2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kizlar aklima takilan birsey var park yatak alanlar/kullananlar icine nasil yatak aldiniz? İcindeki yatagi tasiyacak olan kisim baya ince geldi bana kimi bebek yataklari bizim yatagimizda kullandigimiz yataklar kadar kalin anlayamadim

Canım daha önce paylaşmıştım ben kızıma istikbale yatağın ölçülerini verip yatak yaptırmıştım hem de 9 yıl önce dediğin gibi onların kendi yatakları ince oluyo

kızlar kendimi yorgun hissediyorum.Kolum kanadım kalkmıyo.Ayrıca ellerim parmaklarım şiş.Gece su icerken bardagı zor tutuyorum.Kıvıramıyorum parmaklarımı.üparmaklarımın kemikleri bile agrıyo.....

Canim bende ilkini secerdim renk olarak sonrasi icin daha kullanisli

boyle bisey ilk kez duydum sanmiyorum ama cunku gece nasil yattigimizi doondugumuzu bilmiyoruz.sunu duydum daha once otururken bacak bacak ustune atarsak kordon dolanirmis bebege nette de biyerde okumustum.ben artik sirtustu yatamiyorum hem belim tutuluyor hem de nefesim kesiliyor sanki.sag tarafima yatamiyorum aciyor.full sol yani mecburiyetten sol tarafim curucek:)

ben bi de coraspin de kullanıyou-rum
nickler de benziyor
ay kuzum daha minlkken abi oluyor

ya lonelines senin ayaklarda morarmalar var mı damarlarında ben de var varisim nerdeyse başparmağım kadar kalınlaştı

Benim bacaklarimin üst kisminda var canim. Ama kilcal damar seklinde.

hoşgeldin canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hiç alışveriş yapmadım netten ama girip baktığım siteler var.kızlar da yazmış zaten; e-bebek, butik bebe....

bana mantıksız geldi ama bilemem tabi :) niye sinirini bozuyosun canım aaa!!!ona bakarsan herkes sola yat diyo ben en rahat sağ tarafımda yatıyorum ve uyuyorum.bebiş rahatsız olursa mutlaka pozisyonunu değiştirtiyormuş zaten sana.sıkma canını hiç

ben olsam siyah seçmezdim,tozu çok belli ediyor,mesela her tarafını silip evden öyle çıkıyorsunuz eve gelince yine aynı,bu arada üç tekerlileri kullanışsız diye duydum,kaldırımlara inip çıkarken zor oluyormuş,onu da araştırın bence

