günaydınlar herkeseee, yine bir pazartesi ve yine işbaşı. çok yoruldum artık dinlenmek istiyorum ben yaaaa
günaydın canım. benim şekerim de hep olması gereken sınırların altında çıkmıştı. doktora gösterdim süper yaa çok iyi çıkmış demişti. ama sakın ha aç falan kalma sen dedi, çünkü aç kaldığında beynine şeker gitmiyor ve bu da sağlıklı düşünememene ve çabuk sinirlenmene falan neden olur demişti. gerçekten de öyleyim ben. aç kaldığımda gözümün önü kararıyor, ellerim titriyor, çok sinirleniyorum
sonra ben doktorumu değiştirdim. şuanki doktoruma da gösterdim şeker sonucumu. o da aynı şeyleri söyledi ve sonucun gayet iyi olduğunu söyledi.
yani düşük çıkması kötü bişey değilmiş canım için rahat olsun. sadece aç kalmamaya dikkat et sende
dolap için bende biraz büyük diyecektim ki sen açıklamışsın zaten
fiyat ve renk olarak süper. rengi zaten ferah sadece sana şimdi odayı prensesin
için uygun perde, halı ve diğer ufak parçalarla ona göre hazırlamak olacak.
ama renk seçimini çok beğendim.
geçmiş olsun canım benimmm.. umarım bu halde işe gitmemiş evden yazıyorsundur.
maddi sıkıntı bebek odasından daha mühim bence. Sen hiç kafanı yorma. Ben de eğer mobilyacı bulamasaydım 4000'e yakın parayı hele ki şu masraflı zamanda bebek odasına vermeyi pek düşünmezdim. gücünüz yerinde olsun da 1 yaşından sonra çok güzel bir oda yaparsınız hiç takılma böyle şeylere. Keyfini de kaçırma..
Çok güzel olmuş canım güle güle kullanın canım fiyatı da süper , ben on yıl önce kızıma çilekten almıştım dolap yatk ve şifonyere tam 1000 lira vermiştim çok kaliteli ama kızım sıkıldı istemiyor bi yerinde bi çizik yok gözgöre göre atılmıyor artık kardeşine veriiriz diyerek susturuyorum. Neyse uzattım fazla dolaptan zarar gelmez bütün fazlalığı toplar seviyorum ben çok güzel canımgünaydınlar göbüşdaşlar,
Bir pazartesi sendromu ile daha karşısınızdayım efenim. Hepiniz iyisinizdir umarım.
Çok şükür bebeğimin beşiği ve gardrobu geldi. Malum ben mobilyacıya yaptırmıştım modelini verip o yüzden streslerdeydim nasıl olacak acaba kaliteli duracak mı? yoksa basit mi duracak diye de acele etmiştim hemen yapılsın gelsin eğer bi aksilik olursa değiştirmesi kolay olur diye. Çok şükür herşey tam da istediğim gibi oldu. yapan çocuk 27-28 yaşında falandı o yüzden biraz da tedirgindim acaba becerebilir mi diye. ama gençlerde daha çok iş varmış çok iyi anladım. Çok beğendiğim bir iş çıkardı bana. Normalde böyle bir takımı 3.500'den aşağı alamazdım ki full MDF tüm malzemeler. Bana 1950 TL ye geldi. Bebeğim için biraz büyük bir gardrop oldu ama ev küçük en üst kısımları biz kullanırız diye düşündüm.2.5 metrelik bir gardrobu var kızımın :)))
Bakın bakalım beğenicek misiniz?
Eki Görüntüle 905204 Eki Görüntüle 905205
Ayy evte yaa hiç dayanamama clığaa. Cok fena olurum ben hep. Demek ki ondanmışş
doğru soyluyosun canım yaa bizimki aranmayı hiç sevmiyo. Hastaneden arıyoprum ama onada yok cıktı yok burda değil yok yemekde yok o size dönecekmiş. Bi türlü konusamadık ama düşük iyi galiba. İdrarımdada şeker mikatır cok yuksek cıktı ogun.Hatta cok endişe ettiler parmaktan sekerime baktılar yine dusuk cıktı tabi doktora soylemedim ama ben ogun gun boyu hiç bişey yememiştim. O yuzdendir muhtemelen. Sen devam edecekmisin doktora canım memnun musun ben nedense sogudum..
perdesi ve halısına da karar verdik. benim uğur böceği isteğim kelebek isteğine dönüştü :))))) kararsız bir hamileyim ben bööğğkkk
tül bulduk beyaz tül üstüne pembe kelebekler,Aynı şekilde yine halı bulduk beyaz üstüne pembe kelebekler.
Duvar kağıdı da buldum ama o çok mu abartı olur diye kararsızım yaptırıp yaptırmamaya.
Teşekkür ederim canım bu arada beğenmene çok sevindim.
Bu şekilde eksiklerimiz şöyle oluyor.
Halı,perde,çamaşır kurutma makinesi,lohusa pijaması,bakım çantası(Sırt çantası düşünüyorum.Termal olması şart değil biberonlarına termal ısıtıcı alırım yeter)
Uyku seti (Yorganı yapmış babaanne ama çok büyük yapmış standart nevresim takımları ona olmuyor. Napıcam bilmiyorum)
yatak(Yarı ortopedik bellona veya istikbalden özel boyut yaptıracağım) ,Bebek Bezi(Prima Premium Care)
Eksiklerim bu kadar :))))
perdesi ve halısına da karar verdik. benim uğur böceği isteğim kelebek isteğine dönüştü :))))) kararsız bir hamileyim ben bööğğkkk
tül bulduk beyaz tül üstüne pembe kelebekler,Aynı şekilde yine halı bulduk beyaz üstüne pembe kelebekler.
