2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bende bugün kızımın odasıyla uğraştım. dolaplarını önceden silip havalandırmıştım. zaten mobilyası kokusuz ve çok içime sinen bir mobilya oldu. markası meltem almayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye ederim. hatta sitesinde üretimle ilgili bir tanıtım filmi var bi gözatın isterseniz. bugün uyku setini yıkadım güneşli hava bu aylarda pek bulunmaz bulmuşken kaçırmiyim istedim temiz kıyafetleri dolaba yerleştirdim ama daha yıkanacak kıyafetleri de var. son aya bırakmak istemiyorum bende nolur nolmaz die. yavaş yavaş kendimi yormadan hallediyorum. daha komple ev temizliği var dediğin gibi.. var da var yani

senin bebişinde hayırlı olsun canım. inşallah sağsağlim alırsın kucağına
ben butikbebe.den alışveriş yaptım sorun olmadı kapıda ödeme seçeneği de var. mompery.den alışveriş yapanda çok çevremde. bu iki siteyi tavsiye edebilirim canım

Hazirana kadar kısa kollu giydirilemez bence. 3-6ay alsaydın keşke. iptal etme şansın yokmu canım.:26: yine de sen bilirsin tabi

Canim bosyere kendini uzme eskiden annelerimiz sag sol bilmeden yatiyorlarmis eger bu dunyada yiyecek ekmegi varsa Allah in izniyle hicbirsey olmaz Allah cumlemizin evladini korusun
Bu arada bir yazi okudum anneler sola yatmaliyim dusuncesiyle strese girip bebislerine zarar veriyorlarmis.

Bugun biraz mutfakta iş yaptim kizlar kasiğim saatlerdir inceden ağriyor yaptiğima pişman oldum benden geçmiş valla :) Bian korkmaya başladim sancimi diye valla bebekle ilgili zor ve kulfetli hazirliklari şimdi yapmak lazim anladim ağirlaşinca olmuyor sol kalçamin uştu 1 haftadir cok aciyor kemik batiyor sanki hamilelikten diyorlar ama ne alaka bilmiyorum

Gercekten su sag sol konusu yuzunden valla uykularin harap oldu ya gecede 100 kere uyaniyorum bi gece umursamadan uyudum hastaydim o gece bebek gibi uyumusum gel marrt gel...

Canım kullanmam için sütümün olması gerek:))
İlk bebeğim o yüzden nasıldır bilmiyorum. Kullanınca ögrenicem bende.

pardon canım yaa
ben senin 2.gebeliğin sandım,ilkinde kullanıpta ona göre değerlendirdin diye düşündüm: )
o zaman ben araştırmalara devam edeyim

ıcıne sındıyse gule gule kullan cnm... ya bısı sorcam alt degıstırme olmasına gerek varmı acaba? ben kızımda hıc ozel bır canta kullanmamıstım adıdasın sıyah cantası vardı sımdıde hep sırt cantası kullanıyorum ama benım gozlemledıgım bısı vardı.. anne sutu emmesse bu termal cantalara mecbur ıhtıyac duyuluyor ama otekı turlu herhangı bır cantada olsa farketmıyor

kızlarrr tulumları felan 56 numaramı yoksa 62 mı alıyorsunuz..su yenıdoganlar bana cok kucuk gelıyor sıze sorım dedım ( ben bu set olanlardan almayı dusunmuyorum parcaları bana cok gereksız gelıyor gereksız fıyata)
bırde mothercare de ındırıme gırmıs tulumlaru felan cok uyguna gelıyor...

Canim nar eksisine dikkat et bence bi kere dikkatimi cekmisti arkasinda seker rahatsizligi olanlar kullanmasin diyordu :/
aaa bizde hep nar ekşisi yala derler şekerin düşer hatta sulandırıp içerler bu yüzden
güle güle kullan çok beğendim
ay sorma şimdi yapsam bir işe yaramaz oğlum var kirlenecek
ben ocak sonu yapacam kadın alıırım zaten
butikbebe var annelütfen var yumuk yumuk var bildiğim canım ama hiçbirinden almadım haaa ebebek var onun mağazasından ladımm biraz pahalı ama
döner rahat ol bol dinlen canım
kısa kolluları0-3 ay aldıysan atlet niyetine giyer ancak canım keşke 3-6 alsaydın ya da yaşında mevsime göre kaç aylık olacaksa ona göre almak l azım

valla kimse bişey demedi oturup nasıl döünlür ya uyrken ben sola dönük yatıyorum arada dönüp yavaşça sğa dönüyorum

ikisi de güzel ilk bebekse kırmızı ikinci kız olursa kullanması rahat olsun
ikinci bebekse mavi tabii 3. bebek düşünmüyorsan

dagide %50 indirim var ben oradan aldım ama loğusa değil normal pijama ve sabahlık aldım sonrasında da kullanabileyim diye

Tatlım sinirlerini bozma hemen. Hamileyken bütün hareketleri yavaş çekim yapmak lazım. Ne mutlu sen fazla kilo almamışsanız ki rahatça dönebiliyorsun. Bir şey olsaydı kalp atışları yavaşlar, hareketleri neredeyse dururdu. Ama bundan sonra sen de biraz daha dikkat edersin.

Ben butikbebe unnado den alış veriş yaptım gerçekten kaliteli ürünler zaten bir kaç gün baktıktan sonra aşağı yukarı bir fiyat bilgin olur...... Ama çok zevkli

Canım ben de ilkini beğendim hem kıza hem erkeğe gider unisex bişey. erkek herhalde bebişin sonrasında kız olursa o da kullanılır

Yok daha neler uyku arasında nasıl oturup sonra dönelim uykulu uykulu ben onu yapan olduğunu zannetmiyorum Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz. Takma kafana canım geçen bi arkadaşımız paylaşmıştı seminerde Acıbadem'de bir doktor anlatmış ; sağa sola dönme konusu yüzünden uyku kalitenizi bozmayın diye kendini de bebği de strese sokma bence

Canım bişey olmaz benimki her gittiğimde başaşağı pozisyonda ve benim plesenta rahim ağzına yakın olduğu halde yat demedi sadece kendimizi yormıycaz ağır kaldırmıycaz gibi şeyler dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…