2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canım ben de o ağrılardan şikayetçiydim hem de 1 aydır. Şimdi hamile yastığı aldım kurtardım :) U şeklinde olanlardan. ne kadar rahatladığımı anlatamam. Hem karnımı hem bacaklarımı hem de sırtımı aynı anda destekliyor. Yatarken hiç ağrım olmadığı gibi Şimdi ağrılarım başlar başlamaz içine giriveriyorum yastığımın. 5 dakikada geçiriyor çok şükür. Geçen gün eşime ayıp oluyor diye kullanmayayım dedim. Bütün gecem zehir oldu kas spazmlarından. Şiddetle tavsiye ediyorum. Daha 2,5 - 3 ay var.

Maşallah canım, ben de aynen senin gibi her gün geriden gidiyorum. Kızların hızına yetişmek mümkün değil :)

ne kadar üzüldüm ne kadar üzüldüm
bizim yan tarafta bi aile yaşıyor
kadın çocukları çok dövüyor
bir kaç kere işten gelirken çocukların çığlık çığlığa ağladığını duydum henüz 8-9 yaşlarında kız çocukları
komşular dışarıya çıkmışlar öldürecek çocukları diyorlardı
dün ablama o kadın analık mı diye ablam nerden bildin dedi
meğer onlarında annesi kaçmış bu kadın üvey anneleriymiş
ablama cevaben eee unuttun mu ablam bizde aynı şeyleri yaşamadık mı

muhasebeyi aradım eğer şu yeni doğum izni yasası onaylanırsa doğum izninde de olsak 2 hafta daha eklenecekmiş iznimize
haberiniz ola

Ben sabunları da beğendim ama eşim sabuna sıcak bakmadı

Canım benim senin için de uyudum merak etme sabah 7:30 da kalkıyorum kızıma bişeyler hazırlıyorum sonra eşime kahvaltı hazırlıyorum ve saat 8:45 gibi yatıyorum 11: 15 gibi kalkıp kahvaltımı ediyorum tabi ilk kalktığımda bir incir bir kayısı bir bardak su içiyorum. Sonra biraz ev işleri zorla sonra kızım geliyo okuldan yemek falan derken öyle gün geçiyor kabaca. Bugün yetmezmiş gibi temizlikten sonra yoruldum 1 saat daha uyudum. Uyku delisiyim yahu çok arayacağım tabi

Bence de canım süt için su tüketimi en önemlisi sonra incir, dut kurusu,dereotu arkadaşımdan biliyorum

muhasebeyi aradım eğer şu yeni doğum izni yasası onaylanırsa doğum izninde de olsak 2 hafta daha eklenecekmiş iznimize
haberiniz ola[/QUOTE]
Bence biz dogum yapip isbasi yapariz,o zamana bile cikmamis olur bu iZin,1senedir cikcak guya

Maşallah bebişine

slm kızlar konu yapmışız bende hemen yazayım dedim. bebek şekeri, kapı süsü, altın yastığı (takılacağından değilde görsellik olsun) ve lahusa tacını kendim yapmak istiyorum. Lahusa tacını yaptım 2 hafta kadar önce çok güzel olmadı ama el emeği sonucta bide taca eklemedim daha.resmini ekleyebilirsem eklicem. yalnız kızlar keçe yapmak için önce bi bilene danışmak lazımmış onu öğrendim ben gittim kalın olanlardan rengarenk aldım meğerse benim yapacağım şeyler için ince gerekiyormus kaldılar öle bakalım bi gaza gelirsem incelerden alıp yaparım..

bebek bezi içinde primanın pumpers i için iyi diyorlar bende onu alırım sanırım..

(

Canim ben ozele gidiyorum orda direkt vuruyorlar ssk karsiladi kimlik fotokobisini aldilar esimin ve benim.kimliklerde kan grubu yaziyorya o sekilde.

Canim ist. Damisin ee bana dedilerki bende ozele gidiyorum mor receteyle yazdirip eczacilar odasina gidiceksin 30 tl felen tutuyormus sskli normalde 150 tl mis gidicekmisim orda alicakmisim gelicekmisim gitmek cok zor geliyor

Hakikaten insan kendini yalnız hissediyor böyle olunca ama kayınvalide hazırlık yapıyor torunununa resmen bohça hazırlıyor:))
Manevi desteğini de esirgemez bişey istiyor mu canın diye sorar sağolsun. Senin kayınvalide kendini çok düşünüyormuş sahiden de ne kadar kötü oluyor insan böyle durumlarda seni çok iyi anlıyorum canım

Benimde annem hazırladı oğluşumun bohçasını :) yalnız tam sana yazdıktan yarım saat sonra tele baktım ki kv aramış :) Allahım günahını mı aldım acaba dedim :))

Tabi canım çok nazlı benim kocam eee bir evin bir oğlu el bebek Gül bebek büyümüş :)) ben alıyorum onun havasını zaman zaman :)))

Tırnağın varsa başını kaşı demişler bende öyle bir sorun olmadı Allah razı olsun annem de Kv de çok yardımcılar benden daha hevesliler ama üzülüyorum böyle şeyler okuyunca sanki yabancı bir bebek gelen öz be öz torununuz geliyor niye böyle uzak soğuksunuz ki anlamıyorum

Yine çooooook yoruldum yine bişiler hazırladım yarın için buzdolabının içini temizledim ovaladım ki en zoru buydu salonu süsledim ve bitti bunlarda söz verdiğim resimler

Bu kadar kıslar yarın masa hazırlanacak birde pembe plastik çatal kaşık ve tabaklarla işte bu
Herkese iyi geceler bu kız yatar

kızlar ikea hensvik beşiğe karar verdim şimdilik,kendi sitesinde 229 tl

nasıl kullanışlımıdır acaba araştırmadayım daha.
iç paneli asansörlü ve bebek büyüdükten sonra ön korkuluk komple kalkabiliyor.

bana yakın ikea olmadığı için alırsam netten alacağım.şayet ikeaya yolu düşen arkadaşların fikirlerinde almak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…