Kizlar aklima takilan birsey var park yatak alanlar/kullananlar icine nasil yatak aldiniz? İcindeki yatagi tasiyacak olan kisim baya ince geldi bana kimi bebek yataklari bizim yatagimizda kullandigimiz yataklar kadar kalin anlayamadim
Ben butikbebe unnado den alış veriş yaptım gerçekten kaliteli ürünler zaten bir kaç gün baktıktan sonra aşağı yukarı bir fiyat bilgin olur...... Ama çok zevkli
Canim bende ilkini secerdim renk olarak sonrasi icin daha kullanisliKızlar biz de bugün bebek arabası baktık eşimle.Bi tane beğendik ama kırmızısı kalmad ığı için alamadık.Bi de dün internetten araştırırken beğenmiştim bi tane.Şimdi ikisi arasında kararsız kaldım, ikisi de hemen hemen aynı aslında ama Eki Görüntüle 904947 Eki Görüntüle 904946 Siz olsanız hangisini seçerdiniz
Joie Litetrax Travel Sistem Bebek Arabası Charcoal - ebebek.com
http://www........./baby-2-go-8833-joger-tropika-travel-sistem-beb ek-arabasi-mavi-gri-P16290621
boyle bisey ilk kez duydum sanmiyorum ama cunku gece nasil yattigimizi doondugumuzu bilmiyoruz.sunu duydum daha once otururken bacak bacak ustune atarsak kordon dolanirmis bebege nette de biyerde okumustum.ben artik sirtustu yatamiyorum hem belim tutuluyor hem de nefesim kesiliyor sanki.sag tarafima yatamiyorum aciyor.full sol yani mecburiyetten sol tarafim curucek:)Merhabalar, yatis pozisyonlariniz nasil kizlar? Ben bazen sirt ustu bazen saga ve sola donuk yatiyorum.
Ve donuslerimi direk yapiyorum. Bugun biri saga sola donerken once oturup sonra donmek lazim yoksa kordon bebege dolanabilir dedi. Duydunuz mu boyle bisey? Sinirlerim bozuldu. Agliyorum nedensiz!!!
ben bi de coraspin de kullanıyou-rum
nickler de benziyor
ay kuzum daha minlkken abi oluyor
ya lonelines senin ayaklarda morarmalar var mı damarlarında ben de var varisim nerdeyse başparmağım kadar kalınlaştı
arkadaşlar hepinize merhaba. öncelikli olarak bebekleriniz hayırlı olsun allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin. ben forumu yeni takip etmeye başladım. evde net olmayınca. yenice internet aldık ve buradayım. bizimde inşallah 2014 mart ayında bir oğlumuz olacak. ilk ki maalesef düşük yaptık. şimdi 27 hafta 2 günlük oğlum. allaha şükür sıkıntımız yok. hergün iğne kullanıyorum cleksan. ve kan şurubu ve coraspirin kullanıyorum. allahım hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın ve her isteyene evlat versin inşallah. ben doğuda yaşıyorum işimden ötürü. ve burada ne bebek arabas ne beşik ne elbise ne bişey var ama hem pahalı hemde kalitesiz hemde seçenek az. internetten almayı düşünüyoruz. sizin önerebileceğiniz site varmı. alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi. büyüyen beşik almayı düşünüyoruz ve güzel bir araba ve araba koltuğu(ele alınandan) ve bana bir güzel çanta. hepinizden allah razı olsun.
Merhabalar, yatis pozisyonlariniz nasil kizlar? Ben bazen sirt ustu bazen saga ve sola donuk yatiyorum.
Ve donuslerimi direk yapiyorum. Bugun biri saga sola donerken once oturup sonra donmek lazim yoksa kordon bebege dolanabilir dedi. Duydunuz mu boyle bisey? Sinirlerim bozuldu. Agliyorum nedensiz!!!
Kızlar biz de bugün bebek arabası baktık eşimle.Bi tane beğendik ama kırmızısı kalmadığı için alamadık.Bi de dün internetten araştırırken beğenmiştim bi tane.Şimdi ikisi arasında kararsız kaldım, ikisi de hemen hemen aynı aslında ama Eki Görüntüle 904947 Eki Görüntüle 904946 Siz olsanız hangisini seçerdiniz
Joie Litetrax Travel Sistem Bebek Arabası Charcoal - ebebek.com
http://www........./baby-2-go-8833-joger-tropika-travel-sistem-bebek-arabasi-mavi-gri-P16290621
hoşgeldin canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hiç alışveriş yapmadım netten ama girip baktığım siteler var.kızlar da yazmış zaten; e-bebek, butik bebe....