günaydınlar dünyanın en güzel şişman bayanları
öncelikle hepinizden dua istiyorum:eşim canımı çok sıktı.
bunun detaylarını konuşmak istemediğimden hemen güzel moda geçiş yapayım ben
cumartesi günü bebeğimin eşyalarını aldık:beşiğini craftın salsa modelinin mavi gri olanını aldık.zuzmanjenin tavsiyesiylede yayla bebe marketten hastane çıkışı ıvır zıvırı ne varsa aldık geldik çok şükür
bebek çantası ben sırt olarak istediğim için onumuz ateş ölçerimiz yangurumuz ve oğluşumun ballı poposunun bezi kaldı eksik olarak.
annem yün döşek yaptı fakat ben yazın cehennem gibi sıcak olan evimizde pişmesin diye birde pamuk döşek aldım ali balama.
kız kardeşimden allah razı olsun o yardımcı oldu.iki tane kendime pijama takımı almıştım ya kardeşim abla birtanede normal al lazım oluyor dedi birrde onu alacağım.kardeşim yengemden tecrübeli
bu arada biberon almadım ben arkadaşlar alsamıydım daha erken diye düşündüğümden almadım
birde kilotlu çorap konusunda kararsız kaldım her ihtimale karşı birtane aldım.ikide kilot aldım yetermi sizce
bu arada alışverişlerini henüz yapmayan varsa muhakkak tamamlasınderim ben daha şimdiden çok yoruuluyor insan çünkü.
büyük eşyalardan da çamaşır kurutma makinesini aldık bugün yarın gelir
geriye bardak takımı-ki su bardaklarımı kıra kıra tükettim misafir çok gelecek malum -kanepe-bir tane var gelen çok olacak e annemlerde gelip kalacak diye birtane daha alalım dedik-halı ve kanepelere örtü eksiğim kaldı.birde araya buharlı yer temizleyiciyi sıkıştırdımmı tastamam oluyor isteklerim inşallah
dün kardeşim psikolojimi bozddu yav eşimle:çok kilo almışsın dedi durdu eşşek.
ama pekte umursamıyorum :asıl dikkat etmem gereken süt verdiğim dönem olduğunu düşünüyorum ben
arkadaşım sütt verirken çok acıkıldığını söyledi.e bizim ebevynlerde malum ye de süt olsun modunda olacaklardır muhakkak.
aman kızlar aman dikkat doğumdan sonrada bu konuda destek olalım birbirimize
bende durumlaar böyle
nete pek giremediğimden henüz kimseden haberim yok.ama hiç dualarımda unutmuyorum ben oğluşumun arkadaşlarını ve annelerini.inşaallah hepiniz bomba gibisinizdir bebekler iyidir huzurlar yerindedir.
ya bana dua edin olurmu unutmayın bak...

valla bende sağımda rahat ediyorum.benim oğluşum geneelde solda oluyor ve soluma yattığımda pıt pıt vuruyor e zaten sola yatınca benim nefesim daralıyor.hep yan yatınca gece bacaklarım rtutuluyor benim sırt üstü dönüp bacaklarımı iyice uzatma ihtiyacı duyuyorum ben.
bence öyle bir şey yok geçen ben sağlık ocağında muayene oldum hemşire bana birden kalkma önce yanına dön öyle kalk dedi.eğer oturmak gerekseydi ondada birden oturup kalkmamda sakınca olmazdı
amanda aman duygusal bir hamile sendromu yaşıyan bir arkadaşımız:yok yok canım sen merak etme kordon mordon düşünme ya pozitif ol

kızla rgnaydınlar hepinize... cyumarteis gunu gittim doktora. Akşam gidebildigim için muayene yapan tek bir doktor vardı. Yeni mezun tıfıl bişey: Ben soyluyorum o internetten bakıyo aa evet dogru seklinde muayenemiaz surdu. Neyse genel tanı bronsit ve sinuzit 1000 mg lık antıbıyotik gunde 2 kere. Kıza hiç guvenmıyorum ama kendimi biliyorum. dun basladım ilaca Amoklavin adıda. Buarada hastaneye gitmişken 5 kez aramama ragmen ulaşamadıgım şeker sonucumuda aldım. Sınırların altında cıkmıs hep. Bu iyi mi kotu anlamadım normalde az cıkması sıkıntılı ama hamilelikde nasıl bilmiyorum. İdraRımda tertemiz cıktı cok sukur. Nedense hastane ve doktorumdan sogudum. Ve bi dunyada para veriyoruz. Maddi konudada cok sıkıştık bu aralar. Bebek odasını sonraya erteliyoruz galiba. En acillerini halledeceğim sadece.cAnım cok sıkkın yaaaaaaaaaaaaaaaaa............

Çok geçmiş olsun canım. benm şeker baya yüksek çıktı diyete girdim girmeye çalışıyorm daha doğrusu dr a ara sor diycem düşük şekerin zararı ve mı diye ama bizim dr aranmayı pek sevmiyo malesef..

günaydınlar göbüşdaşlar,

Bir pazartesi sendromu ile daha karşısınızdayım efenim. Hepiniz iyisinizdir umarım.