Duvar kağıdı da buldum ama o çok mu abartı olur diye kararsızım yaptırıp yaptırmamaya.
Teşekkür ederim canım bu arada beğenmene çok sevindim.
Bu şekilde eksiklerimiz şöyle oluyor.
Halı,perde,çamaşır kurutma makinesi,lohusa pijaması,bakım çantası(Sırt çantası düşünüyorum.Termal olması şart değil biberonlarına termal ısıtıcı alırım yeter)
Uyku seti (Yorganı yapmış babaanne ama çok büyük yapmış standart nevresim takımları ona olmuyor. Napıcam bilmiyorum)
yatak(Yarı ortopedik bellona veya istikbalden özel boyut yaptıracağım) ,Bebek Bezi(Prima Premium Care)
Eksiklerim bu kadar :))))
maaalesef canım iş yerindeyim ve herkesde bes karıs surat nedense. Kızlar agzım bozuk değildir cok kufurde bilmemde... Agzına ne geliyosa sayın içinizden benim mudur ve patronlara olurmu???? Canımda sıkıldı tabi ama geçer yaa...Dogru soyluyosun babası şimdi kurtuldum sanıyo ama ben göstercem ona
kızla rgnaydınlar hepinize... cyumarteis gunu gittim doktora. Akşam gidebildigim için muayene yapan tek bir doktor vardı. Yeni mezun tıfıl bişey: Ben soyluyorum o internetten bakıyo aa evet dogru seklinde muayenemiaz surdu. Neyse genel tanı bronsit ve sinuzit 1000 mg lık antıbıyotik gunde 2 kere. Kıza hiç guvenmıyorum ama kendimi biliyorum. dun basladım ilaca Amoklavin adıda. Buarada hastaneye gitmişken 5 kez aramama ragmen ulaşamadıgım şeker sonucumuda aldım. Sınırların altında cıkmıs hep. Bu iyi mi kotu anlamadım normalde az cıkması sıkıntılı ama hamilelikde nasıl bilmiyorum. İdraRımda tertemiz cıktı cok sukur. Nedense hastane ve doktorumdan sogudum. Ve bi dunyada para veriyoruz. Maddi konudada cok sıkıştık bu aralar. Bebek odasını sonraya erteliyoruz galiba. En acillerini halledeceğim sadece.cAnım cok sıkkın yaaaaaaaaaaaaaaaaa............
Çok güzel olmuş canım güle güle kullanın canım fiyatı da süper , ben on yıl önce kızıma çilekten almıştım dolap yatk ve şifonyere tam 1000 lira vermiştim çok kaliteli ama kızım sıkıldı istemiyor bi yerinde bi çizik yok gözgöre göre atılmıyor artık kardeşine veriiriz diyerek susturuyorum. Neyse uzattım fazla dolaptan zarar gelmez bütün fazlalığı toplar seviyorum ben çok güzel canım
Canım bence perde ve halı kelebekli olursa duvar kağıtlarını sade seç derim ben karışıklık yoruyo insanın gözünü tabi bu benim fikrim karar senindir
ben de aynı mantıkla düşünüyorum. Halı perde hareketli olursa zaten bir duvar dolaptan dolayı kapandı. 1 duvarda cam var kalıyor 2 duvar. onlardan birine de renkli bir duvar kağıdı yaparsam olmaz. çok saçma durur. Ben o yüzden duvar kağıdını beyaz tonlarda yapayım. Boyayla falan uğraşmiyim :)))
ben bi de coraspin de kullanıyou-rum
nickler de benziyor
ay kuzum daha minlkken abi oluyor
ya lonelines senin ayaklarda morarmalar var mı damarlarında ben de var varisim nerdeyse başparmağım kadar kalınlaştı
Ben bu çarşambaya seda hanıma randvu aldm onu denicem canım eğer beğenirsem ona devam etmeyi düsünüyorum. Haber veririm muaynenin nasıl geçtiğini :) sonuçta özel dr ama dr a ulaşamıyoruz aklım karıştı..
Dün gece çok zor geçti öyle çoook öksürdüm ki artık uyumayı bıraktım sabah namazına kadar... ıhlamur, zeytinyagı içtim hatta gece, sirkeli suyla gargara felan nafile ilerlemiş galiba napcam ben karnım fırlıycak gibi oluyo her öksürügümde korkutuyo beniiii
halı ve perde ok. ama duvar kağıdında da bütün duvarları değil tek duvara yaptırırsan daha şık olabilir.
ama bilemedim şimdi odanız geniş mi, aydınlık mı, sonuçta bunlarda etkili durumlar. belki duvar kağıdı ve perde/halı
şık durur. belki sadece perde ve halı. sen bir odanın durumuna bak bence ona göre kararını ver.
bir de avize/lamba nasıl seçim yapacaksınız bir de odanın bir duvarına duvar kağıdı yapıp diğer duvarlar beyaz mı kalacak ?
ne çok soru sordum hepsini birden düşün tatlım ona göre ne fazlalık ne güzel olur daha güzel karar verebilirsin
bir de uğur böceği değil ama kelebek bende daha yerinde bir tercih olmuş.
Canım bende oyleydim. Bendede bronsit sinuzit ee bide reflu olunca özellikle geceleri cok öksürüyordum ve hapsururken öksürürke falan cok karnım agrıyo benim. Seninde oyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?