oda çok küçük zaten. Bir duvarda dolap,bir duvarda da pencere var kalıyor 2 duvar onlardan birine de renkli birşey yaptırmak istemiyorum.
o yüzden beyaz tonlarda olsun ki çok karmaşık olmasın istiyorum. Çünkü şuan duvarlar kum rengi gibi birşey. beyazla odayı daha fazla aydınlatmış olurum. Halı ve perdeyi bir seçeyim de avize ve duvar kağıdı sona bile kalabilir.
cadı odası gibi olmasın kuzumun odası sonra :)))
kızla rgnaydınlar hepinize... cyumarteis gunu gittim doktora. Akşam gidebildigim için muayene yapan tek bir doktor vardı. Yeni mezun tıfıl bişey: Ben soyluyorum o internetten bakıyo aa evet dogru seklinde muayenemiaz surdu. Neyse genel tanı bronsit ve sinuzit 1000 mg lık antıbıyotik gunde 2 kere. Kıza hiç guvenmıyorum ama kendimi biliyorum. dun basladım ilaca Amoklavin adıda. Buarada hastaneye gitmişken 5 kez aramama ragmen ulaşamadıgım şeker sonucumuda aldım. Sınırların altında cıkmıs hep. Bu iyi mi kotu anlamadım normalde az cıkması sıkıntılı ama hamilelikde nasıl bilmiyorum. İdraRımda tertemiz cıktı cok sukur. Nedense hastane ve doktorumdan sogudum. Ve bi dunyada para veriyoruz. Maddi konudada cok sıkıştık bu aralar. Bebek odasını sonraya erteliyoruz galiba. En acillerini halledeceğim sadece.cAnım cok sıkkın yaaaaaaaaaaaaaaaaa............
günaydınlar göbüşdaşlar,
Bir pazartesi sendromu ile daha karşısınızdayım efenim. Hepiniz iyisinizdir umarım.
Çok şükür bebeğimin beşiği ve gardrobu geldi. Malum ben mobilyacıya yaptırmıştım modelini verip o yüzden streslerdeydim nasıl olacak acaba kaliteli duracak mı? yoksa basit mi duracak diye de acele etmiştim hemen yapılsın gelsin eğer bi aksilik olursa değiştirmesi kolay olur diye. Çok şükür herşey tam da istediğim gibi oldu. yapan çocuk 27-28 yaşında falandı o yüzden biraz da tedirgindim acaba becerebilir mi diye. ama gençlerde daha çok iş varmış çok iyi anladım. Çok beğendiğim bir iş çıkardı bana. Normalde böyle bir takımı 3.500'den aşağı alamazdım ki full MDF tüm malzemeler. Bana 1950 TL ye geldi. Bebeğim için biraz büyük bir gardrop oldu ama ev küçük en üst kısımları biz kullanırız diye düşündüm.2.5 metrelik bir gardrobu var kızımın :)))
Bakın bakalım beğenicek misiniz?
Eki Görüntüle 905204 Eki Görüntüle 905205
Dün gece çok zor geçti öyle çoook öksürdüm ki artık uyumayı bıraktım sabah namazına kadar... ıhlamur, zeytinyagı içtim hatta gece, sirkeli suyla gargara felan nafile ilerlemiş galiba napcam ben karnım fırlıycak gibi oluyo her öksürügümde korkutuyo beniiii
ben oda takım fiyatlarını merak ediyorum...kaça aldınız bebek odalarınızııııııı..
arkadaşlar hepinize merhaba. öncelikli olarak bebekleriniz hayırlı olsun allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin. ben forumu yeni takip etmeye başladım. evde net olmayınca. yenice internet aldık ve buradayım. bizimde inşallah 2014 mart ayında bir oğlumuz olacak. ilk ki maalesef düşük yaptık. şimdi 27 hafta 2 günlük oğlum. allaha şükür sıkıntımız yok. hergün iğne kullanıyorum cleksan. ve kan şurubu ve coraspirin kullanıyorum. allahım hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın ve her isteyene evlat versin inşallah. ben doğuda yaşıyorum işimden ötürü. ve burada ne bebek arabas ne beşik ne elbise ne bişey var ama hem pahalı hemde kalitesiz hemde seçenek az. internetten almayı düşünüyoruz. sizin önerebileceğiniz site varmı. alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi. büyüyen beşik almayı düşünüyoruz ve güzel bir araba ve araba koltuğu(ele alınandan) ve bana bir güzel çanta. hepinizden allah razı olsun.
günaydınlar göbüşdaşlar,
Bir pazartesi sendromu ile daha karşısınızdayım efenim. Hepiniz iyisinizdir umarım.
