2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

onun için dedim bende tatlım. sen halı ve perde işini hallet önce. sonra küçük aksesuarlarla da çok güzel olur
çünkü teması güzel "kelebek"

günaydın kızlar cumartesi dr. randevum vardı cuma günü dr sekreteri aradı dr. rahatsızlanmış
randevuyu çarşambaya sarkıtmışlar neyse sağlık olsun ne diyelim bizde arkadaşımla çarşıya çıktık
baya dolandık kısmetse çarşamba gidcem haftasonu çok yoruldum ya bide kızlar ben
hamile olduğumu öğrendiğim günden beridir gaz sorunum varya geçmedi gitti neyapcam ben

Bana sorarsan tatlım çok daha geç kalmadan eğer ki doktorundan memnun değilsen değiştir derim.... Doğuma yakın değiştirmek daha zor olur diye düşünüyorum. Yine de sen bilirsin.

Güle güle kullansın miniş kızın

Geçmiş olsun cnm...Dikkat edin kızlar hastalık kol geziyor... Korkumdan sokağa çıkamaz oldum. Hasta olurumda minişime zarar veririm diye

Aramıza hoşgeldin. Hüç üzülme oralarda gönlünce alışveriş yapamadığın için. Biz bu forumda sıklıkla internet üzerinden alışveriş yapıyoruz. Ben istanbuldayım ama düşük riskim nedeniyle gebeliğin başından beri yatmak zorundayım. Beni çok nadir "güneşe" çıkarıyorlar anlayacağın. Dolayısıyla ben oğluma hastane çıkış setleri, ekstra battaniye, gibi şeylerin % 70'ini internetten aldım. Bu hafta daha yeni alt değiştirme bezi, normal bebek bezi, oda ve su termometresi ve bebek çantası, kendime de göğüs pedi ve göğüs kalkanı aldım. İki gün içinde gelir. Sen de öyle yap, beğenmezsen geri gönderiyorsun, eğer parayı çekmişlerse geri yatırıyorlar.
Gittigidiyor. Com
Hepsiburada.com
Bebebutik.com
Ebebek.com
Joker.com
Mompery.com
Aradığın her birşeyi gitti gidiyorda bulabilirsin. Bebek arabası gibi şeyleri de beğendiğin modelin önce youtube üzerinden tanıtım videosunu izlemeni öneririm. Çok ön açıcı oluyor. Aklına takılan birşeyler olursa buralardayız

Güle güle kullanın cnm beyaz olması iyi olmuş ferah ferah bizim normalde pembeydi orjinali beyaz istedik aydınlık olur diye zaten duvarlarımız pembe

Emel ben çok beğendim. Güle güle kullanın. Yerin müsaitse büyük gardrop en iyisi. Ortalığı topluyor. Bence isabetli bir seçim olmuş. Güzel günlerde kullanın...

canım hamilelikde gaz sorunu su sekilde oluyoo:)) Aslında biz bu mevzuyu daha önce konuşmuştuk ama sen kaçırdın sanırım. SOrun değil anlatıyorum. Gaz sorunu demek gazının cok olmasına ragmen yapamamk demektir. Eğer yapabiliyorsan bu sorun değildir. Hamilelikde hepsi mubahtır koca ile görüşülür normal oldugu anlatılır bikaç taneden sonra oda alışır ve yarasın kuzuma tarzı cesaretlendirici şeyler soyleyerek seni daha cok adapte eder. Yani havana bak guzelim..Hepimiz aynıyızzz

canım çok geçmiş olsun. Öksürüğe çare bulmaya çalış. Karna baskı yapıyor çünkü öksürmek ve hapşırmak (
Eşim de hastalanmış ödüm kopuyor bulaşacak diye . köşe bucak kaçıyorum ondan şuan. Allahtan 16-24 vardiyasında ve akşamları pek görüşemiyoruz. İlk kez 16-24 vardiyasının faydasını görüyorum(

