2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kıslar sayfaları baya bir kapladık ama ben zevkle okudum size de göstermek istedim :119:

hamile olma gercekten zor ve bambaska bişey. yani baska hiçbişeye adapte olamıyorsun. Diğer insanlar suanda napıyor neyi merak ediyor ne için endişeleniyor empati dahi kuramıyorum.Beynimin %70 i kendi kendine bebeğimi düşünürken kalan %30 ile bebeğime ne alacagımı ve uyumayı dusunuyorum. O kadar cok adapte oluyorum ki bişeylerin gecikmesi yada olmaması derinden yaralıyor. Aklımda liste olusturdum ve hergun bi parçası alınıyor ama hergun daha agrı bir yuk gibi geliyor. SAğlıktda problem olunca gercekten katlanılmaz oluyor. Bebeğimide özledim cok enteressan hiç tanışmadık halbuki.Hamileliğimin basında mantıklı olarak aldıgım kararları sorguluyorum hep. uyumak dinlenmek ve gunun bıtmesini gecmesini beklemek istiyorum sadece. 40 hafta cok yaa gercekten. Hamileliğin nazınıda yapamıyorsun. Yada kullanamıyorsun cunku zorlanıyorsun. Kocamda benimle aynı sureclerden geçiyo. onunda dermanı kalmadı yani. Geçen gun nedense dizim agrıyo bu aralar dedi. Bende normalmiş hamileliğin bu haftalarında oluyomus dedim. Oda hımmm tamam o zamn dedi. hiç yadırgamadık durumu ikimizde yasıyoruz aynı seyleri cunku. Bende dizlerimi bukemiyorum. Oklava yutmus gibi geziyorum. Ama hersey cokdaa komik.. Bi çizgi var hayatımda bi o taraftan bakıyorum hersey komik eglenceli bi de bu taraftan bakıyorum hersey zor can sıkıcı..Suanda cok fena midem bulanıyo. Basımda donuyo. Ve titriyorumm.noluyo yaaaa

ah codulum..Ben 26.hafta itibariyle kayışı kopardım ben ki dayanıklıydımgüçlüydüm dirayetliydim.Ama artık güçsüz düştüm herşey batıyo bana artık ya bu psikozdan çıkmam lazım yoruldum.Bu daraltı hissi benim gücümü tüketiyo

cnm okumuştum hatırladım şimdi ama siz sonradan konuşmayınca sizde geçti bende hala devam ediyo sanıyorum çıkarmada problem yok ama bukadarda oluyo mu ya
tek önerim içindeki kötülüklerden kurtul demek olur canım benim

tşk ediyorum dinlicem sözünü

Geçmiş olsun. Benim 75'lik yüklemede açlık ve 3. saat düşük çıktı, doktorum şimdilik sorun olmayacağını ama doğumdan 6 ay sonra mutlaka tekrar baktırmamı söyledi, doğumdan sonra hipoglisemi gelişme riski varmış.

öbür çizgiye geç canım. Bende dengesiz oldum. Anım anımı tutmuyo..Yaa ben ishal olmusum iyimi? Noluyo yaaa.. Kocamı aradım gel beni al demek için açmadı teledonumu... Kussem mi ki..

Dogumdan sonr adoktor hastane yuzu görmek istemiyorum ben yaaa.. Daha da gıtmem ben bi yere...Zaten babası goturecek asıya falanda ben dayanamam...

cnm okumuştum hatırladım şimdi ama siz sonradan konuşmayınca sizde geçti bende hala devam ediyo sanıyorum çıkarmada problem yok ama bukadarda oluyo mu ya

tşk ediyorum dinlicem sözünü

Hergun çevrilecek bi muhabbette değilki napalım içimize atıyoruzzz... hayır dogumdan sonrada gececek sanma helede sezeryan olursan yapabiliyo olman daha bi önem kazanacak.. Sen keyfine bakk...

şerefsizler kesti hortumu yaa.
memelerin arasından bakanda kim...

Allahım cok guldum yaaa. Doğum sonrası hele bayagı bi komik..

merhabalar kızlarrrr

bugünlerde morelim bozuk maaleseff

c.tesi akşamı ani bi şekilde dedemi kaybettik samsunda yaşıyodu dedem
her zaman olduğu gibi yatmak için odasına gitmiş saatler geçtiği halde
ışığını söndürmeyince şüphelenmiş amcamlar odasına girmişler ki
uyur vaziyette yatağında uzanırken canını teslim etmiş
şok olduk çok üzüldük henüzz önceki akşamda görüşmüştük kendisiylee
annemler gitti samsuna ablamı ve beni götürmediler cenazeye ben hamileyim
ablamda çalışıyo diyee yollar kar buzmuşş hemde çocuklarda hasta olur diye götürmediler
ve köy yoluna girdiklerinde babamların araba karlı buzlu yolda takla atmış
1 tur sonra düz bi şekilde durmuş arabanın camları fln kırılmış
ama kimsenin burnu bile kanamamışş çok şükür Allah'a

annem şimdi diyoo iyiki yoktunuz ya sen olsaydın arabada korkudan ne olurdu
düşünmek bile istemiyorum diyoo helede çocuklar ablamın bebeği henüz 1 yaşında
benim 3 yaşında kızım Allah hepimizi koruduu bunlar sevindirici ama
dedeme çok üzüldümm Allah rahmet eylesin inş.. mekanı cennet olsunn

kıslar sayfaları baya bir kapladık ama ben zevkle okudum size de göstermek istedim :119:

paylaşımlarını çok beğendim duygulandım. bebişimi özledim karnımda olsa da çok özledim. şimdi bunları yazarken tekme attı. bebişim de özlemiştir annesini.. yine de zamanında gelsin yavrucum :)