bana mantıksız geldi ama bilemem tabi :) niye sinirini bozuyosun canım aaa!!!ona bakarsan herkes sola yat diyo ben en rahat sağ tarafımda yatıyorum ve uyuyorum.bebiş rahatsız olursa mutlaka pozisyonunu değiştirtiyormuş zaten sana.sıkma canını hiç
kızla rgnaydınlar hepinize... cyumarteis gunu gittim doktora. Akşam gidebildigim için muayene yapan tek bir doktor vardı. Yeni mezun tıfıl bişey: Ben soyluyorum o internetten bakıyo aa evet dogru seklinde muayenemiaz surdu. Neyse genel tanı bronsit ve sinuzit 1000 mg lık antıbıyotik gunde 2 kere. Kıza hiç guvenmıyorum ama kendimi biliyorum. dun basladım ilaca Amoklavin adıda. Buarada hastaneye gitmişken 5 kez aramama ragmen ulaşamadıgım şeker sonucumuda aldım. Sınırların altında cıkmıs hep. Bu iyi mi kotu anlamadım normalde az cıkması sıkıntılı ama hamilelikde nasıl bilmiyorum. İdraRımda tertemiz cıktı cok sukur. Nedense hastane ve doktorumdan sogudum. Ve bi dunyada para veriyoruz. Maddi konudada cok sıkıştık bu aralar. Bebek odasını sonraya erteliyoruz galiba. En acillerini halledeceğim sadece.cAnım cok sıkkın yaaaaaaaaaaaaaaaaa............
günaydınlar göbüşdaşlar,
Bir pazartesi sendromu ile daha karşısınızdayım efenim. Hepiniz iyisinizdir umarım.
Çok şükür bebeğimin beşiği ve gardrobu geldi. Malum ben mobilyacıya yaptırmıştım modelini verip o yüzden streslerdeydim nasıl olacak acaba kaliteli duracak mı? yoksa basit mi duracak diye de acele etmiştim hemen yapılsın gelsin eğer bi aksilik olursa değiştirmesi kolay olur diye. Çok şükür herşey tam da istediğim gibi oldu. yapan çocuk 27-28 yaşında falandı o yüzden biraz da tedirgindim acaba becerebilir mi diye. ama gençlerde daha çok iş varmış çok iyi anladım. Çok beğendiğim bir iş çıkardı bana. Normalde böyle bir takımı 3.500'den aşağı alamazdım ki full MDF tüm malzemeler. Bana 1950 TL ye geldi. Bebeğim için biraz büyük bir gardrop oldu ama ev küçük en üst kısımları biz kullanırız diye düşündüm.2.5 metrelik bir gardrobu var kızımın :)))
Bakın bakalım beğenicek misiniz?
Eki Görüntüle 905204 Eki Görüntüle 905205
kızla rgnaydınlar hepinize... cyumarteis gunu gittim doktora. Akşam gidebildigim için muayene yapan tek bir doktor vardı. Yeni mezun tıfıl bişey: Ben soyluyorum o internetten bakıyo aa evet dogru seklinde muayenemiaz surdu. Neyse genel tanı bronsit ve sinuzit 1000 mg lık antıbıyotik gunde 2 kere. Kıza hiç guvenmıyorum ama kendimi biliyorum. dun basladım ilaca Amoklavin adıda. Buarada hastaneye gitmişken 5 kez aramama ragmen ulaşamadıgım şeker sonucumuda aldım. Sınırların altında cıkmıs hep. Bu iyi mi kotu anlamadım normalde az cıkması sıkıntılı ama hamilelikde nasıl bilmiyorum. İdraRımda tertemiz cıktı cok sukur. Nedense hastane ve doktorumdan sogudum. Ve bi dunyada para veriyoruz. Maddi konudada cok sıkıştık bu aralar. Bebek odasını sonraya erteliyoruz galiba. En acillerini halledeceğim sadece.cAnım cok sıkkın yaaaaaaaaaaaaaaaaa............
Çok geçmiş olsun canım. benm şeker baya yüksek çıktı diyete girdim girmeye çalışıyorm daha doğrusudr a ara sor diycem düşük şekerin zararı ve mı diye ama bizim dr aranmayı pek sevmiyo malesef..
Gülel güle kullan canım herseyden önemlisi kullanıslıo olmus... Bizde vazgectik bebek odasından. Tekzen alınmıs 3 kapılı bir gardropum var bebeğime şimdilik onu kullanacağım artık napayım..günaydınlar göbüşdaşlar,
Bir pazartesi sendromu ile daha karşısınızdayım efenim. Hepiniz iyisinizdir umarım.
Çok şükür bebeğimin beşiği ve gardrobu geldi. Malum ben mobilyacıya yaptırmıştım modelini verip o yüzden streslerdeydim nasıl olacak acaba kaliteli duracak mı? yoksa basit mi duracak diye de acele etmiştim hemen yapılsın gelsin eğer bi aksilik olursa değiştirmesi kolay olur diye. Çok şükür herşey tam da istediğim gibi oldu. yapan çocuk 27-28 yaşında falandı o yüzden biraz da tedirgindim acaba becerebilir mi diye. ama gençlerde daha çok iş varmış çok iyi anladım. Çok beğendiğim bir iş çıkardı bana. Normalde böyle bir takımı 3.500'den aşağı alamazdım ki full MDF tüm malzemeler. Bana 1950 TL ye geldi. Bebeğim için biraz büyük bir gardrop oldu ama ev küçük en üst kısımları biz kullanırız diye düşündüm.2.5 metrelik bir gardrobu var kızımın :)))
Bakın bakalım beğenicek misiniz?
Eki Görüntüle 905204 Eki Görüntüle 905205
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?