selam kızlar; uzun zamandır çok sık takip edemiyorum , evde net yok işyerindede işler yoğun bu aralar, ara ara bakmaya çalışıyorum ama konuşmaların çok gerisinde kaldım biliyorum bir haftalık rahatsızlık sürecnin ardından geri dönüş zor oldu neyse umarım herkes iyidr, hazırlıklar son hız devam, bu hafta sonu bizde prensesime karyola baktık, nerdeyse bütün mobilyacıları gezdik , biz lojmanda oturuyoruz ve evimiz küçük bu nedenle kızımın odası olamicak bir süre, yatak odası için beşik alcaz, park yatak düşünüoduk ama vazgeçtik ondan büyümeyen sallanan bebek karyolalarından almaya karar verdik, çilek'te sallanan bir tek model var onunda ölçüleri 60-120 olduğundan vazgeçtik, kızım azcık büyüdüğünde rahat dönemez içinde, yazık bebeğime kıyamam ona ben rahat etsin yatağında bellona ve istikbale baktık onlarda da ölçüler 60-120, uzayanların ölçüsü değişiyo tabi ama biz hem uzamasın hem sallansın istediğimizden bulamadık bi türlü, burda çocukistan diye bi bebek çocuk mağazası var ordan bulduk bi sallanan karyola; Belis mobilyaymış 70-130 ölçüleri, altında 4 çekmecesi var ve sallanıyo, sabitleme özelliği de var onu beğendik 420 tl idi, fiyatıda uygun geldi onu alcaz galiba, düz beyaz lake işte bundan, ayrıca son zamanlarda gece yatarken o kadar çok bel ağrısı çekiodum ki ağlıyodum resmen uyuyamadığımdan hamile yastığı aldım haftasonu, şu mycey varya ondan alcaktım nette kokuyo fln diye yorumlar okuyunca bakarak alayım dedim, joker baby de varmış ama kalmamış getirtelim dediler bende diğer mağzalara bakayım derken sevi bebenin bi yastığını buldum, mycey ile aynı model kılıfı farklı pembeli, morlu çiçekler var üstünde yıkanabilir kılıf ayrıca uç kısımlarında ipler var bağlayarak emzirme yastığı olarakta kullanıosun hemde bebiye destek minderi olarak da kullanılabiliniyo, çok fonksiyonlu ve fiyatıda çok uygun du 58 liraya aldık tavsiye ediyorum mutlaka, iki gündür acayip raha uyuyorum, bebişime gelince herşey yolunda gibi çok şükür, göbüşüm dalga dalga, neler yapıosa içerde cimcime :) perşembe dr. kontrolumuz var şeker yüklemesi yapılcak umarım bi problem çıkmaz, kilo durumu 27+5'im ve 65.5 kiloydum sabaha aç karnıma, 56 ile başlamıştım :26: bakalım artık kısmet gittiği yere kadar gitcek hepinize iyi haftalar diliyorum bebişlerinizede slm söylüyo bebişim

Son düzenleme:

tek önerim içindeki kötülüklerden kurtul demek olur canım benim

günaydın kızlar 1 haftadır yoktum sizleri çok özledim..Sıkmak istemem ama biraz içimi dökmek istiyorum...Hamileliğimin bugüne kadar ki en zor günlerini yaşıyorum.Ben ki hep pozitif olmaya çalışırdım bebeğim etkilenir diye ama yavrum 10 gündür o da benle stres olmuştur.Ptesi akşamı sırt ağrısıyla birlikte grip başladı ateşim yükseldi.Acile gittik kadımda enfeksiyon çıktı hemen parol ve minoseti serum olarak verdiler.Novalgin iğne yaptılar.Mecburen antibiyotik kullanıyorum 1 haftadır.Burnum tıkalı nefes alamıyorum deliricek gibi oldum o gün.Zaten ondan sonra da kendimi toparlayamadım.zaten son haftalarda nefesim yetmez olmuştu burnum tıkanınca hepten ölücekmiş gibi hissettim.Burnumun tıkanıklığı baya bi geçti ama sanırım psikolojim bozuldu.Sürekli nefesim tıkanıcak gibi geliyo yatamıyorum uzanamıyorum dönemiyorum evde herşey üstüme üstüme geliyor hiç bişey beni mutlu etmiyor sürekli kendimi telkin etmeye çalışıyorum etrafımdakileri de üzmeyim diyorum ama başaramıyorum İştahım azaldı yorgun hissediyorum uyumak istiyorum ama gece yatağıma girmeye çekinir oldum o öksürük ve tıkalı burun durumlarından(( iyi değilim..bi de bütün bunlar yetmezmiş gibi gebelik şekerim de yüksek çıktı 100 lük yüklemede kafam çok karışık mutsuzum

Geçmiş olsun yolcu, kendini sıcak tutmaya bak göğsüne sıcak bez yada havlu koy sıcak içecek takviyesiyle falan anlatırsın inşallah.
Benimde gece zor geçti bademcik lerim şiş :-(

Çokkk geçmiş olsun böyle durumlarda yalnız kalma evde annen yakınsa yada yanına gelebiliyor sa daha iyi olur.
Tıkalı buruna viks hemen etki ediyor, dün gece bende kötüydüm benmki eczane den aldı hemen açıldı burnum.

Kızlar bu arada biz hep NTS diyoruz ama NST imiş aslında bu test. Açılımı da Non Stress Test'miş. Eşimle baya inatlaşmıştım "hayır nts" diye :)) Bizim hastanede 30. haftadan itibaren yapıyorlarmış.

yarencim bu burun tıkanıklığı bende de var. oğlumda da vardı hatta dr götürdüm belki de bahsetmişimdir. oğlum içinde her yolu denedim. en son buhar makinesi ile çözdük sorunu tabi doktorun muayene de şöyle bir cevabı oldu. genetik olarak burun delikleri dar zamanla açılabilir ama öyle çok değil tabii yaşla birlikte gelişir. sizin yapmanız gereken burnunun içini temiz tutmak.
hadi çocuğunki tamam ama benimki. diyorum ya şuan yüksek bir yastıkta yatıyorum gece zaman zaman tıkanıyor burnum ve ağzımdan nefes almaya başlıyorum tabii ben uyanıp farkettiğimde bayağı bir geç oluyor. sonrası seninki gibi işkence oluyor bana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…