ki durumlar iyi birşeye ihtiyaç var mı? Eksik ne varsa söyleyin yardım edelim teklifi bile gönlümü okşamaya yeterken kimseden böyle bir teklif dahi almadım. Eksikleri aldıracağimdan degil ama insan bu kadar masraflı bir süreçte bir şekilde destek için söz bekliyor ama yok.
Neyse kimseye çok şükür ihtiyacımız da yok bir şekilde hallederiz illa ki.

Hepsi çok güzel canım kesler de çok hoş görünüyor ben de senin gibi düşünüyorum bakalım arkadaşım yapacak kesinleştiemedik

O arkadaşın bilinçsiz beslenmiş bence o yüzden kilo almış. Çünkü börülce, bulgur pilavı,boza vb ürünler de süt yapıyor
Illa tatlı yemek şart degil pekmez,helva vs.m gibi. Bilinçli olursak bence kolay kilo veririz emzirirken

Kesinlikle haklısın insan bu zamanlarda en çok aileden destek bekliyor, ben zaten farklı bi şehirde yaşıyorum yardıma gelemezler ama kvden güzel bişey duymak isterdim.. Ne arar ne sorar bebek için bi mendil almışlığı yoktur.. Ben ararım onu 2-3 günde 1.. Kendi almadığı gb bide bana aman bişi alma çocuğa bi doğsun sağ salimde öyle al diyo!! Ne demek şimdi bu allah aşkına?? Ben aramayınca da merak etmez oğlunu arar ağız ucuyla da beni sorar :/ pff ne dertliymişim bi an içini döktüm ama sinirim bozuluyo artık istemiyo bebişimi gb geliyo ( bu arada eşimin ilk hanımından 2 tane çocuğu var ) heralde torun sevgisine doydu dicem ama diğer torunlarına da bişi yaptığı yok kadın hep bana hep bana modunda

güldürdün valla beni, napıyım eskiden karate yapıyordu içerde şimdi Bale'ye geçti sanki
Balkaymakcım benim minnoşum da aynı durumda 2 haftadır bir dinginlik geldi kızçama, başta endişelenmiştim ama sanırım büyüdükleri için olgun davranıyorlar :) hareketleri devam ediyor ama dediğin gibi daha yavaş.

Burada link paylaşmaktan reklamcı gibi hissetmeye başladım endimi artık :) benim bir yakınım keçe işi yapıyor facebookta sayfası var hatta benim magnetlerin de resmini yollamıştım koymuş sayfasına :) https://www.facebook.com/neseliciciler2010?ref=ts&fref=ts
Ben beğendiğim magnetin resmini yolladım dolgulusunu istediğimi söyledim örnek yaptı yolladı ok verince de siparişi aldı :) başka sayfadakinden bayaa da uyguna yaptı.

merhaba güzel anneler,ben 80 sayfa gerideyim henüz okumadan da geçmek istemiyorum umarım bütün hamişler iyidir.bizim için büyük gündü.günlerdir randevumuzu sabırsızlıkla bekliyorduk bugün doktora gittik minik fasülyem 15oo küsür gram ve 39 cm olmuş.herşey normal çok şükür.sadece kan değerlerim düşük zaten hiç normale ulaşamadık hep düşüktü.vitamin almasanda günde 2 kez demir ilacı al dedi devlette yaptıracağım kan uyuşmazlığı iğnesini haftaya.kan verdim test sonuçları 4 gün sonra çıkıyor.bizden haberler böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…