Çok şükür bebeğimin beşiği ve gardrobu geldi. Malum ben mobilyacıya yaptırmıştım modelini verip o yüzden streslerdeydim nasıl olacak acaba kaliteli duracak mı? yoksa basit mi duracak diye de acele etmiştim hemen yapılsın gelsin eğer bi aksilik olursa değiştirmesi kolay olur diye. Çok şükür herşey tam da istediğim gibi oldu. yapan çocuk 27-28 yaşında falandı o yüzden biraz da tedirgindim acaba becerebilir mi diye. ama gençlerde daha çok iş varmış çok iyi anladım. Çok beğendiğim bir iş çıkardı bana. Normalde böyle bir takımı 3.500'den aşağı alamazdım ki full MDF tüm malzemeler. Bana 1950 TL ye geldi. Bebeğim için biraz büyük bir gardrop oldu ama ev küçük en üst kısımları biz kullanırız diye düşündüm.2.5 metrelik bir gardrobu var kızımın :)))

Bakın bakalım beğenicek misiniz?

dolap için bende biraz büyük diyecektim ki sen açıklamışsın zaten
fiyat ve renk olarak süper. rengi zaten ferah sadece sana şimdi odayı prensesin
için uygun perde, halı ve diğer ufak parçalarla ona göre hazırlamak olacak.
ama renk seçimini çok beğendim.

günaydınlar herkeseee, yine bir pazartesi ve yine işbaşı. çok yoruldum artık dinlenmek istiyorum ben yaaaa

günaydın canım. benim şekerim de hep olması gereken sınırların altında çıkmıştı. doktora gösterdim süper yaa çok iyi çıkmış demişti. ama sakın ha aç falan kalma sen dedi, çünkü aç kaldığında beynine şeker gitmiyor ve bu da sağlıklı düşünememene ve çabuk sinirlenmene falan neden olur demişti. gerçekten de öyleyim ben. aç kaldığımda gözümün önü kararıyor, ellerim titriyor, çok sinirleniyorum

sonra ben doktorumu değiştirdim. şuanki doktoruma da gösterdim şeker sonucumu. o da aynı şeyleri söyledi ve sonucun gayet iyi olduğunu söyledi.
yani düşük çıkması kötü bişey değilmiş canım için rahat olsun. sadece aç kalmamaya dikkat et sende

geçmiş olsun canım benimmm.. umarım bu halde işe gitmemiş evden yazıyorsundur.
maddi sıkıntı bebek odasından daha mühim bence. Sen hiç kafanı yorma. Ben de eğer mobilyacı bulamasaydım 4000'e yakın parayı hele ki şu masraflı zamanda bebek odasına vermeyi pek düşünmezdim. gücünüz yerinde olsun da 1 yaşından sonra çok güzel bir oda yaparsınız hiç takılma böyle şeylere. Keyfini de kaçırma..

günaydın kısçeler cumartesi günü doktora gittik herşey güzel dedi 885 gram olmuş balım uyuyordu mışıl mışıl yüzü çok güzel göründü
haftasonu pijama ve gecelik takımı aldık
şimdilik bu kadar bizden öpüldünüz hepiciğiniz

doğru soyluyosun canım yaa bizimki aranmayı hiç sevmiyo. Hastaneden arıyoprum ama onada yok cıktı yok burda değil yok yemekde yok o size dönecekmiş. Bi türlü konusamadık ama düşük iyi galiba. İdrarımdada şeker mikatır cok yuksek cıktı ogun.Hatta cok endişe ettiler parmaktan sekerime baktılar yine dusuk cıktı tabi doktora soylemedim ama ben ogun gun boyu hiç bişey yememiştim. O yuzdendir muhtemelen. Sen devam edecekmisin doktora canım memnun musun ben nedense sogudum..

Gülel güle kullan canım herseyden önemlisi kullanıslıo olmus... Bizde vazgectik bebek odasından. Tekzen alınmıs 3 kapılı bir gardropum var bebeğime şimdilik onu kullanacağım artık napayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…