tam 2 gündür şiddetli bel ağrılarım başladı, yatarken oluyor farkındayım, doktor kesinlikle sol tarafa yatman gerek dedi, 2-3 dakika sağa yatıp sonra mecburen sol tarafıma yatıyorum, göbeğim de sol tarafa ağırlık yapığı için sol böbreğimin olduğu kısımlarda acayip bir sızı var, ama böbrek ağrısı değil, kas ağrısı, ilk hamileliğimde hiç böyle ağrılar hissetmezdim, şimdi yaştan dolayı mıdır vücut anatomisinden midir nedir bilmiyorum yaşlı insanlar gibi hissediyorum kendimi
merhaba güzel anneler,ben 80 sayfa gerideyim henüz okumadan da geçmek istemiyorum umarım bütün hamişler iyidir.bizim için büyük gündü.günlerdir randevumuzu sabırsızlıkla bekliyorduk bugün doktora gittik minik fasülyem 15oo küsür gram ve 39 cm olmuş.herşey normal çok şükür.sadece kan değerlerim düşük zaten hiç normale ulaşamadık hep düşüktü.vitamin almasanda günde 2 kez demir ilacı al dedidevlette yaptıracağım kan uyuşmazlığı iğnesini haftaya.kan verdim test sonuçları 4 gün sonra çıkıyor.bizden haberler böyle.
bu arada bugün okulda bir olaydan çok etkilendim. derse giridiğimde bir öğrencim ağlıyordu. tüm öğrenciler çocugun başına toplanmış. çocuğu elini yüzünü yıkaması için lavaboya gönderdim. sınıfa sordum durumu. başka sınıftan bir öğrenci çocuğun annesine kötü sözler söylemiş. çocuğun da şöyle özel bir durumu var. öz annesi çocuk bir yaşındayken onu bırakıp gitmiş. babsı başka bir kadınla evlenmiş. üvey anne eziyeti görmüş. sonra o kadın da başka bir adamla kaçmış. babası da vefat etmiş. çocuk ortada kalmış. evli olan ablasının yanında kalıyor. öğrtemen arkadaşlar evine ziyarete gitmişler kümes gibi bir evmiş tek göz odada.. şimdi bu çocuk onu bırakıp giden annesi için ağladı. içini çeke çeke ağladı. ben derse zor devam ettim gözlerim defalarca doldu. hayatımın en zor dersiydi.
kızlar bebek şekerlerine takıldım kaç gündür incele incele karar veremedim bir türlü
sonra masa üstü notluklardan mı baksam dedim yoksa anahtalık mı ?
sonra düşündüm anahtarlık olmaz herkes kullanmaz. şekerler magnet şeklinde
amannnnnnnn kafam karıştı siz ne yaptınız bakalım bu durumu
seker hamuru,pasta malzemeleri,kek kaliplari,ucuz pasta malzemeleri bu siteden malzemeleri aldım 2 kere sipariş verdim 2. de hatalı ürün yolladılar mail attım hemen özür dileyip aynı gün içinde eksik ürünleri kargoya verdiler ücretsiz :)
Günaydın mesajını saat akşama doğru 5 gibi beynim sulanmışken okuyunca yok artık bu saatte mi kalkılır diye kendi kendime seni kıskandım:)) tabii yazdığın saate değil okuduğum saate göre verdim bu tepkiyi))
Ohhhh ne güzel işte siz evdeki anne adayları bi emel arkadaşınız için 1 saatçik uyuyuverin. Hırsız korkusundan dolayı uyumam gece 2 yi buluyo acıyın bama nolur(
O arkadaşın bilinçsiz beslenmiş bence o yüzden kilo almış. Çünkü börülce, bulgur pilavı,boza vb ürünler de süt yapıyor
Illa tatlı yemek şart degil pekmez,helva vs.m gibi. Bilinçli olursak bence kolay kilo veririz emzirirken
merhaba güzel anneler,ben 80 sayfa gerideyim henüz okumadan da geçmek istemiyorum umarım bütün hamişler iyidir.bizim için büyük gündü.günlerdir randevumuzu sabırsızlıkla bekliyorduk bugün doktora gittik minik fasülyem 15oo küsür gram ve 39 cm olmuş.herşey normal çok şükür.sadece kan değerlerim düşük zaten hiç normale ulaşamadık hep düşüktü.vitamin almasanda günde 2 kez demir ilacı al dedidevlette yaptıracağım kan uyuşmazlığı iğnesini haftaya.kan verdim test sonuçları 4 gün sonra çıkıyor.bizden haberler böyle.
