yoruldum kızlaar:) bugün kızımın odasını boşaltıp temizledik eşimle hala da bitmiş değil ütü çamaşır kalabalık odası gibi kullandığımız için ne çok şeymiş varmış..yatak odasında da beşiği için yer açtık ..ocak sonu gibi odası ve beşiği gelcek inş. ..çok çabuk yoruluyorum belim fena ağrıyor eğer sizinde varsa bu tarz işleriniz çok da ertelemeyin derim..daha evin a dan z ye genel temizliği mutfak ve biçok iş var dinlelene dinlene ancak halledebilirm..
arkadaşlar hepinize merhaba. öncelikli olarak bebekleriniz hayırlı olsun allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin. ben forumu yeni takip etmeye başladım. evde net olmayınca. yenice internet aldık ve buradayım. bizimde inşallah 2014 mart ayında bir oğlumuz olacak. ilk ki maalesef düşük yaptık. şimdi 27 hafta 2 günlük oğlum. allaha şükür sıkıntımız yok. hergün iğne kullanıyorum cleksan. ve kan şurubu ve coraspirin kullanıyorum. allahım hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın ve her isteyene evlat versin inşallah. ben doğuda yaşıyorum işimden ötürü. ve burada ne bebek arabas ne beşik ne elbise ne bişey var ama hem pahalı hemde kalitesiz hemde seçenek az. internetten almayı düşünüyoruz. sizin önerebileceğiniz site varmı. alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi. büyüyen beşik almayı düşünüyoruz ve güzel bir araba ve araba koltuğu(ele alınandan) ve bana bir güzel çanta. hepinizden allah razı olsun.
Bugün ebebekte indirim vardı mammas papas kusa kolllu bodyler hoşuma gitti aldım ama newborn aldım hiç tecrübem yok 0-3 ay mı almalıydım aldıklarımı gşydirme fırsatım olacak mı dersiniz tecrübeli anneler
Merhabalar, yatis pozisyonlariniz nasil kizlar? Ben bazen sirt ustu bazen saga ve sola donuk yatiyorum.
Ve donuslerimi direk yapiyorum. Bugun biri saga sola donerken once oturup sonra donmek lazim yoksa kordon bebege dolanabilir dedi. Duydunuz mu boyle bisey? Sinirlerim bozuldu. Agliyorum nedensiz!!!
Canim bosyere kendini uzme eskiden annelerimiz sag sol bilmeden yatiyorlarmis eger bu dunyada yiyecek ekmegi varsa Allah in izniyle hicbirsey olmaz Allah cumlemizin evladini korusun
Bu arada bir yazi okudum anneler sola yatmaliyim dusuncesiyle strese girip bebislerine zarar veriyorlarmis.
Canım kullanmam için sütümün olması gerek:))
İlk bebeğim o yüzden nasıldır bilmiyorum. Kullanınca ögrenicem bende.
İstediğime yakın bir çanta buldum. Çantanın kendisi tam olarak açılıp alt değiştirme matına dönüyor ve cepler yanlarda kalıyor. 70 tl idi sanırsam.
Eki Görüntüle 904777 Eki Görüntüle 904776 Eki Görüntüle 904775
aaa bizde hep nar ekşisi yala derler şekerin düşer hatta sulandırıp içerler bu yüzdenCanim nar eksisine dikkat et bence bi kere dikkatimi cekmisti arkasinda seker rahatsizligi olanlar kullanmasin diyordu :/
güle güle kullan çok beğendimİstediğime yakın bir çanta buldum. Çantanın kendisi tam olarak açılıp alt değiştirme matına dönüyor ve cepler yanlarda kalıyor. 70 tl idi sanırsam.
Eki Görüntüle 904777 Eki Görüntüle 904776 Eki Görüntüle 904775
ay sorma şimdi yapsam bir işe yaramaz oğlum var kirlenecekyoruldum kızlaar:) bugün kızımın odasını boşaltıp temizledik eşimle hala da bitmiş değil ütü çamaşır kalabalık odası gibi kullandığımız için ne çok şeymiş varmış..yatak odasında da beşiği için yer açtık ..ocak sonu gibi odası ve beşiği gelcek inş. ..çok çabuk yoruluyorum belim fena ağrıyor eğer sizinde varsa bu tarz işleriniz çok da ertelemeyin derim..daha evin a dan z ye genel temizliği mutfak ve biçok iş var dinlelene dinlene ancak halledebilirm..
