2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Ayy evte yaa hiç dayanamama clığaa. Cok fena olurum ben hep. Demek ki ondanmışş

perdesi ve halısına da karar verdik. benim uğur böceği isteğim kelebek isteğine dönüştü :))))) kararsız bir hamileyim ben bööğğkkk
tül bulduk beyaz tül üstüne pembe kelebekler,Aynı şekilde yine halı bulduk beyaz üstüne pembe kelebekler.
Duvar kağıdı da buldum ama o çok mu abartı olur diye kararsızım yaptırıp yaptırmamaya.
Teşekkür ederim canım bu arada beğenmene çok sevindim.

Bu şekilde eksiklerimiz şöyle oluyor.
Halı,perde,çamaşır kurutma makinesi,lohusa pijaması,bakım çantası(Sırt çantası düşünüyorum.Termal olması şart değil biberonlarına termal ısıtıcı alırım yeter)
Uyku seti (Yorganı yapmış babaanne ama çok büyük yapmış standart nevresim takımları ona olmuyor. Napıcam bilmiyorum)
yatak(Yarı ortopedik bellona veya istikbalden özel boyut yaptıracağım) ,Bebek Bezi(Prima Premium Care)
Eksiklerim bu kadar :))))

Son düzenleme:
Kızlar ,

yorgan almayı düşünen varsa organik bambu mikrofiber yorgan var şehir fırsatında.
ben düşünüyorum almayı ama araştırmak lazım bilen varsa söyleyebilir mi nasıldır?

maaalesef canım iş yerindeyim ve herkesde bes karıs surat nedense. Kızlar agzım bozuk değildir cok kufurde bilmemde... Agzına ne geliyosa sayın içinizden benim mudur ve patronlara olurmu???? Canımda sıkıldı tabi ama geçer yaa...Dogru soyluyosun babası şimdi kurtuldum sanıyo ama ben göstercem ona

Çok güzel olmuş canım güle güle kullanın canım fiyatı da süper , ben on yıl önce kızıma çilekten almıştım dolap yatk ve şifonyere tam 1000 lira vermiştim çok kaliteli ama kızım sıkıldı istemiyor bi yerinde bi çizik yok gözgöre göre atılmıyor artık kardeşine veriiriz diyerek susturuyorum. Neyse uzattım fazla dolaptan zarar gelmez bütün fazlalığı toplar seviyorum ben çok güzel canım

Ayy evte yaa hiç dayanamama clığaa. Cok fena olurum ben hep. Demek ki ondanmışş

hıhı ondanmış canım bende aynen öyleyim hatta doktorum bana muayeneye sakın ha aç gelme, sen beni yersin demişti

ara öğünlerde süt, meyva falan atıştırmak gerekiyomuş canım. ben öyle yapıyorum sende öyle yap bence

Ben bu çarşambaya seda hanıma randvu aldm onu denicem canım eğer beğenirsem ona devam etmeyi düsünüyorum. Haber veririm muaynenin nasıl geçtiğini :) sonuçta özel dr ama dr a ulaşamıyoruz aklım karıştı..

Canım bence perde ve halı kelebekli olursa duvar kağıtlarını sade seç derim ben karışıklık yoruyo insanın gözünü tabi bu benim fikrim karar senindir

halı ve perde ok. ama duvar kağıdında da bütün duvarları değil tek duvara yaptırırsan daha şık olabilir.
ama bilemedim şimdi odanız geniş mi, aydınlık mı, sonuçta bunlarda etkili durumlar. belki duvar kağıdı ve perde/halı
şık durur. belki sadece perde ve halı. sen bir odanın durumuna bak bence ona göre kararını ver.
bir de avize/lamba nasıl seçim yapacaksınız bir de odanın bir duvarına duvar kağıdı yapıp diğer duvarlar beyaz mı kalacak ?
ne çok soru sordum hepsini birden düşün tatlım ona göre ne fazlalık ne güzel olur daha güzel karar verebilirsin

bir de uğur böceği değil ama kelebek bende daha yerinde bir tercih olmuş.

ben o tür vicdansız insanların er geç bir hayat dersi aldıklarına inananlardanım. Hele ki bir hamileye bu kadar acımasızca davrandıkları için Allah'a havale ediyorum onları. Ayrıca senin rapor alma ihtimalin varken neden işe gittin ki şu soğukta hem de soğuk bir yerde çalışıyorsun.

Eşim grip olmuş. Geçen annesi de gripti onu öpmüştü ondan geçti. Dün akşam işten gelince gripten felak olmuş nerdeyse. Normalde grip olsa bile öperdim onu hiç umrumda olmazdı hastalık geçer diye. O kadar kızdım ki ona dedim anneni öpmen çok güzel ama ben hamileyim hadi ben kendimi geçtim. Ama bebeğimiz için hastalık riskini göze ala ala anneni öpmemen gerekirdi. Salonda uyudu aynı havayı solumayalım diye.