Bence de canım süt için su tüketimi en önemlisi sonra incir, dut kurusu,dereotu arkadaşımdan biliyorum
canım benimmde haftaya uyuşmazlık iğnem var nerden nbasıl aldınn acaba??
Canim ben ozele gidiyorum orda direkt vuruyorlar ssk karsiladi kimlik fotokobisini aldilar esimin ve benim.kimliklerde kan grubu yaziyorya o sekilde.
karara verdim arkadaşalr bunları yapcamm.
Eki Görüntüle 901627 Eki Görüntüle 901626 Eki Görüntüle 901628
Kesinlikle haklısın insan bu zamanlarda en çok aileden destek bekliyor, ben zaten farklı bi şehirde yaşıyorum yardıma gelemezler ama kvden güzel bişey duymak isterdim.. Ne arar ne sorar bebek için bi mendil almışlığı yoktur.. Ben ararım onu 2-3 günde 1.. Kendi almadığı gb bide bana aman bişi alma çocuğa bi doğsun sağ salimde öyle al diyo!! Ne demek şimdi bu allah aşkına?? Ben aramayınca da merak etmez oğlunu arar ağız ucuyla da beni sorar :/ pff ne dertliymişim bi an içini döktüm ama sinirim bozuluyo artık istemiyo bebişimi gb geliyo ( bu arada eşimin ilk hanımından 2 tane çocuğu var ) heralde torun sevgisine doydu dicem ama diğer torunlarına da bişi yaptığı yok kadın hep bana hep bana modunda
Hakikaten insan kendini yalnız hissediyor böyle olunca ama kayınvalide hazırlık yapıyor torunununa resmen bohça hazırlıyor:))
Manevi desteğini de esirgemez bişey istiyor mu canın diye sorar sağolsun. Senin kayınvalide kendini çok düşünüyormuş sahiden de ne kadar kötü oluyor insan böyle durumlarda seni çok iyi anlıyorum canım
Ben doğumun her türlüsüne hazırlıyorum kendimi. Çünkü Allah dağına göre kar veriyor buna inanıyorum.
Senin koca hey maşallah pek bir tripcanmış kızzzz:)) ama eşe hizmeti seviyorum ama sabahları değil:))
Hele ki işe gidiyorken ben 2 saat yol çekiyorken o 15 dk da işe gidiyorken sabahın köründe kalkıp kahvaltı hazırlayamam
Şartlar eşit olsaydı belki:)))
Kesinlikle haklısın insan bu zamanlarda en çok aileden destek bekliyor, ben zaten farklı bi şehirde yaşıyorum yardıma gelemezler ama kvden güzel bişey duymak isterdim.. Ne arar ne sorar bebek için bi mendil almışlığı yoktur.. Ben ararım onu 2-3 günde 1.. Kendi almadığı gb bide bana aman bişi alma çocuğa bi doğsun sağ salimde öyle al diyo!! Ne demek şimdi bu allah aşkına?? Ben aramayınca da merak etmez oğlunu arar ağız ucuyla da beni sorar :/ pff ne dertliymişim bi an içini döktüm ama sinirim bozuluyo artık istemiyo bebişimi gb geliyo ( bu arada eşimin ilk hanımından 2 tane çocuğu var ) heralde torun sevgisine doydu dicem ama diğer torunlarına da bişi yaptığı yok kadın hep bana hep bana modunda
Hakikaten insan kendini yalnız hissediyor böyle olunca ama kayınvalide hazırlık yapıyor torunununa resmen bohça hazırlıyor:))
Manevi desteğini de esirgemez bişey istiyor mu canın diye sorar sağolsun. Senin kayınvalide kendini çok düşünüyormuş sahiden de ne kadar kötü oluyor insan böyle durumlarda seni çok iyi anlıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?