Çok şükür bebeğimin beşiği ve gardrobu geldi. Malum ben mobilyacıya yaptırmıştım modelini verip o yüzden streslerdeydim nasıl olacak acaba kaliteli duracak mı? yoksa basit mi duracak diye de acele etmiştim hemen yapılsın gelsin eğer bi aksilik olursa değiştirmesi kolay olur diye. Çok şükür herşey tam da istediğim gibi oldu. yapan çocuk 27-28 yaşında falandı o yüzden biraz da tedirgindim acaba becerebilir mi diye. ama gençlerde daha çok iş varmış çok iyi anladım. Çok beğendiğim bir iş çıkardı bana. Normalde böyle bir takımı 3.500'den aşağı alamazdım ki full MDF tüm malzemeler. Bana 1950 TL ye geldi. Bebeğim için biraz büyük bir gardrop oldu ama ev küçük en üst kısımları biz kullanırız diye düşündüm.2.5 metrelik bir gardrobu var kızımın :)))
Bakın bakalım beğenicek misiniz?
Eki Görüntüle 905204 Eki Görüntüle 905205
oda çok küçük zaten. Bir duvarda dolap,bir duvarda da pencere var kalıyor 2 duvar onlardan birine de renkli birşey yaptırmak istemiyorum.
o yüzden beyaz tonlarda olsun ki çok karmaşık olmasın istiyorum. Çünkü şuan duvarlar kum rengi gibi birşey. beyazla odayı daha fazla aydınlatmış olurum. Halı ve perdeyi bir seçeyim de avize ve duvar kağıdı sona bile kalabilir.
cadı odası gibi olmasın kuzumun odası sonra :)))
günaydın kızlar cumartesi dr. randevum vardı cuma günü dr sekreteri aradı dr. rahatsızlanmış
randevuyu çarşambaya sarkıtmışlar neyse sağlık olsun ne diyelim bizde arkadaşımla çarşıya çıktık
baya dolandık kısmetse çarşamba gidcem haftasonu çok yoruldum ya bide kızlar ben
hamile olduğumu öğrendiğim günden beridir gaz sorunum varyageçmedi gitti neyapcam ben
Dün gece çok zor geçti öyle çoook öksürdüm ki artık uyumayı bıraktım sabah namazına kadar... ıhlamur, zeytinyagı içtim hatta gece, sirkeli suyla gargara felan nafile ilerlemiş galiba napcam ben karnım fırlıycak gibi oluyo her öksürügümde korkutuyo beniiii
ben de begendim çok emel.. beyaz benim favorimdir tüm evim bembeyaz ... ayrıca kelebek fikri çok daha güzel olmuş tuttum...