Allah rahmet eylesin canım.. İyiki yokmusunuz arabada. Çok geçmiş olsunn

Ağlaya ağlaya okudum çok güzeldi:))

Benim bacaklarimin üst kisminda var canim. Ama kilcal damar seklinde.
benimki de kılcal damar şeklinde ama alt kısımda bi de varislerim genişledi ve morardı hayırlısı ne diyelim sağ salim alalım bebişlerimiz de
ben hep ayaktayım ondan artıyor ama ne yapayım oturamam işim ayakta hep
eşini boşver kilo senin beden senin söyle bir daha demesinler
süt verirken evet insan acıkıyor gerçekten
maşallah herşey tamam gibi bir bebeğiniz gelcek sağlıkla inşallah
oda işini boşver ben yapmadım büyük oğluma bir beşik bir şifoniyer yetttii beşikten sonra şehir dışında yatması için park yatak aldık 1.5 yaşından 3 yaşına kadar yattı doğum gününde arabalı yatak istedi onu aldık bi rde büyük bir dolap aldık şifoniyer yine bebeğimizin olacak abimiz büyük dolabı kullanacak sonra ikisi kullanacak
az çıkması iyi ben çarşamba 100lük yaptıracam bakalım ne diyecek dr
bi de kasık fıtığı için genel cerrahiye gideceğim oy anam oyyy
çok beğendim süper yapmışsın çünkü bir kaç yıl sonra dolap lazım olacak sizin yükü de kaldırır iyi yapmışsın geniş geniş kullanırsın
eşim de gripti oğlum da eşim sana bulaşmasın dedi salonda uyudu ama oğlum da hastaydı ben onunla uyudum çünkü üstünü açıyordu ne yapalım kıyamadım oğluma karnımdaki yavrum için de dıkkat ettim oğlumla çok temas etmedim eşimilgilendi onunla sadece uyurken yanındaydım
coraspini neden kullanıyosunuz kızlar bende bir düşügüm var diye 5. aya kadar kullandım ama dr artık bırak dedi merak ettim
sulandırıcı diye canım pıhtılaşma oranım yüksek benim o yüzden
hamilelikte olağan olan bir durum bu sıkma canını
Dogumdan sonr adoktor hastane yuzu görmek istemiyorum ben yaaa.. Daha da gıtmem ben bi yere...Zaten babası goturecek asıya falanda ben dayanamam...
gitmelisin güçlü olmalısın annesi ben her aşısına gittim oğlumu tuttum biz anneyiz güçlü olmalıyız dimiii
çok şükür yoktunuz orda yaaaaa allah korumuz sizi
çok şükür annenler de iyi büyük geçmiş olsun sizeee
dedeciğinin de ruhu şad olsun başınız sağolsun canım
Bence konu dogum sonrasi gobegi baglamak olsun annem simdiden 2 tane pamuk tulbent ayarlamis sarcax diyo siz ne dusunuyosunuz

ben ilk hamileliğimde bağlamadım sarkmadı ama bu ikinci olacak diye korselerden alacağım

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Annenlere de geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın kaza bela.

kızlar kendimi yorgun hissediyorum.Kolum kanadım kalkmıyo.Ayrıca ellerim parmaklarım şiş.Gece su icerken bardagı zor tutuyorum.Kıvıramıyorum parmaklarımı.üparmaklarımın kemikleri bile agrıyo.....

canım doktoruna bir danış istersen bu aylarda ayakların şişmesi normal ama ellerin çok şişiyorsa doktorun görsün mutlaka bence

Allah rahmet eylesin canım.. İyiki yokmusunuz arabada. Çok geçmiş olsunn

çok şükür yoktunuz orda yaaaaa allah korumuz sizi
çok şükür annenler de iyi büyük geçmiş olsun sizeee
dedeciğinin de ruhu şad olsun başınız sağolsun canım

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Annenlere de geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın kaza bela.

sağoılun kızlar Allh razı olsunnn..

paylaşımlarını çok beğendim duygulandım. bebişimi özledim karnımda olsa da çok özledim. şimdi bunları yazarken tekme attı. bebişim de özlemiştir annesini.. yine de zamanında gelsin yavrucum :)
Senle iletişim kuruyor annesi buradayım ben diyor
şerefsizler kesti hortumu yaa.
memelerin arasından bakanda kim...

Allahım cok guldum yaaa. Doğum sonrası hele bayagı bi komik..

Dimi çok komik gelmişti banada

Leylacm niye ağlıyosun bebiş birşey sancak ben bunu kaydettim haftamız değiştikçe okuyorum az kaldı inşallah sağlıcakla gelir bebişler...

Melojcum Allah rahmet eylesin, üzülmemeye çalış bebiş etkilenmesin, arabada olmaman çok iyi olmuş Allah korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…