butikbebe var annelütfen var yumuk yumuk var bildiğim canım ama hiçbirinden almadım haaa ebebek var onun mağazasından ladımm biraz pahalı amaarkadaşlar hepinize merhaba. öncelikli olarak bebekleriniz hayırlı olsun allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin. ben forumu yeni takip etmeye başladım. evde net olmayınca. yenice internet aldık ve buradayım. bizimde inşallah 2014 mart ayında bir oğlumuz olacak. ilk ki maalesef düşük yaptık. şimdi 27 hafta 2 günlük oğlum. allaha şükür sıkıntımız yok. hergün iğne kullanıyorum cleksan. ve kan şurubu ve coraspirin kullanıyorum. allahım hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın ve her isteyene evlat versin inşallah. ben doğuda yaşıyorum işimden ötürü. ve burada ne bebek arabas ne beşik ne elbise ne bişey var ama hem pahalı hemde kalitesiz hemde seçenek az. internetten almayı düşünüyoruz. sizin önerebileceğiniz site varmı. alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi. büyüyen beşik almayı düşünüyoruz ve güzel bir araba ve araba koltuğu(ele alınandan) ve bana bir güzel çanta. hepinizden allah razı olsun.
döner rahat ol bol dinlen canımArkadaşlar dün kontrolüm var demiştim. Bebeğimiz büyümüş kocaman kız olmuş. 1350gr idi. gelişimi de iyi dedi doktorum. Fakat baş üstü pozisyonda olduğunu söyledi. Bol bol dinlen dedi. Tekrar dönme ihtimali varmış. Erken gelmez inşallah daha çoook zamanımız var.
kısa kolluları0-3 ay aldıysan atlet niyetine giyer ancak canım keşke 3-6 alsaydın ya da yaşında mevsime göre kaç aylık olacaksa ona göre almak l azımBugün ebebekte indirim vardı mammas papas kusa kolllu bodyler hoşuma gitti aldım ama newborn aldım hiç tecrübem yok 0-3 ay mı almalıydım aldıklarımı gşydirme fırsatım olacak mı dersiniz tecrübeli anneler
Merhabalar, yatis pozisyonlariniz nasil kizlar? Ben bazen sirt ustu bazen saga ve sola donuk yatiyorum.
Ve donuslerimi direk yapiyorum. Bugun biri saga sola donerken once oturup sonra donmek lazim yoksa kordon bebege dolanabilir dedi. Duydunuz mu boyle bisey? Sinirlerim bozuldu. Agliyorum nedensiz!!!
ikisi de güzel ilk bebekse kırmızı ikinci kız olursa kullanması rahat olsunKızlar biz de bugün bebek arabası baktık eşimle.Bi tane beğendik ama kırmızısı kalmadığı için alamadık.Bi de dün internetten araştırırken beğenmiştim bi tane.Şimdi ikisi arasında kararsız kaldım, ikisi de hemen hemen aynı aslında ama Eki Görüntüle 904947 Eki Görüntüle 904946 Siz olsanız hangisini seçerdiniz
Joie Litetrax Travel Sistem Bebek Arabası Charcoal - ebebek.com
http://www........./baby-2-go-8833-joger-tropika-travel-sistem-bebek-arabasi-mavi-gri-P16290621
çok güzelmiş canım güle güle giyin.nerden aldın?
arkadaşlar hepinize merhaba. öncelikli olarak bebekleriniz hayırlı olsun allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin. ben forumu yeni takip etmeye başladım. evde net olmayınca. yenice internet aldık ve buradayım. bizimde inşallah 2014 mart ayında bir oğlumuz olacak. ilk ki maalesef düşük yaptık. şimdi 27 hafta 2 günlük oğlum. allaha şükür sıkıntımız yok. hergün iğne kullanıyorum cleksan. ve kan şurubu ve coraspirin kullanıyorum. allahım hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın ve her isteyene evlat versin inşallah. ben doğuda yaşıyorum işimden ötürü. ve burada ne bebek arabas ne beşik ne elbise ne bişey var ama hem pahalı hemde kalitesiz hemde seçenek az. internetten almayı düşünüyoruz. sizin önerebileceğiniz site varmı. alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi. büyüyen beşik almayı düşünüyoruz ve güzel bir araba ve araba koltuğu(ele alınandan) ve bana bir güzel çanta. hepinizden allah razı olsun.
ikisi de güzel ilk bebekse kırmızı ikinci kız olursa kullanması rahat olsun
ikinci bebekse mavi tabii 3. bebek düşünmüyorsan
Kızlar biz de bugün bebek arabası baktık eşimle.Bi tane beğendik ama kırmızısı kalmadığı için alamadık.Bi de dün internetten araştırırken beğenmiştim bi tane.Şimdi ikisi arasında kararsız kaldım, ikisi de hemen hemen aynı aslında ama Eki Görüntüle 904947 Eki Görüntüle 904946 Siz olsanız hangisini seçerdiniz
Joie Litetrax Travel Sistem Bebek Arabası Charcoal - ebebek.com
http://www........./baby-2-go-8833-joger-tropika-travel-sistem-bebek-arabasi-mavi-gri-P16290621
Arkadaşlar dün kontrolüm var demiştim. Bebeğimiz büyümüş kocaman kız olmuş. 1350gr idi. gelişimi de iyi dedi doktorum. Fakat baş üstü pozisyonda olduğunu söyledi. Bol bol dinlen dedi. Tekrar dönme ihtimali varmış. Erken gelmez inşallah daha çoook zamanımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?