Allah içinde huzurla kullanmayı nasiip etsin
günaydın kızlar cumartesi dr. randevum vardı cuma günü dr sekreteri aradı dr. rahatsızlanmış
randevuyu çarşambaya sarkıtmışlar neyse sağlık olsun ne diyelim bizde arkadaşımla çarşıya çıktık
baya dolandık kısmetse çarşamba gidcem haftasonu çok yoruldum ya bide kızlar ben
hamile olduğumu öğrendiğim günden beridir gaz sorunum varyageçmedi gitti neyapcam ben
Geçmiş olsun yolcu, kendini sıcak tutmaya bak göğsüne sıcak bez yada havlu koy sıcak içecek takviyesiyle falan anlatırsın inşallah.Dün gece çok zor geçti öyle çoook öksürdüm ki artık uyumayı bıraktım sabah namazına kadar... ıhlamur, zeytinyagı içtim hatta gece, sirkeli suyla gargara felan nafile ilerlemiş galiba napcam ben karnım fırlıycak gibi oluyo her öksürügümde korkutuyo beniiii
Çokkk geçmiş olsun böyle durumlarda yalnız kalma evde annen yakınsa yada yanına gelebiliyor sa daha iyi olur.günaydın kızlar 1 haftadır yoktum sizleri çok özledim..Sıkmak istemem ama biraz içimi dökmek istiyorum...Hamileliğimin bugüne kadar ki en zor günlerini yaşıyorum.Ben ki hep pozitif olmaya çalışırdım bebeğim etkilenir diye ama yavrum 10 gündür o da benle stres olmuştur.Ptesi akşamı sırt ağrısıyla birlikte grip başladı ateşim yükseldi.Acile gittik kadımda enfeksiyon çıktı hemen parol ve minoseti serum olarak verdiler.Novalgin iğne yaptılar.Mecburen antibiyotik kullanıyorum 1 haftadır.Burnum tıkalı nefes alamıyorum deliricek gibi oldum o gün.Zaten ondan sonra da kendimi toparlayamadım.zaten son haftalarda nefesim yetmez olmuştu burnum tıkanınca hepten ölücekmiş gibi hissettim.Burnumun tıkanıklığı baya bi geçti ama sanırım psikolojim bozuldu.Sürekli nefesim tıkanıcak gibi geliyo yatamıyorum uzanamıyorum dönemiyorum evde herşey üstüme üstüme geliyor hiç bişey beni mutlu etmiyor sürekli kendimi telkin etmeye çalışıyorum etrafımdakileri de üzmeyim diyorum ama başaramıyorum İştahım azaldı yorgun hissediyorum uyumak istiyorum ama gece yatağıma girmeye çekinir oldum o öksürük ve tıkalı burun durumlarından(( iyi değilim..bi de bütün bunlar yetmezmiş gibi gebelik şekerim de yüksek çıktı 100 lük yüklemede kafam çok karışık mutsuzum
Hadi hayırlı haberlerle dön inşallahBu aksam oglumu gorucem cokk heyecanliyim 28+1 bugun uyusmazlik ignem icinde test yapilcak muhtemelen aksam yazarim boyunu kilosunu
Merhaba, umarım hepimiz için iyi bir haftasonu olur. NTS'ye girenler (ya da bağlananlar?), bu uygulama nasıl oluyor yani vajinal mi karından mı bakılıyo, acıtıyor mu anlatabilirler mi?
Bi'de ben burun aspiratörünün ne işe yaradığını ve nasıl kullanıldığını bilmiyorum tecrübeli anneler bi' tarif eder misiniz?
günaydın kızlar 1 haftadır yoktum sizleri çok özledim..Sıkmak istemem ama biraz içimi dökmek istiyorum...Hamileliğimin bugüne kadar ki en zor günlerini yaşıyorum.Ben ki hep pozitif olmaya çalışırdım bebeğim etkilenir diye ama yavrum 10 gündür o da benle stres olmuştur.Ptesi akşamı sırt ağrısıyla birlikte grip başladı ateşim yükseldi.Acile gittik kadımda enfeksiyon çıktı hemen parol ve minoseti serum olarak verdiler.Novalgin iğne yaptılar.Mecburen antibiyotik kullanıyorum 1 haftadır.Burnum tıkalı nefes alamıyorum deliricek gibi oldum o gün.Zaten ondan sonra da kendimi toparlayamadım.zaten son haftalarda nefesim yetmez olmuştu burnum tıkanınca hepten ölücekmiş gibi hissettim.Burnumun tıkanıklığı baya bi geçti ama sanırım psikolojim bozuldu.Sürekli nefesim tıkanıcak gibi geliyo yatamıyorum uzanamıyorum dönemiyorum evde herşey üstüme üstüme geliyor hiç bişey beni mutlu etmiyor sürekli kendimi telkin etmeye çalışıyorum etrafımdakileri de üzmeyim diyorum ama başaramıyorum İştahım azaldı yorgun hissediyorum uyumak istiyorum ama gece yatağıma girmeye çekinir oldum o öksürük ve tıkalı burun durumlarından(( iyi değilim..bi de bütün bunlar yetmezmiş gibi gebelik şekerim de yüksek çıktı 100 lük yüklemede kafam çok karışık mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?