Bilmiyorum herşey bebeğimiz için. Kimsenin bebeğimi etkilemesine asla müsaade etmem. Senin de çok dikkatli olman lazım canım. Hele ki bu mevsimler hastalığın en fazla dolaştığı mevsimler. Çalışmak zorundaysan da portakalı kiviyi daya bol bol.

Canını sıkma iyileşmeye çalış bebek odasını yaparsın takma zaten çocuk odasında yatmıyor bak benim ikinci sadece kızımın sepetini alıcam annemden odama koyucm sonra park yatağı getirecem belki 2 yaşında yaparım oda bakıcaz. Sağlık olsun kendimizi üzmeyelim böyle şeyler için

Teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim. Gerçekten de öyle o kadar çabuk eski oluyolar ki çocuğun beşiği falan. o yüzden çok fazla para vermek gereksiz görünüyor bana. Dediğin gibi küçük bir dolap alıp duvarın bazı yerleri atıl kalacağına en azından minik evimizin bir çok kalabalığını saklarım..
Bak kızın başlamış bile istemiyorum ben bunları diye. Gerçi 10 sene de çok çok iyi bir süre mobilya için maşallah:))
Az daha büyüsün zaten güzel bir genç odası ve artık kıyafetlerinin sığamayacağı bir gardrobu hakeder diye düşünüyorum.

Canım bence perde ve halı kelebekli olursa duvar kağıtlarını sade seç derim ben karışıklık yoruyo insanın gözünü tabi bu benim fikrim karar senindir

ben de aynı mantıkla düşünüyorum. Halı perde hareketli olursa zaten bir duvar dolaptan dolayı kapandı. 1 duvarda cam var kalıyor 2 duvar. onlardan birine de renkli bir duvar kağıdı yaparsam olmaz. çok saçma durur. Ben o yüzden duvar kağıdını beyaz tonlarda yapayım. Boyayla falan uğraşmiyim :)))

Dün gece çok zor geçti öyle çoook öksürdüm ki artık uyumayı bıraktım sabah namazına kadar... ıhlamur, zeytinyagı içtim hatta gece, sirkeli suyla gargara felan nafile ilerlemiş galiba napcam ben karnım fırlıycak gibi oluyo her öksürügümde korkutuyo beniiii

ben de begendim çok emel.. beyaz benim favorimdir tüm evim bembeyaz ... ayrıca kelebek fikri çok daha güzel olmuş tuttum...
Allah içinde huzurla kullanmayı nasiip etsin

ben bi de coraspin de kullanıyou-rum
nickler de benziyor
ay kuzum daha minlkken abi oluyor

ya lonelines senin ayaklarda morarmalar var mı damarlarında ben de var varisim nerdeyse başparmağım kadar kalınlaştı

coraspini neden kullanıyosunuz kızlar bende bir düşügüm var diye 5. aya kadar kullandım ama dr artık bırak dedi merak ettim

tamam canım senden haber bekliyorum olmazsa bende seda hanıma gecerim. Bu kadının ilgisizliğinden sıkıldım artık. Muayenesinde ilgi gösteriyor ama muayene bitince bişey yok. Bana biraz oyun gibi gelmeye basladı. 3 lü test sonucumuda zor bela öğrendim ben yaa. Herkes kan testi yaptırıyo idrar testi yaptırıyo benden hiçbirini istemiyo bu hatun. Ben kendim istedim hafta sonu idrar testinide bizimkinden değil tabi..Sen gidince banada yaz canım.

Canım bende oyleydim. Bendede bronsit sinuzit ee bide reflu olunca özellikle geceleri cok öksürüyordum ve hapsururken öksürürke falan cok karnım agrıyo benim. Seninde oyle mi?

oda çok küçük zaten. Bir duvarda dolap,bir duvarda da pencere var kalıyor 2 duvar onlardan birine de renkli birşey yaptırmak istemiyorum.
o yüzden beyaz tonlarda olsun ki çok karmaşık olmasın istiyorum. Çünkü şuan duvarlar kum rengi gibi birşey. beyazla odayı daha fazla aydınlatmış olurum. Halı ve perdeyi bir seçeyim de avize ve duvar kağıdı sona bile kalabilir.
cadı odası gibi olmasın kuzumun odası sonra :)))

Canım bende oyleydim. Bendede bronsit sinuzit ee bide reflu olunca özellikle geceleri cok öksürüyordum ve hapsururken öksürürke falan cok karnım agrıyo benim. Seninde oyle mi?

geçmiş olsun canım.. evet hem de nasıl göbek degilim fırlıycak diye korkuyodum basınçlaaa.. bir de kritik aylardayız korkutuyo beni bu bogazım nasıl geçer bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…